Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

Da Twin Towaz'!!!

Πήγαινε κάτω 
+18
Overmind
JimBouz
bloodthirster13
lance-a-lot
kiour_gr
Tzortz
Nepenthe
APE
Geryon
talazorn
Altair
Trollzor
Giorel
Aramil Sair Sianontel
Laskoulas
medas
Asarnil the Dragonlord
Khar Vader
22 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:32

Laskoulas έγραψε:
Εγω δε καταλαβαινω γιατι να εχουμε την αναγκη της επιβεβαιωσης και να το λεμε
Δηλαδη αν καποιος αρχιζει και κανει ποστ συνεχια και λεει σας "ΜΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ" ειμαι ο καλητερος και μεγαλητερος στρατηγος του warhamemr στη Ελλαδα , επειδη βγηκα πχ πρωτος σε ρανκινκ, πανελληνιο πρωταθλημα κτλ υπαρχει ποτε περιπτωση να τον παρει κανεις στα ΣΟΒΑΡΑ ?
Επειδη δηλαδη ενας το λεει παει να πει οτι ειναι και ο γαμαω ? μπορει να ειναι αλλα το χανει με το τροπο που δειχνη ελειψη σεβασμου στους γυρω του, και τελικα μενει μονος του σε ενα μικροκοσμο που εχει χτισει , παρεα με τον ... ευατο του , σα τη Βασσιλησα Μαμπ , να οδυρετε και να επαναλαμβανει για να το ακουει ΜΟΝΟ αυτος οτι ειναι ο καλητερος, αλλα δυστηχως αυτη η φωνη φτανει μονο στα δικα του αυτια.

Το σεβασμο απο τους τριτους τον κερδιζεις , τον κερδιζεις μεσα απο την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου ,τα λεγομενα σου, το ποσο νοιαζεσε τους γυρο σου , και το ποσο αξια τους δινεις , και σιγουρα απο την ελλειψη καθε ελίτισμου.

Τον κερδιζεις δε τον απαιτεις ουτε ζητας και δειχνης ΙSO ποιστποιηση απο καποια σχολη

Σορυ αλλα το θεμα ξεφυγε ...

Και κουρασε

+1

Αν και ως θιγμένος καλύτερα να σιωπήσω αφήνοντας άλλους να μιλούν για μένα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:33

Και ξαναλεω...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ HOBBY???

Εγω παντως, οχι.
Θα συμπεριφερομαι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως μου συμπεριφερονται. Σε HOSTILE ENVIROMENT οι μαλακοι, δεν πανε μακρια.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:36

Asarnil έγραψε:
Σε HOSTILE ENVIROMENT

Από πλευράς μου, το... HOSTILITY Razz μόνος σου το δημιούργησες γαμώντας μου την χαρά της μάχης με τον Σπύρο.

Μην σε χαλάει που πας να κλέψεις τα blinds μπλοφάροντας και σου απαντάνε με all-in Cool

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:38, 1 φορά
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:38

Να το κανω lock να τελειωνουμε ?
Sn4k30r
Spamlord
Spamlord
Sn4k30r

Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Τόπος : Larisa
Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!!
Registration date : 30/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:38

Tzortz έγραψε:
Να το κανω lock να τελειωνουμε ?

Just do iT! Twisted Evil
Altair
Arch Spammer
Arch Spammer
Altair

Αριθμός μηνυμάτων : 3224
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons
Registration date : 21/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:39

ο λαος εχει την αναγκη να εκφραστει
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:39

Όχι ρε... 100 χρόνια με τον έντυ λες τώρα να παρεξηγηθούμε; Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Παράθεση :
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ HOBBY???

Ας απαντησουν πρωτα στο δικο μου all in, και μετα κανε οτι θες Τζορτζ.
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:41

Κάνεις call σε allin με QT??? Laughing

DONK! Laughing

Η κρίσιμη λέξη είναι η "κοινότητα" και όχι το "χόμπυ" Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:43, 1 φορά
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:42

Το hostile παντως καπως δημιουργειτε , και εγω λεω οκ φταινε ολοι σε ενα καυγα (αν και αυτο παντα ειναι υπερ αυτου που τον ξεκιναει Wink )

Τωρα ρε εντι αρπαχτηκες με τον Μοχυ γιατι ?

Εσυ λες απο Αυγουστο αρχες οτι η εκδοση ειναι μαπα και θελει τρελα ρεστριξιον
Τωρα λες οτι επειδη σκαριο-μοχυ δοκιμασαν ενα ρουλ πακ εκτος βιβλιου δεν εχουνε δικαιωμα να πουνε κατι για την εκδοση
Και την ιδια στιγμη λες ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΡΟΥΛ ΠΑΚ ΑΠΟ ΕΤΣ εκει θα δειτε !

Μας μπερδευεις ρε
Δε ξερουμε αν θες 8η απλη και ωραια οπως στο βιβλιο
Η
αν θες 8η με ρεστριξιον απο ΕΤΣ

Μου θυμιζει Λιακοπουλο Razz

Στο φιναλε
Ασε τους ανθρωπους να χαρουνε τις μαχες τους οπως θελουνε ρε τι τους την μπαινεις
εσυ εκει ξεκινησες το "χοστιλιτι" δε το καταλαβενεις ?
ετσι γουσταρανε να παιξουνε και να χαρουνε και με αυτους τους κανονες
και βρηκανε την 8η γαμάτη !
και κανε μετα ενα τουρνουα δικο σου με οτι κανονες θες
εγω ειπα θα ερθω !

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:44, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:43

Καλα. Ας το γυρισουμε σε WH ξανα τοτε...Razz

Απαντηση asger :

Παράθεση :
Seeing that it is so relatively rare an occurrence...

Grotsnot wrote:
I've had several games of 8th where there was no combat until turn 4 or 5, and more where the only combats early game were ones that I'd forced by obstructing with skirmishers/cav.

No offense, but if you can't stop your opponent getting combats "across the board" by turn 2 or 3, then you're not adapting to 8th very well.

I agree

Grotsnot wrote:
I didn't say fast cav.

I use Empire in the main, but I play regularly against High Elves, Dwarfs, O&G, Dark Elves, WoC, DoC, Lizardmen, Vamps, TK, etcetcetc.

There's no "requirement" for bigger blocks. Everyone says that, but really it's not the case. I started out like everyone else with blocks of 35-40 Empire State troops and I'm gradually whittling them back down to their 7th edition sizes (22-30). The more successful armies at the tournaments I've seen so far in 8th have all had "normal" sized units.

I agree

Opinions?
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:46

Κοιτα τα μεγαλα unit imo, ειναι αποτελεσμα τις ανασφαλιας των παιχτων να μη χασουνε ποντους
Ετσι λεει ο αλλος 30TG ειναι 500 ποντοι , και σιγα μη μου φαει 30 μεχρι 29 νεκρους τους εχω safe τους ποντους.
Ειναι αντανακλαστικη αντιδραση στο κανονα

Αργοτερα με ηρεμια ,με περισοτερες μαχες , και με μια καλητερη αποψη για τους game mechanisms θα κατασταλαξουνε ολοι νομιζω στα πιο μικρα αλλα μεστα unit.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Τετ 29 Σεπ 2010, 14:48, 1 φορά
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:47

Συμφωνώ με το 2ο, το 1ο δεν το καταλαβαίνω... (χελπ)

Κι εγώ με 25άδες ξεκίνησα και δεν το έχω μετανιώσει. Μάλιστα "μου λείπει" άλλη μία μονάδα γι'αυτό και δεν μπορώ να καταλήξω μεταξύ 3 chariot ή 30 σκουίγκς (στους 2300)
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:52

Παράθεση :
No offense, but if you can't stop your opponent getting combats "across the board" by turn 2 or 3, then you're not adapting to 8th very well.

Εννοει πως, με τη λογικη της Απειλης ( from Horde to Ranks+ απειλη για Flank charge προκειμενου να σπασει το Steadfast), μπορεις να εμποδισεις τις μαχες. Εξοικονομοντας χρονο για τη μαγεια/shooting. Οτι φτασει τελικα απεναντι, θα πολεμησει φυσικα...Wink
Sn4k30r
Spamlord
Spamlord
Sn4k30r

Αριθμός μηνυμάτων : 1466
Τόπος : Larisa
Currently Playing : KILL THeM! KILL THeM aLL!!
Registration date : 30/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:55

25-30 παραπανω ειναι πλεονασμος πιστευω! (ή θα σε βολευει το terrain! ωστε να προχωρανε σε 10αδες?) ασε που χανεις ποντους που μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλου...
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:56

δεν σπαει το Steadfast ρε με Flank charge

κατά τα άλλα καλά τα λέει και μου ξαναθυμίζει ότι απ'οσα έχω ακούσει για τα νέα AR ωφελημένοι θα βγουν μόνο αυτοί που κάθονται πίσω και βαράνε... Evil or Very Mad
lance-a-lot
Arch Spammer
Arch Spammer
lance-a-lot

Αριθμός μηνυμάτων : 2642
Registration date : 03/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 14:58

κι εγω βρισκω υπερβολική την αντίδραση "μη βάζεις fast cav, ειναι ευκολοι ποντοι για τον αντιπαλο" κλπ που βαζουν στην ακρη βασικότατες μονάδες της παλιάς μου λίστας της 7ης (harpies, dark riders)

Μικρότερες μονάδες μπορεί να ειναι ευθραυστες, αλλά όντας περισσότερες απο τον αντίπαλο που χρησιμοποιεί μεγαλα δυσκίνητα units, κάποτε θα φλανκάρουν τη μεγάλη μονάδα του αντιπάλου και θα χαθεί το αέναο steadfast.

Μάλιστα, διαβάζω στο ιντερνετ για πειραματικές μικρές μονάδες που, ρισκάροντας να χασουν λίγους πόντους, μπορούν να κερδίσουν περισσότερους.
πχ: μια 6άδα witch elves. Δεν πανικοβάλλονται, βαράνε πάντα πρώτες (ιν6), εχουν poison και 18 επιθέσεις. Και με cauldron killing blow τις στέλνεις καμικάζι για να φάνε champions, μάγους και ήρωες στο 1ο rank.. Κι αν σου κάτσει;
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:00

Εμένα πάντως εχθές απέναντι σε 4 WM μου έλειψε το fast cav Rolling Eyes

Σκέφτομαι να βγάλω τα NG που είναι σχεδόν άχρηστα με τόσο τερραίν και να χώσω 2 φαστ ή 7 Squig Hoppers
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:10

Η αληθεια ειναι στους Sex Pistols!

Oσες μαχες εχω παιξει, στην 8η , ειναι με κανονες BRB, χωρις καμια τροποποιηση. Με ολα τα αντικειμενα. Και με special characters απεναντι. Με βαση αυτα διατυπωσα την αποψη μου. (a new World... Pokahontas Very Happy ). Οι υπερβολες στα μεγαλα units imho δημιουργουνται απο Νεους Παικτες που δεν μπορουν να προστατεψουν καλα τις μοναδες τους και καταφευγουν σε εγγενες point denial. Και δεν εννοω Ελληνες μονο. Υπαρχει και το internet...
Οι εμπειροι απαντουν σε αυτη την "λογικη" με κατι αντιστοιχο. Γιατι? Μα φυσικα για να μην χασουν. Για οποιον δεν εχει παιξει πολυ Warhammer , σας λεω πως ενας εμπειρος παικτης στους μηχανισμους του παιχνιδιου και στη γνωση των αντικειμενων, κερδιζει σχεδον παντα εναν απειρο. Παλιοτερα, με τα quarters και τα Half VP ακομα πιο ευκολα.
Τι γινεται ομως οταν ενας εμπειρος που εχει ακολουθησει τη λογικη ενος νεου, συναντησει εναν εξισου εμπειρο με πιο ισορροπημενη διαχειριση ποντων? Φυσικα ο δευτερος εχει το πλεονεκτημα.

Η λογικη Anvil+Hammer ειναι η πιο απλη και πιθανως η πιο αποτελεσματικη. Με βαση τους κανονες της 8ης, χωρις καμια αλλαγη ομως. Το TLoS λοιπον Χαριδημε, ειναι πολυ σημαντικο. Οχι μονο για το shooting. Αλλα κυριως για τα ξορκια. Για το γεγονος πως ενα HPA πχ μπορει αν δεν εχεις TLoS να παει πισω απο ενα Δασος και μετα να σκασει με 3δ6 κανοντας charge , χωρις να εχεις reaction , σε μοναδες σου. Αν ειναι καθε φορα να καθομαι να εξηγω το τι και πως, κατανταει κουραστικο. Βλεπεις πως, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ εναν βασικο μηχανισμο οπως το TLoS μπορει να "αλλοιωθει" ενα τουρνουα?

Ειπαμε, θα προτιμησω τον 3ο δρομο...(για τον σοσιαλισμο Razz ).

Και ναι, πιστευω, πως σιγα σιγα , θα "πεσουμε" στη λογικη του 1 Horde.Και υποστηρικτικων μοναδων.

ΥΓ
Εχω πολυ κεφι/χρονο για το hobby μου. Οχι για την κοινοτητα ομως.

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:18

"Ειπαμε, θα προτιμησω τον 3ο δρομο...(για τον σοσιαλισμο )."

Σα τον Παπαντωνιου ? με το ιδιωτηκο Τζετ και την κλασσικη ατακα

"Για το Σοσιαλισμο παλευουμε ολοι , Συντροφοι" !!!

Εχει γινει σλογκαν στο Σκαι

lol!

Ασχετο αλλα "αλλοιωση" εχουμε οταν δεν ακολουθητε καποιος κανονας

Για το παραπανω τουρνουα που λες και τους δικους του κανονες ειναι μια χαρα το παιξιμο
στο δικο τους ΡΒ εχουνε αφησει εξω το ΤΛΟΣ αρα απο τι στιγμη που δε λογιζετε δεν αναφερετε καν...

Πχ αν σε ενα τουρνουα δεν επιτρεπονται rare τοτε εχουμε "αλλοιωση " ? λολ
Η αν στο ΕΤΣ δεν επιτρεπονται λορδοι ειναι αλλοιωμενο τουρνουα ?

Προφανος αλλη λεξη θες να πεις.
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:24

Ο ΑΣΑΡΝΙΛ εχει ποιντ εδω..
η εκδοση γραφτηκε ετσι οπως ειναι και η παραμικρη τροποποιηση (no SC ,no TLOS,no repeating rare κτλ κτλ..) οντως αλλαζει τις ισορροπιες στους στρατους ..οπως και τα σεναρια αλλωστε.

Αυτο φυσικα δεν εχει να κανει με οποιαδηποτε χαουσ ρουλς αποφασισουν να παιξουν δυο αντιπαλοι για φιλικες μαχες..

Για τουρνουα εγω παντως θα προτιμουσα σιγουρα ETC restrictions οσο το δυνατον πιο ψαγμενα απο πολλους και με βγαλμενα συμπερασματα απο πολλες μαχες.

Μεχρι τοτε ...ή φιλικες μαχουλες ή τουρνουα GT2000 for fun..

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:25

Οχι Μητσο. Ακριβως αυτη.
Γιατι, φερνεις σε αντιπαραθεση 2 κανονες που δρουν (θεωρητικα) συνεργικα. Αν ειχες TLoS, θα "κυνηγουσες" το HPA. Με shooting + Magic. ΧΩΡΙΣ TLoS kai me dedomeno to "no reaction" στο Charge του, δινεις ενα πλεονεκτημα σε μια μοναδα, χανοντας το equilibrium των κανονων. Kαι συνεπως, δημιουργεις πλεονεκτηματα που δεν υπηρχαν με βαση αυτα που εχει σκεφτει ο συγγραφεας. Αποτελεσμα? Αλλοιωνεις ενα τουρνουα, που λογικα θα παιζει καποιος με Skaven και οχι τη μαχη που παιζεις για χαβαλε ( αφου μπορει να μην παιζει κανενας απο τους 2 με Skaven).
Tα Skaven ειναι απλο παραδειγμα. Δεν θελω να πω κατι συγκεκριμενο, περα απο το....θα βαλω 2 HPA!!!! :O
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:29

Ρε καταλαβαινω τι λετε
αλλα στο δικο τους ρουλ πακ δεν υπαρχει αυτος ο κανονας
Μπειτε στη θεση τους.

Φυσικα και αλλαζει το παιξιμο στο ενα τουρνουα απο το αλλο και αυτο , επηρεαζει τους παιχτες.
Για αυτο και ολοι περιμενουμε την ελευση του μανα εξ Πολωνιας
ΕΤΣ ρουλ πακ ! που ειναι κοινα αποδεκτο
Το οποιο για να μην αρχισουνε αλλοι να φωναζουνε , δεν ειναι δεσμευτικο απλα αλλα τουρνουα θα εχουνε ετς αλλα οχι
Τι να κανουμε silent
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:38

ΧΩΡΕΣΑ SQUIGS!!!

Da Twin Towaz'

2000 Pts Orcs & Goblins Army - by Haridemos Pergantes

“Da Wun’” - Black Orc Warboss; General 245.0 Pts
AtdT; Glittering Scales; Talisman of Preservation; Bigged's 'ed Kickin Boots

“Da Uver’” - Savage Orc Warboss 228.0 Pts
Frenzy; Choppa; Warpaint; Shield; Crown of Command; Martog's Best Basha;
Armour of Destiny

1 Orc Big Boss; Battle Standard Bearer 145.0 Pts
Choppa; Morks Spirit Totem

1 Black Orc Big Boss 101.0 Pts
Shield; Heavy Armour; Sword of Might

1 Night Goblin Shaman 100.0 Pts
Magic Level 1; Staff of Sneaky Stealin'

25 Orc Boyz 180.0 Pts
Choppa; Light Armour; Shield; FC

24 Orc Boyz 174.0 Pts
Choppa; Light Armour; Shield; FC

15 Savage Boyz 180.0 Pts
Frenzy; Second Choppa; Warpaint; FC

15 Savage Boyz 180.0 Pts
Frenzy; Second Choppa; Warpaint; FC

1 Squig Herd 180.0 Pts
6 Teams (18 Squigs; 12 NG Herders)

21 Night Goblins 67.0 Pts
Shield; Musician

2 X Rock Lobber ( 2 X 70 = ) 140.0 Pts
3 Goblin Crew

1 Doom Diver 80.0 Pts
3 Goblin Crew

Total: 2000.0 Pts

Add @ 2300 Pts

3 X Wolf Chariot (Add. Crew) ( 3 X 63.0 = ) 189.0 Pts

1 Goblin Shaman L2 95.0 Pts

+ Collar of Zorga, Dragonhelm, Ironcurse Icon ( 5.0 + 10.0 + 5.0 = ) 20.0 Pts
@ Black Orc BigBoss

Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Da Twin Towaz'!!!   Da Twin Towaz'!!! - Σελίδα 12 I_icon_minitimeΤετ 29 Σεπ 2010, 15:41

Στους 2300 βαλε 3 Fast. Bοηθανε παααααρα πολυ! Θα τα χασεις. Οκ. Θα σε βοηθησουν να φτασουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι ομως!

Da Twin Towaz'!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 12 από 17Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» DA TWIN TOWARZZZZZZZZZ
» twin linked lascannons
» Twin linked Light Cannons & thunderCats
» Twin Linked Light Cannons recharged
» CARNIFEX/TYRANT TWIN DEVOURERS WANTED!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: