Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Warmachine - Hordes | |
|
+17Asarnil the Dragonlord Khar Vader moric Nepenthe Flames Samanos kyrgkikas Tzortz Laskoulas georap andreasch Papajohn kiour_gr Achaian Anexelegtos forau belial 21 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
georap Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 520 Τόπος : Πειραιας Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 20:54 | |
| Κοιτα και το battlegroup δεν ασχημο για ενα παιχτη, 22-21 πτς, καστερ χεβυ ινφαντρι. Παιζεις και τα δυο βλεπεις ποιο σ αρεσει και διαλεγεις μερια. Και το ντιλ ειναι καλο 21 πτ για 35 ευρω αν σπρωξεις το αλλο μισο ειναι πολυ καλα. Για να φτιαξεις 21πτς σπαστα θα σου παει γυρω στο 100ρικο (80-100 αναλογα τα units). ++ το rulebook γενικα αμα 1 απ τα δυο φακτιον που εχει το battlegroup σ αρεσουν με κλειστα τα ματια θα το επερνα. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τετ 10 Απρ 2013, 21:07 | |
| Αυτα εχει μεσα το κουτι, τα εβαλα στο army builder και βγαινουν αυτοι οι ποντοι συν το rulebook, καλο headstart.
System: Hordes Faction: Circle Orboros Casters: 1/1 Points: 20/25 Kaya the Wildborne (*6pts) * Argus (4pts) * Winter Argus (5pts) * Feral Warpwolf (9pts) Warpborn Skinwalkers (Leader and 4 Grunts) (8pts)
System: Hordes Faction: Legion of Everblight Casters: 1/1 Points: 21/25 Lylyth, Herald of Everblight (*6pts) * Shredder (2pts) * Shredder (2pts) * Shredder (2pts) * Shredder (2pts) * Carnivean (11pts) Blighted Ogrun Warspears (Leader and 4 Grunts) (8pts) | |
| | | Achaian Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1824 Registration date : 12/09/2008
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 06:59 | |
| Παρασκευή θα είμαι Αθήνα. Με ποιον να επικοινωνήσω μήπως κανονισουμε τιποτα?μετα τη 1 περίπου θα είμαι διαθέσιμος για εκπαίδευση! | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 08:14 | |
| Λογικά πανδοχείο Κωστή . Θα μιλήσω σήμερα με τα παιδιά και θα σου πω . πόσους πόντους ; | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 11:30 | |
| Μόνο το starter έχω μαζι μου. Θα έχω κόψει και κάτι βάσεις για να προξαρω τίποτα μήπως φτάσουμε στους 35 πόντους. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 11:39 | |
| Οκ θα μιλήσω με ορέστη να κανονίσουμε συνάντηση ! περίμενε PM ! . | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 13:18 | |
| Μην κόψεις χαρτάκια. Βγάλε μια λίστα στους 35 και I support Menoth army... | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 15:44 | |
| - forau έγραψε:
- Μην κόψεις χαρτάκια.
Βγάλε μια λίστα στους 35 και I support Menoth army... Roooooaaaaaar! δεν έχω τηλέφωνα, οποτε Σπύρος θα παίξει συνδετικο ρολο? | |
| | | andreasch Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1169 Ηλικία : 43 Registration date : 05/07/2011
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 23:01 | |
| Νέο faction για warmachine? Convergence of Cyriss... | |
| | | forau Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 895 Τόπος : Π. Φάληρο Currently Playing : Hordes - Circle of Orboros Registration date : 26/01/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 23:29 | |
| Ναι βγαίνει στο Lock and Load.
Τέλος Μάη. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 23:37 | |
| - andreasch έγραψε:
- Νέο faction για warmachine? Convergence of Cyriss...
Που το ειδες?? | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 23:44 | |
| High Exemplar Kreoss 5 Revenger 6 Revenger 6 Reckoner 8 Reckoner 8 Choir of Menoth (Leader and 3) 2 6 Exemplar Errants (Leader and 5) 5 Vassal of Menoth 2 Exemplar Errant Officer and Standard Bearer 2 Points:34 αυτο σκεφτομουν για αυριο... | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Πεμ 11 Απρ 2013, 23:54 | |
| - Nireas έγραψε:
- andreasch έγραψε:
- Νέο faction για warmachine? Convergence of Cyriss...
Που το ειδες?? μπες στο φάτσαμπουκ της privateer press και θα τα δείς! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Παρ 12 Απρ 2013, 00:04 | |
| Δοκίμασε αυτό
pKreoss (35+5) Reckoner - 8 Reckoner - 8 Errant + UA - 10 Zealots + UA - 8 Chor (min) - 2 Vassal - 2 Vassal - 2 | |
| | | andreasch Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Παρ 12 Απρ 2013, 00:14 | |
| Λίγα λόγια για τη νέα φιλή (όπως τα δίνει η εταιρεία) ΄Ολα τα μοντέλα που έχουν εμφανιστεί είναι steampunk theme, και φούλ μηχανικής αισθητικής!
EMBRACE THE PERFECTION OF THE MACHINE
To those who worship Cyriss, no tenet is more sacred than the Fifth Harmonic—the belief that the Clockwork Goddess will manifest once the perfect machine is created across all of Caen. The key to this vessel’s completion lies in the geomantic fulcrums of power that cover the world, many in hostile territory. For centuries the cult has been amassing an immense mechanikal army, poised to take the final steps in readying for their goddess. The time has come for the Convergence to complete the Great Work, and they will let none stand in their way.
| |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Παρ 12 Απρ 2013, 00:39 | |
| - forau έγραψε:
- Δοκίμασε αυτό
pKreoss (35+5) Reckoner - 8 Reckoner - 8 Errant + UA - 10 Zealots + UA - 8 Chor (min) - 2 Vassal - 2 Vassal - 2 Κρινε εσυ και οτι λιστα νομιζεις καλυτερη. φέρε | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 10:38 | |
| Δωστε ρεπορτ χτες με τους Menoth - Rhul. Ειχε παει αργαμιση και επρεπε να τη κανω και εχασα το ζουμι με τo blastr-athon! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 11:07 | |
| Ωραία γύρο 1. Rhulic run τα πάντα για να πάρει θέση για το feat. Run την Eiryss μπροστά. Menoth run Indrians αριστερά και μέσα στη ζώνη μου και Go to Ground για να γλυτώσω το blast damage. Run στα δεξιά κάποιους errants και το υπόλοιπο unit κρυμμένο πίσω από ένα δάσος. Έπαιζα 2ος οπότε scorάρα πρώτος και ήθελα contesters για τη ζώνη του. Run τα jacks και μεγάλο λάθος run το choir. Έχοντας στο μυαλό μου το explosivo δεν δίνω passage στα jacks και χάνω το Revenger με το archnode στον επόμενο γύρο από την Eiryss και 100000 μπλάστρες.
Γύρος 2. Durgen μπροστά. Feat και blasts. Οι υπόλοιποι dorfs ακολουθούν και οι 2 forgeguards πάνε full μπροστα. To αριστερό δάσος παίζει μεγάλο ρόλο γιατί δίνει pathfinder και όχι tough με Carvolo και έτσι έχω ένα γύρο ολόκληρο για διαλύσω την αριστερή ζώνη και να πάρω πόντους στο γύρο μου. Το feat turn του τελειώνει και έχω χάει πάνω από τους μισούς errants, το Revenger, 2 choir τον Cassius και τον Gius από τo character unit. Πολύ μεγαλύτερες απώλειες από ότι περίμενα. Γύρος του Menoth και αρχίζει το απαράδεκτο dice rolling. O Reckoner φορτωμένος με 4 focus καταφέρνει να κάνει σύνολο 10 damage στο Avalancer που θα μου ζαλίσει τον έρωτα και τον επόμενο γύρο. Σκεπτόμενος πώς το Rhulic jack είναι marcalιαστό και δεν έχει παρά μία attack στο γύρο του αποφασίζω να featάρω για να είμαι σίγουρος πώς θα πέσει η forgeguard. Είναι ευκαιρία. Ο Piper δεν έχει σφυρίξει tough. Feat o Sevvy. Rollάρω 6 και παίρνω 6 forgeguard στην κατοχή μου τους οποιους τους γυρνάω πλάτη, τους βγάζω από τη ζώνη και δίνω και ελάχιστο damage στον Avalancer που 4 παιχνίδια τώρα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. Τέλος γύρου μου και έχω σχεδόν διαλύσει τη Forgeguard και έχω κάνει και κάποιο damage στο objective του. Menoth - Rhul 1-0
Γύρος 3. Το Avalancer πατάει ζώνη με 20 κουτιά left και έχω αρχίσει να πονοκεφαλιάζω. Η αριστερή πλευρά είναι καθαρή για μένα αλλά στη δεξιά έχουν μείνει 5 ηρωικοί Errants κρυμμένοι πίσω από ένα δάσος με την προοπτική να contestάρουν τη ζώνη του σε επόμενο turn. Παπαριές. Μερικές blastres αργότερα δεν έχει μείνει Errant ούτε για δείγμα και με έξυπνο τρόπο μου κάνει απολύτως deny τη ζώνη στήνοντας 10 forgeguards περιφεριακά της ζώνης. Συνεχίζει με shooting και πέφτουν 6 indrians ακόμα και στο def 15. Εντυπωσιακά καλά scatter rolls και έχω μείνει πλέον με 2 jacks μισό unit και 2 solos. Ο Durgen κρύβεται πίσω από τα Ogruns και μου κάνει deny το LoS. Κλείνει το γύρο του και ισοφαρίζει 1-1. Το λάθος στο γύρο αυτό ήταν ότι έσπασε τα πυρά ανάμεσα σε εμένα και το objective το οποίο τελικά και δεν έριξε. Με πιο dedicated shooting θα ήταν 1-2 μπροστά. Το 2ο λάθος ήταν ότι φάνηκε greedy και για να πάρει όσο πιο πολύ shooting μπορούσε άφησε τον caster του σχετικά κοντά. Έχοντας ήδη την ισιφάριση άρχισα να σκέφτομαι του γύρους μου. Άκομα και αν έριχνα τον Avalancer και scorara θα scorare και εκείνος ακόμα και στο δικό μου γύρο και το μόνο που έμενε ήταν να μου σπάσει το obj και να contestάρει τη ζώνη μου και game over. Υπολογίζω πώς 2 γύρους μετά το score θα ήταν 5-4 υπέρ του και δεν έχω τίποτα για να σταματήσω το scorάρισμά του. Δεν γαμιέται assassination. 2 focus Reckoner 1. 2 Focus Reckoner 2. Severius πάει μπροστά και castάρει Awarness. Όλο το Battlegroup αγνοεί τα μοντέλα του για LoS. Reckoner 1 disengages από το Avalancer και τρώω free strike. Rollάρει to hit και πετυχαίνει. Rollaρει to wound και μου κάνει 11 DAMAGE !!! Rollάρει στήλη και τα στέλνει στο 4 !!!! 1 ακόμα και μου έκλεινε το cortex. Shootάρω τον Durgen, boost to hit and I hit, boost to wound και 10 wounds στο κοντό παιδί. 2ος Reckoner shoot με boost,boost και seals the deal. Durgen down.
Φανταστική παρτίδα. Ακόμα και με 3/4 της λίστας κούτα μπορείς να γυρίσεις από τους νεκρούς. Νομίζω πώς και ο AChaian που είδε την παρτίδα την ευχαριστήθηκε. | |
| | | georap Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 11:16 | |
| - forau έγραψε:
Γύρος 3. Το Avalancer πατάει ζώνη με 20 κουτιά left και έχω αρχίσει να πονοκεφαλιάζω. Η αριστερή πλευρά είναι καθαρή για μένα αλλά στη δεξιά έχουν μείνει 5 ηρωικοί Errants κρυμμένοι πίσω από ένα δάσος με την προοπτική να contestάρουν τη ζώνη του σε επόμενο turn. Παπαριές. Μερικές blastres αργότερα δεν έχει μείνει Errant ούτε για δείγμα και με έξυπνο τρόπο μου κάνει απολύτως deny τη ζώνη στήνοντας 10 forgeguards περιφεριακά της ζώνης.
Μεχρι εδω ειδα. Ωραιο γυρισμα εκανες. Ναι ο Κωστας εβγαλε αφρους χτες, και ειδικα στη μαχη με τον Σπυρο. PS. Αλλα θυμαμαι να ειχες υποσχεθει και πριν το ματσακι να μην featαρεις στους forgeguard, και featαρες! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 11:21 | |
| Είπα πώς δεν θα featάρω τη forgeguard για να βαρέσω τον caster του.
Και το κράτησα. | |
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 12:14 | |
| χάσαμε τα καλύτερα άφριζε ο Γιάννης μετά ; | |
| | | Achaian Spamlord
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 12:41 | |
| Εντάξει επική μάχη Rhul vs menoth... Ειδικά εκει με το free strike, λέω χάθηκε το game... Αλλα έδειξε καθαρά πόσο ανώτερο είναι το παιχνίδι απο πλευράς τακτικής. Εξαιρετικό tutorial απο όλα τα παιδία στον Δρακοφοινικα. I will return! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Σαβ 13 Απρ 2013, 23:00 | |
| Σκέφτομαι τις 2 menoth λίστες μου για φέτος και έχω αρχίσει να πονοκεφαλιάζω.
Σκέφτηκα φέτος να στήσω με βάση τα σενάρια. Μέχρι χθες ήταν fine. 9 νίκες σε 10 παιχνίδια, ελάχιστες εύκολες και οι περισσότερες με διαφορά ενός λάθους. Σκέφτομαι, είμαι οκ με αυτό το list building. Επενδύω στο σενάριο και πιέζω τους πόντους... και πάλι μέχρι το χθεσινό ήταν όλα καλά.
Το θέμα είναι ότι ο Παναγής αρχίζει να νιώθει τη λίστα του και εγώ αρχίζω να βλέπω τα κενά. Αν πάω πρώτος τα casualties που προκαλώ δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Το πολύ πολύ να του jammaro και κάνα γύρο αλλά μετά μου παίρνει τη μισή λίστα στο feat. Αν πάω 2ος τον πιέζω σε πόντους και πρέπει να αποφασίσει να θα πάει για να με σηκώσει ή αν θα πάει να με κοντράρει στα ποντάκια. Μέχρι εδώ οκ, όλες οι λίστες έχουν ένα συγκεκριμένο mentality. Το κακό είναι ότι έχει καλές πιθανότητες να με σηκώσει πριν προλάβω να πάρω το σενάριο.
Το οποίο σημαίνει πώς against heavy heavy heavy shooting πρέπει να πιέσω πολύ τους πόντους ή να του δώσω τη λίστα για να κάνω deny τους δικούς του και να περιμένω να με σώσει το clock. Η 2η επιλογή δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν θέλω να περιμένω από τα λάθη του αντιπάλου.
Αυτό που είχα δει μέχρι τώρα εναντίον shooting ήταν πώς είχα καλύτερο battlegroup στο τέλος και έσωζα την παρτίδα έτσι. Αλλά με το explosivo μου τρώει τα jacks για πλάκα. Τελικά against heavy magical shooting η μόνη λύση είναι το assassination run. Είδωμεν... | |
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 16 Απρ 2013, 09:35 | |
| Καλημέρα . Ωραίος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου . Μόλις παρέλαβα Stormblades μαζί με gunners και UA . μεγαλώνουμε !! | |
| | | forau Hero
| Θέμα: Απ: Warmachine - Hordes Τρι 16 Απρ 2013, 11:38 | |
| Και γω pFeora, Harbinger και Dervish. | |
| | | | Warmachine - Hordes | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |