Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Report From the Far east | |
| | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Johneleos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3546 Ηλικία : 30 Τόπος : sthn xwra twn mpaokiwn Currently Playing : dem gaimz Registration date : 11/05/2010
| Θέμα: Report From the Far east Κυρ 27 Νοε 2011, 23:33 | |
| Λοιπον , μετα απο αρκετο καιρο ειπα να παιξω και εγω ενα game warhammer fantasy battles , εκασε μυτη ο βαριεμε και ο khaine απο το σπιτι μου και ξεκιναμε εγω ο αδερφος μου και οι αλλοι 2 για τσοπα 2v2 αυτα στο πραγματικο κοσμο .
Την ιδια ωρα στο κοσμο του πολεμοσφυριου το χαος σουλατσαρει μακρια απο το warp, 2 μοναδες Blooδletter μαζι με το herald τους το οποιο το συνοδευε η honor guard του ( μια 3αδα Bloodcrusers ) και ενα random fiend του σλανες που ξεπεσε σε αυτους και οι ιπταμενοι φιλοι τους τα furies μαζι με με ενα regiment apo Chaos Warriors με ενα μαγουλι και ενα ηρωα του khrone και τα ιερα τους srain να τους προστατευουν. Ετσι καθως βολταρανε βλεπουνε μερικα νανακια , ετσι πεταγετε το herald και λεει αντε παμε να τα σφαξουμε και να τα θυσιασουμε στον θεο μας γιατι πολυ μαλακιστικαμε εδω στο σκατο δασος . Ελα ομως που οι Chaos warriors και ιδια ο σαπιο μαγος τους ηθελαν μονο να τα πιασουν και να τα βιασους , οι βρομο σαδιστες ... Ετσι αρχισε μια λογομαχια και οι πρωτες φαπες και πανω στην αναμπουμπουλα μια καημενουλα furie , πατησε ενα μαγικο αντικειμενο που βρισκοταν καπου εκει γυρο και ξυπνησαν καποια χαμενα ταγματα τον τομπ Kings τα οποια ειχαν βγει στο κυνηγη κατι βρομο νανων πριν απειρους αιωνες , οποτε με το που ειδαν το regiment των νανων ηθελαν να το πιασουν και να κανουν πανω στα μικρα και αθωα σωματακια τους πειραματα. Ενω αυτοι ετιμαζαν την ενεδρα των ατυχων νανων , οι οποιοι ολο και πλησιαζαν κυνηγημενοι απο κατι high elves gaymaster of hoeth kai archers που ηθελαν να τους σκοτωσουν γιατι τους ειχαν κλεψει ενα πολυ σπανιο μαγικο αντικειμενο .
Οταν ομως συναντιθικαν οι 4 στρατοι και με τους καημενουν νανους στην μεση, τοτε οι στρατοι χωριστικαν σε δυο παραταξεις. του σαδιστες και τους μη σαδιστες που απλα ηθελαν να τελιωσουν γρηγορα με τα κολονανακια . Υστερα απο μεγαλες συσκεψεις μπολικες φαπες και βρισιδι οι στρατοι παραταχτηκαν So it came
Tomb kings and CHaos Warriors VS CHaos Deamons and High elves (khaine ) ( bariemai) (me) ( my bro)
Frist hour of the fight ( 1st turn we they won the dice and picked to go second) We Εγω ειμουν στημενος εναντια στα ασχημα σκελετια ... και ο αδερφος μου απεναντι απο chaos ta furies march και απο πισω ολα τα αλλα μαρσαρισμα shooting fail... 1os assos apo valistra
they
hmm charge h τομπ guard sto ena unit furies kai o chaos hero sto allo win both and stay , ματζικ χμμ ξεκολιαστικε ο αδερφος μου και εκοψε τα παντα Και περασε το κασκετο αλλα δεν εκανε ζημιουλα , Shooting σραιν ενα 12.. ( + 3 ward) srain 2 ( + 1 ld ) not sure though cc psofane ta furies apla ..
Second hour of the fight ( 2nd turn ) , in the meanwhile some miner have come an picked the poor dwarfs and saved them an let us fight each other for nothing snirf snirf
We
charge blood crussers ( phew για μιση ιντσα εφτασαν) Blood letters , φιεντ kai furies ( mlkia mou alla tespa plaka eixe) στην τομπ guard charge sword master to Chaos hero
magic phase mind razor to sword masters ( first Ires of my bro ) -1 wound ο μαγος shooting my bro killed 2 chaos warriors ελεος ξεκολιαστικε again αλλα η βαλιστρα εκανε φαιλ ασσο(2ος της)
CC , εδω πιρε φορα το γαμω ζαρο . 4 βολες απο furies , 6-7 apo letters, 7 apo crussers , 1 tomb guard down... WTF??? @!!!! me start qqing, αλλα ευτυχος μ εκανε chalenge kai etsi ekopse kai to herald kati ( xmm vsk Οχι αυτος αλλα το juggy toy ) kai ta juggernauts twn crussrs , οποτε νικαω κατα 9 , 9 γαμιωλικα down ...
O aderfos m baraei 10 epi8esoules στρ 8 ston Ηρωα περνανε νομιζω οι 6 ??? και κανει και 5 woundes αλλα τα σωζει ολα στο ward ... OMG WTF mega FAIL!!!!! WWAAAAAAAAAAAΤΤ??? MINDRAZOR WITH SWORD MASTER over kill and failed.
theirs αυτοι στο μεταξυ ειχαν λιωσει απο την μλκια που μας εδερνε οποτε συνεχιζουν charge ta srain stous gaymasters , snirf snirf pane kai autoi me to kolozaro apo oti fente
ena magic fail ... ομως περναει το γαμω κασκετο irre :s οποτε δεν μπορει να το κοψει ο αδερφος μου kai twra arxizei h malakia ... Blood letters 1 , 3 dice roll 13 ... WTf from me 6 wounds , sve 3 , 3 Balood letters dead -_-''' , i am pissed , bounce to Blood crussers , me roll 15 !!!!!!!!!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT??? ( Kai kapou edw teliwnei siga siga) save 3-4 oloi oi crussers down .... shkwnei kai 1-2 tomb guards kai pame cc...
CC
sto charge oi letters baragan 7 epi8esoules , 1-1-1-1-2-1-5 , 5- saves with parry OMG Μαλκες παραταω το warhamer WTF .... den ginode auta .....
o heraldos einai kolimenos sto chalenge baraei kai me tis 3 , 1-3-4 pernaei 2 , 5-6 , psofios o gamw hero , νικαω το CC apo resolution , psofane skeletakia kai alla kai menei me kamia 10aria nomizw ..
oi gaymasters ton ipian o aderfos m xestike ston asso.. akoma me to reroll opote los poulos .... alla ekane mlkia kai gurise ton hero kai to srain pros ta emena opote dn ekane tpt stous to3otes
3rd hour of the fight
tpt move oi to3ote Και magic fail δεν εκανε τπτ παλι το σκατοζαρο μ μεσα ....
shooting tpt tpt tpt παλι ασσοσ απο βαλιστρα (3οσ) cc lord hits . 1-2-3 , 1 fail... , letters they kill 2 guards , we lost 2 letters , juggy 2 wounds , 2 parry, omg omg omg , stomp 1 kill , we win for 1 yupi... κοντευω να ξερασω το νευρικο μ συστημα μ ρ8ε να πεταξω τα ζαρια απο το παραθυρο... 1-2 turns passed with me getting 1-2 with dice rolls and them to killing me easy... after we had to go... my bro got an other irres and 1 wound from his fail wizard so that all.
Το over all ειχα να παιζω κανα 3μηνο φαντα , επαιξα και πραγματικα δεν καταλαβα πως σκατα οι αλλοι εφερναν 6αρια και εγω ασσους ... απο τακτικης μεριας δεν σκεφτικα καθολου απλα μπροστα και παμε να σφαξουμε , μας ελουσε το σκατοζαρο... και just failed , σε κανα τριμηνο ξανα με καινουρια ζαρια....
Υ.Γ Κατι παρομιο επαθα στην πρωτη μου μαχη πριν κανα χρονο περιπου τετοια εποχη στην 8η εκδοφη , ειχα vampires εχει TK , απλα πραγματα και θυμαμε που του ειχα κανει charge με τα ghouls και ειμασταν ισοπαλια ... μεχρι που ειπε ααα μαλακα εχω και τα αλογα , 10 αλογα , 8 wounds , -16 ghouls ολα εξαφανιστικαν , και το εφερα ισσοπαλια οταν του εφαγα με τον βαμπο τα chariots toy
Υ.Γ.2 fuck dice games P.S. 3 look above
| |
| | | bariemai Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 137 Τόπος : samos Currently Playing : warriors of chaos Registration date : 17/11/2010
| Θέμα: Απ: Report From the Far east Κυρ 27 Νοε 2011, 23:46 | |
| εγω 3ερω οτι η μαγεια μου και hero γαμισε για τουσ cw δεν εχω να πω κατι δεν προλαβαν να πολεμισουν το μονο 3εκιλιασαν κατι bloodletter το μονο που εχασα ηταν 6 cw οι βιασαν τα παντα | |
| | | theodddore Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Report From the Far east Τρι 29 Νοε 2011, 20:38 | |
| Ναι βασικα σε απλη μεταφραση , παιξαμε high elves & daimons of chaos vs chaos warriors & tomb kings!!! Ο καθε στρατος ηταν στους 1200 ποντους και δωσαμε δικαιωμα στην desperate alliance να μοιραζεται οπως θελει τα ζαρια . Στον πρωτο γυρο οι δαιμονες εστειλαν τα flyers 3 units (δεν θυμαμαι πως τα λενε ^^) τα οποια εφθασαν μπροσταστα unit μας ( στην ηρωικη tomb guard και τους chaos warriors ) . Το shooting σκοτωσε 2 chaos wariors και η μαγεια ηταν αποτυχης γενικα. Γενικα οι εμεις τσιμπισαμε το δολομα και chargarame. Στην μαγεια το κασκετο των τ.κ. Και ο μαγος των χαωτικων σκοτοσαν μερικα δαιμονια. Το shooting εκανε λιγη δουλιτσα σκοτονοντας 2-3 δαιμονια. Στον επομενο γυρο η tomb guard εφαγε 4πλο charge!ενω ο αρχηγος των chaos που ειχε φυγει απο το unit του δεχθηκε επιθεση απο τους swordmaster των ξοτικων . Η μαγεια ηταν ιδανικη για τα ξωτικα γιατι κασταραν το τελευταιο σπελλ του lore of shadow στους swordmasters!!! Ομως στο close combat η σπαρτιατικη tomb guard και ο χαοτικος λορδος αντεξαν και μαλιστα woundaran περισσοτερους απο τους αντιπαλους. Αλλα απο το combat resolution η φρουρα ψιλο καταστραφηκε... Τοτε ομως ηρθε η σειρα μς Το κασκετο απλα βιασε γυρω στους 400 ποντους σκωτονοντας τα τζατζερνατ και μπολικα δαιμονια. Οι χαοτικοι σφαγιασαν τα ξωτικα σκοτονοντας ολους τους swordmasters με διπλο charge!! Στους επομενους γυρους με τη βοηθεια των χαοτικω σκοτωθηκαν οι τελευταιοι δαιμονες , αν και δυστηχως ο βασιλειας και η φρουρα του παιθαναν στην ηρωικη αυτη μαχη Βασικα επειδη το εγραψα απο κινιτο σιγουρα εχει καποια λαθακια sorry about that . | |
| | | | Report From the Far east | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |