Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| ETC vs GT: The rebirth! | |
|
+19Nepenthe spree7 skario Giorel Altair APE Tzortz letsaros86 Asarnil the Dragonlord Khar Vader galvert Shieldwolf Juan h34dnotf0und iron man Horus Laskoulas xrisomiga andreasch 23 απαντήσεις | |
Τι προτιμάτε; | 1) ETC | | 42% | [ 18 ] | 2) GT | | 16% | [ 7 ] | 3) GT χωρίς special χαρακτήρες | | 42% | [ 18 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 43 | | |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 10:53 | |
| Κάθε χρόνο ανακινούμε αυτό το θέμα, συνήθως με αφορμή κάποιο ντραφτ, οπότε φέτος το ξεκινώ εγώ! Το ETC έχει απομυθοποιηθεί στα μάτια μου σε βαθμό ξενερώματος. Στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι, όλοι διερρήγνυαν τα ιμάτια τους υπέρ του ETC, πόσο έχει ωφελήσει το παιχνίδι, καθώς έφερνε μια ισορροπία much wanted! Η έκδοση άλλαξε, η 8η έκανε το παιχνίδι πιο δίκαιο, πλέον το irr. φέρνει miscast, δε χρειάζεται να μαντεύω για charge, οι στρατοί βαράνε ανάλογα με το initiative κλπ. Επίσης, τα βιβλία της 8ης απέχουν από το να χαρακτηριστούν "σπασμένα" και φαίνεται ότι η εταιρεία πάει να φέρει μια σχετική ισορροπία από μόνη της. Σε 1-2 χρόνια, με τις αλλαγές των βιβλίων, πιθανόν να μη χρειάζεται AR. Τα κύρια στοιχεία που με έχουν απωθήσει είναι: 1) Οι open lists έχουν αφαιρέσει το element of surprise, μου φαίνεται ότι έχουν προωθηθεί ώστε να ευνοούνται οι καλοί παίχτες που γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις. 2) Τα restrictions αφαιρούν πλέον το χαρακτήρα των στρατών, όπως τους έφτιαξε η εταιρία, με τους κανόνες της οποίας παίζουμε. Εμείς θα τους φέρουμε στα δικά μας μέτρα. 3) Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια τυποποίηση στις λίστες, και αυτό είναι σημαντικό αντεπιχείρημα των υποστηριχτών του GT. Πάνω κάτω οι ίδιες λίστες σε μεγάλο ποσοστό. κλπ. Για τους παραπάνω και άλλους λόγους, εγώ πλέον υποστηρίζω το GT χωρίς σπέσιαλ χαρακτήρες! Προσωπική άποψη βέβαια, που μπορεί να μην νοιάζει και κανέναν, αλλά εγώ την εκφράζω μέσω του ETCοκρατούμενου φόρουμ μας! Γνωρίζω ότι κάποτε ο Σπάθας είπε "Οι Δαίμονες και οι HE (με Τeclis) να νικάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να..." Μπορούμε στην τελική να μπανάρουμε τους Δαίμονες μέχρι να βγει το νέο τους βιβλίο και όλα Οκ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την metaller στις Παρ 03 Φεβ 2012, 11:07, 2 φορές συνολικά |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 10:55 | |
| GT χωρίς σπέσιαλ. Εξηγούμε στο αντίστοιχο πόστ για το νέο etc draft... noob speaking. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 10:58 | |
| Bakisa thelo systematic los NO SC elaxista restrictionss Closed lists den me ikanopoiei kanena apo tis epiloges | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:09 | |
| Το βοτ δε θα δειξη τιποτα. Παιδια , τα τουρνουα ειναι ανοιχτα σε καθε ρουλ πακ. στο φιναλε οι παιχτες και η ποσοτητα τους κανουνε ενα τουρνουα επιτυχημενο η μη. οταν στα τουρνουα του ΕΤΣ εδω πανε απο 10-25 ατομα και οσες φορες εχουνε γινει GT τουρνουα η συμμετοχη θυμιζει θερμοκρασιες Σιβηριας , κατι σημαινει. Καλος η κακος ολοι λενε οχι ετς οχι αυτο παμε γτ , την ωρα ομως του τουρνουα οπως την ωρα που ψηφιζουμε , στο πασοκ κ τη νδ το ριχνουνε.
Γενικα δε μπορεις να απαιτησεις και να πεις τα τουρνουα με gt/etc, αυτος που τα διοργανονει αποφασιζει για το ρουλ πακ , και οι παιχτες με τη συμμετοχη ή αποχη επιδοκιμαζουν η αποδοκιμαζουν. Ειναι απλο. | |
| | | Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:13 | |
| Όσο προχωράνε τα βιβλία της 8ης, τα πράγματα θα αλλάξουν πιστεύω... Δε βάζω το poll για να αλλάξω τα rulespack, απλά για να αποτυπωθεί η προτίμηση των παιχτών του φόρουμ την παρούσα χρονική στιγμή... |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:17 | |
| Μα δεν εχει σημασια , 1000 θα πουνε gt και στο επομενο τουρνουα θα πανε 0 ενω του ετς θα γεμισει. Ετσι ειναι τα πραγματα. Το gt θελει ολικη αναδιωργανωση και στους κανονες και στη διαδικασια των τουρνουα πια, ενω το ΕΤΣ ενα φρενο στις επεμβασεις. | |
| | | Horus Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 237 Registration date : 12/08/2010
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:38 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Το βοτ δε θα δειξη τιποτα.
Παιδια , τα τουρνουα ειναι ανοιχτα σε καθε ρουλ πακ. στο φιναλε οι παιχτες και η ποσοτητα τους κανουνε ενα τουρνουα επιτυχημενο η μη. οταν στα τουρνουα του ΕΤΣ εδω πανε απο 10-25 ατομα και οσες φορες εχουνε γινει GT τουρνουα η συμμετοχη θυμιζει θερμοκρασιες Σιβηριας , κατι σημαινει. Ακούστε και το θείο Λασκούλα. Κάτι παραπάνω ξέρει... | |
| | | iron man Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 5311 Ηλικία : 40 Τόπος : Πειραιας-Νικαια Currently Playing : WHFB Registration date : 31/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:50 | |
| μεταλλερ φιλε μου το GT ειναι ΓΤΠ (σορρυ κιολας) ειτε βαλεις special ειτε οχι. το ETC εξωμαλυνει λιγο τα πραγματα... εμενα το draft μου αρεσε παρολο που τους δαιμωνες τους γαμησε(μιας και παιζω τωρα τελευταια) και τους νανους μου χαλασε την λιστα που επαιζα.
οσο για το τουρνουα που και αυτο ειναι το ερωτημα ο κοσμος της Ελλαδας απο οτι φαινετε θελει ETC και γιαυτο και τα τουρνουα γινονται κατω απο αυτο το rulepack γιατι ακολουθαμε τον παμλμο του κοσμου!!!
και οπως πολυ σωστα με προλαβε ο λασκουλας οταν γινονται τουρνουα με format GT πολυ απλα ο κοσμος ειναι απηροελαχιστος καμια φορα δεν γινετε και τουρνουα αλλα και οταν γινετε οι ιδιοι ειμαστε οι "ETCαδες"
μηπως τελικα δεν φταιει το format αλλα κατι αλλο??? μηπως δεν αρεσει στον κοσμο πχ η ανταγωνιστικοτητα? εγω παντως θα ηθελα παρα πολυ να δω και καινουργια προσωπα στα τουρνουα ασχετος με τι format θα παιξουμε!!! | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 11:55 | |
| Δυστυχώς το ETC είναι και πάλι καλύτερο από το GT ακόμα και αν το τελευταίο είναι χωρίς SC. O λόγος είναι ότι στο ETC κουτσά στραβά παίζουν όλοι οι στρατοί ενώ στα τουρνουά του GT θα δεις μόνο τους top 4-5 στρατούς και από κάτω μερικά λιμά. | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 12:14 | |
| Yet another ETC vs GT poll? μα πόσες φορές θα ψηφίσω αυτό το ETC?? Επειδή είμαστε μια χούφτα άνθρωποι είναι οφθαλμοφανές ότι όσοι είναι μέρος της λεγόμενης "κοινότητας φάντασυ" προτιμούν -σε γενικές γραμμές- το etc, οπότε το αποτέλεσμα του poll σε αυτό το forum δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Μόλις χθες συνειδητοποίησα άλλο ένα λόγο πέραν αυτών που έχουν αναφερθεί. Σε αντίθεση με το GT το ΕΤC ανακινεί τα δεδομένα κάθε χρόνο, δίνοντας νέες προκλήσεις και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με κάθε ρούλπακ. Και είναι κάτι που το χρειάζονται τουλάχιστον οι πιο έμπειροι παίχτες για να μη..σκουριάζουν! | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 12:26 | |
| Κι'όμως βλέπω ότι τα αποτελέσματα διχάζουν... | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 12:29 | |
| - Solegga έγραψε:
- Κι'όμως βλέπω ότι τα αποτελέσματα διχάζουν...
ναι αγαπητέ γιατί κοινότητα whfb != κοινότητα φόρουμ (not equal) | |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 12:35 | |
| Το οποιο αποτελεσμα δεν εχει σημασια Σολεγγα. Φανταζομαι ολοι ξερετε ο μεγαλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος παιχτης.Ουσιαστικα αυτος διαμορφωνει το τοπιο, δε φταει κανενα ΕΤΣ και καμια GW, αυτοι βγαζουνε ενα σετ κανονων και το προσφερουνε στους παιχτες.Αν πανε σε τουρνουα του ΕΤΣ 0 ατομα και αν κανει καποιος gt και πανε 30 τοτε θα σημαινει κατι.Δε εχω δει κατι τετοιο,το αναποδο ομως παρα πολλες φορες , και για αυτο και οι αριθμοι εδω δε λενε την αληθεια.
Μπορουμε υποθεσουμε οτι οσοι παιζουνε GT παιζουνε στον καναπε τους.Αν ισχυει αυτο σορυ η γνωμη τους δε με ενδιαφερει, γιατι απαξιουνε την επαφη με αλλους παιχτες και τις ιδιες τις εταιρειες. Στην Ελλαδα λοιπων στα τουρνουα πανε 10-20-30 ατομα για να παιξουνε ΕΤΣ φαντασυ , οσες φορες εχει γινει τουρνουα με GT χαρακτηρες δεν εμφανιζετε κανενας , ειτε παμε 2-3 ΕΤΣαδες. Κατι λεει αυτο ε ?
Υπαρχουν και ατομα βεβαια που αναπολουνε το gt αλλα παλι πανε σε τουρνουα etc.
Γενικα οπως ειπα και στην αρχη , η ποσοτητα των ατομων σε ενα τουρνουα δειχνη οτι ειναι πετυχημενο ή οχι.Οταν δε πατα ψυχη ...
| |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 13:03 | |
| Γιώργο άστα τα Ιτισί και Τζιτί και κατέβα πειραιά να σε σαπίσω με σοβιετικούς! |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 13:06 | |
| - Corum έγραψε:
- Γιώργο άστα τα Ιτισί και Τζιτί και κατέβα πειραιά να σε σαπίσω με σοβιετικούς!
Intruder Intruder ! ALERT , ALERT :p:p | |
| | | Shieldwolf Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1216 Registration date : 07/03/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:23 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Το οποιο αποτελεσμα δεν εχει σημασια Σολεγγα.
Φανταζομαι ολοι ξερετε ο μεγαλυτερος κριτης ειναι ο ιδιος παιχτης.Ουσιαστικα αυτος διαμορφωνει το τοπιο, δε φταει κανενα ΕΤΣ και καμια GW, αυτοι βγαζουνε ενα σετ κανονων και το προσφερουνε στους παιχτες.Αν πανε σε τουρνουα του ΕΤΣ 0 ατομα και αν κανει καποιος gt και πανε 30 τοτε θα σημαινει κατι.Δε εχω δει κατι τετοιο,το αναποδο ομως παρα πολλες φορες , και για αυτο και οι αριθμοι εδω δε λενε την αληθεια.
Σωστά τα παραπάνω, αλλά το αποτέλεσμα (εώς τώρα) της ψηφοφορίας μου δείχνει ότι κανένα από τα 2 δε χαίρει μεγάλης αποδοχής, μάλλον επειδή το 1ο δεν καλύπτει/ικανοποιεί αλλά ούτε και το 3 να είναι αρκετά ισσοροπημένο. Σε 15 λαούς βέβαια είναι λίγο δύσκολο κατ'εμέ να κρατήσεις όλες τις ισσοροπίες. Εμένα προσωπικά δε μου φταίνε οι κανόνες κανενός από τα 2 (έχω παίξει και GT και ETC), θεωρώ όμως ότι και τα 2 θέλουν δουλειά ακόμη, διότι το μεν είναι κάθετο και (κατά γενική ομολογία) "σπασμένο", το άλλο δε ξύλωνε ράβε, ξύλωνε ράβε -> με ένα μεγάλο μπάλωμα καταλήγεις.... | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:42 | |
| Και εγώ το θέτω αλλιώς...
Και μιλάω σε δεύτερο πληθυντικό γιατί τον εαυτό μου δεν έχω δικαίωμα να τον βάζω μέσα καθώς δεν είμαι και το πιό ενεργό μέλλος παικτικά! Βέβαια αυτό δεν μου αφαιρεί το δικάιωμα γνώμης.
Γιατί δεν προσαρμόζετε τους κανόνες του etc έτσι όπως θα ικανοποιεί εσάς? Εκτός επαναλαμβάνω αν αυτοσκοπός είναι τα τουρνουά εξωτερικού με "εθνικές"! Διαφορετικά δεν σας εμποδίζει τίποτα να προσαρμόσετε κανόνες του δικού σας etc η όπως θέλετε πείτε το. | |
| | | h34dnotf0und Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2002 Ηλικία : 45 Registration date : 06/10/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:49 | |
| Γιατί δεν υπάρχει (ούτε μπορεί να υπάρξει δυστυχώς) εγχώρια αρχή που να ορίζει το rulepack.
Ομοθυμία δεν υπάρχει, και η καλή διάθεση σπανίζει. Εδώ τσακωνόμαστε τι κουμπάκια θα έχει το online ELO.
Δυστυχώς. | |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:51 | |
| - h34dnotfØund έγραψε:
- .Εδώ τσακωνόμαστε τι κουμπάκια θα έχει το online ELO.
Δυστυχώς. ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ???????????? αααα ενα ενα μου τα λετε ... -.- | |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:55 | |
| - iron man έγραψε:
μηπως τελικα δεν φταιει το format αλλα κατι αλλο??? κι ομως αδερφος. Κανε ενα format, κ μην ξαναβαλεις το link του φορουμ στον explorer σου. Θα δεις που ολα θα πανε καλυτερα εδω μεσα. |
| | | galvert Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1090 Ηλικία : 44 Τόπος : Π. Φαληρο Currently Playing : wfrp Registration date : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 14:57 | |
| - h34dnotfØund έγραψε:
- Εδώ τσακωνόμαστε τι κουμπάκια θα έχει το online ELO.
Δυστυχώς. Τι είναι το ELO; | |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 15:04 | |
| - galvert έγραψε:
- h34dnotfØund έγραψε:
- Εδώ τσακωνόμαστε τι κουμπάκια θα έχει το online ELO.
Δυστυχώς. Τι είναι το ELO; Erection Loving Octapus! τωρα φαντασου το κ με κουμπακια για full control! |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 15:09 | |
| - andreasch έγραψε:
- Και εγώ το θέτω αλλιώς...
Και μιλάω σε δεύτερο πληθυντικό γιατί τον εαυτό μου δεν έχω δικαίωμα να τον βάζω μέσα καθώς δεν είμαι και το πιό ενεργό μέλλος παικτικά! Βέβαια αυτό δεν μου αφαιρεί το δικάιωμα γνώμης.
Γιατί δεν προσαρμόζετε τους κανόνες του etc έτσι όπως θα ικανοποιεί εσάς? Εκτός επαναλαμβάνω αν αυτοσκοπός είναι τα τουρνουά εξωτερικού με "εθνικές"! Διαφορετικά δεν σας εμποδίζει τίποτα να προσαρμόσετε κανόνες του δικού σας etc η όπως θέλετε πείτε το. Γιατί δεν θέλουμε κάτι άλλο. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ETC Να επισημάνω δε, ότι όχι, δεν έχεις δικαίωμα γνώμης για κάτι από το οποίο απέχεις (τουρνουά) ΥΓ As laskoulas said. Σημαντικότερο δημοψήφισμα από την συμμετοχή σε τουρνουά δεν υπάρχει! Τα τουρνουά με το ρούλσπακ του ETC έχουν συμμετοχή μεγάλη και αυτά με άλλο λούλσπακ μηδενική | |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 15:14 | |
| - mohammadurk έγραψε:
Να επισημάνω δε, ότι όχι, δεν έχεις δικαίωμα γνώμης για κάτι από το οποίο απέχεις (τουρνουά)
το μαμησες. Ολες εσεις δηλαδη κυριες μου, που δεν παιζετε ποδοσφαιρο, γιατι εχετε γνωμη για το επαγγελματικο κιολας πρωταθλημα. Αντιστοιχα για καθε ομοια περιπτωση. Θυμιζεις το Νταρλοκ που με ρωταγε γιατι βλεπουμε τους pro στο LoL, αφου ποτε δεν θα παιξουμε αναλογα. Απαντηση της στιγμης ηταν πως κ snooker pro εβλεπα παροτι νορμαλ επαιζα μονο 9ball. Μεινε στο επιχειρημα "etc tourney 20+ppl vs GT tourney 0 ppl" κ τη νικας τη δικη, δικηγορακο.. |
| Θέμα: Απ: ETC vs GT: The rebirth! Παρ 03 Φεβ 2012, 15:15 | |
| Corum !!! Ποιος μας πειραξε να τον κανουμε αλοιφη ? | |
| | | | ETC vs GT: The rebirth! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |