Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
HE ETC 2014. A true 12-8 story. 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

HE ETC 2014. A true 12-8 story.

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

HE ETC 2014. A true 12-8 story. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤρι 12 Αυγ 2014, 11:07

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κατεβάζουμε HE bus με L4 lore of death. Σε σχέση με την περσινή λίστα που έπαιζε ο xereus αυξησα τα RBT και πρόσθεσα ένα αετό. Έβγαλα τα fast cavalry, τις sisters, και έκανα τους helms 10αδα. Για να γίνει ακόμα περισσότερο point denial.
Μεγάλη απώλεια το restriction στο book of hoeth. Αλλά αύξησα τους μάγους ώστε να έχω καλύτερες πιθανότητες στο mirror.
 Είχα 8 άσσους (άριστα το πέντε) σε όλες τις λίστες. Δυάρια τα Ορκς και τα Dark elves. Πενταρια έχω στα hexwraiths 10x2 Και σε καμία δύο τρεις αστείες  λιστες.
 Πριν το τουρνουά αποφάσισα να κάνω το pairing αντί με τα "φλώρικα" 3+ κ 3-, ως εξής
Τα 3 + να γίνουν 4 (μικρά 4άρια=13-7)
Και τα 3- να γίνουν είτε 3 είτε 2/5.
Φυσικά και γκρινιαζα μέχρι τελευταία στιγμή για το death στον L4. Καλό, χρυσό κ αγιο το lore of death αλλά
Είναι lore απειλής. Όχι lore για να μαζέψει πόντους. Όχι αν δεν είσαι ζαράκιας τουλάχιστον.

To be continued.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Δημητριος
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 13/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤρι 12 Αυγ 2014, 11:25

''To be continued''

HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 15890166 

τι κολπα μαρκετινγκ ειναι αυτα???
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤρι 12 Αυγ 2014, 15:05

Ημερα 1η. Μαχη 1η.
GRE vs BEL

HE vs HE

Eχει Loremaster L2 και L4 με ενα απο τα πιο απειλητικα spell για τη λιστα μου. Lore of life. White Lions, RBT, Sisters, 10 helms, 2xfast cavalry, 20 bows BSB αμυντικα χτισμενο. Τον εχω 3+ γιατι με το Arcane Unforging εχω reroll στα Lions και απλα θα τον λιωσω. Επισης ειτε με drain magic , ειτε με Fiery convocation μπορω να τον σαρωσω. Απλα εξαρταται το ποσο απο ποιο γυρο θα του περασω το unforging.
Ριχνουμε ξορκια.
Τα δυο πρωτα ειναι 23. Τα κραταω. Τα δυο επομενα 14....
Ωραια αρχισαμε σκεφτομαι.
(ειναι που μου ειπε ο Tzortz καλή τυχη την Πεμπτη Razz )
Στησιμο προσεκτικο ΜΠΑΣ και ΞΕΡΕΙ να παιζει σωστα τη λιστα του. Αλλα ο τυπος πηγε σε μια γωνια πισω απο ενα impassable και δεν κουνιοταν καθολου. μονο επαιρνε 5 ζαρια για να περασει 3d6 fireball στο ενα BT που εβλεπε. Μεχρι τον 5ο γυρο με κοπο και βασανα εχω παρει τα 2 Ellyrian reavers με τα τοξα και κερδιζω 11-9. Χωρις unforging το να παω στις 28" ειναι απλα νουμπια. Το dwellers μπορει να με σαρωσει. Κανω ενα γυρο στα τραπεζια και βλεπω πως δεν παμε και ιδιαιτερα καλα. Δηλαδη δεν μπορουμε να τους καπαρουμε. Μιλαω με Δαρλοκ και του λεω. Αν παρω ενα μικρο ρισκο μπορει να το κανω 13-7 μεχρι και 14-6. Και το πολυ να χασω 11-9. Μου λεει οκ.
Βγαζω λοιπον φοινικα να εχει τελευταιο γυρο charge σε 10 sisters (140 pts) και overrun σε ενα BT (70 pts). Και πησιαζω το cavalry στις 16 ιντσες για να μην εχει countercharge στον φοινικα με lions. Θα εδινα charge και με το ιππικο για να φαω τον 4ου. Περναει το dwellers στο 21 και με τα 7 ζαρια του το κοβω. Ριχνει με 3 spirit leech και το αφηνω να περασει για να εχω το scroll τελευταιο γυρο.
9 vs 9 ld και ο φοινικας χωρις κανενα wound. Kαι μεσα σε cover του δασους.
Ριχνει 5 ριχνω 1.
0/4 wards
Shooting και τον σκοτωνει....
Ακομα ειμαστε στο 10-10
Γυριζω το ιππικο πισω. Σπαω τους χαρακτηρες για να ριξω 2 look out και να παιξω στο ζαρι τον ενα μαγο μονο (50%).
Μαγεια του. 2-1. Ριχνει τα 2 channels. 2 6αρια.
με 5 dwellers. Irresistable. Στον πατο μου το dispel scroll. Φερνω 4 στο μαγο. Χανω 11-9....

Απιστευτη γκινια.Δεν φτανουμε το cap για 4 ποντους....

1η ημερα. 2η μαχη
GRE vs BUL

HE vs DoC

Παιζω με τον captain τους. Ο οποιος οπως εμαθα μετα απο εναν Γερμανο (Puppenspieler) μενει μονιμα Αγγλια και μονιμα ειναι στο Top 10 σε τουρνουα 100 ατομων. Δεν εχει Greater Daemon. Εχει scouts (Nurglings) και Ambushers ( Hounds of khorne). Εχει 5 μικρες μοναδες Horrors. 3 μοναδες αρπυιες. 3 3 1 beasts. Skullcannon. Και 4 screamers.  Kai 2x3 Drones. Τον εχω 3+ αρχικα που γινεται 4. Ουσιαστικα εχω 5 charge για να μαζεψω ποντους και τους ηλιους/snipes. ξερω πως τα 3 θα ειναι σε Furies (180 pts) ενα σε μια τριαδα beasts (165 pts) Και ενα σε μια μοναδα Horrors (130 pts). Λογικα θα παρω τον εναν L2 145 pts (πετανε και οι δυο). Και οτι δωσει η μαγεια. Θα χασω σιγουρα τα 4 RBT και τον αετο. Και ισως και τον φοινικα.  
H μαχη παει οπως προβλεπω. ξεκιναω λιγο προς τα αριστερα του κεντρου και παω πανω προς τον L2 (οχι general). Toυ περναω το caress 1ο γυρο. Φερνω 11 και λεω ΟΟΟΟΚΚΚΚ. Παμε πολυ καλα. Στα 8 ζαρια φερνω 2 4αρια. Και σωζει το 1....(5+ ward). Καπακι του περναω στη μοναδα αυτη Fiery Convocation τον πληγωνω και ξαναφερνει 5αρι. Ειναι πολυ σημαντικο να του φαω αυτο το μαγο γιατι εχει το Final transmutation. To μονο spell δηλαδη που με απειλει. Για καλη μου τυχη σκαει κι αυτος το κανονι . Οποτε στη μαχη συμμετεχει και ο Φοινικας απο νωρις. 2ο γυρο charge στην πρωτη μοναδα furies και flank η δεκαδα στα 4 screamers. Περναω ηλιο στο 2+ σε 3 μυγες και σε ενα beast. Τρωω το Beast. Και φερνει Initiative στα drones 125...(δεν τα πηρα ποτε). Τρωω ομως με spirit leech το Transmutation και ειμαι ησυχος πλεον.
Η μαχη κυλαει ωραια και ησυχα. Ειμαι 17-3 στον 4ο γυρο και παω να το κανω 20-0.
5ο γυρο περναω με IF ηλιο για να φαω και τη δευτερη τριαδα beasts (την αλλη τριαδα την εχω σε CC και εχει μεινει μονο ενα). Aποσταση 4+. Μisfire o ηλιος. 1-1 η μαγισσα. -315 ποντοι....
Μου περναει τελευταιο γυρο το 0 του Metal απο τον στρατηγο του. Μου περνει και τους υπολοιπους της 10αδας.
Και τελικα 14-6.

Για ονομα πια. Ποση γκαντεμια. 3/5 ηλιους στις 2 πρωτες μαχες εχω misfire. Και συνολο -170 πτς....

Btw
Ο τυπος ειχε τον πιο αηδιαστικο στρατο σε ολο το τουρνουα. Bασεις μονο με
πλαστικες ακριδες για drones
μικρες αραχνες για screamers
κατσαριδες για beasts....
BLIAX!

To be continued
( Razz Demetrios)

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Asarnil the Dragonlord στις Τρι 12 Αυγ 2014, 17:02, 1 φορά
Δημητριος
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 13/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤρι 12 Αυγ 2014, 15:21

oxιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

HE ETC 2014. A true 12-8 story. 2499642432 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 858113743 HE ETC 2014. A true 12-8 story. 3602649157
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 11:39

Ημέρα 2η. Μάχη 3η.

GRE vs NOR

HE vs Chaos Dwarfs

Η μάχη είναι 4 υπέρ μου. Καθαρό 4. Το μόνο δύσκολο σημείο της για να φτάσεις στο 4 ειναι οι 3 diverters wolf riders. Ήλιο έχω οπότε ξεκινάω το march προς απέναντι. Ο Νορβηγός είναι πολύ έμπειρος παίκτης με πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι μας τα προηγούμενα χρόνια. Έχει πάει γωνία κ απλά πάει να χάσει λίγο. Τα 4 RBT κ ο eagle είναι στην απέναντι πλευρά κ πίνουν καφεδάκι. Το μόνο ρισκο που παίρνω είναι να προωθηθεί ο φοίνικας με το bus κ τη δεκάδα για ένα κ μόνο λόγο. Να μη ρίχνει shooting στους χαρακτήρες. Δηλαδή στο λόρδο. Κρύβεται από τα 3/4 machines κ ρισκάρω μία βολή. Σωζω το ward κ μετά μου λέει πως βλέπει κ το δεύτερο. Δεν έχω όρεξη για γκρίνια κ μουρμούρα γιατί έκανε αυτό που είχα σχεδιάσει. Με safe τους χαρακτήρες του δίνω τη βολή. Ο φοίνικας ζει. Και απλά στον επόμενο γύρο κ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού γυρίζει για καφέ πίσω από λόφο. Μέχρι 4ο γύρο με ταΐζει wolf riders. 5ο γύρο αναγκάζεται να με ταΐσει κάτι αρκετά μεγαλύτερο. Με έναν iron daemon. Του περνάω ήλιο στο 2+ Για hellcannon. Κ φέρνω 6. Περνάει μέσα από όλη τη guard κ 3 χαρακτήρες. Χάνει los στον πιο φτηνό και μαζεύω τους πόντους μου. 
6ο γύρο η δεκάδα κάνει charge στα hobgoblins κ περνάω ήλιο. Έχω δύο επιλογές. Στο 8+ να πάρω 3 machines. Και να φτάσω max 18-2. Ή στο 2+ να τον περάσω μέσα από τα hobgoblins για να πάρει περίπου 25 tests στο initiative 2. Οι πόντοι των γκομπλινς δεν είναι πολλοί. Αλλά: μου δίνει ευκαιρία να σπάσω τα ρανκς κ στο 8 να πέσω στα φλανκ χωρίς steadfast στους ήρωες. Οπότε το δίνω εκεί. Δυστυχώς φέρνω misfire κ απλά σκοτώνω τελευταίο γύρο τον iron daemon.
 16-4 Χωρίς να χάσω ούτε έναν πόντο. 
Η ομάδα κερδίζει και είμαστε μια χαρά.
Ξέρουμε ήδη με ποιον θα παίξουμε τεταρτη μάχη.
Έχουμε μελετήσει τις λίστες τους. Είμαστε καλά κ σε διάθεση κ σαν pairing με βάση αυτά που έχουμε δει.
Συνεπώς...

Ημέρα 2η. Μάχη 4η.

GRE vs ITA

HE vs WoC

To be continued...
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 15:47

Μου ερχεται λοιπον στο pairing o WoC. Η καλυτερη λιστα WoC με εναν απο τους καλυτερους, σταθεροτερους και πιο εμπειρους Ιταλους. Andrea manfroni. Δυστυχως για εκεινον ο στρατος μου ειναι Immune to magical attacks. Οποτε τα 2 hellcannons και ο Daemon prince ειναι χρησιμα μονο για shooting και magic.
Παιρνω το Vauls unmaking ( για να βγαλω τα αντικειμενα με το ward save 3+).
Ριχνω το lore of death και...
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΗΛΙΟ.
........
Το υποτιθεμενο 4αρι στο 95-96% των περιπτωσεων αυτοματα γινεται κλειστο game. Ξενερωνω απιστευτα. Οχι γιατι δεν μπορω να κερδισω εστω και λιγο. Αλλα γιατι χωρις ηλιο μπορει να στηθει οπως εκεινος θελει. Και αυτοματα σε περιοριζει στις κινησεις μεσα στο field.

HE ETC 2014. A true 12-8 story. Maysno

Oποτε πρεπει να βγαλω τα ποντακια μεσα απο CC. πραγμα επικινδυνο με 8 trolls να περιμενουν και 2 σκληρες Unbreakable μοναδες σαν τα hellcannon.
Προχωραω οπως δειχνω στην εικονα τις μοναδες μου. Και μου δινει τρελα η μαγεια πρωτο γυρο!!! Του βγαζω 2 wounds στο hellcannon. Και με μονες απο 2 βαλλιστες ακομα 2 wounds! Kαι καπως αναθαρρευω.
Ριχνω και 2 μονες στα 6αρια στον L4 αλλα οκ ας μην ειμαστε greedy.
παιζει και ξεκιναει κρυβοντας το ΑΡ hellcannon πισω απο το σπιτι. Γιατι ειχε μεινει με 1 w. O Δαιμονοπριγκηπας ταξιδευει πισω απο τον λοφο (αλλα εχω βαλει τον αετο εξω απο τις 12" ακομα και αν πεταξει 20". Μου τρωει με το ΔΕ hellcannon 1 RBT.
2oς γυρος
Το σκεφτομαι κανα 3λεπτο 4λεπτο. Θεωρητικα μπορω πλεον να του φαω με snipes το hellcannon. Aλλα στρατηγικα με βολευει περισσοτερο να κανω charge με τη δεκαδα που εχει και champion για να βγαλω το τελευταιο wound στο κανονι του. Με τον πριγκηπα μακρια, θα μπορουσα να κλεισω απο τις 2 πλευρες το ΑΡ φλανκ του και να δωσω πανικο στη μοναδα των ηρωων. Εχοντας και το Doom and Darkness με τον general μακρια. Βεβαια εχει ενα μικρο ρισκο να κολλησει το φλανκ και να γυρισει ο DP πισω και να παμε σε μαχες για πολυ ωρα. Τελικα αποφασιζω να παιξω aggro και να κανω το (πραγματικα) καλο charge που μου εδινε καταλυτικο πλεονεκτημα. Ταυτοχρονα, περναω το φοινικα απο πισω απο το πεζικο χωρις να τον βλεπει το hellcannon.Kai to Bus παει στις 15,1 ιντσες και ετοιμαζομαι για charge στη μοναδα των ηρωων. Ενω ο αετος παει ακριβως πισω απο τον λοφο για να κανει divert στα trolls στον επομενο γυρο ΑΝ γυρισουν προς το bus.
Ριχνω μαγεια το vauls στον BSB και το περναω με IF με 3 ζαρια!!! Τρωει και wound!!! Αλλα δυστυχως χανω τα 2 levels, τα spells και ο L4 δεν φερνει το spirit leech. Ειμαι ομως ικανοποιημενος. Τα 2 Rbt βρισκουν βολες στο ΔΕ fast (6+ το γωνιακο και 4+ αυτο στο λοφο αλλα τρωω μονο εναν καβαλαρη).
Και παμε στο κρισιμο κομματι. Το CC.
Πεφτουν οι Silver Helms και μαζι με τις Att των αλογων περναω ενα wound St5 που το σωζει στο Ward και 1 St3 που το σωζει στο AS. κανω reform για να ριχνω απο τον επομενο γυρο 16 att st3, oι 10 με rerolls. Ενα wound!!!! ENA MONO XREIAZETAI!!!!
Στο 2ο γυρο του
Βγαζει τον BSB απο το πεζικο και τον βαζει στα trolls και τα προχωραει προς το δικο μου μισο για να παρει τα RBT. To oποιο ειναι κλασικο manipulate σε εναν παικτη. Η κινηση ειναι πραγματικα μεγαλη για 2 λογους. Ξερει πως ο BSB του χωρις ward θα πεθανει στο CC. Θα χασει +100 pts και θα του σπασω και 441+220+ τους ποντους του BSb. Kοντα δλδ 1000 ποντους. Προτιμαει λοιπον να τον χασει στη διαδρομη απο ξορκια που θα γυρισω να του κανω και να δινει οσο αντεχει και το reroll στο stupidity. Ο πιο σημαντικος λογος απο τους 2 ειναι πως ο BSB πιανει 4 θεσεις μοντελων.Και με το reform προς τα πισω κερδιζει μια extra ιντσα. Και 4 απο το Mv με παει στο 12. Ετσι ωστε ΑΝ το δωσω λογω της στροφης να μην βλεπω BSB. Εναλλακτικα εχω παντα στο πισω μερος του κεφαλιου μου πως αν παω march προς το πεζικο, τιποτα δεν τον εμποδιζει να κανει reform τα troll και να βρεθω αναμεσα σε warriors και τρολλς με 2 ηρωες. Οποτε...επρεπε να σκεφτω κατι αλλο για να παρω ποντους Ή να ψοφησει το hellcannon!!!!!!! Sad
Στο γυρο του δεν εχει να κανει μαγεια παρα μονο ενα random Mv στον φοινικα. Το οποιο πρεπει να το αφησω να περασει για να μη φαω το επομενο με το 2d6.Χανω τη μαχη για 1 στα SHelms και μου σωζει 3 6αρια. 2 στο AS, 1 στο ward.
Γυρος μου.
Εχω την ευκαιρια να δωσω ενα charge σαν random Direction στο 5+ στο Hellcannon. Που λογικα ο φοινικας το σκοτωνει (1 wound λεμεεεεε). Μετα ομως εχει ειτε βολη απο το αλλο ειτε charge και μαγεια. Και ο φοινικας ειναι απιστευτα χρησιμος στο να κανει τα hellcannon να κουνιουνται. Οποτε επιλεγω να φυγω σε τετοια διευθυνση που να απομακρυνομαι απο το πεζικο του και να βγαινω εκτος line of Sight απο το Hellcannon. Ριχνω το ζαρι: 4. Eυτυχως δεν πηρα ρισκο για το charge. Μου κοβει με scroll το Caress, του περναω ομως DnD στα trolls και με power stone και ενα spirit leech. Δυστυχως δεν καταφερνω να σκοτωσω τον BSB. Απλα του κανω 2ο wound.
Kαι καπου εδω κρινεται το game. Περναει στο CC 4/5 4+ to hit στους SH. Δε σωζω κανενα. περναει 2 απο τους νανους σωζω 1. Χανω για 5, δεν μενω στο 5 με reroll Δεν με πιανει στο Pursue (2 ζαρια εκεινος 3 εγω και μπαινω στο δασος διπλα στο σπιτι εχοντας ακομα 3 μοντελα και τους μισους ποντους). Dangerous terrain tests: 1,1,1........................................................................................................................
Aντι για +210 παμε στο -250.
Στο γυρο του χανει το stupidity test στο 5 με reroll και προχωραει 6 ιντσες προς τα κατω. Αλλους ποντους δεν μπορει να παρει περα απο εναν αετο (αυτον πισω απο το λοφο). Tο αλλο hellcannon φερνει misfire 3 και οι 2 μαγοι του παιρνουν miscast!!!! O Λ1 ριχνει 9 και φερνει και στα 2 wounds 1 και 1....Και ο DP ριχνει 7.....ελεος!!!!
4ος γυρος μου.

(συνεχεια με νεα εικονα σε λιγο)
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 16:20

Καθε μεγαλη κινηση απο τον αντιπαλο σου πρεπει να εχει τη δικη σου απαντηση. Ειδικα απεναντι σε Big4. Γιατι αλλιως βλεπεις το χρωμα του ραδικιου απο κατω. Ηθελε λοιπον να με κανει να γυρισω προς τα πεζικα; Ειτε για να φαει ανενοχλητος τα RBT ειτε για να με παγιδεψει αναμεσα σε trolls και σε warriors? Μαλιστα...

HE ETC 2014. A true 12-8 story. 2a94r4x

Το μεσαιο BT κανει move και του αφηνω ενα overrun για να βγει εξω απο το terrain στο 12. Kai o eagle παει συμμετρικα πισω απο το BT για να μην μπορει να κανει Reform παρα μονο 180 μοιρες turn. Ξερουμε και οι 2 πως ειναι ο γυρος που τρωω τον BSB του. Οποτε; Θα του παρω πισω τους ποντους !Αν μαλιστα δεν κανει charge. Επειδη δεν μπορει να κανει reform θα παρω και 100 extra τον BSB ΑΝ ζησει με charge. O φοινικας παει πισω απο το hellcannon και παμε! Mαγεια βγαζω το 3ο wound του BSB. Ριχνω ενα 2d6 -S στον Πριγκηπα και το κοβει. Και περναω DnD στα trolls. Shooting παλι δεν καταφερνω να φαω τους 2 και μενει 1 (οσο χρειαζεται δλδ για να μου κανει divert).
Γυρος του.
Χανει το stupidity (Ld 1 τα ειχα παει τα trolls). Ερχεται ο DP και το divert και μου τρωει με το 6ο τον αετο (οχι ΔΕΝ θα ριξω scroll!!!).
Γυρος μου νουμερο 5.
Μετακινω το RBT πλαγια απο τα trolls για να προχωρησει ευθεια λογω stupidity. Μετραω το τελευταιο Fast cavalry του και κανω reform ετσι ωστε να ειμαι εξω απο τις 16 ιντσες στο front μου. Και να εχω ενα fragment of an inch που να περναω απο το μεσαιο RBT. Στο Reform βαζω ολους τους χαρακτηρες εξω απο το path του πιθανου CC και τον Φοινικα να κοιταει για charge τελευταιο γυρο το hellcannon με τα 4w. Mε τη μαγεια περναω ενα 2d6-6 στον πριγκηπα. Φερνω 10 αλλα στα 4 ζαρια δεν φερνω ουτε ενα 4αρι.
Γυρος του.
Κανει τα παντα για να φτασει τον τελευταιο εφιππο για divert αλλα δεν γινεται να φτασει. Τα trolls χανουν το stupidity (Λδ 1) και απλα γυριζει το πεζικο και τον DP για να μην μπορεσει να προσγειωθει ο Φοινικας στο Hellcannon και ο τελευταιος Horsemen παει πισω απο τον δεξια λοφο για να μην τρωει BT.Μου περναει το random Movement και φερνει 5421. Εχω 5 ζαρια. Αλλα εδω δεν ειναι σημειο που ρισκαρεις να μην παρεις τους ποντους σου. Οποτε scroll.
6os γυρος μου
Charge στα trolls. περναω ακριβως διπλα στο RBT, κανω 90 μοιρες wheel και βγαινω Flank ετσι ωστε να ακουμπαει ΜΟΝΟ 1 troll. Με το wheel κερδιζω και arc of sight για spell στον τελευταιο horsemen!
Kαι στην κατω πλευρα, εχω την πραγματικα δυσκολη αποφαση τι θα κανω τον φοινικα. Χωρις scroll με το 6ο ξορκι μπορει και να πεθανει. Αν δωσω charge στο πεζικο τοτε αν δεν φερει 9 (νο rerolls) μπορει να χασει ολη τη μοναδα αν τους κυνηγησω. Αν το φερει τοτε θα φαω Flank DP και rear το 2ο Hellcannon. Εχω πληροφορηθει πως σακαρουμε τρελλα σαν team οποτε παιρνω την πιο κουλη απο ολες τις επιλογες.charge στον DP. Eιναι το μονο σημειο που δεν εχει counter charge. Eχω ακομα 4W και παροτι εχει Other Trickster Shard ειναι το πιο "safe" μερος με την τρελλη πιθανοτητα να μου δωσουν οι Att του Φοινικα για 2 γυρους και να παρω πολλα ποντακια. Μπας και δεν μας καπαρουν.
Δυστυχως με μαγεια δεν τρωω τον τελευταιο horseman. O Φοινικας βγαζει 2 w σωζει το 1. Και ο Φοινικας τρωει ενα wound (ακομα 3 και εχω και 4+ ward save). Tα trolls χανουν για πολυ και τα παταω κατω.
Τελευταιος γυρος.
Θελω απλα να κοψω ενα ξορκι. Το 6ο και θα κερδισω απο 12-8 μεχρι και πολυ αν μου δωσει στο τρελλο σεναριο να φαω τον Πριγκηπα. Δυστυχως φερνει 3-2 μαγεια. Περναει μολις 3 4αρια sto Φοινικα και δεν σωζω κανενα.

10-10 με 60+ ποντους υπερ μου.

Κριμα και αδικο. Ενας Ηλιος και θα τον ειχα κανει φυστικοβουτυρο στο ψωμι του laskoula!!!!!
Nireas
Spamlord
Spamlord
Nireas

Αριθμός μηνυμάτων : 1299
Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum
Registration date : 10/03/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 17:03

Ωραια τα ρεπορτ ωραια και τα σχεδιακα.. Περιμενουμε και τα υπολοιπα Smile
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 18:59

Ημερα 3η. Μαχη 5η.

GRE vs RUS

HE vs Brets

Ολες τις Bretonnia τις εχω βαλει 3. Ειναι σκληρός στρατός. Και οι 3 μοναδες πηγασων μπορουν να παρουν τα RBT. Η μαγεια τον αετο και ο φοινικας δεν σπαει τα Rank και δεν εχει καλο resolution γιατι δεν εχει thunderstomp. H λιστα του εχει μονο 2 lances αλλα εχει πολλους ηρωες και προφανως δεν θα θελει να πλησιασει. Μου λεει πως δεν με ηθελε γιατι εχει παιξει πολλες φορες απεναντι στη λιστα μου. Και γιατι ο δικος τους επαιζε με τετοια λιστα μεχρι το ETC αλλα και γιατι εχει παιξει με τη δικη μου σαν προετοιμασια αρκετες φορες. Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο και εγω. Γιατι δεν εχω καμια μαχη απεναντι σε Brets με ΗΕ. Κι ας εχω παιξει παρα πολλες μαχες φετος. Γκρινιαξα απο μεσα μου για τη μιζερια της σκηνης μας. Ριχνω spell απο το high magic. Δεν παιρνω ουτε unforging. Ουτε walk between the worlds... Τον βλεπω να ανακουφιζεται. Ριχνω death . ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΗΛΙΟ !!!!!!
Moυ λεει: Φαινεται πως η ατυχια σου κανει το game ενδιαφερον και καλο...
Ω θεοι...
Η μαχη ειναι η κλασικη βαρετη μαχη που απλα δεν μπορεις να παρεις τιποτα απο τον Bret. Εκτος και αν...ριξεις δολωμα. Προσποιουμαι πως φευγω με ολο το bus για να φαω ενα απομονωμενο απο ολο τον στρατο Trebuchet. Και ΝΑΙ τσιμπαει! Περναει τους πηγασους να φανε τα 3 RBT. Κανω charge 2o γυρο ΜΟΝΟ με εναν ηρωα. Reform στο Bus. Και αρχιζω να ψηνω τους πηγασους. Του δινω ενα πανικ στη μαγεια. Kαι ενα sto shooting. Χανει το 2ο. Η αλλη μοναδα περναει και κανει charge στο ενα BT. Με trebuchet παιρνει το δικο μου απομονωμενο ΒΤ. Με φοινικα και μαγεια τρωω τη δευτερη μοναδα. Σε 40 λεπτα εχουμε τελειβ\ωσει το game.
11-9 υπερ μου απο το πουθενα.

Ευκολη νικη απεναντι στου Ρωσους για την ομαδα. ΤΟ λεω στους Γερμανους και μενουν μακακες! Ποσο? μου λενε. Και με αρχιζουν στα high Five! Τεραστια νικη μου λεει ο Monstagoblin.
Παμε για πιτες γυρο σε μια καντινα και μας ρωτανε οι Αμερικανοι και καποιοι Βορειοι. ΤΟυς λεμε το σκορ και μενουν κι εκεινοι μακακες. Οι Ρωσοι φετος ειχαν ΜΕΓΑΛΗ ομαδα που κυνηγαγε μεταλλιο. Ειχαν παρει το warm up ETC μεσα στη Γερμανια. Ειχαν κερδισει σχεδον τους παντες. Αλλα...

Not on my watch!

Ημερα 3η. Μαχη 6η.

GRE vs DEN

HE vs HE

και ειμαστε και παλι εδω...
Παλι εχουμε medal shot. Μεχρι και title shot. 6 ομαδες μεσα σε 13 ποντους.
ITA-SWE
POL-GER
GRE-DEN
Tις προηγουμενες δυο φορες οι Δανοι μας εχουν καταποντισει στο αντιστοιχο game. Και εξαιτιας τους εχουμε τις δυο χειροτερες θεσεις σε ETC. Στο Munster ειχαμε καλυτερη ευκαιρια αλλα φροντισαμε να τη χασουμε με τον επικο καβγα. Στην Ελβετια δεν υπηρχε καμια τυχη. Φετος ομως, τα πραγματα ηταν διαφορετικα. Πραγματικα απο τα τελη Απριλιου / αρχες Μαιου που μονο 3 ηταν σιγουροι για την 8αδα ηξερα πως φετος ηταν η χρονια μεταλλιου. Μπορει τα τουρνουα να ειχαν σταματησει λογω αδιαφοριας/οικονομικων δυσκολιων αυτων που ηταν επαρχια/γιατι ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ και οι υποχρεωσεις αυξανουν, αλλα...ΑΛΛΑ
Αυτη η ΕΠΙΜΟΝΗ που εχουμε δειξει τοσα χρονια, αυτη η επιμονη που μας εκανε να θεοποιουμε τους Μαλτεζους και να χανουμε Μεταλλιο κερδιζοντας τους Πολωνους σε 6η μαχη πρωτο τραπεζι, αυτη η ΕΠΙΜΟΝΗ επρεπε να ανταμοιφθει. Και ηξερα καλα μεσα μου πως φετος ηταν η χρονια μας. Δεν ειχε σημασια ποιος θα ηταν ο αντιπαλος τελευταια μαχη. "Οι ξεπεσμενοι Δανοι" και αλλες κατινιστικες κουβεντες που ακουστηκαν. Χαζομαρες! Οποιοι και να ηταν, μονο ενα πραγμα θα μας στερουσε το Μεταλλιο. Ειτε η τραγικη μποτσα ειτε ενα κακιστο pairing. Τιποτα απο τα 2 δεν εγινε.
Οι υπεροπτες και αλαζονικοι Δανοι που ουτε καν ειχαν δει τις λιστες μας....(ωπα ρε γατακια που δεν κοιτατε τις λιστες μιας ομαδας με σκορ 15 νικες 3 ηττες στα τελευταια 3 ETC) βιαζοντουσαν να γινει το pairing για να μας καπαρουν.
Παιζω με ΗΕ και του λεω. Η μαχη ειναι 10-10 εισαι σιγουρος πως θελεις να παιξουμε;
Μου λεει ναι γιατι εχω καλυτερο bus απο το δικο σου.
Του λεω τοτε λοιπον:
Η μαχη ειναι 10-10 ΑΝ φερεις σε δυο ζαρια το 5ο ξορκι. Εγω ριχνω 4. Αν δεν το φερεις...ξερεις τι σε περιμενει. Και χλωμιαζει.
Ναι, μου λεει, αλλα αν μπουμε σε CC
Τον σταματαω και του λεω
Ειλικρινα πιστευεις πως θα μπορεσεις να με βαλεις σε CC? Θα σταματησω το hammer αν τα καταφερεις!
Χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Εχω το +1 και εχει αφησει 2 μοναδες στο ld 8 χωρις reroll απεναντι σε 2 RBT. Φερνει το 5 στα 2 ζαρια και ηρεμει λιγακι. Παιζει και 1ος. κανει και 1 wound σε ενα BT κοντα στις μοναδες μου και κανει advance να φαει το αλλο απομονωμενο επειδη επαιξε πρωτος. Μπραβο, του λεω. Να παιξω τωρα; Μου λεει , οκ.
μετραω αποσταση απο το bus προχωραω το δικο μου ετσι ωστε να ειμαι εξω απο πιθανα reform και 24 ιντσες. Και κανω κατι "σπελ του νουμπα" (fiery convocation σε 5αδα reaverς) γιατι καθε ποντος μετραει.
Ο τυπος προχωραει και παιρνει και το 1 RBT πρωτο γυρο με IF spirit leech (τιποτα ο μαγος του δεν επαθε).
Παιζω 2ο γυρο και μπαινω πρωτος 23,9 ιντσες απο το banner του. 5 ζαρια IF το world dragon πεφτει. Τι θα κανεις τωρα του λεω;
3ος γυρος
κανει reform και αρχιζει να απομακρυνεται. Για καλη του τυχη εχει λιμνη στη μεση του πεδιου και φραχτη και δεν μπορω να κανω march. Ριχνω spirit leech με δυο ζαρια (3-2 μαγεια) και θελω ενα 6 για να αναγκαστει να το κοψει και μετα να ριξω 3 walk να του φαω το scroll. Δυστυχως φερνω 1,3.
4ος γυρος
Παει full πισω οσο μπορει με τη μοναδα μου στα rear χωρις να μπορει να κανει μαγεια.
προχωραω και του κανω leech και caress. Του τρωω το scroll
5os γυρος
Reform να με κοιταει και το μαγο L4 και τον πληγωμενο BSB τους παει μεσα σε 2 reavers.
Ακομα στη λιμνη εγω...
Προχωραω και βγαινω επιτελους αλλα δεν θελω να παω πολυ κοντα (δλδ ουτε καν charge στο 12 δεν του δινω γιατι υπαρχουν και τα IF Doom and Darkness Conan!). ξανα caress στον στρατηγο τωρα το κοβει. Unforging -1 w. Spirit leech ιδιο ζαρι και οι δυο.
5
6ος γυρος, πανε ολοι οι χαρακτηρες πισω στα reavers για να μη φαει charge. Δεν μπορει να κανει μαγεια.
Τελευταιος μου γυρος, βγαινουν εξω σε ζευγαρια BSB και L2 High, General και L4 death και L2 high μονη της για το φαναρι. 18 ιντσες mv. Caress στον πληγωμενο general. Το κοβει. 2d6st4 σε 5 sisters δυστυχως μονο τις μισες. Και...power stone 4 ζαρια sto 2+ Purple Sun για 2 RBT. Και ναι δεν φερνω misfire.
Ευκολο, ξεκουραστο 11-9. Χωρις τη λιμνη δεν θα ειχε μεινει τιποτα. Αλλα... δεν πειραζει.
Τελειωνουμε το game και φευγει μαζι με ολη την 8αδα τους σε εσπευσμενο team time out γιατι ο Xereus εχει περασει ...xereus σε Ogre και ο Δαρλοκ εχει φαει Λ4 death Necromancer και scroll Λ1. Ο coach τους λεει "time out γιατι μας καπαρουν!"
Τα 7 1,2 στα ironguts μετα το timeout ,η μποτσα στους 2 τελευταιους ηλιους. Το σωσμενο ld στο 5 και η μια κανονια που εφαγε το 3+ward μας στον general του Xereus. Τα μεγαλα rolls στο death frenzy και η μπλαστρα απο το miscast στο warlock του Darlok. To χαμενο look out στην L4 του Jimbo στον τελευταιο γυρο κ αυτη η @#$ημενη λιμνη στη μεση μας στερησαν το Καπ.

Θυμαμαι στο Munster στη μαχη με τους Δανους, ειχα κερδισει 13-7 την Empire τους και μου ζητησε ευγενικα ο jan De Souza να το κανουμε 11-9 γιατι θα εχαναν το Μεταλλιο. Του ειπα τοτε, "ευχαριστως, ετσι κι αλλιως για εμας δεν αλλαζει τιποτα. Παρε 2 ποντους".
Φετος θελαμε 2 ποντους για να εχουμε κι εμεις το δικο μας μεταλλιο. Σιγουρα χωρις να περιμενουμε τα αποτελεσματα των Υποβρυχιων (Αγγλοι). Αλλα μας ειπαν οχι.

Και για αυτο ο Λσκουλας τους ειπε:
Δεν τους δινετε; Οκ. Δεν ξεχναμε. Του χρονου θα σας καπαρουμε.
(*&ΥΤΣΑ στους ΔΑΝΟΥΣ!!!)

Και πραγματικα δεν τους χρειαστηκαμε.

Συνοψιζοντας.
Η λιστα ειναι βαρετη,
Το lore ειναι οτι δωσει (στους ξενους δλδ, σε μας απλα ΔΕΝ δινει)
Κανενας δεν ερχεται κοντα
Αλλα:
Παντα τελειωνεις νωρις τις μαχες, οποτε...
ελιωσα στις μπυρες και στην Tequila Sunrise!  Laughing Laughing Laughing 

H oμαδα πηρε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτο που της αξιζε εδω και καιρο. Μπορουσαμε παραπανω; Κατ εμενα σιγουρα ναι. Αλλα αυτο το μεταλλιο, αυτο το Χαλκινο αστερακι που θα βαλουμε στην επομενη εμφανιση μας, κανει τη "φανελα" πραγματικα βαρια. Μακαρι οι επομενοι να μπορεσουν να την κρατησουν ψηλα. Και να την πανε ακομα ψηλοτερα.

xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 19:14

gg
Shieldwolf
Spamlord
Spamlord
Shieldwolf

Αριθμός μηνυμάτων : 1216
Registration date : 07/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 19:35

Μάλλον αυτό θα είναι και το πιό αναλυτικό, μιας και ήταν το πιό ενδιαφέρον.Idea 
Βασικά οι εικόνες το έκαναν πολύ απολαυστικό στο να το διαβάζει κανείς...  Very Happy 
http://www.shieldwolfminiatures.com
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 20:08

Aν ειχα τους χαρτες του ETC τους φετινους στο UB θα εβαζα σε καθε μαχη εικονες. Ετσι γινεται καλυτερα αντιληπτο το πως και το τί. Ποτε χρειαζεται να γινει conga ποτε δεν πρεπει να γινει, πως φαινεται αν μπορει ο αντιπαλος να κανει περιεργα reform που σε δυσκολευουν κλπ.

Γενικα ο τροπος παιχνιδιου μου ειναι "Better safe than Sorry". Οποτε ακομα και αν γκρινιαζω που δεν μου δινει σχεδον ποτε το ζαρι, που στα κρισιμα game δεν ειχα Purple Sun κλπ ,ξερω πως πολυ πολυ δυσκολα ο αντιπαλος θα παρουσιασει "πλανο" στο battlefield. Απλα θα υπομεινει αυτο που του εχω ετοιμασει εκτος και αν πονταρει στις ζαριές που κερδιζουν στο Extra3
Razz
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 20:21

εκτος και εάν παίζεις μαζί μου που σε καταπίνει ο tzeentch κάθε φορα

:PPPPP
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: HE ETC 2014. A true 12-8 story.   HE ETC 2014. A true 12-8 story. I_icon_minitimeΤετ 13 Αυγ 2014, 20:23

Eσυ δεν μετρας γιατι περα απο KostAss εισαι και το πουλεν μου!!!!!

HE ETC 2014. A true 12-8 story.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Game Athlon 2014 4-5-6 Jully 2014
» True Empire THUNDERFIRE
» Free At Last (I have no true Master)
» True Line of Sight
» True Line Of Sight

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: WHFB Battle Challenges and Reports-
Μετάβαση σε: