Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| of Rust n Shit | |
|
+11kiour_gr admin Silverwing georap BiG GoBBo DiChaos iatroblast (t) Tzortz Drago h34dnotf0und Lord of Pleasure 15 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lord of Pleasure Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 53 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Currently Playing : Τον παίζω .... τον γιό μου Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:06 | |
| Νάσαι καλά φίλε μου ναί όντως δεν τον σεβάστηκα τον γερο Nurgle. Το απόγευμα θα του αφαιρέσω την σκουριά και θα προσθέσω πράσινο. Να σου πώ το υπόλοιπο ειναι εντάξει? ξέρεις το σώμα όχι τα shields που βάφονται πράσινα.
Ευχαριστώ για τη συμβουλή | |
| | | Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:12 | |
| Απλά ξεχώρισε από την αρχή ποιες επιφάνειες θέλεις να κάνεις σάρκινες και ποιες σκουριασμένες.Μη τα μπλέκεις, αλλά όπως προείπα περισσότερο πράσινο, ακόμα και στη σκουριά, θέλει κάποιο washάκι με πράσινο.Ζήσε τη σαπίλα και τη σιχαμάρα. | |
| | | Lord of Pleasure Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 161 Ηλικία : 53 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Currently Playing : Τον παίζω .... τον γιό μου Registration date : 20/11/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:15 | |
| Υπάρχει περίπτωση να συναντηθούμε Angelus quorem να το φέρω το μοντέλο και μερικά υλικά να κεράσω και καφεδάκο να μου τα πεις και να τα κανουμε από κοντά? | |
| | | Silverwing Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 319 Ηλικία : 41 Τόπος : Nemesis Tessera Currently Playing : With my puppets. Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:18 | |
| Ο χρόνος μου είναι δυστυχώς λίγος, θα σου στείλω εκτενή περιγραφή σε πιεμ. | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:20 | |
| | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:20 | |
| Εμένα πάντως που το είδα από κοντά μου άρεσε... κ πολύ μάλιστα. Η σκουριά είναι απίστευτα ρεαλιστική!
Πιστεύω ότι είναι οι κακές φωτό που το αδικούν. Βάλε ένα άσπρο φόντο, και πάρε φωτό χωρίς το φλας και ξαναπόστερε το αν θες πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο στο μοντέλο. Είναι κρίμα να το χαλάσεις! | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:34 | |
| OK θα το κάνω απόψε new fotos abound | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 14:48 | |
| Συμφωνώ με Elhion!!
Νομίζω ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα στις επίμαχες κριτικές. Το μοντέλο είναι πολύ καλά βαμμένο. Μην το χαλάσεις, είναι αμαρτία! | |
| | | Silverwing Knight
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 15:05 | |
| Το να ξεβάψει κάποιος ένα μοντέλο με σκοπό να τα κάνει καλύτερο, απέχει πολύ από το "χάλασμα" . Τεσπα, βάλε και άλλες πιξ. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 15:52 | |
| Θα σας παρακαλουσα πολυ να ειστε "τυπικοι" με τις εκφρασεις σας. Δικαιωμα σας ειναι να λετε την γνωμη σας αλλα σε βαθμο τετοιο που να μην ειναι ενοχλητικη . Δεν λεω , και τρεχω για να προλαβω τις Παπαρηγες , να μην πει κανεις την αποψη του ελευθερα . Αλιμονο , αλλα με ευγενεια και χωρις ακροτητες .
Εχουμε δει και εχουμε βαψει πολλες ΠΑΤΑΤΕΣ και δεν εχουμε αντιδρασει ετσι , τι ξεσπασμα ηταν αυτο ? Και ξεσπασμα σε ενα μοντελο που απο κοντα χανεις το μυαλο σου οταν το κοιτας . Και απο τον Iatroblast που ειναι τοσο γλυκουλης με τα ποστ που κανει :Ρ Ο Galvert ειναι κακιασμενος ετσι κι αλλιως :Ρ
Ευχαριστω, tzortz
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tzortz στις Δευ 05 Οκτ 2009, 16:11, 1 φορά | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 16:10 | |
| - Παράθεση :
- Εχουμε δει και εχουμε βαψει πολλες ΠΑΤΑΤΕΣ και δεν εχουμε αντιδρασει ετσι , τι ξεσπασμα ηταν αυτο ? Και ξεσπασμα σε ενα μοντελο που απο κοντα χανεις το μυαλο σου οταν το κοιτας .
So true. | |
| | | kiour_gr Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 6194 Ηλικία : 46 Τόπος : Cambridge Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG. Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 16:20 | |
| Katarxhn h foto einai terastia pragma pou shmainei kai kala pou to exeis bapsei tonizeis kapoies ateleies pou den to pianei to mati. Am einai na to pas se kanena diagonismo tote sumfonoi na to baloyme kato apo to mikroskopio. Giayto thn ξαναβαζω. μην αρχισουμε τους τσακωμους; αλλα και εγω νομιζω πως ο ιατροβλαστ ασκησε υπερβολικα αυστηρη κριτικη χωρις λογο. Δεν ειμαι τις αποψεις οτι πρεπει να εισαι καλος βαφεας για να ασκεις κριτικη αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ευκολο ειναι να λες δεν ειναι ιδιο με τις GW dyskolo na to κανεις. Τεσπα ναι στην κριτικη οχι στην εκτελεση μιας προσπαθειας. Εχουν ποσταρει χειροτερες φωτο ποτε δεν ειμασταν τοσο αρνητικοι. Μην αρχισουμε τους τσακωμους kai to flamming οποιος διαφωνει σε pm ή στο σπαμ moy ta leei. πισω στη μινιατουρα; εγω νομιζω η βαση ειναι καλη το υγρο ειναι πολυ καλο και η μινιατουρα πολυ καλη. Εγω για να το βελτιωνα θα το επλενα στα μεταλικα σημεια με νερομενο snakebite leather kai meta sta "βαθεια σημεια" με mud kai black gw wash. αλλο που θα εκανα ηταν να αφησω καποια σημεια μεταλλικα ( αυτα θα ηταν τα τα σημεια στο πανω μερος του μοντελου) για να κανει πιο μεγαλη αντιθεση. Ισος (ισος) σε καποιο σημειο θα εκανα καθαρο μετταλο σαν να εχει χτυπησει το μοντελο και εχει σπασει η σκουρια. Τελος αν πας σε ενα μαγαζι με ειδη ζωγαφικης θα βρεις παστελ με διαφορα χρωματα. με ενα κοπιδι αν ξυσεις τα παστελ και εχεις απο κατω ενα πιατακι θα εχεις μια σκονι την οποια μπορεις με ενα drybrush να το βαλεις πανω στο μοντελο. αν παρεις πρασινα κοκκινα πορτοκαλι παστελ θα εχεις διαφορετικες αποχρωσεις σκουριας και θα αφερεσει την γυαλαδα απο την σκουρια. αυτα τα λιγα, το μοντελο το βρισκω μια χαρα βαμενο. 8 θετικες στις 10 γνωμες δεν ειναι καθολου κακα. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 19:38 | |
| Νίκο μην ακούς κριτικές ανθρώπων που δεν ξέρουν καλα καλα να βάφουν και δεν ξερουν τι σημαινει nurgle... P.S.1 αμα ξαναβαψεις το μοντελο θα εισαι χαζος αδελφε το μοντελο τα σπαει! P.S.2 οποιος μυγιαστηκε μυγιαστηκε!!! |
| | | lestat Mercenary
Αριθμός μηνυμάτων : 26 Registration date : 12/03/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 22:03 | |
| Re paidia de mporw na katalavw gt tsantizeste.To vapsimo de leei mia oso mikrh kai nanai h fwtografia.Moiazei me karota me ligo marouli, mou anoixe thn orexh. O nurgle den einai efxaristhmenos | |
| | | Abducted47 Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1589 Ηλικία : 43 Τόπος : Into the Abyss Currently Playing : D3 + LOL Registration date : 24/11/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 22:34 | |
| Afou milisan oloi na milisoun kai oi koloi (ego dld) Sto modelo mou aresei poli to slime. Ontos sta metala tha simfoniso me ton Kiour kai tha pao oti theloun ligo vathos. Tha sou protina na valeis mov wash gia ta metala kai meta na kaneis tis akres pio anixtes se xroma. To prasino moiazei mouxla pou einai oti prepei Well done Ps tha milousa gia tin foto alla sto spiti tou kremasmenou den milane gia sxoini. Mono na ekanes kamia 2 xoris flash gia to flash skotonei tin leptomeria. | |
| | | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:08 | |
| Θα το πω για τελευταια φορα ακομη .
Σας παρακαλω πολυ να ειστε προσεκτικοι στις εκφρασεις σας . Αλλο αποψη , αλλο προσβολη .
Και εν πασει περιπτωση , οσοι χλευαζουν το μοντελο , ας ποσταρουν κατι που εχουν οι ιδιοι βαψει η ας ανατρεξουν σε σχολια που εχουν γινει σε αυτους οταν ενα μοντελο - βαψιμο δεν αρεσε .
Σε οποιον αρεσει εχει καλος , σε οποιον δεν αρεσει παλι καλος . Αλλα προσοχη στον τροπο που λεμε το καθε'τι .
Ευχαριστω, | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:09 | |
| - Παράθεση :
- To prasino moiazei mouxla pou einai oti prepei
Δεν ειναι μουχλα-- ειναι το χρωμα του Αν ηταν μουχλα θα ειχε καλυψει τα σημεια που εχω σημειωσει, οπως κανει το πορτοκαλι χρωμα (υποτιθεται σκουρια) στο δεξι Οσο για το " δεν ξερουν τι σημαινει nurgle..." αν ησουν οπαδος του Nurgle θα εβαζες επιπλεον καφε και bone για να 'αποδωσεις' τη σιψη που φερνει (σαπισμενο δερμα και κοκκαλα που αρχιζουν να φαινονται) Πρασινο καθαρο δεν ειναι nurgle, ειναι Wood elfs απο το πρασινο της βλαστησης Επειδη εχουμε ματια και βλεπουμε.. ανεφερα πως δεν ξερω να βαφω για να μην παρεξηγηθει και νομιζει οτι του τη λεω ως καλυτερος--πρεπει να το εξηγω και αυτο corum? Δε καταλαβα καν γιατι ασχοληθηκες μαζι μου χωρις καν να απευθυνθεις σε εμενα προσωπικα Kiour οταν βαφεις εσυ τραβας τις φωτο απο εκατοστα αποσταση και καταλαβαινουμε τη ποιοτητα της δουλειας εδω γιατι διαφερει? Εξαλλου και η δευτερη που εβαλες ιδια ειναι-- λες να μη την ειδα και εγω ολοκληρη σε σμικρυνση πριν μιλησω? Lord αμα σου αρεσει ετσι κρατα το. Δικο σου ειναι, τα @@ μου μη σπας. Πες απλα "ευχαριστω αλλα θα το κρατησω". Ουτε παραλογα επιχειρηματα, ουτε γκρινια σου λεω: δικο σου ειναι και δε με νοιαζει Τι τα βαζεις μαζι μου, γιατι λεω τα πραγματα οπως ειναι? | |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:13 | |
| Λες τα πραγματα οπως ειναι = λεω την αποψη μου Κι εγω λεω οτι μου αρεσει = λεω την αποψη μου Για να πουμε οτι λεω τα πραγματα οπως ειναι = λεω τα πραγματα οπως ειναι πρεπει να βρεθουν 5-10 βαφιαδες Α' class και να πουν οτι εχει 547 layers κλπ κλπ , αλλα και παλι , εδω σε Gold Deamon και ο καθενας λεει οτι του αρεσει το ενα και οχι το αλλο μοντελο . Ας μην το τραβαμε αλλο . Δεν σας αρεσει ? Τελος , το γραφουμε με ωραιο και ευγενικο τροπο και μετα ο αλλος ας κανει οτι θελει . Ας το πεταξει ας το κανει κορνιζα ας το βαψει μπλε . Ουτε ειναι σωστο να λεμε τα 1002 σε αυτον που τον εβαψε και να κανουμε εεεεντονη/κακιασμενη κριτικη | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:17 | |
| - iatroblast έγραψε:
- πρεπει να το εξηγω και αυτο corum? Δε καταλαβα καν γιατι ασχοληθηκες μαζι μου χωρις καν να απευθυνθεις σε εμενα προσωπικα
- iatroblast έγραψε:
- Lord αμα σου αρεσει ετσι κρατα το. Δικο σου ειναι, τα @@ μου μη σπας. Πες απλα "ευχαριστω αλλα θα το κρατησω". Ουτε παραλογα επιχειρηματα, ουτε γκρινια σου λεω: δικο σου ειναι και δε με νοιαζει
Τι τα βαζεις μαζι μου, γιατι λεω τα πραγματα οπως ειναι? το παρακανες με την αγενεια και την αντικοινωνικοτητα σου... :shocked: /ignore mode on |
| | | Tzortz Admin
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:18 | |
| Ρε τι εχετε παθει ? Η μυγα του Corum σας τσιμπησε ολους ?
3 σελιδες με flaming ? Αιντε για καλμαρετε πριν σας κοψω τις ρωγες και τις δωσω στον σκυλο του Galvert !
Aιντα | |
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:19 | |
| Οχι Tzortz! Οταν επιχειρηματολογεις δε λες την αποψη σου-- λες αντικειμενικα αυτο που βλεπεις Και οχι δε χρειαζεται να βρεθουν 5-10 βαφιαδες Α' class και να πουν οτι εχει 547 layers κλπ κλπ. Οσα layers και να εχει, αν δεν πετυχε δεν πετυχε! Εχω ματια και γουστο, δοξα τω Θεω δηλαδη... Απλα εκανα το αυτονοητο να σχολιασω και το παραπανω να δωσω ιδεες Αν δεν εχουμε το forum για να ανταλασσουμε ιδεες τι το εχουμε? Σου λεω: Ας πει απλα " ευχαριστω αλλα θα το κρατησω", οχι να μπαινουν ασχετοι με το θεμα και να με βγαζουν μ@λ@κα... (ή τυφλο) - Παράθεση :
Και απο τον Iatroblast που ειναι τοσο γλυκουλης με τα ποστ που κανει :Ρ ... με πολυ αγαπη iatroblast! | |
| | | Arkham Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 347 Currently Playing : Fantasy Battles Registration date : 28/01/2009
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:34 | |
| Edaxei einai ofthalmoprofanopasifanes pws to vapsimo htan xalia The End | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:36 | |
| Μύγες, σκουριά και σκατά και Nurgle... fluffy θέμα!
Ειρήνη ημίν κατά τα άλλα. Περιμένετε να ανεβάσει ο LoP φωτό χωρίς φλας κ μετά το ξανασχολιάζουμε το μοντέλο.
Και εννοείτε ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη από όλους απλά σε ευγενικά πλαίσια τόσο από τον κριτή όσο και από τον κρινόμενο, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε άλλωστε! | |
| Θέμα: Απ: of Rust n Shit Δευ 05 Οκτ 2009, 23:38 | |
| - Παράθεση :
- το παρακανες με την αγενεια και την αντικοινωνικοτητα σου...
Μπαινεις και τσακωνεσαι συνεχεια μαζι μου, χωρις να εχεις σχεση με το θεμα... ..που εισαι τοσο 'ευγενης' και 'κοινωνικοτατος'.... ...δηλαδη σε τι προσεβαλλα τον Lord? Και προσεχε λιγακι πως απευθυνεσαι σε προσωπικο επιπεδο. Αλλο να σου πω το εβαψες χαλια και αλλο το παρακανες με την αγενεια και την αντικοινωνικοτητα σουΤο χε$ες το θεμα εδω Στη τελικη εσυ ειπες: - Παράθεση :
- P.S.1 αμα ξαναβαψεις το μοντελο θα εισαι χαζος αδελφε
δηλαδη αποκαλεσες χαζους εμας που θα το ξαναβαφαμε... (και το χειροτερο τυφλους αλλα anyway...) | |
| | | | of Rust n Shit | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |