Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

3rd eye vs Lifeboom (lore of life)

Πήγαινε κάτω 
+12
Tzortz
Altair
Aramil Sair Sianontel
medas
Khar Vader
Trollzor
JimBouz
talazorn
Juan
Asarnil the Dragonlord
Laskoulas
kiour_gr
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Σεπ 2010, 22:35

Εννοείται ότι το 3ρδ άι μπορεί να καστάρει λάιφ (μιας που ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΕΛΛ δεν κάνει heal) και εννοείται ότι το ST παίρνει wound πίσω ( μιας που είναι model όπως απλώς θέλει το lifebloom). Εννοείται ότι το 13ο σπελλ δεν σκοτώνει χαρακτήρες (distribute like shooting) σε >5r&f μονάδες και εννοείται ότι ο fleeing Slann (choose ANY wizard on the battlefield) δίνει +4 στο dispel attempt.

Αυτές είναι οι απλές λύσεις που προκύπτουν από το RAW όσο κι αν δεν μας αρέσουν ή υποψιαζόμαστε ότι έχουν διαφύγει της προσοχής του συγγραφέως ή ότι δεν είναι "λογικές" ή ότι διαφέρουν απὀ,τι έχουμε συνηθίσει.

Όποιος έχει όρεξη να το κουράζει απλώς σπάει τ'@@ των άλλων.

Αν λοιπόν κάποιος έχει όρεξη να το κουράζει μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο κι ο καθένας και τελειωμό να μην έχουμε.

Στα ερράτα έχουν προσθέσει στο LOS και την μαγεία Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 22 Σεπ 2010, 23:11

Δεν εχω προβλημα να συμφωνησω ή και να διαφωνησω σε ολα τα παραπανω. Αλλα με εξαιρεση το τελευταιο, ολα μα ολα ειναι ακομα αλυτα σε χωρες οπως η Δανια/Αγγλια κλπ (πηγα και ειδα το Warhammer Org και εφριξα...μεχρι και για το 13ο δεν εχουν βγαλει ακομα ακρη ... ελεοσα?)
Ας δωσουμε μια μικρη παραταση. Δεν χαλασε και ο κοσμος.

PS
Ειμαι σιγουρος πως ΑΝ πειραξει καποιος την 8η (ETC) δεν θα ειναι καλο το gameplay. Και παλι θα καταφυγουμε στο Ladder...Eκτος και αν γινουν πααααρα πολλα units "istoria"... Ειμαι πολυ επιφυλακτικος για το ETC2011...
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 00:30

mohammadurk έγραψε:
Εννοείται ότι το 3ρδ άι μπορεί να καστάρει λάιφ (μιας που ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΕΛΛ δεν κάνει heal) και εννοείται ότι το ST παίρνει wound πίσω ( μιας που είναι model όπως απλώς θέλει το lifebloom). Εννοείται ότι το 13ο σπελλ δεν σκοτώνει χαρακτήρες (distribute like shooting) σε >5r&f μονάδες και εννοείται ότι ο fleeing Slann (choose ANY wizard on the battlefield) δίνει +4 στο dispel attempt.

Αυτές είναι οι απλές λύσεις που προκύπτουν από το RAW όσο κι αν δεν μας αρέσουν ή υποψιαζόμαστε ότι έχουν διαφύγει της προσοχής του συγγραφέως ή ότι δεν είναι "λογικές" ή ότι διαφέρουν απὀ,τι έχουμε συνηθίσει.

Όποιος έχει όρεξη να το κουράζει απλώς σπάει τ'@@ των άλλων.

Αν λοιπόν κάποιος έχει όρεξη να το κουράζει μπορώ κι εγώ να κάνω το ίδιο κι ο καθένας και τελειωμό να μην έχουμε.

Στα ερράτα έχουν προσθέσει στο LOS και την μαγεία Wink

+1

skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 01:46

Ύστερα από αρκετό ψάξιμο βρήκα τα εξής: lore attributes. Στο βιβλίο λέει ότι αποτελούν αναπόσπαστο κωμματι του spell. Συνεπώς, όλα τα spell του life είναι healing spells, ακόμα και αν υπάρχουν προϋποθέσεις. Συνεπώς με το 3rd eye δεν μπορείς να κασταρεις κανένα spell από το lore of life.

Έχετε μπερδευτεί πάντως. Δεν γίνεται το spell και μετά κάνει effect το lore attribute. Γίνονται όλα μαζί. Ο λόγος ύπαρξης του lore attribute είναι για να μην γράφουν την ίδια πρωταση σε κάθε spell.
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:26

Σωστος τοτε Σπυρο
Κατι αλλο , το heal efect γινετε οταν το σπελλ εχει κασταρηστη με επυτιχια η οταν εχει γινει αποτυχημενη προσπαθεια για ντισπελ
Φτανει μονο να περασεις το καστινκ βαλιου για να κανεις χιλ ενα γουντ η πρεπει και ο αντιπαλος να προσπαθησει να κανει ντισπελ και μετα να δεις ?
Aramil Sair Sianontel
Spamlord
Spamlord
Aramil Sair Sianontel

Αριθμός μηνυμάτων : 1664
Τόπος : coming...
Registration date : 22/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:28

Laskoulas έγραψε:
Σωστος τοτε Σπυρο
Κατι αλλο , το heal efect γινετε οταν το σπελλ εχει κασταρηστη με επυτιχια η οταν εχει γινει αποτυχημενη προσπαθεια για ντισπελ
Φτανει μονο να περασεις το καστινκ βαλιου για να κανεις χιλ ενα γουντ η πρεπει και ο αντιπαλος να προσπαθησει να κανει ντισπελ και μετα να δεις ?

OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

Κάνε το spell κανονικά και μετά healare τη wounda σου ρε φίλε! Όχι heal με dispelled spell έλεος!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:37

Ναι ρε φιλαρακι και εγω αυτο πιστευω το γουντ το δινει μετα και το ντισπελ ατεμπτ...
Αλλα κακο ειναι να μαθουμε τι λενε και οι αλλοι ?
για να μην υπαρχουνε παρεξηγησεις ? για να ρωταω σημαινει οτι εχει γινει συζητηση και θελω να ξεκαθαριστει πως παιζετε...
Giorel
Hero
Hero
Giorel

Αριθμός μηνυμάτων : 655
Τόπος : Αρτέμιδα
Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!!
Registration date : 07/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:46

Ρε παιδια, ειναι δυνατον να γίνει το attribute αν ο αντιπαλος κόψει το σπελ;

Λίγη λογικη δεν βλάπτει!! Wink
Όσο δηλαδή χωράει η λογική στη GW!! Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:50

Κατσε ρε γκιορελ σου εχει φανει οτι οι ερωτησεις μου η οι απαντησεις μου (εκτος απο τις μονομαχιες με τον εντι Razz) δεν εχουνε λογικη ?
Νομιζω αν μη τι αλλο , απανταω παντα προσεκτικα και παντα με βαση το βιβλιο την λογικη
και την κατανοηση για τον αντιπαλο ,χωρις abusing ...
Για να καταλαβω δηλαδη ...
Και τωρα μιλαμε για μια ερωτηση που ΣΥΜΦΩΝΩ με αυτο που λετε και τα ακουω
και ξαναλεω επειδη μιλαγα με ενα παιδι και διαφωνησαμε (αυτος πιστευει οτι μονο το καστ σπελ φτανει) για αυτο εκανα την ερωτηση για να τελειωνει το θεμα ...
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:54

Ηρεμησε ρε Μητσο, μη στραβώνεις!! Η απάντηση μου ήταν γενική και όχι προσωπική!
FFS χρειάστηκαν 8 σελιδες και συνεχιζουμε, για να αναλύσουμε ένα γαμοσπελ!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 09:55

No problem re
Δεν εχω φαει ΤΟΣΤ ακομα για αυτο Razz
εχω αδειο στομαχακι Sad
Παω να κανω 2 !!!
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

Αριθμός μηνυμάτων : 1058
Registration date : 13/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:12

λοιπόν επειδή είστε τραγελαφικοί με αυτά που ακούω θα ξαναρχίσω τα dianabol
3d eye of tzeench : ... or heal wounds suffered earlier in the game. αρα εναs χαρακτήρας που ΔΕΝ έχει φάει wound και δεν έχει χαρακτήρες στις 12 να κάνει heal κάνει cast κανονικά. το χετε κάνει θέμα επειδή το χάος έγινε ξαφνικά σοβαρός στρατός και σας τρώει τον τέκλις/βατράχι σας. ουστ λαμόγια!
skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:18

Γενικότερα αν μεταφράσουμε τα spells του Life θα έλεγαν πχ: awakening of the wood: Το ξύπνημα του δάσους lol lol lol

Είναι direct damage με εμβέλεια 18" κάνει d6 st4 hits και γιατρεύει μια πληγή στον μάγο ή ένα άλλο φίλιο μοντέλο στις 12". Εάν ο στόχος βρίσκεται μερικώς μέσα σε ένα δάσος, τα hits αυξάνουν σε 2d6.

Το λέει και στο ίδιο το βιβλίοι. Τα attirbute spells τα έγραψαν για να μην γράφουν την ίδια πρόταση σε κάθε spell.

Οπότε πρέπει το spell πρώτα να περάσει και μετά να πάρουν μέρος τα effect του spell.

p.s. Παίξτε καμία μάχη και διαβάστε πολύ προσεκτικά τους κανόνες. Γκρίζα σημεία είναι πολύ λίγα στο βιβλίο. Απλά έχουμε συνηθίσει στην παλιά έκδοση και δυσκολεύει υπερβολικά στην κατανόηση ορισμένων πραγμάτων.

p.s2. Από γκουρού των κανόνων και του παιχνιδιού γίναμε ξαφνικά όλοι noobs και αυτό μας ενοχλεί. Υπομονή, μελέτη, playtesting ....

Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:20

+1000
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:23

Gkouru ειναι μονο ενας ...

lol!

Ασχετο το 2300 ειναι τρομερα ωραιο !!!

με τα 2000κα εχω ξενερωσει τρελα -.-
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:25

Στους 2300 κρατάτε τα ίδια ποσοστά σε Ηρωες ή τα ριχνετε ωστε να παραμεινουν στους 500 πόντους;
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:28

Ψιτ εσυ ψαρα μου μιλας για βατραχια

Το βατραχι την εχει ΜΕΓΑΛΗ !!!

Και κανε και καστ λορ οφ λαιφ και vga και windows vista ειναι πιο ηδονικο το βατραχι να σας τον δινει ετσι ! Razz
Aν και το χαος αιωνιος πελατης ...

Γκιορελε αλαζει νομζιω οι λορδοι πανε 575
οκ δε χωρανε και τρελα σπασμενα κομπο
εκτος απο ενα Σουπερ Μπλαντθερστερ
αλλα γεμιζει το τραπεζι και πεφτει τρελη τσοπα
εχω παιξει 3-4 μαχες και εχω πορωθει !!!

DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 10:30

+1 αλλά διαβάστε και τις περιγραφές των items. ξαναλέω "suffered earlier in the game". it doesnt get any raw-er than this
thats the spirit laskoula έτσι είναι οι πολεμιστές, δεν μασάνε παρά μόνο τον εχθρό (χαβαλέ έκανα φαντάζομαι το πιασες....)
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:05

Skario@
Ερωτηση:

Spell και Succesfull cast :
Ποιος θυμαται πως επαιζε ο Blue Scribes? Και ποτε εστελνε επιπλεον ζαρι στο pool? Οταν γινοντουσαν τα effect ενος spell ή οταν περναγες το Casting value ΠΡΙΝ το dispelling attempt?

DaBigWaaaaagh!
Αυτο σημαινει δλδ πως στον 1ο γυρο ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να κανεις το spell γιατι δεν υπηρχε προηγουμενος γυρος στο game? ( με βαση το επιχειρημα οτι το attribute ειναι αναποσπαστο μερος των spell, απλα δεν το εγραψαν για να μην γραφουν καθε φορα το ιδιο???? )

Κοιταχτε και τις καρτες μαγειας λιγακι....
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:21

Asarnil έγραψε:

Αυτο σημαινει δλδ πως στον 1ο γυρο ΔΕΝ εχεις δικαιωμα να κανεις το spell γιατι δεν υπηρχε προηγουμενος γυρος στο game? ( με βαση το επιχειρημα οτι το attribute ειναι αναποσπαστο μερος των spell, απλα δεν το εγραψαν για να μην γραφουν καθε φορα το ιδιο???? )

.

Το earlier δεν υποδηλώνει γύρο!! Μπορεί να ξεκίνησε δεύτερος και να έφαγε wound στον γύρο του αντιπάλου!

Υ.Γ. Διαβασε το βιβλίο αντι των καρτών!!! Razz
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:27

Στο βιβλιο γραφει LORE ATTRIBUTE, οχι SPELL ATTRIBUTE. Τα οποια LORE ATTRIBUTES κανουν 2 πραγματα:
A lore attribute might
1) give certain spells an extra effect against a particular troop type, or
2) alter the way the spell behaves.

Πολυ εξυπνο σχολιο το πρωτο...μονο που ΑΝ παιζεις πρωτος, εσυ δεν εχεις απαντηση στην ερωτηση που εκανα. Ασε που ακομα και αν παιζεις 2ος ,απεναντι σε στρατο που δεν εχει shooting, μπορει να μην εχεις ΚΑΜΙΑ απωλεια στον πρωτο γυρο του αντιπαλου VC ας πουμε...

Εκει λοιπον τι κανεις ??? Αρχιζεις να λες εξυπναδες για να τον πεισεις??Razz
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:29

για μένα είναι απλό. wounds suffereed earlier τι σημαίνει? αν έχει φάει wound ΔΕΝ το κάνει αν δεν έχει φάει wound και δεν υπάρχει character, multiwound model να healar-ιστεί στισ 12 το κάνει. ξεκολήστε λέμε νομίζω είναι το πιο δίκαιο everybody is happy. κάνατε 500 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συνεπαγωγές για να το μπανάρετε και δεν μπορείτε να κάνετε την απλή τον εγωισμό μας μέσα? σας αφιερώνω το μπουρδελοτράγουδο το "τρίτο σου μάτι" και case closed

ps.wounds μπορεί να φάει κ από Miscast, από dangerous terrain, από blood forest

Έχει επεξεργασθεί από τον/την DaBigWaagh στις Πεμ 23 Σεπ 2010, 11:34, 1 φορά
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:33

http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=77592

Ετσι το βλεπουν οι ξενοι, και απο οσο βλεπετε ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει αντιρρηση σε αυτο που εγραψα χθες.

Ικανοποιημενοι ?
kiour_gr
Arch Spammer
Arch Spammer
kiour_gr

Αριθμός μηνυμάτων : 6194
Τόπος : Cambridge
Currently Playing : Diablo 3 beta, MTG.
Registration date : 29/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:35

@ Dabigwaagh τα δυο προηγουμενα σου ποστ ηταν μονο flame χωρις επειχηρηματολογια. δεν ημουν απολυτος ποτε απλα υπερασπιστικα την ιδεα μου και το ποσταρα γιατι θελω να ακουσω την αντιθεση η την επιβαιβεωση απο αλλους. και εχτες οι περισσοτεροι ειπαν πως κανει ta spell και κανει και heal και το δεχτηκα χωρις διαμαρτυρια. Φαινετε τωρα ομως και ορισμενοι ακομα δεν το δεχονται. Ναι στην επιχειρηματολογια οχι στο teclis kai slann ειστε αδελφες , λαμογια κτλ.

Τωρα στο heal eralier in the game, πες μου πιο healing spell ΔΕΝ κανει heal wounds suffered earlier in the game?

@mohhama
σε παω με 1000 αλλα αδελφε μια διαβαζεις RAW (attribute δεν ειναι spell) kai απο την αλλη διαβαζεις fluff (to steam tank den κανει heal γιατι στην περιγραφη μιλαει για κοκαλα και σαρκα και οχι ατσαλι) ή το ενα ή το αλλο, οχι οτι δεν μας αρεσει.

Τα σιγουρα ειναι:

1) to attribute lifebloom θεραπευει 1 wound apo multiwound μοντελα, χαρακτηρες και τα mounts τους. Δεν σηκωνει μοντελα.

2) το regroth σηκωνει νεκρα μοντελα, για να σηκωσεις πολλαπλα multi μοντελα πρωτα πρεπει να κανεις heal olo to multiwound montelo kai σηκωνεις.
δλδ heal-σηκωνεις-heal-σηκωνεις.
cavalry mοντελα μετρανε σαν 2 wounds.
ΔΕΝ θεραπευει characters ουτε τα mounts τους.
DaBigWaagh
Spamlord
Spamlord
DaBigWaagh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life)   3rd eye vs Lifeboom (lore of life) - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 23 Σεπ 2010, 11:43

ρε φιλαράκι χιούμορ αν σε πείραξε δέξου απολογία. αλλά με το ζόρι δλδη να περάσει το δικό σου? αφού είναι σαφές , wounds sufferred earlier τι δεν καταλαβαίνεις? μεταφράζοντας το σημαίνει ....αν έχει πληγωθεί προηγουμένως στο παιχνίδι. είναι πολύ ασχημο να κάνεις τις συνεπαγωγές που έκανες και να μην μπορείς να κάνεις αυτή που σου προτρέπω. ασάρνιλ όχι επειδή μπορεί να το βλέπουν έτσι 5 ξένοι είναι θεσφατο? όχι κατ εμέ. τέλος πάντων παίξτε το όπως θέλετε δικαίωμά σας εγώ χάος δεν παίζω πολύ που με νοιάζει

3rd eye vs Lifeboom (lore of life)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 6Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Lore of Magic
» lore of undeath
» Lore of Fire

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer Fantasy :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: