Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warhammer 40k MACHO Tournament ? | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 04:28 | |
| Καλησπερα, ριχνω την εξης ιδεα για τουρνουα: 2000 ποντοι Επιτρεπονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ => codices, supplements, Forgeworld ( 40k approved), Escalation ( + Escalation Approved Forgeworld Super-Heavies ), Stronghold Assault, dataslates, formations etc Δεν ειναι απαραιτητο painted, αλλα χωρις proxy, ειδικα στο θεμα super heavies. Εφαρμογη του κανονα εφεδρικων λιστων που εχω αναλυσει εδω3 γυροι, 2μιση ωρες εκαστος, κλασσικα πραγματα. Χρηση primary-secondary mission τυπου ETC ή και των mission του ETC αυτουσιων. Κυριος σκοπος η ισοτιμη αντιμετωπιση του καθε match με αναγωγη της βαθμολογιας-Victory Points με αναγωγη στο 20. Τυχαια κατανομη των δωροεπιταγων αναμεσα στους συμμετεχοντες. Because WAAC is for sissies. Να και μια ιδεα για ενα τουρνουα στο οποιο θα υπαρξει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποικιλια λιστων, στρατηγικων και αντιμετωπισης στο τραπεζι. Κατι διαφορετικο απο τη σαπιλα που εχουμε φαει στη μουρη τον τελευταιο καιρο. Και επισης μια ευκαιρια να σπασει το καταραμενο ταμπου με τα super-heavies αλλα και με τη forgeworld. Για πειτε λοιπον, ψηνεστε να οργανωσουμε κατι τετοιο; Νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε ενα πολυ ενδιαφερον και διασκεδαστικο tour με τις παραπανω παραμετρους. * Αν υπαρξει ενδιαφερον, θα κοιταξω να βγαλουμε καποιο κατατοπιστικο rulepack και να το κανονισουμε το event. | |
| | | dreal Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 966 Τόπος : Peiraias - Fenris - Bearcave Currently Playing : Space Wolves - Necrons - Tau - Eldar - Death korps Of Krieg Registration date : 30/12/2012
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 13:35 | |
| Μου αρέσει η ιδέα σου(αν και εκτός τις εναλλακτικης λίστας όλα τα αλλά είναι λογικα) απλά δε καταλαβαινω γιατί 3 γύροι? Παντος εγω αν γίνει θα συμμετέχω. | |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2472 Ηλικία : 32 Τόπος : Κορυδαλλός Currently Playing : Tyranids, Blood Angels, Necrons, Orks, Chaos SM Registration date : 08/02/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 14:26 | |
| 3 γυροι = 3 matchups, γλυκο μου αγορι. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 15:46 | |
| Ωραιος ο αιματηρος!! Μακαρι να ημουν Αθηνα να επαιζα και εγω! | |
| | | lord limenix Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 805 Ηλικία : 48 Τόπος : Markopoulo Currently Playing : Death korps of Krieg Registration date : 09/10/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 16:02 | |
| Μέγα αρκουδιάρη εγώ μαζί σου. Δώσε πράμα στον λαό. Με την πληθώρα λιστών που θα δημιουργηθεί , θα έχει πολύ φάση. Και τι καταλάβαμε που στο GC (ας πούμε) πάιζαμε ΜΟΝΟ stanard GW??? Οι ίδιες λίστες all around. ΒΑΡΕΤΟ!!!
Θα πρότεινα μόνο , ναι σε όλα , αλλά ίσως οnly non D weapon titans allowed. Υπάρχουν αρκετά super-heavies που δέν κουβαλάνε τα υπερόπλα. baneblades , macharious κλπ ..κλπ ... Σε cc ας έχουν D (να πάιξουν και τα Stompa) , shooting D να κοπούν. Να πάιζουν warhounds χωρίς τα turbolazers αλλά με τα gatling guns & CC φίστες π.χ.
| |
| | | Blood Guzzler Arch Spammer
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Σαβ 22 Φεβ 2014, 23:53 | |
| Σιγα τα πολλα units που βγαζουν ranged D...απο το escalation, αν δεν κανω λαθος μονο ενα baneblade, ο revenant των eldar και των necron το βγαζουν...δεν ειναι τοσο τρομερο, απλωνεσαι τραχανας και μειωνεις το damage. Καθε super-heavy εχει τις αδυναμιες του, και εξαλλου θα φτιαξουμε λιγο και το rulepack να το κανουμε πιο balanced.
Limenix, ρωτα και τους υπολοιπους μερακληδες και πες μου αν ενδιαφερονται και ποσοι ειναι που ενδιαφερονται.
Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 09:47 | |
| Αν και δεν παίζω πια 40κ , νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο σαν πρόταση που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια .
Επιτέλους μπας και γυρίσει λίγο το παιχνίδι και βρεί την χαμένη λάμψη του . | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 09:58 | |
| αν αρχισετε να παιζει το μεν και να μην παιζει το δε, να μετραει η φορτζ γουορλντ στους μαρινς και όχι στα ορκς κλπ κλπ τοτε χανει το νοημα του και δεν θα γινει ποτε το τουρνουα - που ειναι πολυ καλη ιδεα! ρε πστη μου τοσο δυσκολο ειναι στην ελλαδα να μαζευτουν 10 άτομα με μινιατουρες όπου ο μαριν = μαριν και όχι τυρρανιδα και να παιξουν 3 μαχες χωρις πολλα λογια? παιξτε λεμε! | |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 12:54 | |
| Συμφωνώ στο ότι οι πολλοί περιορισμοί σκοτώνουν το παιχνίδι (δείτε που κατάντησε το fantasy στην Ελλάδα καθώς σαν κοινότητα υιοθετήσαμε πλήρως το ETC rulepack λες και όλοι είχαν στόχο το παγκόσμιο και όχι 2-3 μαχούλες το μήνα με φίλους) Αλλά το 2000 πόντοι μου φαίνεται πολύ φωτογραφικό για τις λίστες που θέλουν να βγάλουν κάποιοι και δε βγαίνουν αλλιώς και λίγο υπερβολικό σε rulepack που παίζουν τα πάντα. Στους 1850 πόντους πιστεύω ότι είναι πιο ισορροπημένα. Στα super heavies π.χ. έχεις τα D-weapons και τα πολλά hull points αλλά δε μπορείς μετά να βάλεις τα κέρατά σου μέσα. Χάνεις 1ον άλλα units του στρατού σου και 2ον αν το χάσεις θα πάρει και πόντους ο αντίπαλος που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Όσον αφορά special λίστες,FW κομμάτια/κανόνες κλπ κι εγώ συμφωνώ.Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό θα γίνουν legal κι από την GW. | |
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 13:08 | |
| αντε πες και ειναι φωτογραφικο και κατεβαινει ο....ποζαδορος (της φωτογραφιας) και τσακιζει τα παντα και παιρνει την πρωτη υπερ θεση στο υπερ τουρνουα 10-15 ατομων ερωτω ε και? ειναι προτιμοτερο να καθπμαστε και να κανουμε υπεραναλυσεις επιπεδου μπλουμπεργκ σε 100 σελιδες θρεντ απ το να παιζουμε? λεω τωρα εγω.
| |
| | | R.J.Dio Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 230 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : CSM,Dark Elves Registration date : 14/02/2013
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 13:36 | |
| Εγώ απλά είπα ναι σε όλα με λίγη ισορροπία να μην καταλήγουμε στα ίδια κάθε φορά. Όποιος θέλει να παίξει θα παίξει είτε έτσι είτε αλλίώς χωρίς να το πολυψειρίζει Σώτο. Το βασικότερο πρόβλημα πέρα από τα rulepacks έτσι κι αλλιώς είναι οι παίχτες. Πιθανότερο είναι να αποφύγω να παίξω με ενοχλητικά άτομα παρά με ενοχλητικά rulepacks. Anyway εμένα προσωπικά η συμμετοχή σε ένα τουρνουά, θα μου πρόσφερε κυρίως την αντιμετώπιση διαφορετικών στρατών. Η ποικιλία μου λείπει αυτή τη στιγμή.Αλλιώς μία-δύο μαχούλες τη βδομάδα τις παίζω έτσι κι αλλιώς. | |
| Θέμα: Απ: Warhammer 40k MACHO Tournament ? Κυρ 23 Φεβ 2014, 14:01 | |
| ασε τα λογιΑ και φερε τα νταρκ ελβς σου στα χαι ελβσ μου!!!!! | |
| | | | Warhammer 40k MACHO Tournament ? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |