Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warmachine - Hordes | |
|
+17Asarnil the Dragonlord Khar Vader moric Nepenthe Flames Samanos kyrgkikas Tzortz Laskoulas georap andreasch Papajohn kiour_gr Achaian Anexelegtos forau belial 21 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 06 Απρ 2013, 17:15 | |
| Και τα δυο μου αρεσουν εξισου για αυτο κολλησα και ρωτησα απο cryx μου αρεσε ο lich lord asphyxious και τα απλα unit τα bane knights και απο retribution ta warjacks τους και ο χρωματισμος τους για αυτο δεν ξερω τι να διαλεξω | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 06 Απρ 2013, 17:21 | |
| O Asphyxious, στην epic μορφή του a.k.a. eGaspy, είναι μέσα στους 5 καλύτερους casters στο παιχνίδι. Συγχωρεί αρκετά λάθη και έχει και μερικά πολύ σκληρά counters (ευτυχώς όχι πολλά αλλά ιδιαίτερα σκληρά). Παίζει πάρα πολύ με τα παιδάκια που σου αρέσουν και με ελάχιστα εως και καθόλου jacks. Φυσικά variation της λίστας με jacks υπάρχει και δίνει καλά αποτελέσματα αλλά το καλό του κομμάτι είναι το support που δίνει στα παιδάκια που έρχονται στη λίστα. Φυσικά είναι χιλιοπαιγμένος και όσοι τον έχουν αντιμετωπίσει ξέρουν τι να περιμένουν.
Τώρα τα jacks των Retri είναι utility περισσότερο και raw power λιγότερο. Δεν θα μπορείς να έχεις άπειρα στις λίστες σου μιας και δεν μπορούν να τα supportάρουν ιδιαίτερα καλά. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν θα μπορείς να τα παίξεις καθόλου αλλά 2 το πολύ 3 ανά λίστα είναι το max που μπορείςν α φτάσεις.
Το σημαντικό κομμάτι των Retri είναι το απαράδεκτα καλό infantry που έχουν. Αν υπάρχει κάποιος caster που σου αρέσει ιδιαίτερα το συζητάμε. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 06 Απρ 2013, 17:27 | |
| Lord arcanist Ossyan πολυ ομορφο μοντελο αυτος μαρεσει απο τους λευκους | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 06 Απρ 2013, 17:36 | |
| Εξαιρετική επιλογή. Φτιάχνει μία από τις 4 power shooting λίστες στο παιχνίδι. Τελείως διαφορετικό playstyle από τον eGaspy. Διάλεξε ποιο από τα 2 factions σαρέσει περισσότερο και μιλάμε για επίλογες. | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 14:52 | |
| Retribution of scyrah μαρεσε το ολο concept περισσοτερο απο τους πεθαμεναντζιδες | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 14:59 | |
| Για τον Ossyan θες σίγουρα:
Mage Hunter Strike Force (full) + UA 2 x Stormfall Archers Hypnos character heavy warjack Mercenary solos Lady Ayanna and Master Holt.
Τα υπόλοιπα είναι υπό συζήτηση ανάλογα με πόσους πόντους θες να παίξεις και τα ρέστα. | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:29 | |
| Ε για αρχικο παιχνιδι γυρω το πολυ στους 35 για να μαθουμε εγω με την κοπελα μου | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:34 | |
| Αν αγοράσεις τον Ossyan και αυτά που σου έγραψα, κάνε μια καλή στον εαυτό σου και μην αφήσεις την κοπέλα σου να αγοράσει κάποιο faction του warmachine.
Θα κάνεις καιρό να δεις σεξ... | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:35 | |
| Χαχαχαχα οκ θα ξεκινησω εγω σιγα σιγα και βλεπουμε κυριως πολυ ερασιτεχνικα στην αρχη | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:38 | |
| re εσείς που ξέρετε ποστάρετε καμια ωραία φιγούρα να πάρουμε μάτοι εμείς οι αγνώμονες! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:44 | |
| Το δύσκολο είναι να πέσεις μέσα στα γούστα των άλλων. Θα προσπαθήσω λίγο. Είναι κάπως μεγαλύτερο από τον Dreadknight. Κατάφερα τίποτα? | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:49 | |
| όχι δυστυχώς δεν...σόρυ αν είναι καποιου η αγαπημένη φιγούρα πχ, έχει κάποια καλά στοιχεία και είναι ουλτρα ψαρωτικό αλλά δεν με τρελαίνει ρε συ! το βάψιμό σου όμως είναι πολύ πολύ καλό, συγχαρητήρια! σε ευχαριστ'ω που έκανες τον κόπο btw | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Κυρ 07 Απρ 2013, 15:53 | |
| Καλά δεν υπάρχει άγχος, δεν είναι καν το βάψιμό μου.
Είναι σχετικά ψαρωτικό αλλά είναι αυτό που σου είπα, είναι δύσκολο να πιάσεις τι αρέσει στον άλλο μοντελιστικά.
| |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 12:15 | |
| - forau έγραψε:
- Για τον Ossyan θες σίγουρα:
Mage Hunter Strike Force (full) + UA 2 x Stormfall Archers Hypnos character heavy warjack Mercenary solos Lady Ayanna and Master Holt.
Τα υπόλοιπα είναι υπό συζήτηση ανάλογα με πόσους πόντους θες να παίξεις και τα ρέστα. Ποσες μινιατουρες ειναι το full για mage hunter strike force και τι ειναι το UA ; Επισης οταν λες 2 stormfall archers εννοεις 2 μινιατουρες η 2 ομαδες απο 2 μινιατουρες ; Σορρυ ειμαι λιγο νοομπας και ακομα μαθαινω | |
| | | Papajohn Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1261 Ηλικία : 35 Τόπος : Παγκράτι, Αθήνα Registration date : 28/03/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 12:21 | |
| Νομίζω ότι το ΜΗSF είναι 10 μινιατούρες. Το UA (Unit Attachment) ειναι ο "Captain" τους ας πουμε. Οι Stormfall Archers έρχονται σε units των 4 μοντέλων, οπότε εσύ θες 8.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Papajohn στις Τρι 09 Απρ 2013, 12:23, 1 φορά | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 12:22 | |
| - Papajohn έγραψε:
- Νομίζω ότι το ΜΗSF είναι 10 μινιατούρες. Το UA (Unit Attachment) Eιναι ο "Captain" τους ας πουμε. Οι Stormfall Archers έρχονται σε units των 4 μοντέλων, οπότε εσύ θες 8.
Οκ κομπλε τωρα ενιωσα. Ευχαριστω παιδες | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 12:30 | |
| To full για τους mage hunters είναι leader & 9 grunts, δηλαδή 10 μοντέλα
Τα UA (unit attachment) είναι μοντέλα που μπορούν να μπούν στη μονάδα σαν attachment αλλά αγοράζονται με έξτρα κόστος.
Οι stormfall archers μπαίνουν unit leader & 3 grunts. Οπότε είναι 2 unit των 4 μοντέλων.
| |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 12:31 | |
| MHSF full = 10 minis MHSF UA (aka unit attachment) = 2 minis. Τους δίνει extra abilities. Stormfall Archers = 4 minis. Αλλά θες το unit 2 φορές. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 09 Απρ 2013, 17:41 | |
| λοιπόν σκέφτομαι να αρχίσω hordes. μου αρέσουν ο circle και η legion . από αυτούς μου αρέσουν αυτοί οι warlocks ,θέλω heavy magic , good movement, some shooting κτλ κτλ άμα ξέρετε από warhammer θέλω wood elves style όλο τρέχω πέρα δώθε κτλ κτλ αλλα θέλω και καλή μαγεία οποτε κάνουμε τίποτα με τους warlocks που μου αρέσουν ? και στους legion μου αρέσει πολύ ο θρόνος - Παράθεση :
- Mohsar the Desertwalker
Krueger the Stormwrath - Παράθεση :
Lylyth, Herald of Everblight Lylyth, Shadow of Everblight
Kallus, Wrath of Everblight
Throne of Everblight | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| | | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 01:09 | |
| - xrisomiga έγραψε:
- λοιπόν σκέφτομαι να αρχίσω hordes.
μου αρέσουν ο circle και η legion .
από αυτούς μου αρέσουν αυτοί οι warlocks ,θέλω heavy magic , good movement, some shooting κτλ κτλ
άμα ξέρετε από warhammer θέλω wood elves style όλο τρέχω πέρα δώθε κτλ κτλ αλλα θέλω και καλή μαγεία
οποτε κάνουμε τίποτα με τους warlocks που μου αρέσουν ?
και στους legion μου αρέσει πολύ ο θρόνος
- Παράθεση :
- Mohsar the Desertwalker
Krueger the Stormwrath
- Παράθεση :
Lylyth, Herald of Everblight Lylyth, Shadow of Everblight
Kallus, Wrath of Everblight
Throne of Everblight Movement shenanigans = Circle of Orboros. Ο Krueger έχει καλό spell list και γενικά σκίζει τα infantry του αντιπάλου μόνος του. Ο Mohsar είναι καταπληκτικός εναντίον Hordes αλλά χάνει αρκετά από τη δύναμή του εναντίον Machine. Είναι από τους πλέον δύσκολους locks για να κάνεις master. Ιδιαίτερα rewarding νίκες. H Lilith shootάρει, shootάρει, shootάρει .... ααα και shootάρει. O Kallus είναι infantry spam. Απλός lock, πάει μπροστά για ξύλο. Ο θρόνος παίζει από 50 pts και πάνω και είναι αξιοπρεπέστατο engine. Αυτά. Διάλεξε το faction με τα περισσότερα μοντέλα του γούστου σου. Όλοι οι στρατοί είναι competitive τέρμα. | |
| | | xrisomiga Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3097 Registration date : 19/03/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 06:31 | |
| μιας και τα δυο μου αρέσουν πολύ λέω να ξεκινήσω με το HORDES Two-Player Battlegroup Box πως το βλέπεις ? | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 11:35 | |
| Αυτό που λέω σε όλους.
Βρες ένα faction. Βρες έναν caster/lock που να σου αρέσει. Συζητάμε τους πόντους και τη λίστα. Αγοράζεις μοντέλα και μαθαίνεις το παιχνίδι.
Για μένα τα starter packs είναι πεταμένα λεφτά αν θες να μάθεις το game.
Αυτά που δίνουν είναι πολύ καλά σε σχέση με την τιμή τους αλλά δεν έχει αρκετά πράγματα για να δεις σημαντικούς κανόνες του παιχνιδιού. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 12:00 | |
| Πεταμένα λεφτά για νουμπά δεν είναι απλά δεν γίνεται να παίξεις πάνω από 2-3 μάχες χωρίς Infantry και solos . Για να έχεις εικόνα του παιχνιδιού , πρέπει να δεις πώς δουλευουν τα unit όλα . Εκεί συμφωνώ 100% με Forau με το BG διαφωνώ για καινούργιους όπως εμείς αξίζει τον κόπο . | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 13:08 | |
| Αν πάρεις το battlegroup για να δεις το παιχνίδι χάνεις το 75% τον κανόνων.
Αν το πάρεις γιατί θέλεις να παίξεις τον caster που έχει μέσα και να επενδύσεις σε αυτόν τότε υπέροχα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πώς αν αλλάξεις μόνο το caster και κρατήσεις ακριβώς την ίδια λίστα αλλάζει το mentality κατά 90%. Είναι σαν να παίζεις άλλο πράγμα τελείως.
Αν πάλι πάρεις το starter γιατί θέλεις αυτά που έχει μέσα σε φθηνότερη τιμή τότε είναι η καλύτερη κίνηση.
Αν θέλεις να επενδύσεις σε έναν caster που σου αρέσει από την αρχή τότε δεν έχει κανένα νόημα το starter αν δεν θες να παίξεις τον caster που έχει μέσα. | |
| | | | Warmachine - Hordes | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |