Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος | |
|
+16Nepenthe bambam Shieldwolf Flames kiour_gr aphelion DarkTed Laskoulas talazorn iatroblast (t) BiG GoBBo Tzortz admin stormcaller Sn4k30r h34dnotf0und 20 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 11 Ιαν 2012, 22:58 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 11 Ιαν 2012, 23:05 | |
| - aphelion έγραψε:
- Γαμάει η μπουρού!
what she said. Οντως γαμαει το command. o converted musician me ton empire na kleinei ta autia tou στο χωμα, απιθανο. | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 01:39 | |
| | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 09:36 | |
| πολύ όμορφα!!!!άντε φέρτα καμιά φορά ενάντια στη "μάυρη μάστιγα"! | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 10:55 | |
| Orkses VS Ogerz?
That is a sight to behold!
Από αρχές Ιουνίου θα κατεβαίνω όσο πιο συχνά μπορώ σε τουρνουά, οπότε θα βραθούμε και αντίπαλοι σίγουρα you maggot! | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 11:08 | |
| MOURNFANG CAVALRY ή IRONGUTS άραγε θα πάνε στο Unit Competition...? Mutate: ή μήπως κάτι άλλο ακόμη πιό τρομακτικό...; | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 11:21 | |
| Μην ξεχνάς και τους Maneaters! Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, ανάλογα τι θα προλάβω να ρετουσάρω! | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Παρ 20 Απρ 2012, 11:49 | |
| Xαχαχα!... γελάω εγώ (κάτι θα ξέρω)... Τέλος Μαϊου έ; προλαβαίνουμε... | |
| | | bambam Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 341 Registration date : 25/06/2012
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 02:03 | |
| αποφασισα να χρησιμοποιησω κ γω αυτον τον τροπο βαψιμοτας μιας αφ'ενος δεν εχω πολυ ταλεντο στο πινελο μιας κ νεος στο αθλημα κ αφ'ετερου γιατι δεν υπαρχει χρονος για καψιμο.... το λοιπον.... blood angels το θεμα.... μπαινω στο site της army painter κ βρισκω τα προιοντα που υπαρχουν για το συγκεκριμενο στρατο.....dragon red primer spray k quickshade darktone..... ολα εγιναν συμφωνα με τις οδηγιες τις εταιριας κ τις διαφορες συμβουλες απο το internet... αλλα το αποτελεσμα ειναι λιγο διαφορετικο απο οτι περιμενα.....δηλαδη... το καταπληκτικο κοκκινο που εχει το σπρευ χαθηκε με το shade η μαλλον καλυφτηκε απο μια αποχρωση το καφε κ το αποτελεσμα φερνει σε μπορντω..... σκεφτηκα στην επομενη μινιατουρα να το αραιωσω με white spirit μηπως κ κατσει πιο λεπτο φιλμ πανω στο χρωμα.... καμια εμπερια αναλογη καποιος? καποια συμβουλη? [url= [url= ] η δευτερη φωτο ειναι με φλας αλλα νομιζω οτι φαινεται τι εννοω | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 03:17 | |
| Καταρχήν έχεις κάνει ένα πολύ αξιοπρεπές dip το οποίο με λίγο matt varnish ή spray θα φαίνεται μια χαρά.
Δεν έκανες κάτι λάθος, το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι γιατί το strong tone είναι αρκετά σκούρο και το τελικό χρώμα βγαίνει πάντα 1-2 τόνους πιο σκούρο από αυτό του basecoat.
Πρότασή μου είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πιο ζωντανό κόκκινο σαν βάση, ή να δοκιμάσεις το soft tone που κάνει πιο ελαφριές σκιάσεις. | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 10:53 | |
| ρε συ χεντ πες μου ότι αυτά τα ογκρς που έχεις στο σιγκ σου τα έχεις κάνει μόνο με ντίπινγκ να τρελεθώ. | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 11:27 | |
| Ω ναι. Κάποια έχουν και λίγο γυφτο-drybrush σε μερικά σημεία. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 11:28 | |
| ναι, μπορεις να τρελαθεις ελευθερα... που να τα δεις και απο κοντά. Γιατι νομίζεις οτι τον πρήζω να μου βάψει και το δικό μου στρατό? επειδη βαριέμαι μονο? | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 11:42 | |
| WTF! ναι οκ πες μου ότι και κάτι μαμιστερά νταρκ ελφ σου είναι ντιπινγκ γιατί θα...σκίσω τα πινέλα μου. | |
| | | bambam Knight
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 11:52 | |
| - h34dnotfØund έγραψε:
- Καταρχήν έχεις κάνει ένα πολύ αξιοπρεπές dip το οποίο με λίγο matt varnish ή spray θα φαίνεται μια χαρά.
Δεν έκανες κάτι λάθος, το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι γιατί το strong tone είναι αρκετά σκούρο και το τελικό χρώμα βγαίνει πάντα 1-2 τόνους πιο σκούρο από αυτό του basecoat.
Πρότασή μου είναι να χρησιμοποιήσεις ένα πιο ζωντανό κόκκινο σαν βάση, ή να δοκιμάσεις το soft tone που κάνει πιο ελαφριές σκιάσεις. ευχαριστω για τα καλα λογια.... χρησιμοποιησα το darktone..... αρα η πιο ανοιχτο κοκκινο για βαση η πιο ελαφρυ shade για dipping....... με αραιωση δεν θα ανοιξει λιγο η αποχρωση απο το quickshade? οχι τιποτε αλλο απλα ειναι κ πανακριβο το μαμημενο κ δεν παιζει σαλιο για δευτερο..... | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 15 Σεπ 2012, 12:27 | |
| @ zisis
Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι ότι το αραίωμα δεν θα βοηθούσε και πολύ γιατί θα άλλαζε την πυκνότητα του βερνικιού, και όχι το σκούρο χρώμα του που είναι η αιτία του προβλήματος σου. Θα ήταν σαν να πέρναγες το μοντέλο ένα σκούρο wash της GW. Αραιό μεν, αλλά σκούρο.
Άλλο ένα tip που ίσως να βοηθήσει είναι να περάσεις το dip πάνω στο μοντέλο με ένα χοντρό πινέλο (vehicle brush της AP, tank brush της GW ή κάτι παρόμοιο). Η βουτιά στο κουβαδάκι είναι πιο γρήγορη αλλά δεν έχεις καθόλου έλεγχο για το πώς, πού και πόσο καθεται το βερνίκι στη μινιατούρα. Το πινέλο σου δίνει μεγαλύτερο έλεγχο.
ΥΓ. Είπα strong-tone γιατί περιέγραψες καφέ σκιες, ενώ το darktone έχει μαύρη απόχρωση.
Soft Tone: Ανοιχτό καφέ
Strong Tone: Σκούρο καφέ
Dark Tone: Μαύρο
Ίσως σου φαίνεται καφέ το τελικό αποτέλεσμα γιατί το μαύρο βερνίκι + κόκκινο, μας δίνει αποτέλεσμα που μπορεί να πλησιάζει το καφέ. Γενικά πάντως, το καφέ dip(strong, soft) ενδείκνυται περισσότερο για σκιά σε κόκκινο και άλλα θερμά χρώματα όπως κίτρινο, πορτοκαλί, μπέζ, καφε κτλ), αντί του μαύρου dip(dark) που το έχω δει να δουλεύει καλά μόνο σε μοντέλα που έχουν πολύ μεταλλικό (full πανοπλίες κτλ.) ή έχουν βάση τα ψυχρά χρώματα (πράσινο, μπλε, μωβ κτλ).
Πάντως δοκίμασε να περάσεις το μοντελάκι ένα matt varnish, γιατί μπορεί να σου αρέσει το αποτέλεσμα.
@ Flames
Όχι, τα DE είναι κανονικό πατροπαράδοτο βάψιμο!
| |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 19 Σεπ 2012, 02:41 | |
| | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 19 Σεπ 2012, 08:37 | |
| | |
| | | Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 19 Σεπ 2012, 09:39 | |
| Δεν έχω αποφασίσει και καταλήξει ακόμα, αλλά νομίζω οτι το βερνίκι αυτό, κάνει τα υφάσματα και τις γούνες να μοιάζουν με δέρματα και τα κόκαλα να δείχνουν λίγο λαδωμένα! Στο δέρμα και στο μέταλο κάνει εκπληκτική δουλειά! ϊσως αν μετά τη βουτιά βαφτούν επιμέρους αυτά τα σημεία για να δείχνουν περισσότερο κατατοπιστικά ως προς το υλικό τους! Κατα τα άλλα είναι εκπληκτική δουλειά!! Μου αρέσουν πολύ!!! (ιδιαίτερα ο σημαιοφόρος των μαχαιρόδοντων και ο μουσικός των ανθρωποφάγων)!!! | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 19 Σεπ 2012, 09:53 | |
| | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Τετ 19 Σεπ 2012, 10:46 | |
| Ωραιος οπως παντα, και ωραιες βασεις! | |
| | | bambam Knight
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 22 Σεπ 2012, 13:03 | |
| περασα ενα ελαφρυ χερι την μινιατουρα με το matt varnish της army painter κ ξενερωσα....!!!!!!! το quishade σε μερικα σημεια εσπασε ,chipαρισε δεν ξερω πως να το πω....φουσκωσε...... με αποτελεσμα να το ακουμπισω κ να φυγει κ εμεινε το χρωμα απο κατω..... διορθωνεται κ αν ναι με ποιον τροπο? τελικα υπαρχει μια εταιρια που να αγορασεις ολη τη σειρα κ να δουλευουν ολα τα προιοντα σωστα ρε g@mwto???? [url= ] | |
| | | odysou Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 32 Ηλικία : 43 Τόπος : Athina Currently Playing : Warhammer 40k Registration date : 28/06/2012
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 22 Σεπ 2012, 13:49 | |
| battle damaged power armor ?
| |
| | | bambam Knight
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 22 Σεπ 2012, 13:59 | |
| χμμμμμ..... λιγο drybrush με ενα χρωμα μεταλλου? δεν ειναι κακη ιδεα... για πειτε οι εχοντες μεγαλυτερη εμπειρια..... | |
| Θέμα: Απ: Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος Σαβ 22 Σεπ 2012, 14:20 | |
| Ναι το έχω πάθει και εγώ. Δες το Ironfist και το τουφέκι στην πλάτη. Οι κύριοι λόγοι για να συμβεί αυτό είναι: 1. Δεν κούνησες αρκετά το spray, με αποτέλεσμα να ψεκάσεις περισσότερο προωθητικό αέριο από antishine. To αέριο αυτό διαβρώνει το βερνίκι. 2. Ψέκασες παχύ στρώμα anti-shine. 3. Ψέκασες σε μέρα που είχε πολύ υγρασία. Η υγρασία παγιδεύεται ανάμεσα στη μινιατούρα και το antishine με άσχημα αποτέλεσματα. ΛΥΣΕΙΣ Δεν μπορούν να γίνουν και πολλά στις μινιατούρες που ήδη έχει συμβεί αυτό. Δοκίμασε να περάσεις ένα ακόμα πολύ λεπτό στρώμα anti shine αφού έχεις κουνήσει πολύ καλά το spray. Αυτό καμμιά φορά δουλέυει με το πρόβλημα της υγρασίας. Δώσε περισσότερη προσοχή στο ψέκασμα στα επόμενες μινιατούρες που θα περάσεις antishine. Το ψέκασματα πρέπει να πολλά και μικρά, διάρκειας κάτω του ενός δευτερολέπτου. Εγώ κάνω 4 τέτοια ψεκάσματα (μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά), το αφήνω 10 λεπτά να στεγνώσει και επαναλαμβάνω μέχρι να μου αρέσει το αποτέλεσμα. Γενικώς το spray είναι fast'n'easy αλλά βγάζει αρκετά τέτοιου είδους προβλήματα δυστυχώς. Έχω αρχίσει για αυτό το λόγο να τείνω περισσότερο προς τη λύση του antishine με πινελάκι. Πιο αργό αλλά πιο σίγουρο. | |
| | | | Dipping: Ένας εναλλακτικός τρόπος βαψίματος | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |