Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) | |
|
+12Tzortz Altair Aramil Sair Sianontel medas Khar Vader Trollzor JimBouz talazorn Juan Asarnil the Dragonlord Laskoulas kiour_gr 16 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 19:54 | |
| το ξερω απλα επρεπε να δωσουμε δραματικοτητα στο ολο θεμα
ελπιζω να μην με παραξηγησες με τον τροπο μου
ειδα τι σημαινει το lifebloom. ουσιαστικα αυτο ληγει την συζητηση (και να φανταστεις οτι πριν λιγο αγορασα ποπ-κορν) | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 19:55 | |
| Ε μα ρε πστ μου, να κανεις HEAL ΑΚΟΜΑ και αν σου εχει κανει ο αλλος scroll παραπαει.... | |
| | | Altair Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3224 Ηλικία : 31 Τόπος : Πάτρα Currently Playing : Lizardmen, Bretonnia, Daemons Registration date : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 19:56 | |
| τι να κανουμε. ετσι ειναι. αλλα πρεπει να σκεφτεις πωε εχει μονο ενα καθαρα επιθετικο spell. απο καπου επρεπε να κανει κατι | |
| | | Altair Arch Spammer
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:00 | |
| ερωτηση
με το lifebloom σηκωνεις γουντες και σε μοναδες ή μονο σε multi-wounded μοντελα; | |
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| | | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:29 | |
| Σόρυ που διακόπτω... αλλά... Υπήρχε ένα ποστ μου που εξαφανίστηκε ή έχω παραισθήσεις;; ΥΓ Δεν νομίζω ότι μπορεί να ... αναστήσει single wounded creatures | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:32 | |
| Δες EMPIRE 2300 για το τι σημαινει μοναδες...(μιλαμε...οτι να ναι!) | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:38 | |
| Παιδια healeri μονο multi wounds , το regroth σηκωνει οτι θες
When a spell from Lore of Life is succesfully cast,the wizard (or....)INSTANTLY RECOVERS (Α) single wound lost earlier in the battle
στο προηγουμενο ποστ το ειχες ξεχασει το α εντι , οπως το μεταφραζω κανει χιλ μονο σε πραματα με πολλα γουντ . πχ αν ψοφηση ενα σκινκ απο τους λυκους δε ξαναγυριζει , ομως χιλ περνει το πληγωμενο κροξι , ακομα δεν ανασταινει πχ εχω 3 κροξι πεθαινει το ενα με το λαιφμπλουμ δε φερνω ενα πισω με 1 wound. κοινως κανει heal οτι εχει multi wounds
Ετσι το βλεπω αν καποιος με καλητερα Αγγλικα θελει να τοποθετηθει νο προμπλεμ | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:41 | |
| Ειπα μοναδες (units) ρε Μητσο... Δεν εγραψα πουθενα για απλα μοντελα. Αυτο το κανει ΜΟΝΟ το regrowth. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:43 | |
| Εντι ρωταει ο Στελακης σηκωνεις γουντ σε μοναδες η σε μαλτι γουντ μοντελα με το λαιφμπλουμ και του ειπες και σε μοναδες , αποκλειωντας ετσι την αλλη επιλογη Αυτο καταλαβα και μιας και ειμαι χρηστης λορ οφ λαιφ lol ειπα να γραψω τι πραγματιικα γινετε Αρα σε μοναδες δε γινετε σε μοντελα με μαλτι γουντς ναι | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:45 | |
| - Παράθεση :
- ΚΑΙ σε μοναδες....
αυτο εγραψα. | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:47 | |
| - Στέλιος έγραψε:
- ερωτηση
με το lifebloom σηκωνεις γουντες και σε μοναδες ή μονο σε multi-wounded μοντελα; Kαι αυτο ρωτησε Η απαντηση ειναι οτι δε κανει Heal single wound mondels ... οταν λεει μοναδες προφανος αυτο εννοιει , 30 saurus χορνυ για μαχη ... Και ο Μοχυ αυτο καταλαβε οπως εγω ... Επρεπε να απαντησεις με πιο πολυ κειμενο τωρα σε πιασανε οι τσιγκουνιες? | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:49 | |
| Μα αφου το Steam Tank ειναι unit (k μοντελο με πολλα wounds)... (ψιλοβαριεμαι! Για πες πηγες στον Μανωλη?Σε παιρνω τηλεφωνο) | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:52 | |
| Ε όχι και να επισκευάζει μηχανές. Τότε θα το έλεγαν engineerbloom | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:54 | |
| σε λιγο θα με βαλετε να κανω και guessing στα machines... | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 20:57 | |
| Το στιμτανκ εχει μαλτι wounds για αυτο γινετε χιλ
Στο Μανωλη ειμαι !
Παιζει με Ηλια
Παρε τηλ η εσυ η ο Μοχυ
Οποιος προλαβει
Ο χρονος σας ξεκινα απο .....
ΤΩΡΑ !!! :p
Υ/Γ Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα το γκεσινκ ! | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:01 | |
| Αν διαβάσεις την περιγραφή του Lifebloom θα δεις: "...Its wholesome energies can reinvigorate and heal, reknitting broken bones and stauncing blood loss..." Μπορείς να μου εξηγήσεις που κολλάει το ST στην παραπάνω περιγραφή; Απλή μετάφραση παρακαλώ! | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| | | | Khar Vader Arch Spammer
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:08 | |
| Ε μα... κι εγώ ξέρω να'μαι μαλάκας! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! "Instantly" και παπαριές... | |
| | | talazorn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Ηλικία : 34 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : warhammer fantasy Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:11 | |
| Εγώ πιστεύω είναι lame αλλά αφού δεν υπάρχει σε game terms ότι δεν γίνεται, μπορείς να κάνεις heal το steam tank. Αλλιώς ο καθένας μπορεί fluffwise να πει ότι θέλει | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:15 | |
| Τότε ας μην ζαλίζουμε τἀρχίδια των παικτών του Χάους με σημειώσεις και υποπαραγράφους για το τι θεωρείται σπελλ και τι όχι και ως που προεκτείνεται η έννοια των σπελλ και αν καταλαμβάνει τα attributes και δεν ξέρω γω τι άλλο μόνο και μονο για να τους κάνουμε να τους γυρίσουν τα συκώτια με την πάρτη μας και το κωλοπαίχνιδο.
ΥΓ Το ST δεν μπορεί να ωφεληθεί από το Lifebloom γιατί είναι παλιοσίδερα ενώ το εν λόγω attribute επενεργεί ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ όπως αναφέρει ΡΗΤΑ το description του. | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:22 | |
| Ναι... - Παράθεση :
- "διορθωνει τη σπασμενη ραχοκοκκαλια του Τανκ και αναπληρωνει τα χαμενα υγρα του..."
Μην ξεχναμε πως ο κοσμος ειναι Φανταστικος και οι μεταφορες σαν σχημα λογου , δινουν και παιρνουν... Kαταλαβαινω πως ειναι παραλογο ρε Mohhy. Aλλα επιτρεπεται απο τους κανονες. Απο ποτε μετραγε το Fluff στους κανονες? Ποσες φορες , εσυ ο ιδιος, εχεις κραξει καποιον για το τι λενε οι κανονες και τι το fluff? Δυστυχως...γινεται. Και προφανως θελει FAQ για να εξαιρεσει ΟΛΑ τα Chariots/ War Machines. Moυ αρεσει που χθες κανατε κηρυγμα για το πως ειναι ενα διαφορετικο game...χαχανιζοντας. | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:32 | |
| Το ίδιο κάνεις με το Lifebloom και το 3ρδ άι. Όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ευκολο να βρει κάποιος διάφορα να πει για διάφορους κανόνες. Εσύ μάλιστα το έχεις κάνει χόμπυ.
Εγώ θα πρότεινα λοιπόν να παραμείνουμε όσο πιο RAW μας επιτρέπει η λογική μας προτιμώντας τις πιο απλές λύσεις στα γκρίζα σημεία των κανόνων.
Αλλιώς ξέρω κι εγώ να σπάω @@ | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:34 | |
| μπορούμε για μια φορά στα χρονικά να βάλουμε κάτι την κοινή λογική που προφανώς απουσιάζει απο τον mat και να μην αναλωνόμαστε σε παπαριες?
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το το ST ΔΕΝ healaretai, τι συζητάμε νυχτιάτικα? | |
| Θέμα: Απ: 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) Τετ 22 Σεπ 2010, 21:44 | |
| off topic (εδω και πολυ ωρα...πρεπει να παει σε αλλο thread STank vs Lifebloom)
Αυτο ξερεις πολυ καλα πως δεν ειναι λυση. Ποιος οριζει τα "γκριζα"σημεια. Εσυ?Εγω?Ποιος? Οταν το λεει ενας με 10 φιλους που γκαριζουν ΔΕΝ ειναι γκριζο, ενω οταν το λεει ενας με 3 που ουρλιαζουν, ειναι? Γι αυτο ακριβως το λογο υπαρχουν τα FAQ. Τα οποια ξερεις πολυ καλα πως τα επικαλεισαι ουκ ολιγες φορες. Εκει υπαρχουν οι απαντησεις. Οι οποιες μερικες φορες ειναι εξισου...ακατανοητες σαν επιλογες. Και τι να κανουμε δλδ? Δηλαδη το να ξεκινησουμε να παιζουμε Mohhyhammer/Eddyhammer κλπ. ειναι πιο λογικο σαν επιλογη? Απο οσους ειναι σε αυτη την κουβεντα, αν παρατηρησες εισαι ο μονος που φωναζει. Χθες ημουν εγω. Αυριο θα ειναι καποιος αλλος. Στο τελος της ημερας ομως, πρεπει να κατανοησεις πως , ειναι παιχνιδι ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ και ΚΑΝΟΝΩΝ. Απλα δεξου το. Ενα παιχνιδι ειναι. Αλλωστε μοιαζει μονοδρομος να ακυρωσουν την επιδραση του Lifebloom σε αυτα που προανεφερα. Οπως και να βαλουν look out Sir στα Direct Damages. Οπως και σε τοσα ακομα... Δεν ειναι καθολου ευχαριστο θεαμα να κυκλοφορει εκει εξω ενα 10woundo, T10, με 1+AS και 5+(ορ 4+) Regenerate που μπορεις να το κανεις Heal..... Απλα...κανε υπομονη.
| |
| | | | 3rd eye vs Lifeboom (lore of life) | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |