Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| PL14. Aphelion VS Cadaver | |
|
+4Cad@veR galvert admin aphelion 8 απαντήσεις |
Aphelion VS Cadaver | Aphelion | | 79% | [ 31 ] | Cadaver | | 21% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 39 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: PL14. Aphelion VS Cadaver Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:18 | |
| Ποιά μινιατούρα από τις δύο νομίζετε πως είναι η καλύτερη? Αμα πείτε και το γιατί θα πάρετε λουκούμι. O νικητής θα πάρει 3 πόντους. Για κάθε δέκα ψήφους που παίρνει κάθε συμμετοχή, κερδίζει και 1 μπόνους πόντο στην κατάταξη. Σε περίπτωση ισοπαλίας και οι δύο παίρνουν από 1 βαθμό. Aphelion Cadaver
Έχει επεξεργασθεί από τον/την aphelion στις Κυρ 11 Δεκ 2011, 23:59, 2 φορές συνολικά | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Κυρ 04 Δεκ 2011, 22:41 | |
| aphelion...! NMM λεπτομέρειες για πρώτη φορά? άπαιχτο transition στο ύφασμα... πολύ πολύ καλό! Και ο librarian δεν πάει πίσω βέβαια. Μου αρέσει παρα πολύ το ενεργιακό όπλο. Εύγε κ στους δύο σας! | |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Κυρ 04 Δεκ 2011, 23:24 | |
| Aphelion και εγώ. Στον lib δε μου άρεσε το λευκό-νοσοκομείου, όσο καλό και να είναι το υπόλοιπο. Σε clean white δε μπορεί να φανεί oύτε highlight ούτε τίποτα | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 00:29 | |
| Η ψηφος μου φυσικα στον αγαπητο αντιπαλο! Δυσκολα τα πραγματα παντως...! Ο Αλχιμιστης τα σπαει! | |
| | | aphelion Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 00:55 | |
| Ανταποδίδω κι εγώ το +1 για το όμορφο power axe που έχει πολυ έξυπνο χαιλαιτ! | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 07:56 | |
| |
| | | Trollzor Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4424 Ηλικία : 42 Τόπος : Ζμπέοςμ. Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων Registration date : 28/09/2009
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 08:08 | |
| Εργκχ... ήθελα να την βάλω στον Aph αλλά την έβαλα στον scroll caddy, είναι πρωί ακόμα... ;( Δεν έχει vote cancelling Caddy μου αρέσει η δουλειά στο άσπρο, η χιονάτη έχει βγεί καλή Αλλά το πανδαιμόνιο του Misan τα σπάει | |
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 10:08 | |
| - Chronomancer έγραψε:
- Εργκχ... ήθελα να την βάλω στον Aph αλλά την έβαλα στον scroll caddy, είναι πρωί ακόμα... ;( Δεν έχει vote cancelling
τωρα αμα σου πω πως κ ο Αφηλιον ηθελε να στη βαλει? Αυτο μου ελεγε χτες. Τα'χετε (Δημοτικο ξανα 1-0) ή φταιει η αποσταση? |
| | | DaBigWaagh Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1058 Registration date : 13/11/2009
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 10:40 | |
| αφέλιον μ αρέσει πολύ η μινιατούρα, από που είναι???? πάω στοίχημα όμως ότι αν είχες ασχοληθεί παραπάνω θα ήταν εκπληκτική. μπράβο για τα χρώματα, μπράβο και για την επιλογή φιγούρας. ψήφος αφέλιον.
εντιτ: κανταβερ πολύ καλό το πάουερ άξ. μπλέντ ή λέιερ? όπως και να χει ωραίο εφέ συγχαρητήρια. το άσπρο σου όμως δεν μου πολυαρέσει. στην φύση δεν υπάρχει τρου άσπρο έπρεπε να ναι λίιιιιιιγο πιο σκούρο | |
| | | Cad@veR Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 277 Registration date : 16/07/2010
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 11:41 | |
| - DaBigWaagh έγραψε:
- εντιτ: κανταβερ πολύ καλό το πάουερ άξ. μπλέντ ή λέιερ? όπως και να χει ωραίο εφέ συγχαρητήρια. το άσπρο σου όμως δεν μου πολυαρέσει. στην φύση δεν υπάρχει τρου άσπρο έπρεπε να ναι λίιιιιιιγο πιο σκούρο
Σευχαριστω φιλε! Το power axe εχει γινει κυριως με layers αλλα στο τελος επαιξα λιγο με μελανια για να γινουν πιο ομαλες οι μεταβασεις. Οσο για το ασπρο, συμφωνω οτι ηθελε λιγο περισσοτερη δουλεια, κυριως στις ενωσεις της πανοπλιας, αλλα αυτο που λες για το true ασπρο δν το πολυκαταλαβα... | |
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 11:50 | |
| Η φιγούρα είναι από κονφορτεισον και λέγεται Μισαν ο κλερβογιαντ. Άμα διόρθωνα κάτι θα ήταν οι "χρυσες" λεπομέρειες. Μπορεί οι φιγούρες της Ρακαμ να δείχνουν καλύτερες από της ΓκουΓου αλλά το καλούπωμα τους είναι για το πέο. Θέλω να πάρω τώρα τις νέες να δω ποως τις κάνουν. | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 16:53 | |
| φαν του confrontation 3ης έκδοσης! η απόφασή μου όμως είναι περισσότερο στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά! Το λευκό στον βιβλιοθηκάριο δεν με χαλάει, Εξάλου πανοπλία είναι μπορεί να είναι οτι χρώμα θέλει. Μένω όμως στις λεπτομέρειες όπως τις λευκές σελίδες στο βιβλίο (εκτός αν είναι σε κώδικα μπράιγ ) ή τα σημεία ανάμεσα στις κλειδώσεις των χεριών που έχουν μείνει λευκά. Απο την άλλη έχουμε στοιχεία freehand στα βιβλία και το ΝΜΜ χρυσό που έχει ένα βαθμό δυσκολίας να πετύχει. Στις λεπτομέρειες λοιπόν ενώ μου αρέσουν και οι δύο θα πάω προς το μόνιμο φαβορί... | |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 18:15 | |
| Στον Αφελιον για τις απίστευτες λεπτομερειες του, που μονιμως με κάνει να θέλω να λιώσω τις δικές μου, και να τις κανω σφαίρες για να αυτοκτονησω!! | |
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 18:32 | |
| - Giorel έγραψε:
- Στον Αφελιον για τις απίστευτες λεπτομερειες του, που μονιμως με κάνει να θέλω να λιώσω τις δικές μου, και να τις κανω σφαίρες για να αυτοκτονησω!!
εισαι πραγματικα μετριοφρων,κ δεν κανει, ιδιως οταν εχεις να κανεις με ενα ψωνιο-noob-ποντικι σαν τον Αφηλιον. (εκτος κ μετα απο ολο αυτο που του εγραψες, θα σου κατσει, οποτε ... γουστα ειναι αυτα) |
| | | Giorel Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 655 Ηλικία : 47 Τόπος : Αρτέμιδα Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!! Registration date : 07/10/2009
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Δευ 05 Δεκ 2011, 18:52 | |
| | |
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Πεμ 08 Δεκ 2011, 19:07 | |
| | |
| Θέμα: Απ: PL14. Aphelion VS Cadaver Κυρ 11 Δεκ 2011, 14:09 | |
| UP! Τελευταία μέρα για ψήφο. | |
| | | | PL14. Aphelion VS Cadaver | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |