Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Terrain comp. Kharak Sitiragram | |
| | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 07 Νοε 2011, 22:57 | |
| Κάπως έτσι είχα κάνει παλιά την φάτνη για τα Χριστούγεννα! Και βάζαμε μέσα τα αγαλματάκια! Πρέπει να βρώ φωτό να σου δείξω!!! | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 07 Νοε 2011, 23:05 | |
| Mία από τις απορίες μου είναι... να καλύψω όλο το έδαφος με χώμα ή να το αφήσω καλύτερα έτσι; ή να βάλω μόνο στις ράγες και λίγο στα πλαϊνά τους; Υγ. Η φάτνη δε μετράει, θέλω να δώ Wip! | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 07 Νοε 2011, 23:21 | |
| Λέγοντας "χώμα", μιλάμε για αυτόπου έχουμε στις γλάστρες μας ή scatter; Αν είναι το πρώτο, θα είναι offscale. Το δεύτερο θα πρέπει να έχεις τρελή ποσότητα. Θα έλεγα άστο έτσι, αλλά πέτα κανένα random πετραδάκι εδώ και 'κει για να σπάει την μονοτονία της μεγάλης flat surface.
Το φελιζόλ όπως είχε πει ο Οgy κάπου στο thread, θα είναι κόλαση να βαφτεί...
To γυαλί που έλεγες, για που είναι; | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 07 Νοε 2011, 23:47 | |
| για χωμα, απλα πας στην παραλια, μαζευεις αμμο, κ το ντυνεις ολο..
|
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 07 Νοε 2011, 23:59 | |
| Και έχεις δώρο γόπες, άκυρα, φαγωμένα από τη θάλασσα, βότσαλα και κανένα τάπερ που ο Κυρ Κώστας είχε τα κεφτεδάκια του μέσα το καλοκαίρι | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 08:43 | |
| - galvert έγραψε:
- Λέγοντας "χώμα", μιλάμε για αυτό που έχουμε στις γλάστρες μας ή scatter; Αν είναι το πρώτο, θα είναι offscale. Το δεύτερο θα πρέπει να έχεις τρελή ποσότητα. Θα έλεγα άστο έτσι, αλλά πέτα κανένα random πετραδάκι εδώ και 'κει για να σπάει την μονοτονία της μεγάλης flat surface.
Μάλλον έτσι θα γίνει... - galvert έγραψε:
- Το φελιζόλ όπως είχε πει ο Οgy κάπου στο thread, θα είναι κόλαση να βαφτεί...
Θα βαφτεί σε κάποια (πολύ λίγα) τμήματα, η επιφάνεια όπως είπα στην υφή είναι άσχημη, αλλά στο μάτι μοιάζει "πετρώδης" και δένει... - galvert έγραψε:
- To γυαλί που έλεγες, για που είναι;
Το γυαλί είναι μία κάσσα 71,5x69,5x22 εκατοστά που ζήτησα και μου έφτιαξε ένας τζαμάς. Βαριέμαι να ξαναβγάλω φώτογραφία, θα το δείτε στο τελικό αποτέλεσμα... Θα το αφήσω λίγο το θέμα για 7-8 ημέρες να ξελαμπικάρει το μυαλό μου, την επόμενη φορά θα postάρω τις τελικές φωτογραφίες. | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 12:17 | |
| εμενα παντως δεν μου αρεσει το φελιζολ που εβαλες, ουτε ετσι οπως στηθηκε. Οκ, μπορουμε να λεμε ομορφα λογια κ μαλκιες, αλλα προτιμω να λεμε την αληθεια για να διορθωνομαστε. Δειχνει χοντροκομενο ρε γμτ. Πες μου οτι μενεις αθηνα, ωστε το ΣΚ, να κανουμε μια προσπαθεια παρεουλα. (εαν θελει κ η θεια-Galvαινα να μας τιμησει, στα @@ μας, κ δεν του ανοιγουμε καν την πορτα ).. Ελα να κανουμε μια γρηγορα σπηλιτσα παρεα, κ πας σπιτι σου, κι ειτε κρατας αυτο που καναμε, ειτε διορθωνεις το δικο σου, αναλογα. |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 12:21 | |
| - galvert έγραψε:
- Και έχεις δώρο γόπες, άκυρα, φαγωμένα από τη θάλασσα, βότσαλα και κανένα τάπερ που ο Κυρ Κώστας είχε τα κεφτεδάκια του μέσα το καλοκαίρι
και καποτες εαν χρειαστει το παιδι.. Τοσο σεξ που μας ριχνει η κυβερνηση τελευταια, τις χρειαζομαστε ακομη κ χρησιμοποιημενες. Παντως μην το γελας. Τσιπιρικια, ειχαμε καπνισει τον καπνο απο τις γοπες, μιας κ ειχαμε μεινει χαρμανοι, κ ηταν ολα κλειστα κεινη την ωρα. Για χαρτακι.. Σελιδα απο Ποπαυ. 6φυλλο ενα πραμα.. |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 12:24 | |
| - ogyon έγραψε:
- εαν θελει κ η θεια-Galvαινα να μας τιμησει
Kαι μετά λες ότι έχεις δουλειές κτλ κτλ. Το σκ θα δουλεύω στα δέντρα μου... ούτε η greenpeace τόσες ώρες πάνω από 3 δέντρα... Edit: Solegga, τις τελικές φώτο, θυμίσου να τις βγάλεις χωρίς το γυαλί. Πέρα από αυτό, ότι είπε ο Μήτσουλας για το αφρολέξ ως επιλογή υλικού... | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 13:53 | |
| @ogyon Μένω Μαρκόπουλο και θα μου είναι λίγο δύσκολο, ειδικά αυτές τις ημέρες έχω θέμα. Αλλά το κανονίζουμε, θα μου άρεσε να δώ κάτι καινούριο να πάρω ιδέες... @ galvert Θα βγάλω μία φώτο με το γυαλί μόνο για να δεί κανείς πώς φαίνεται. Ειδάλλως ναι, χωρίς γυαλί εννοείται. Όσο για το αφρολέξ, για σπίτι/τοίχους καλή ιδέα, αλλά επιμένω (χωρίς να είμαι stubborn) ότι το λείο του αφρολέξ ΔΕΝ ταιριάζει με την "αγριάδα" του βουνού... Η ψηφοφορία θα δείξει... Αφρολέξ θα χρησιμοποιήσω για την επιφάνεια του νησιού μου (project που προβλέπεται να τελειώσει το 2013) όπου έχει όμως άλλες διαστάσεις (191x96x82 περίπου εκατοστά)... αλλά αυτό έχει ακόμη πολύ δουλειά... | |
| | | galvert Spamlord
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 14:14 | |
| Βασικά, κατά λάθος έγραψα αφρολέξ. Φελιζόλ ήθελα να πω. Αφού έγινε η αναφορά όμως, θα πω μόνο πως το αφρολέξ είναι ακόμα πιο λάθος υλικό για terrain από το φελιζόλ. Μαλακό υλικό και terrain = ασταθές και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το αφρολέξ είναι σχεδόν αδύνατον να το βάψεις όπως θες. over and out | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Τρι 08 Νοε 2011, 15:50 | |
| |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Σαβ 26 Νοε 2011, 20:47 | |
| Το λοιπόν, η μπαταρία αποδείχτηκε πολύ μεγάλη, ότι πατέντα και να έκανα ΔΕ μπόρεσα να τη χωρέσω, ούτε να την έχω κάτω από το τραπέζι και να βγάλω τα καλώδια με τέτοιο τρόπο ώστε και αυτά, και ο διακόπτης να είναι εύκολα προσβάσιμο, καλαίσθητο κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα μου αρέσει, θα ήθελα πολύ να έχω πετύχει και το φωτισμό μέσα στα ορυχεία αλλά είναι παρομοίως πολύ όμορφο (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον). Εδώ παραθέτω μερικές φωτογραφίες τόσο από τη μπροστινή πύλη όσο και από τη πίσω πλευρά, μέσα από τα οποία βλέπεις τα "έγκατα" του βουνού. https://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition010.jpghttps://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition011.jpghttps://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition013.jpgΕπειδή όμως έτσι σκέτο δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο για όποιον μπαίνει μέσα στο σαλόνι μου, είπα να του προσθέσω λίγη "ζωντάνια", βάζοντας τους κατοίκους του να εξορμούν βλέποντας τους εισβολείς για μία ...κουβέντα. https://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition016.jpghttps://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition020.jpgΚαι oi miners θέλουν μερίδιο... https://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition021.jpgΚαι για το φίλο Galvert που ρωτούσε για το γυαλί, έ, είπαμε ότι είναι πολεμιστές με σθένος αλλά αμαρτία δεν είναι να τα βάλεις ενάντια με τα 5χρονο και 2χρονο ανηψάκια μου;! https://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition024-1.jpghttps://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition015.jpghttps://2img.net/h/i1180.photobucket.com/albums/x410/solegga1/Terraincompetition023.jpgΕλπίζω να σας αρέσει, για μένα πάντως το γεγονός ότι όποιος μπάινει σπίτι μου, το βλέπει και με ρωτάει "Ωχ! Τι'ν' τούτο;!" ... "Warhammer..." του λέω... Edit: Μπορώ να βάλω και άλλες φωτογραφίες; δε ξέρω πιό είναι το όριο, δε θέλω να "κλέψω"... | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Πεμ 01 Δεκ 2011, 13:47 | |
| Τελικά μπορώ ή δε μπορώ να βάλω και άλλες φώτο....; | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Πεμ 01 Δεκ 2011, 13:53 | |
| Γιατί όχι? Βάλε όσες έχεις! Απλά στην ψηφοφορία θα έχουμε απο μία ο καθένας! | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Πεμ 01 Δεκ 2011, 13:56 | |
| Ωραίος, Άγγελε! |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Πεμ 01 Δεκ 2011, 14:41 | |
| Ρωτάω γιατί δε ξέρω πόσες και δε θέλω να κάνω "και καλά άθελα μου" ζαβολιά. Αρχίζουμε από το εσωτερικό... ... ... Δεξιά πτέρυγα... Η κανοννόμπαλα είναι απο αλούμινοχαρτο στραπατσαρισμένο και μαύρο spray. Κρατέται με καλαμάκι (από σουβλάκι!) .... Οι slayers μυρίστηκαν αίμα και βγήκαν από τα δάση... .... Αριστερή πτέρυγα... .... και αυτή καλή βγήκε... .... και τα crews που αρχίζουν πρώτοι το χορό... Και για να θυμηθούμε το "πριν" και... Και το "μετά"... | |
| Θέμα: Απ: Terrain comp. Kharak Sitiragram Δευ 26 Δεκ 2011, 15:15 | |
| Να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και να ευχηθώ καλές γιορτές! (έστω και λίγο καθυστερημένα... ) | |
| | | | Terrain comp. Kharak Sitiragram | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |