Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 40k Guild Wars! | |
|
+6admin Trollzor belial Tzortz Laskoulas Tzif 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:00 | |
| Ίσως είναι πλέον ο ώριμος ο καιρός για τη δημιουργία 40κ Guild Wars. Μετά την επιτυχία των Guild Wars στο Fantasy (αφού υπάρχουν ήδη 8 ομάδες και φτιάχνονται κι άλλες, μερακλήδες εμείς π.χ.) πιστεύω ότι ένα ανάλογο εγχείρημα μπορεί να γίνει και εδώ. Ήδη το Πανδοχείο ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται και σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι πχ. οι Imperial Seals που είναι πολλά παιδιά, το Στράτετζυ κατεβάζει άνετα 1-2 ή 3 ομάδες, η Πάτρα κτλ. Για τα διαδικαστικά δεν έχω ιδέα, σίγουρα παιδιά που έχουν εμπειρία και γνώσεις για αντίστοιχα τουρνουά μπορούν να τα ρυθμίσουν και να μας διαφωτίσουν. Εγώ απλά επαναφέρω την ευχή που έχει διατυπωθεί κατά καιρούς για Guild Wars και στο 40κ. Περιμένω απόψεις, προτάσεις κτλ. Εδώ θα γράφω τις ομάδες που δηλώνουν ενδιαφέρον: 1) The DragonPhoenix Inn Team (Πανδοχείο) 2) Imperial Seals
3) Horny Squigz
4) Knights of St. Andrew
5) Space Μερακλήδες ή Cowboys ή κάτι τέτοιο (Metaller, Corum, Belial, Laskoulas)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metaller στις Δευ 23 Νοε 2009, 14:06, 6 φορές συνολικά |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:37 | |
| Σύντομα ως Seals πάμε Πάτρα να παίξουμε με τα παιδιά εκεί (είχαμε κανονίσει για παλιότερα, αλλα δεν έκατσε δυστυχώς), επομένως είμαι υποστηρικτής τις ideas! Μακάρι να γίνουν πολλές ομάδες να γίνεται πανικός (και μακάρι να μην καταλήξουμε να τρωγόμαστε όπως στο WHFB :p) Όσον αφορά το format των tournaments, είτε GT είτε ETC δεν έχω πρόβλημα. Για το ETC format συγκεκριμένα, παρατηρώ ότι τα restrictions είναι ελάχιστα, αλλα τηρώ μια επιφύλαξη για το μέλλον.. Aλλα anyway, θα δείξει | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:38 | |
| Και οι Seals λοιπόν ! |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:46 | |
| To Space Cowboys δεν ειναι ασχημο "κολογεροι" Οι Ταου μου (πιου πιου) ειναι εδω ! | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:57 | |
| |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 18:59 | |
| Και τα Squigz θα παιξουν Space marines Orks Space marines IG Chaos | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:00 | |
| ε αφού έχουμε τον κουμμουνιστή μαζί δεν φοβόμαστε τίποτα | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:05 | |
| "For The Greater Good" my child ... | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:13 | |
| Πρόσθεσα και τους Squigz ! |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:19 | |
| και οι space wolves μου μέσα!!! αντε να δουμε τι θα πρωτοκανουμε! |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:45 | |
| Ωπα υπάρχει θέμα Space wolves με Dark Angels ? χμμμμμμ | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:46 | |
| Δε νομίζω, αφού η πλειοψηφία Space Marines παίζει. Και οι Squigz έχουν 2 με Marines από ότι βλέπω... |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:52 | |
| Στείλτε μου ένα link με Guild Wars Rulespack αν υπάρχει. Υπάρχει κόσμος εδώ (5άδα hardcore σχηματίζεται στο 5άλεπτο) και σίγουρα μπορούμε να πετσώνουμε όσους θέλουν. Έμπερορ θέλοντος, θα ανέβουν και 3 στο Fair 29. Εγώ θα chicken away έχουμε κάτι αραββώνες στην άλλη άκρη της Ελλάδας -λολ-. Ο υπεύθυνος τιμωρήθηκε, η ποινή είναι να τον παντρέψουμε στο εγγύς μέλλον. Μας μετράτε μέσα, και προς το παρόν δανειζόμαστε το όνομα της Fantasy ομάδας καθώς και ορισμένοι πλήρωσΑ μπλούζες Knights of St. Andrew Αν και επικά ονόματα όπως c-Dream Team είναι ακόμα διαθέσιμα... Χωρίς να έχω μιλήσει με κανένα επί του θέματος, θα δώσω την ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη ομάδα. Η hardcore ομάδα αποτελείται από: 1 Imperial Guard * 1 Tyranid / Space Marines * 1 Eldar * Εμένα και τον αδερφό μου με Eldar, Dark Eldar, Space Marines, Space Wolves, Tyranids, Imperial Guard και σε λίγο καιρό Daemons Μιλάμε σύντομα, Κ. | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:53 | |
| ρε μεταλλερ εχεις και dark angels και δεν ξερεις για την εχθρα space wolves με dark angels? belial οπως προβλεπει το εθιμο θα βγαλουμε και οι δυο απο ενα champion του στρατου μας να παλεψουμε θα βγαλω τον Logan για τo challenge |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 19:55 | |
| Και η Πάτρα εδώ! 40k Guild Wars Rulespack υπάρχει; Που το βρίσκουμε; Η αντιγράφουμε το Fantasy; |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 20:25 | |
| Rules pack den yparxei.
To "challenge 8adwn-6adwn-4adwn" einai mia kali lysi, analogws me to posa atoma mporei na ferei i ka8e omada se ena tournoua. Egw proteinw na pesoun ki alles apopseis/idees sto trapezi, kai na katali3oume se kati! | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 21:55 | |
| Αν δεν υπάρχει rules pack (θα κάνω μια προσπάθεια να ρωτήσω στο Ευρωπαικό φόρουμ) ας προτείνουμε λύσεις όπως λέει και ο Tzif και επιλέγουμε την καλύτερη/καλύτερες. Πάντως, από ότι φαίνεται διάθεση και κόσμος υπάρχει, οπότε μπορούμε να σκεφτούμε την διοργάνωση Guild War, και όσα προβλήματα τυχόν δημιουργηθούν στο πρώτο λόγω παρθενικής προσπάθειας, τα διορθώνουμε στην πορεία |
| | | Tzif Hero
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:06 | |
| Kai sto eurwpaiko forum na rwtiseis, ola ta systimata einai home-made, e3artwmena apokleistika apo to ekastote community kai to ti 8eloun ekeinoi. Den yparxei tipota official, mias kai milame stin ousia gia tournoua, apla meta3y omadwn.
Min to mplekoume me diadikasies epilogis ETC, an kai 8a sevastw an i pleiopsifeia 8elei na symperilavoume tous ETC kanones, me tous opoious pros to paron eimai symfwnos. | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:07 | |
| Το καλύτερο θα ήταν να ακολουθήσουμε την λογική των Guild Wars στο fantasy. Είναι πετυχημένη διοργάνωση - δεν νομίζω να πάει στραβά η εφαρμογή στο 40Κ.
Όσο για σύστημα, η λογική λέει 1750 etc αλλά από εκεί κ πέρα ότι προτιμάνε οι πολλοί!
Για χώρο αν θέλετε θα κάνω μια '"νίξη" στο SH. Μπορεί να σηκώσει ένα τουρνουά με 4 5άδες! | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:09 | |
| Αν αξιωθω καποια στιγμη να μαζεψω τους Eldars που θελω....και εγω θα επαιζα 40Κ.!!!! | |
| | | Tzif Hero
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:16 | |
| Ok for now, ETC it is... Apla to fovamai poly to ETC, etsi opws petsokopsan to WHFB, makari na min ginei auto kai sto 40K... | |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:22 | |
| Δεν έχω πρόβλημα ό,τι σύστημα θέλετε, άλλωστε προς το παρόν το Etc κόβει μόνο κάτι σπέσιαλ χαρακτήρες, ελπίζω να μην αλλάξει στο μέλλον. Από το Φάντασυ επίσης μπορούμε πχ. να δανειστούμε το να μη χρειάζονται βαμμένα μοντέλα, να είναι όμως WYSIWYG όσο γίνεται. Και αν βγουν κι άλλες ομάδες, μπορεί να σκεφτούμε και το διήμερο, με κάποιες ομάδες να παίζουν την πρώτη και κάποιες την 2η μέρα... |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 22:47 | |
| Τα σχετικά με τους Space Marines στην ίδια ομάδα επίσης; Παίζουν κανονικά, αρκεί να μην είναι το ίδιο chapter; |
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Κυρ 22 Νοε 2009, 23:50 | |
| διαφορετικοι space marines θεωρουνται οσοι εχουν δικο τους codex: 1 - Codex marines (ultramarines, salamanders, imperial fists, White scars, Red scorpions, e.t.c.) 2 - Black Templars 3 - Dark Angels 4 - Blood Angels 5 - Space Wolves οπότε μέχρι 5 marines players... ΝΙΣΑΦΙ |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 41 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Δευ 23 Νοε 2009, 02:05 | |
| Είμαι ενάντια στην προώθηση του "ETC" για ιδεολογικές αιτίες. Απλά ας παίζουμε "codex approved" με όποιο points limit θέλουμε, δικό μας τουρνουά είναι, εμείς ορίζουμε τους πόντους... Εγώ παίζω μέχρι 9.000 από τα άλλα ότι θέλετε χαρχαρχαρ. Νομίζω ότι μέχρι 2000 δεν έχουμε πρόβλημα, όλος ο κόσμος έχει. Κ. | |
| | | | 40k Guild Wars! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |