Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| of Rust n Shit | |
|
+11kiour_gr admin Silverwing georap BiG GoBBo DiChaos iatroblast (t) Tzortz Drago h34dnotf0und Lord of Pleasure 15 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lord of Pleasure Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 53 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Currently Playing : Τον παίζω .... τον γιό μου Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 21:06 | |
| Μόλις το παρέλαβα τρελάθηκα ε και είπα να το βάψω [img] [/img] Αυτή η παροχέτευση του Nurgle είναι τελικά πολύ βρωμιά [img] [/img] | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 21:22 | |
| | |
| | | Drago Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 60 Ηλικία : 53 Τόπος : Warp (All Astropaths dead) Currently Playing : Scenery Construction Psychotherapy Registration date : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 21:29 | |
| Εντάξει, το έχω δει από κοντά και απλά τα σπάει είναι λίγο να πει κανείς!!! Μπράβο ρε κουμπάρε! Και το πιο γρήγορο κόλλημα - βάψιμο που έχει κάνει ποτέ! :respekt: :thup: | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 21:40 | |
| σιχαμένο! +1 |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 21:54 | |
| καλο αλλα κανε πιο dark την rust σου και σε πιο πολλους τονους imo το υγρο πολυ σιχαμα παντος edit: η σκουρια ποτε δεν ειναι σε ενα τονο αλλα κανει range απο σκουρο καφε σε ανοιχτο, σε σχεδον πορτοκαλι και ισως και σε ψεγαδια σκουρο κοκκινο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την galvert στις Σαβ 03 Οκτ 2009, 06:55, 1 φορά |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Παρ 02 Οκτ 2009, 22:27 | |
| Πολυ καλο Nick ;o It breaks it ! | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Σαβ 03 Οκτ 2009, 00:51 | |
| Καλησπερα Λοιπον... Θα πω τη γνωμη μου κι ελπιζω να σε βοηθησω.. Ειναι -απλα- το χειροτερα βαμμενο μοντελο που εχω δει ποτε Μη φανταστεις τωρα οτι σου μιλαει ο ειδικος του βαψιματος! Καμια σχεση Βαφω Warrior Priest και καταληγει Nurgling Βασικα, δε ξερω γιατι φαινεται τοσο χαλια- ισως θελεις λιγη ακομη εξασκηση? ισως η εμπνευση δεν πετυχε? Θα στο πω αλλιως: Σκεψου πως η GW παρουσιαζει αυτο ακριβως το μοντελο σαν το νεο Nurgle-Rhino. Υπηρχε περιπτωση να το αγορασεις? Τι προτεινω: Πρωτα απ'ολα να το ξεβαψεις- εδωσες σιγουρα καποια λεφτα να το αποκτησεις και καλο θα ηταν να φαινεται το κοστος του σε οποιον το βλεπει-- Το πορτοκαλι και το λαχανι ειναι δυο χρωματα που θυμιζουν τοξικα, αλλα επειδη το κατα-καλυπτουν(!) πολυ ακομψα, νομιζει καποιος πως το εφτιαξες απο πρασινη κ πορτοκαλι πλαστελινη Ενα οχημα εχει πολλα μερη που ειναι διαφορετικα και φαινονται αρκετα ξεχωριστα σε σχεση με το υπολοιπο κυριως μερος. Πχ τα οπλα. Τα οπλα ειναι μεταλλικα, οποτε το πιο ευκολο ειναι να τους δωσεις ενα σκουρο-μεταλλικο με ανοιχτες μεταλλικες αποχρωσεις. Αυτο θα εκανε να μοιαζει πολυ με κατασκευη και θα του εδινε την αισθηση του 'σιδερου' που εχουν οι 'εφευρεσεις' Ο Nurgle εχει καπως παρεξηγηθει.. Ειναι σιγουρα ο Αρχοντας της σιψης, αλλα αν απλα φτιαξεις ενα σκουριασμενο οχημα, θα μπορουσε να ειναι απλα ενα παρατημενο οχημα.. Ο Nurgle εχει καποια βασικα χρωματα σε γαιωδεις τονους. Αυτα ειναι: Πρασινο, καφε, μπρουτζινο, ασπρο στο χρωμα του κοκκαλου, κρεμ και χρυσο (και ομως χρυσο!). Βλεπεις ο Nurgle λατρευεται απο τους πιστους του. Ετσι, το χρυσο ειναι κομματι της δοξας του! Αν στο οχημα τα συνδιασεις ολα αυτα (πχ μερικα εξαρτηματα τα βαψεις μαυρα, αλλα μεταλλικα, μερικα καλωδια μπρουτζινα, τα κυριως 'νευρα' του τανκ επισης μπρουτζινα, συμβολα στο χρωμα του κοκκαλου κτλ) θα εχεις ενα πολυ καλυτερο αποτελεσμα και θα γινει το 'καμαρι' του στρατου Αυτα.. θελει πολυ δουλεια, αλλα το αποτελεσμα σε αποζημιωνει -edit- το μονο που θα προτεινα να κρατησεις εναι το contrast του σκουρου πρασινου σχεδον 'λαδι' στο κατω μερος του οχηματος που μοιαζει 'βρεγμενο-σαπισμενο' | |
| | | DiChaos Warrior
Αριθμός μηνυμάτων : 91 Ηλικία : 33 Τόπος : Αθηνα Registration date : 09/08/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Σαβ 03 Οκτ 2009, 01:57 | |
| lol ta xwnei o iatro... pantws k gw sthn arxh dn katalavaina ti evlepa..vasika to portokali auto dn mou ka8etai toso kl, egw 8a to allaza me kapoio pio skouro kafeti xrwma gia na denei kai me to prasino isws.. Pantws ta prasina ugra pou kulane einai apaixta, pragmatika sixa8hka th zwh mou!!!!! gz! | |
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Σαβ 03 Οκτ 2009, 02:02 | |
| Να βοηθησω ηθελα.. | |
| | | BiG GoBBo Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3579 Ηλικία : 36 Registration date : 01/09/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Σαβ 03 Οκτ 2009, 10:02 | |
| Wayyyyyyy cooooool | |
| | | georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Σαβ 03 Οκτ 2009, 17:58 | |
| Πιστευω οτι το αδικει η φωτο, πολυ φλας και καιγοντε τα χρωματα! Η σκουρια εχει τονους σκουρους ασχετα οτι εχουν καει απο το φλας, φαινετε παντως οτι εχει αλλους τονους σκουριας αν προσεξετε καλα! Κατα τ' αλλα αμα σ αρεσει στα ματια σου το αποτελεσμα ολες οι αλλες γνωμες ειναι περιτες!
gj | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Κυρ 04 Οκτ 2009, 10:13 | |
| e kala nai! auto ennoeitai! exallou tosa oxhmata exei na bapsei akoma an apofasisei na mazepsei army gia paixnidi, opote to na exeis kai kati diaforetiko den einai kako.. Exw tupseis mhpws ta paraeipa ligaki... Alla poso exw na epesa?... edw o Lestat pou to eide leei: "ti einai auto? salata?"kala basika mh tou peite tipota... mh leei oti ton 8abw pisw apo thn plath tou egw de kanw tetoia pramata.. Mporei na ftaiei kai to flas.. egw eipa de bafw kalutera | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Κυρ 04 Οκτ 2009, 11:03 | |
| alla na sou pw kati?? ena 8ema pou legetai "of Rust n Shit" de se ephreazei kapws?? gia skepsou to! | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Κυρ 04 Οκτ 2009, 11:05 | |
| Μην εισαι κακος Ιατροβλαστ :Ρ Ειναι πολυ καλο , απλα οι φωτοζ δεν ειναι καλες . Δεν συζηταμε για ποιοτητα painter ... ειναι σε αλλα επιπεδα | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Κυρ 04 Οκτ 2009, 11:12 | |
| giati eimai kakos re?.... ti eipa?... "Rust n Shit" einai to 8ema --e........ o titlos tou 8ematos ennow plaka kanw Lord mh ta pairneis leme kamia blakeia edw na perasei h wra.... | |
| | | Lord of Pleasure Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 53 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Currently Playing : Τον παίζω .... τον γιό μου Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Τελικά Δευ 05 Οκτ 2009, 11:15 | |
| Οι φώτο πραγματικά αδικούν και το βάψιμο και την λογική, όσον αφορά την σκουριά και τον Nurgle επιτρέψτε μου να διαφωνώ κάθετα, παραπέμπω στις φώτο του μοντέλου όπως παρουσιάζεται στον forge world δείτε απλά το μοντέλο και παρατηρείστε το. Βεβαίως ο καθείς μπορεί να έχει την άποψή του για το βάψιμο αλλά θεωρώ ότι όταν βάφεις ένα outta painting contest μοντέλο και πρέπει να ταιριάζει αν μη τι άλλο με την συνολική εικόνα του στρατού του μου. Ε στον δικό μου η σκουριά έχει τον πρώτο λόγο και όχι άδικα. Παραπέμπω στο site του forge world όσον αφορά το rhino με το extra armor δείτε τις φώτο εκεί πάλι σκουριά!!!! το ίδιο και στο dreadnought του Nurgle. Τι να πώ απλά περί ορέξεως....., κρατάω το γεγονός ότι από τα 7 ζευγάρια μάτια που το είδαν άρεσε στα 6. Σέβομαι την κριτική του καθενός και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, άλλωστε την καταξίωσή μου στην βαφτική κοινωνία του WH την έχω κερδίσει στην διάρκεια της πολυετούς μου εμπειρίας και συμμετοχής σε διαγωνισμούς έντος και εκτός Ελλάδας. Όσοι θυμούνται το Apocalypse Event, είχαν την ευκαιρεία να δούν από κοντά τον fabius bile που έβαψα και ομολογουμένως έχει αποσπάσει απίστευτες κριτικές.
Ευχαριστώ | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 12:50 | |
| Δηλαδη τωρα παρεξηγηθηκες.. Εβαλες φωτο για σχολιασουμε και να βοηθησουμε κ αρχιζουμε τα υπονοουμενα "περι ορεξεως".. Καμια σχεση με περι ορεξεως. Ειναι αντικειμενικοτατο
Λοιπον: Το λεω απο τωρα για ολους γιατι αρχιζω κ τα παιρνω με υπονοουμενα τυπου "περι ορεξεως" Δεν ειμαι ο μ@λ@κας της παρεας. Και κανενας αλλος. Αν ειστε μυγιαγγιχτοι και δε σας αρεσει η εποικοδομητικη κριτικη μη postaρετε- ειναι τοσο απλο | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:01 | |
| Εδω θα συμφωνισω και εγω. Τα ειχα πει και στον Κωστα (Aphelion) στο παρελθον και θα το πω και τωρα, οτι ο καλος painter δεν ειναι ουτε θα γινει ποτε να γινει αυτος που περιμενει να ποσταρει κατι και ολοι να του λενε μπραβο, αλλα αυτος που θα δει τι αρνητικο εχουν να του πουν και θα θελει να μαθει πως να το κανει καλυτερο.
τελος, το οτι εκανες κατι καλο πιο παλια ειναι ασχετο μιας και δεν εβαλες εδω την παλια μινιατουρα αλλα μια καινουρια... με την ιδια λογικη, καποιος με slayer sword φετος θα το παρει και του χρονου...
πρεπει να σταματισει επιτελους το politically correct αναμεσα μας. και απο οσους το δινουν, αλλα και πιο σημαντικο απο οσους το περιμενουν...
για την ιστορια, τα αρχικα μου comments για την mini συνεχιζω να τα υποστιριζω. Τα πανω εχουν να κανουν με την αντιδραση και οχι με το αντικειμενο. |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:22 | |
| Έχετε δίκιο παιδιά χίλια συγνώμη δεν παρεξηγήθηκα καθόλου μάλλον εσείς παρεξηγηθήκατε με το περί ορέξεως. το περί ορέξεως έχει να κάνει με το τι του αρέσει του καθενός. Όσον αφορά την επικοδομητική κρητική μάλλον δεν διαβάσατε στο post μου ότι στον forge world drone, advanced armour rhino, dreadnought στις φωτογραφίες σαφώς έχουν παλέωση με αρκετή σκουριά. Δεν αντιδρώ στην επικοδομητική κρητική φτάνει να είναι βάσιμη. "Το χειρότερο μοντέλο που έχω δει...."," τι σαλάτα ειναι αυτή" είναι αρκετά βαριοί χαρακτηρισμοί. Δεν με στεναχωρεί το γεγονός, σίγουρα δεν θίγομαι και δεν αντιπαρατίθεμαι γούστα ειναι αυτά γι αυτό και το περί ορέξεως και σέβομαι την κριτική. Όσες φορές έχω κριτικάρει δουλειές άλλων ότι έχω να πώ το λέω χωρίς χαρακτηρισμούς και αν έχω αμφιβολίες ΄π.χ. αν η φώτο δεν είναι ευκρινής τότε προτιμάω να μιλήσω αφού το δώ από κοντά. Όσον αφορά το "να σε βοηθήσουμε" μάλλον παρεξηγήσατε το post μου το οποίο δεν γράφει πουθενα "plzzzzz help me" το painting and modeling είναι και για να εκθέτεις τη δουλεία σου αν ήθελα βοήθεια απλά θα το έγραφα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lord of Pleasure στις Δευ 05 Οκτ 2009, 13:29, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:26 | |
| +1 οποιος θελει να ακουει μονο θετικα σχολια μπορει να το δηλωνει εξ'αρχης -δεν ειναι το πιο κομψο πραγμα, αλλα προστατευει και εμενα που ειμαι αντικειμενικος Απο την αλλη, δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον (περα του εαυτου μου ) "κακο painter". Μπορει οταν εφτιαξε καποιος μια κακοβαμμενη ή κακοφτιαγμενη μινιατουρα να μη του βγηκε για ενα σωρο λογους: πιεση χρονου, κακη εμπνευση, να μη του αρεσε και τρελα κτλ... Εδω δε postαρετε μινιατουρες για να σας αξιολογησουμε σα καλλιτεχνες. Δεν ειμαστε εμπειροι επαγγελματιες κριτικοι, οποτε οτι και να σας πουμε δεν εχει επαγγελματικη βαρυτητα που θα αξιοποιησετε περαιτερω.. Περ/τερο για να δωσουμε ιδεες, να παρουμε ιδεες και φυσικα να εντυπωσιαστουμε οταν αυτο συμβαινει-- Απλα, αν μια μινιατουρα νιωθουμε οτι μπορει γινει καλυτερη λεμε ιδεες- και εδω το ειπα στο συγκεκριμενο επειδη ειναι μια ακριβη μινιατουρα, οποτε φανταζομαι οτι καποιος θα ηθελε να φαινεται τοσο καλη οσο κοστολογειται-- στη τελικη, δε θα επρεπε να με ενδιαφερει τι θα κανει ο καθενας με τα δικα του....οταν ομως ζητα τη γνωμη μου τον βοηθω.. το πιο ευκολο πραγμα θα ηταν να λεω: "πω-πω φιλε τα σπας!" Ετσι εγω θα ημουν ο δηθεν καλος και ο αλλος αν ειχε κανει πραγματι κατι απαραδεκτο, απλα θα εμενε με αυτο τεσπα σταματηστε να παρεξηγηστε- το forum χρειαζεται οσους ποσταρουν photos απο δουλειες τους οποτε θα επρεπε να νιωθετε -οσοι το κανετε- κολακευμενοι μονο απο αυτο κρατατε το forum ζωντανο και ενδιαφερον -edit-δε προλαβα το post σου βασικα λογω του τιτλου του θεματος και του σχολιου στη photo νομιζα πως ησουν ανεκτικος στο χιουμορ Και βασικα νομιζα πως γι'αυτο ακριβως και το ονομασες ετσι.. γιατι δε θα σε ενοιαζε πολυ τι θα ακουσεις.. anyway... μπορει οι photos να μη το δειχνουν καθολου καλα, αλλα τη σκουρια-υγρασια στο κατω μερος του την προσεξα και μου φανηκε δουλεια που δυσκολα βγαινει -ειδα τις δυνατοτητες και γι'αυτο ειπα να το ξαναβαψεις-- αν δεν εβλεπα τιποτα τετοιο, μπορει και να μη το σχολιαζα αν δεν εβλεπα βελτιωση στο μελλον.. (πχ εγω αν βαψω ενα μοντελο και το βγαλω F ποιοτητα, οταν το ξαναβαψω παλι F θα το βγαλω.... το χρονο μου θα χασω ) | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:37 | |
| - Παράθεση :
- Όσον αφορά το "να σε βοηθήσουμε" μάλλον παρεξηγήσατε το post μου το οποίο δεν γράφει πουθενα "plzzzzz help me" το painting and modeling είναι και για να εκθέτεις τη δουλεία σου αν ήθελα βοήθεια απλά θα το έγραφα.
και αφου την εκθεσεις δηλαδη, τι περιμενεις?.. | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:41 | |
| Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Όποιος θέλει να κάνει κριτική ας την κάνει είπαμε δεκτή και σεβαστή, αλλά κριτική ρε αδερφέ. "Αυτό προτείνω να το κάνεις έτσι γιατι...."," εκεινο θα μπορουσες να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικά αυτό...".," έχεις λίγο βαρύ τόνο στο γκρί για παράδειγμα... ", το forum κρατιέται ζωντανό με τρόπο φιλικό μεταξύ μας όχι με αυτό τον τρόπο που χαρακτιρίζεις την δουλειά του άλλου. | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:45 | |
| βασικα... το να κανεις τετοιες παρατηρησεις ειναι κολακευτικο γιατι καποιος ξενος ασχολειται ουσιαστικα με τη δουλεια σου και δειχνει ενδιαφερον...δε μπορει να μη το καταλαβαινεις αυτο...
εμενα μου φαινεται οτι τα εχεις βαλει γενικα μαζι μου επειδη παρεξηγηθηκες και ψαχνεις πραγματα.. τεσπα το αφηνω εδω... συγγνωμη που εδωσα και σημασια δηλαδη... | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:55 | |
| Κοίτα μάλλον έχεις μια διαφορετική προσέγγιση στο τι σημαίνει δείχνω ανδιαφέρον. Δεν έχω τίποτα μαζί σου προσωπικά και μάλιστα δεν΄πρόκειτε αν συναντηθούμε να παίξουμε να σου πώ "ελα ρε φιλαράκο γιατί μου το είπες αυτό" θα παίξουμε θα ευχαριστηθούμε και η ζωή συνεχίζεται. όσο για την σημασία..... καλημέρα | |
| | | Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 13:56 | |
| No offense αλλά συμφωνώ με τους "κακούς" του thread.
Πολύ πολύ κακό βάψιμο.Γενικά δε το σεβάστηκες καθόλου και είναι κρίμα γιατί άβαφτο δείχνει πιο σιχαμένο από ότι τώρα.
Πέτα του ένα ξέβαμα, και πάρ' το αλλιώς.
Περισσότερο πράσινο. | |
| | | | of Rust n Shit | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |