Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 11:40
1)
Tzif έγραψε:
Mia megaali close combat stin mesi tou trapeziou..!!!! Auto 8a einai oli
Φυσικά και όχι... αυτός θα μου λέει shoota boy derka derka και εγώ θα του λέω barbed strangler biovore zoanthrope... και μίλησα μόνο για τις μπλάστρες... Άσε που είναι και η καλύτερη του Venom Cannon... PENETRATE VS OPEN TOPED! gogo nids Και γιατί είμαι καλός άνθρωπος, ανακοινώνω και τα formations μου: Deep Strike Fexes Broodlords/Genestealers Deep Strike by Lictor Rules Flyers Flank March Endless Horde και το άλλο με τα πολλά zoanthropes/guards/tyrant. Σε αυτά προστίθενται 1 Hierophant Biotitan και 1 Hariddan. eh... flee?
EDIT: και που να δείτε τα strategic assets...
2) 3.000 apocalypse? Not for a moment not for a year. Με εμένα επικοινωνείτε για 10χίλιαρα και βάλε. Στα δύσκολα τους έψησα στο club!
3) Απόψεις για το όνομα; Πόσα άτομα ομάδα ψήσαμε; Ο φορουμοπόστερας να κάνει τη σούμα και να στείλει το λογαριασμό στο τραπέζι 4.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Chronomancer στις Τρι 24 Νοε 2009, 11:58, 1 φορά
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 11:51
Μέχρι τώρα είμαστε 5 ομάδες:
1) The DragonPhoenix Inn Team
2) Imperial Seals
3) Horny Squigz
4) Knights of St. Andrew
5) Space Μερακλήδες ή Cowboys ή κάτι τέτοιο
Αν κατεβάζουμε 4άδες που πρότεινε ο Elhion, μπορεί πχ κάποιοι που είναι πολλοί να κάνουν 2 ομάδες. Αν όμως πάμε για πολύ παραπάνω, πρέπει να αρχίσουμε να μαζεύουμε άτομα κλπ. Οπότε μένει να αποφασιστεί το πόσοι. Εγώ με 4άδες, 5άδες είμαι σύμφωνος, αλλά ό,τι αποφασίσει η πλειοψηφία...
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 13:00
Εμενα μου αρεσει το Space Μερακληδες η Μερακληδες του Διαστηματος !
Το θεμα ειναι και με τα guilds που δεν εχουν αρκετα ατομα ετσι ωστε να εχουν διαφορετικους στρατους και εχουν ΠΧ 2 Orks κλπ κλπ ...
Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 13:11
Tzortz έγραψε:
Εμενα μου αρεσει το Space Μερακληδες η Μερακληδες του Διαστηματος ! Το θεμα ειναι και με τα guilds που δεν εχουν αρκετα ατομα ετσι ωστε να εχουν διαφορετικους στρατους και εχουν ΠΧ 2 Orks κλπ κλπ ...
Με δεδομένες τις 4άδες, εμείς σα Knights βγάζουμε άνετα 2. Διαφορετικούς στρατούς επίσεις.
Για το όνομα τζ, εννοώ αν θα είμαστε guild wars που είναι πολύ φαντασάδικο ή αν ψήνεστε κάτι σαν το "Genocide Chronicles" που προτείνω. Ρίξτε καμιά πρόταση. Guild wars for the florz!
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 13:25
Titan Conflict ή Warfare? Αυτό το genocide μου θυμίζει τους Πόντιους...
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 15:29
εμεις βγαζουμε 4αδα για την ωρα, αλλα μιλαμε για 3 orks και ενα Χαοτη.. Εαν υπαρχει προβλημα με τα 3 ορκς (αν και ο Tzif δηλωσε οτι τα μασαει για πλακα) τοτε για να συμμετεχουμε θα πρεπει να περιμενετε μεχρι να τελειωσουν τα στρατα τους οι υπολοιποι!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 15:30
παρενθεση: Chrono, o Marouan ηταν στην δικη σας ομαδα???
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 15:58
Εμείς Πατρινόπουλοι, Μαρουάν σε σηλζ.
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 15:59
Chronomancer έγραψε:
σε σηζλ??? Και ρε παιδες εαν εσεις ειστε απο Πατρα, πως σκεφτεστε οτι θα βρισκομαστε για μαχες??
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 17:02
Μα οι Πατρίνοί έρχονται για το Φάντασυ. Κι εμείς μπορεί να χρειαστεί να πάμε. Οι διοργανώσεις θα γίνονται στην Αθήνα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κατεβούμε και Πάτρα κάποια στιγμη!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 17:30
metaller έγραψε:
Μα οι Πατρίνοί έρχονται για το Φάντασυ. Κι εμείς μπορεί να χρειαστεί να πάμε. Οι διοργανώσεις θα γίνονται στην Αθήνα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να κατεβούμε και Πάτρα κάποια στιγμη!
αα.. οκ τοτε.. Το καποια στιγμη να κατεβουμε (για μονοημερο) δεν ακουγετε παρανοικο.. Επισης εαν τα παιδια εχουν μαθει τον δρομο προς τα εδω, ακουγετε ακομη καλυτερο.
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 19:07
ogyon έγραψε:
Chronomancer έγραψε:
σε σηζλ??? Και ρε παιδες εαν εσεις ειστε απο Πατρα, πως σκεφτεστε οτι θα βρισκομαστε για μαχες??
Έχει ξαναγίνει Guild Wars στην Πάτρα. Αλλά δεν έχουμε πρόβλημα, μπορείτε να πείτε "Κότεψα λόγω απόστασης ποοοκ ποκ ποοοκ" μουχαρχαρχαρχαρχαρχαρ
Ρε τσίκενζ εδώ κατεβαίνουν με charriots οι φαντασάδες, εμείς με το warp technology δεν θα ταξιδέψουμε; Ποκ! ποκποοοοοοοοκ!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 19:25
Chronomancer έγραψε:
ogyon έγραψε:
Chronomancer έγραψε:
Έχει ξαναγίνει Guild Wars στην Πάτρα. Αλλά δεν έχουμε πρόβλημα, μπορείτε να πείτε "Κότεψα λόγω απόστασης ποοοκ ποκ ποοοκ" μουχαρχαρχαρχαρχαρχαρ
Ρε τσίκενζ εδώ κατεβαίνουν με charriots οι φαντασάδες, εμείς με το warp technology δεν θα ταξιδέψουμε; Ποκ! ποκποοοοοοοοκ!
warp ξεwarp technology, ενα 40αρι θα παει η βενζινη.. LoL. μεσα παντως..
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 22:14
Tzif έγραψε:
Ok for now, ETC it is... Apla to fovamai poly to ETC, etsi opws petsokopsan to WHFB, makari na min ginei auto kai sto 40K...
Γενικότερα, επειδή το σκεφτόμουν κάποιο καιρό, θέλω να παραθέσω κάποιες απόψεις πάγιες, για να ξέρετε την πλευρά μου.
1) Θεωρώ πως, ότι είδος τουρνουά και να κάνουμε, πρέπει να διατηρήσουμε ένα μόνιμο στυλ αναά κατηγορία, και να κάνουμε και τουρνουά θεματικά ή / και Apocalypse. Δηλαδή, για να είμαι πιό σαφής, πρέπει να έχουμε: Κατ. 1: Βασικό Τουρνουά Single Player // 1750 Πόντοι All present codexes. (Πόντοι για παράδειγμα) Κατ. 2: Fluffy Infantry Cityfight // 1000 Πόντοι All codexes and Chapter Approved (Όλο το σύστημα σαν παράδειγμα ανορθόδοξου τουρνουά Κατ. 3: Apocalypse // Ομάδες από Alliances στο σύνολο πόντων, χωρίς requirements. Δηλ, 1 παίχτης 1000 Imperial Guard, Άλλος 2500 Ultramarines, άλλος 3000 Sisters of Battle = 7500 Imperium, και αντίθετα.
Η βασική μας διαφορά από το WHFB είναι ότι ο πιό ανταγωνιστικός παίχτης 40K παίζει για την πλάκα του και friendly. Τουλάχιστον, στα 7 χρόνια που παίζω πανελληνίως (Πάτρα Αθήνα Λάρισσα Σαλονίκη), έτσι ισχύει, ακόμα και στα Τουρνουά. Άρα, υποστηρίζω ότι πρέπει να φτιάξουμε κατηγορίες τουρνουά και να διοργανώνουμε με βάση την κατηγορία (1 Standard / 2 Anorthodox / 3 Apocalypse - Mass Multiplayer), και κυρίως, να δώσουμε βάση στα Fluffy. Ειδικότητες ως προς το τί μπορεί να χαρακτηριστεί ως Fluffy θα το δούμε, ας κρατήσουμε προς το παρόν την γενική ιδέα.
2) Θεωρώ ότι η ιδεολογία "αλλάζουμε τους κανόνες" είναι κακή για το hobby. Κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να έχει παράπονα/αντιρρήσεις για τους κανόνες ή για το τί είναι "σωστό", αλλά το μόνο "σωστό" είναι να υπάρχει 1 συμφωνημένο πανελλήνιο σύστημα, κοινώς αποδεκτό. Η λογική ETC "Εγώ δεν γουστάρω το μοντέλο X που παίζει Z και θεωρώ ότι είναι απίστευτα δυνατό δεν σε αφήνω να το χρησιμοποιήσεις", δεν εκφράζει την πλειοψηφία των παιχτών, πολύ απλά γιατί οι νέοι παίχτες που ξεκινούν αγοράζοντας βιβλία, και διαβάζοντάς τα κάνουν τις λίστες τους βάση αυτών, αργούν να μάθουν για τα "νέα πιό δίκαια" συστήματα.. Τα συστήματα αυτά, αφορούν μία μικρή μερίδα παικτών (i.e. hardcore) και μία μεγαλύτερη μερίδα που απλά θέλει να παίξει και δέχεται γιατί του είναι αδιάφορο. Επειδή έχω αγαπήσει το hobby και έχω δώσει πόνο για να το φέρω στο επίπεδο που είναι όπου έχω περάσει (έχω φτιάξει 2 λέσχες από το μηδέν χωρίς προσωπικό κέρδος... σε Λάρισα και Πάτρα, εχω στήσει στάντ σε εκθέσεις, δίνοντας φυλλάδια Warhammer FB/40Κ/LotR - Games Workshop και όχι κάποιου καταστήματος -ενώ, να το τονίσω, τα καταστήματα ΔΕΝ παρευρίσκονταν...), δεν θα ήθελα με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο να το δώ να ξεπέφτει όπως το WHFB.
Φυσικά, η άποψή μου δεν είναι πανάκεια, και αν η πλειοψηφία ψηφίσει διαφορετικά από τις προσωπικές μου τοποθετήσεις δεν θα έχει να κάνει με "VETO", αλλά με αντιπρόταση. Απλά δηλώνω εξ'αρχής τις απόψεις μου για να γνωρίζετε κάποιους από τους λόγους που είμαι ενάντια στην ETCομανία, και διατηρώ την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε ανοικτό μυαλό στην διοργάνωση.
3) Η λεξη βέβαια "Διοργάνωση", προϋποθέτει την ύπαρξη "οργάνωσης", και αυτή την ευθύνη. Προτείνω να ορίσουμε 1 από τις ομάδες ως "ηγούμενη" και τα όποια αιτήματα έχουμε να απευθύνονται σε αυτή την ομάδα. Αποφεύγω να προτείνω "επιτροπή εκπροσώπων" γιατί η απόσταση (Πάτρα / Σαλονίκη / Αθήνα / *γιατί όχι, Λάρισα) καθιστά τις συνεννοήσεις αργές, και τις συναντήσεις απαγορευμένες. Είμαι σίγουρος ότι είναι αργή η όποια συνεννόηση ακόμα και ανάμεσα στις ομάδες στην Αθήνα.. Προτείνω λοιπόν την ομάδα με τον πιό οργανωμένο χώρο να αναλάβει την διοικητική λειτουργία. Θεωρώ επίσης, ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι Αθηναϊκή, όπου βρίσκεται και η πλειοψηφία των ομάδων.
Μπαχ, βαρέθηκα να σπαμάρω. Αργότερα πάλι.
Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 22:46
Σε πείραμε χαμπάρι αρχομανή λέκκα... Βάζεις το εγώ πιο πάνω από το εμείς, πάντα τέτοιος ήσουνα, τώρα θα σε μάθουμε?
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 23:09
LoL nepenthe.. Chrono. συμφωνω με το θεμα ETC, αλλα διαφωνω στις μαχες που προτεινεις.. Για να στησει κανεις apocalyptic army, χρειαζεται πολυ περισσοτερα χρηματα απο οτι για ενα κανονικο army. Ετσι πολυ που προσφατα εχουμε ξεκινησει, δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να μας ζητειται να τα σκασουμε τοσο χοντρα, μιας και μπορει να μην μπορουμε. Ετσι υπαρχει πιθανοτητα το παιχνιδι να καταληξει να νικαει οποιος εχει τα φραγκα κατι που ειναι απολυτως καγκουρικο, και οδηγειτε στην λογικη "Παιχτε μονοι σας". Προτεινω για αρχη 1750 single battles, μεχρι να τις βαρεθουμε (να βλεπουμε το ιδιο και το ιδιο σε καθε αναμετρηση) και υστερα βλεπουμε..
Τι λετε οι υπολοιποι??
Οσο για την οργανωση.. Ρε σεις, αυτα τα πραγματα βαραινουν το κλιμα..
Για αρχη ας κανονιζουμε εδω μεσα. Ας ορισει η καθε ομαδα τον εκπροσωπο της, και ας τα βρουνε οι εκπροσωποι μεταξυ τους, και τα υπολοιπα τα βλεπουμε.. Μην του δωσουμε κατευθειαν ζορικο χαρακτηρα, γιατι μπορει να γινει φουσκα η δουλεια.. (Σε φαση, ακομα δεν τον πηραμε Σουλη τον εβγαλαμε και λοιπα).. What ya think??
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 23:10
καταρχην DM/Admin η οτι στο καλο εισαι.. Φτιαξε εναν μικρο category(board) ρε συ, που θα αφορα το 40κ guilds για να μην σας λερωνουμε και το υπολοιπο..
thnxxx!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 23:36
παιδια θα την φατε στο κ*λο οπως εγινε και στο φαντασυ, που καθε χρονο το rulespack του ETC σφάζει λίστες σαν την Ιφιγενεια εν Αυλιδι
φετος το ETC μπορει να εκοψε καποιους special characters, του χρονου μπορει να σφαξει τη λιστα σας αν αποφασισει να παιξει με τα force organization charts
π.χ.
max 3 monstrous creatures max 2 transports max 1 same HQ choice minimum 3 troop choices κ.λ.π.
Μετά, όταν οι λίστες σας θα έχουν γίνει μπορντέλο θα τραγουδάτε το άσμα:
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τρι 24 Νοε 2009, 23:50
Κι εγώ είμαι καταρχήν υπέρ των 1500/1750 battles. Ας δουλέψει αυτό, και μετά το σκεφτόμαστε το περαιτέρω πιστεύω...
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τετ 25 Νοε 2009, 00:48
Μή δίνεται σημασία στον nepenthe ρε, έχει βάλει στόχο να φτάσει 6-6-6 μυνήματα και να σταματήσει εκεί γι'αυτό σπαμάρει.
Δεν φταίω παίδες, η οργάνωση είναι στο επαγγελμά μου και έχω επιρροές
Στις μάχες Αποκάλυψης, σίγουρα υπάρχουν δυνατά πράγματα όπως τα τυρανίδια που ανέφερα. Αλλά όταν το μπουράκι μου κάνει 1250 πόντους, ο Marine βάζει μισή company... Και φυσικά, στο Apocalypse δεν είναι απαιτούμενο να μπούν ίσοι πόντοι από κάθε παίχτη, ούτε παίζει κανείς για τη νίκη. Όσα Apocalypse έχουμε παίξει εδώ, ήταν σπάνιο να πάει κάποιος στα objectives χ0αχ0αχα0χα0χα0αχ0αχ0χα0χα0α0 όλοι κοίταζαν να σφάξουν, και μιλάμε για 10.000 και βάλε η κάθε πλευρά. Ούτε είναι τόσο σπασμένα όσο φαίνονται τα μεγάλα, trust me. Μετά το 2ο Apocalypse το είχαν πιστέψει και οι αντίπαλοι
No worries ρε, εγώ θα κάνω apocalypse μόνος μου! Θα παίζω με το δεξί τους Marines και με το αριστερό τους κινούμενους εξάποδους στόχους μου
admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τετ 25 Νοε 2009, 02:23
Υπομονή για το subforum, όλα θα γίνουν όπως πρέπει. (/admin mode off)
Για αρχή ας κατάλήξουμε στο όνομα της διοργάνωσης και στο format.
Χωρίς να προκαταβάλω την απόφαση της ομάδας μου, συμφωνώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κολλήσουμε σε ένα συγκεκριμένο φορμάτ ή σε ένα όριο πόντων. Απλά επειδή τα "θέλω" αλλάζουν συνεχώς, θα έλεγα να έχουμε "ανοικτά" τα θέματα του format/πόντων και πριν από κάθε τουρνουα να ψηφίζουμε σαν ομάδες με επιχειρήματα αν θέλουμε να αλλάξει πρόσκαιρα κάτι.
Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά θα ψάξω για τον χώρο και θα επανέλθω το συντομότερο δυνατόν με νεότερα. Όρεξη υπάρχει από ότι βλέπω!!!
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Τετ 25 Νοε 2009, 07:11
Elhion έγραψε:
Χωρίς να προκαταβάλω την απόφαση της ομάδας μου, συμφωνώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κολλήσουμε σε ένα συγκεκριμένο φορμάτ ή σε ένα όριο πόντων. Απλά επειδή τα "θέλω" αλλάζουν συνεχώς, θα έλεγα να έχουμε "ανοικτά" τα θέματα του format/πόντων και πριν από κάθε τουρνουα να ψηφίζουμε σαν ομάδες με επιχειρήματα αν θέλουμε να αλλάξει πρόσκαιρα κάτι.
yeap, η καλυτερη αποψη επι αυτου.. Γιατι οντως, εαν καποιοι αποφασισουν οτι μεσω του ETC μπορουν να σου διαλυσουν τη λιστα, ειναι κατι που εμενα θα με κανει απλα να μην το δεχτω για παραδειγμα..
Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Πεμ 26 Νοε 2009, 17:24
+1
Επισκέπτ Επισκέπτης
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Σαβ 28 Νοε 2009, 07:44
Tzif έγραψε:
+1
ρε μλκ, με ενα "+1" δεν μπορει να συνεχιστει κουβεντα σε αυτο το φορουμ.. Κραξε μας λιγο. Πες μας " Τι μακακιες τσαμπουνατε ωρε γρονθοι" η κατι αλλο γλυκουλι, και θα δεις πως συνεχιζεται το θεμα.. Ο ελληνας θελει καντηλι για βενζινη , man..
Trollzor Arch Spammer
Θέμα: Απ: 40k Guild Wars! Σαβ 28 Νοε 2009, 17:36
Παίδες θα είμαι στο Αθηνοχώρι τέλη της εβδομάδος. Μπορούμε να κανονίσουμε συνάντηξην βαρέαν.