Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Da Twin Towaz'!!! | |
|
+18Overmind JimBouz bloodthirster13 lance-a-lot kiour_gr Tzortz Nepenthe APE Geryon talazorn Altair Trollzor Giorel Aramil Sair Sianontel Laskoulas medas Asarnil the Dragonlord Khar Vader 22 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 13:56 | |
| Συνεχίζεις την παρελκυστική τακτική σου αφού πρώτα δημιούργησες θέμα εκ του μη όντος! Δεν περίμενα κάτι άλλο. Αντί να προσπαθείς να ερμηνέψεις τα λόγια μου σύμφωνα με αυτά που σκέφτεσαι, προσπάθησε καλύτερα να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες. Έχω ήδη χάσει μισές μονάδες από Τεκλις και από το Rocket και πάλι βούρτσα έριξα Ελπίζω οι "εμπειρότεροι παίκτες του εξωτερικού" μαζί και εσύ να ακολουθήσετε την ορθάνοικτη πόρτα της εξόδου. /care YΓ Δεν διαβάζονται μάνα μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 13:58, 1 φορά | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 13:57 | |
| Σορρυ, αλλα ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΤΙΠΟΤΑ! Βρες μου τι πηγα να "επιβαλλω". Το εχετε καψει εντελως????
Αλλα οχι ρε φιλε, οταν καποιος λεει κατι, γενικολογωντας, παιζοντας με κανονες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, παρα μονο στο περιπου, ( ειχαμε και παλια QoG????) και βγαζει συμπερασμα για ολοκληρο το rulepack της 8ης, εχω καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αμφισβητησω τα λεγομενα του. Γιατι ο πρωτος που τα αμφισβητει ειναι εκεινος! Αυτο λεω. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:00 | |
| - mohammadurk έγραψε:
- Συνεχίζεις την παρελκυστική τακτική σου αφού πρώτα δημιούργησες θέμα εκ του μη όντος! Δεν περίμενα κάτι άλλο. Αντί να προσπαθείς να ερμηνέψεις τα λόγια μου σύμφωνα με αυτά που σκέφτεσαι, προσπάθησε καλύτερα να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψες.
Έχω ήδη χάσει μισές μονάδες από Τεκλις και από το Rocket και πάλι βούρτσα έριξα
Ελπίζω οι "εμπειρότεροι παίκτες του εξωτερικού" μαζί και εσύ να ακολουθήσετε την ορθάνοικτη πόρτα της εξόδου. /care Μπαααααα! Οι σοφοι του εξωτερικου, σκεφτηκαν κατι καλυτερο, απο το να τα παρατησουν, Λεγεται....AR 2011. Ξερεις μωρε, αυτο που θα γλειφετε σε λιγο λεγοντας "μα ναι (κωλοτουμπα) το ETC κανει καλυτερο το παιχνιδι ( 3πλο άξελ) και πλεον ισορροπημενο...". Επιτυχημενη "εξοδος" | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:04 | |
| Πηλιο - Ορεινη Ναυπακτια - Εδεσσα .... σταματηστε | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:06 | |
| Ολοι το ρουλ πακ του ΕΤΣ περιμενουμε ρε Εντι , δεν ανακαλυπτουμε τωρα το Νεο Κοσμο ... | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:07 | |
| Το οποιο δεν 8α ειναι και τοσο τρομερο να προσ8εσω εγω.... :Ρ Θα εχει αρκετες κοντρες και ισως περισσοτερες μουρμουρες απ'οτι τωρα... Just a tip.. | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:08 | |
| περιμεντε να το δειτε πρωτα και μετα κρινετε
μηδε προ του τελους μακαριζε (δεν σκιζω απο ορθογραφια) | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:09 | |
| Ουτε απο warhammer !!! xoxooxoxoxoxoxxoxo Y/Γ Ο Σκαριο μου ειπε να στο πω | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:13 | |
| Αληθεια? Η 8η ειναι ενας ακατεργαστος Νεος Κοσμος. Μπορεις να παραμεινεις στη ζουγκλα, υιοθετωντας τον τροπο ζωης των Ιθαγενων. (BRB) Μπορεις να παραμεινεις στα παράλια, με τις δικες σου αρχες και νομους ( BRB+Home Rules) Μπορεις να προχωρησεις ομως και στο εσωτερικο της Νεας Γης και να φτιαξεις τους κανονες συμβιβαζοντας τα παντα στο δικο σου τροπο σκεψης/Λογικης/Επιθυμιας για το πως θες να εξελιχθει ο Νεος Κοσμος. (BRB+Home Rules+Composition). Μπορει να ειναι και λαθος, αλλα θα προτιμησω το 3ο. | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:13 | |
| - Asarnil έγραψε:
-
Αλλα οχι ρε φιλε, οταν καποιος λεει κατι, γενικολογωντας, παιζοντας με κανονες που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, παρα μονο στο περιπου, ( ειχαμε και παλια QoG????) και βγαζει συμπερασμα για ολοκληρο το rulepack της 8ης, εχω καθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αμφισβητησω τα λεγομενα του. Γιατι ο πρωτος που τα αμφισβητει ειναι εκεινος! Αυτο λεω. Κλάιν ρε απερίγραπτε... Έβγαλες πρώτα το βιαστικό συμπέρασμα ότι αν εφαρμόζαμε ΤΛΟΣ θα επηρέαζε το παιχνίδι, μας την είπες που γουστάραμε την μάχη, μας την είπες που γουστάραμε την 8η, μας κάνεις το στομάχι κόμπο και τώρα πας να βγεις κι από πάνω διαστρέφοντας τα λόγια μου απομονώνοντας φράσεις. Εγώ δεν έχω το στομάχι του Λασκούλα να μην σε αφήσω να έχεις τον τελευταίο λόγο. Συνέχισε λοιπόν το παραμυθάκι που σε έχει κάνει απεχθή σε όλη την "κοινότητα" και θα συνεχίσω κι εγώ το δικό μου βιολί. Ε, ΜΑ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:17, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:16 | |
| Και ποιος σου ειπε πως δινω ΜΙΑ για το τι μπορει να πιστευει ο καθε ενας παικτης Warhammer, για μενα? Για να κρινεις καποιον , πρεπει να μπορεις να τον κοιτας στα ματια? Γκεγκε? Elite mode off. Εκανες λαθος στο κειμενο σου και προσπαθεις με λασπουρια να το καλυψεις? Δικηγορος εισαι? | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:17 | |
| Σιγα μην εισαι και η Ποκαχοντας --- Εντι | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:18 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Για να κρινεις καποιον , πρεπει να μπορεις να τον κοιτας στα ματια? Γκεγκε?
who?????? Πες μας τώρα ότι θεωρείς τον εαυτό σου καλό παίκτη!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:19, 1 φορά | |
| | | JimBouz Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1643 Ηλικία : 50 Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K Registration date : 23/03/2009
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:19 | |
| Καποιος-α καποτε ειχε πει... μην μπλεξεις με γιατρους και δικηγορους... | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:19 | |
| Oχι αγορακι μου. Απλα πολυ μα πολυ εξυπνοτερο σου! Και τα παραπονα σου στη MENSA! | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:20 | |
| άρα το φάντασυ ειναι χαμένο από χέρι? | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:20 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Oχι αγορακι μου.
Απλα πολυ μα πολυ εξυπνοτερο σου! Ένας έξυπνος άνθρωπος δεν θα έκανε ποτέ μα ποτέ τέτοια δήλωση.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:21, 1 φορά | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:21 | |
| | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:21 | |
| Oχι βεβαια, εκτος και αν το ειχε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ! | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:22 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Oχι βεβαια, εκτος και αν το ειχε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!
Ας μην επαναλαμβάνομαι... | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:23 | |
| Οντως... " το δις εξαμαρτειν"... | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:26 | |
| Το πιασες! (ή όχι? λολ) Άρα εσύ που 2 φορές είπες ότι είσαι εξυπνότερος από κάποιον άλλον, τι δεν είσαι;;; | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:27 | |
| Δεν ειμαι "παραδοξο του Επιμενειδη". Γιατι ΔΕΝ ειμαι δικηγορος. | |
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:29 | |
| Εγω δε καταλαβαινω γιατι να εχουμε την αναγκη της επιβεβαιωσης και να το λεμε Δηλαδη αν καποιος αρχιζει και κανει ποστ συνεχια και λεει σας "ΜΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ" ειμαι ο καλητερος και μεγαλητερος στρατηγος του warhamemr στη Ελλαδα , επειδη βγηκα πχ πρωτος σε ρανκινκ, πανελληνιο πρωταθλημα κτλ υπαρχει ποτε περιπτωση να τον παρει κανεις στα ΣΟΒΑΡΑ ? Επειδη δηλαδη ενας το λεει παει να πει οτι ειναι και ο γαμαω ? μπορει να ειναι αλλα το χανει με το τροπο που δειχνη ελειψη σεβασμου στους γυρω του, και τελικα μενει μονος του σε ενα μικροκοσμο που εχει χτισει , παρεα με τον ... ευατο του , σα τη Βασσιλησα Μαμπ , να οδυρετε και να επαναλαμβανει για να το ακουει ΜΟΝΟ αυτος οτι ειναι ο καλητερος, αλλα δυστηχως αυτη η φωνη φτανει μονο στα δικα του αυτια.
Το σεβασμο απο τους τριτους τον κερδιζεις , τον κερδιζεις μεσα απο την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου ,τα λεγομενα σου, το ποσο νοιαζεσε τους γυρο σου , και το ποσο αξια τους δινεις , και σιγουρα απο την ελλειψη καθε ελίτισμου.
Τον κερδιζεις δε τον απαιτεις ουτε ζητας και δειχνης ΙSO ποιστποιηση απο καποια σχολη
Σορυ αλλα το θεμα ξεφυγε ...
Και κουρασε | |
| | | Aramil Sair Sianontel Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1664 Ηλικία : 41 Τόπος : coming... Registration date : 22/10/2008
| Θέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!! Τετ 29 Σεπ 2010, 14:31 | |
| | |
| | | | Da Twin Towaz'!!! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |