Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
The thousand sons of Arhiman. 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

The thousand sons of Arhiman.

Πήγαινε κάτω 
+12
Tzif
Flames
mandragora
Tzortz
Nireas
Nepenthe
Sedekiel
belial
Lone Wolf
dreal
tomahawk
ToPaxyGourouni
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

Αριθμός μηνυμάτων : 1889
Registration date : 09/12/2008

The thousand sons of Arhiman. Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 00:55

Καταρχάς να πώ οτι δεν μου αρέσουν οι space marines σα στρατός ασχέτως τσάπτερ (και ναι, οι χάος είναι ΚΑΙ αυτοί space marines). Δεν θα έφτιαχνα ποτέ στρατό με marines. Παρ'όλα αυτά, στους thousand sons και μόνο βρίσκω οτι τα μοντέλα και η ιστορία τους μου αρέσουν πάρα πολύ. Μου φέρνουνε πολύ σε bad luck brians. Έχω λοιπόν στο νού μου μια λίστα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολυ να νικάει η λίστα σώνει και ντε, αλλά θα προτιμούσα και να μην χάνω hands down πάντα. Και δεδομένου οτι έχω ήδη ένα στρατό στο 40κ και καλά καλά δεν έχω μάθει τους κανόνες, θα ήθελα κάποιος να μου πεί αν η λίστα αυτή έχει έστω και λίγο νόημα για να κάτσω να χτίσω καινούριο στρατό από το μηδέν. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο από chaos αν δεν είναι tzeench και thousand sons. Έστω και αν οι υπόλοιπες επιλογές είναι καλύτερες. Η ερώτησή μου είναι αν η λίστα αυτή την παλεύει έστω και λίγο:

Aegis defence line + quad gun

Ahriman
Chaos lord (joins the cultists-shoots the quad gun)

3 x chaos terminators, mark of tzeench
  2 x dual lightning claws
  1 x power fist
  3 x combi melta
  Fearless banner

15 x cultists, flamer (join the chaos lord behind the defence line)
7 x thousand sons + aspiring sorcerer, icon of flame

3 x obliterators, mark of tzeench, veterans of the long war
3 x obliterators, mark of tzeench, veterans of the long war

Γενικό πλάνο: Ο chaos lord ταμπουρώνεται στο aegis με τους cultists για πολλά σώματα και χειρίζεται το quad gun με το ballistic 5 μπάς και έχεις καμία ψευτοελπίδα απέναντι σε πετούμενα. Τους πετάς κι ένα objective και προσπαθούν να το κρατήσουν. Οι thousand sons με τα ap3 bolters και τα soulblaze αδειάζουν τα αντίπαλα πεζικά/power armors. Ο Ahriman και οι aspiring sorcerers με τα σπέλς αδειάζουν μάζες (ο ahriman ρίχνει 3 shooting attacks το γύρο, με μηδενικό telepathy, μηδενικό pyromancy και 2 σπελς του tzeench αδειάζει λαό πιθανολογώ). Οι 3 τερμινέιτορς κάνουν ένα deep strike μπας και φάνε στην πατούρα κανα τάνκ με τα melta, και αν ζήσουνε (έχουνε και 4+ inv!) μπορούν να πρήξουν το αντίπαλο objective, αλλιώς δε χάσαμε και τίποτα. Οι 6 obliterators αναλαμβάνουν τη βαριά δουλειά.

Συνολικά ο στρατός έχει πολύ 4+ inv (τρείς μονάδες sons, oi terminators και οι obliterators), ψηλά leaderships και αρκετούς psychers.

Νομίζετε οτι θα μπορούσε μια τέτοια λίστα να αντέξει σχετικά αξιοπρεπώς?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ToPaxyGourouni στις Παρ 12 Ιουλ 2013, 10:04, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς)
Currently Playing : Τίποτα
Registration date : 26/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:14

γουστάρω τρελά σαν ιδέα βέβαια δε μου αρέσει πολύ η λίστα... ούτε ένα μεταγωγικό; και αν φέρεις άσσο στο Master of Deception και αργήσουν να έρθουν και οι deepstrikers? :/ δεν έχεις όπλα που βαράνε από απόσταση... ίσως αν μια μονάδα έμπαινε σε κάνα rhino και έβαζες κάνα δράκο (ο οποίος μπορεί να ταιριάξει πολύ φλαφερά) ή γενικά κάτι που να βαράει δυνατές βολές από μακριά. τι να πω δε ξέρω σκέψεις κάνω :ρ κουβέντα να γίνεται έτσι κι αλλιώς Smile

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δε θα σε σώσει το 4+ ινβ ενάντια στο πραγματικό πόνο του παιχνιδιού που είναι οι πολλές βολές που θα φας και αρα τα πολλά σειβς που θα ριξεις
dreal
Hero
Hero
dreal

Αριθμός μηνυμάτων : 966
Τόπος : Peiraias - Fenris - Bearcave
Currently Playing : Space Wolves - Necrons - Tau - Eldar - Death korps Of Krieg
Registration date : 30/12/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:30

για μενα η κυριες αδυναμιες του στρατου σου ειναι αυτες (παρακατω) κ σου προτινω τις εξης αλλαγες
αλλαξε τον chaos lord με sorcere που κανει κ αυτος τους thousand troops
τον arhiman με typhus για να κανει τους cultists ποιο ανθεκτικους μην χανουν μοραλ με το πρωτο wound
αφου εχεις λιγο μακρινο fire power δωσε στους thousand rhino ωστε να εχουν ταχυτητα κ να το ισοροπουν ετσι
κ με τον δρακο συμφωνω οτι θα βοηθουσε αλλα δε ξερω τι θα μπορουσς να κοψεις
παντος εμενα οι chaos δεν μου αρεσουν αλλα οι thousand εχουν κατι ωραιο που σε τραβαει
Lone Wolf
Hero
Hero
Lone Wolf

Αριθμός μηνυμάτων : 770
Τόπος : πάτρα
Currently Playing : Infinity the game, Firestorm Armada
Registration date : 15/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:31

εγώ συμφωνώ με τόμαχοκ....

θα έβγαζα τους τέρμις για να βάλω λίγο ποιο πολούς κάλτιστς Tsons και Heavy support... οι δράκοι είναι default χαοτική επιλογή αλλά μήπως με τόσο AP3 είναι υπερβολή?

ο μικρός λόρδος του χάους αμα θυμάμαι είναι fearless οπότε αμα τον βάλει με κάμποσους κάλτιστς λογικά θα είναι κομπλε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lone Wolf στις Παρ 12 Ιουλ 2013, 01:33, 1 φορά
https://coverordie.wordpress.com/
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:32

+1 για το θεματικό Γιάννη .

Κατα την άποψη μου οι τρεις οπλι Αφού τους δίνεις combi melta για deep strike και ότι δώσει , ίσως να βγάλεις πόντους απο εκεί και να βάλεις κανά rhino
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:32

dreal έγραψε:
για μενα η κυριες αδυναμιες του στρατου σου ειναι αυτες (παρακατω) κ σου προτινω τις εξης αλλαγες
τον arhiman  με typhus για να κανει τους cultists ποιο ανθεκτικους μην χανουν μοραλ με το πρωτο wound
αφου εχεις λιγο μακρινο fire power δωσε στους thousand rhino ωστε να εχουν ταχυτητα κ να το ισοροπουν ετσι
παντος εμενα οι chaos δεν μου αρεσουν αλλα οι thousand εχουν κατι ωραιο που σε τραβαει

θελει ο ανθρωπος να παιξει Τzeentz και τους λες να βαλει το προαγγελο του Νεργκλ;;; Razz Razz Razz 
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:35

αααα δε τα ξερω εγω αυτα τυπο με δρεπανι βλεπω κ λεω κολαει "θεματικα"
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:36

παντος αμα κ ο απλος λορδος δινει fearless μπορεις να βαλεις καποιον λορδο κ sorcerer για να σου βγει κ ποιο φτηνα σε ποντους
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:37

dreal έγραψε:
τον arhiman  με typhus για να κανει τους cultists ποιο ανθεκτικους μην χανουν μοραλ με το πρωτο wound
Ερμ έχεις καταλάβει ρε λυκε τις κακιάς ώρας ότι ο άνθρωπος θέλει θεματική tzeench λίστα ;;; Τι δουλειά έχει ο typhus μέσα ;;; Και τα ζομπι του nurgle ;;;; :Ρ
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:39

ποπο ενα λαθος εκανα ρε παιδια κ του εκανα κ αντιπροταση για να το διορθωσω
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:42

Σουτ μην προσπαθείς να καλύψεις το λάθος σου εσείς οι βρομολυκοι φταιτε που πήγαν οι thousand sons στο χάος . Μια ζωή παπαριες κάνετε και την πληρώνουμε όλοι :Ρ
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:43

dreal έγραψε:
ποπο ενα λαθος εκανα ρε παιδια κ του εκανα κ αντιπροταση για να το διορθωσω

τι να περιμενεις απο εναν αυτοκρατορικο σκυλο...

ελα ξεφυγαμε παιδια συνεχιζουμε στο ποστ
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:45

δε φταιμε εμεις αμα ειχαν κατσει να τους σφαξουμε δε θα ειχαμε θεμα εμεις να σφαζουμε ξερουμε οχι να τρεχουμε απο πισω
Sedekiel
Champion
Champion
Sedekiel

Αριθμός μηνυμάτων : 206
Registration date : 15/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:45

Αν θέλεις Thousand sons theme άσε τους Cultists και βάλε κανένα Horror μέσω allied units ή κι άλλους space marines.

Και ναι θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς...
Tzeentch works in mysterious ways
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:46

παντος κ η λιστα ετσι δεν ειναι κακη
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:46

Γιάννη το έχω κόψει το 40 κ αλλα άμα σε βγάλει ο δρόμος Πειραιά μια μαχουλα φλαφ θα την έδινα με την φρουρά μου ( dark angels) μου αρέσει πάντως
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:48

Μεταγωγικά εννοείς rhino? αυτά τα ανοίγουν όλοι χαρούμενα. Μπορώ να βολέψω κανα δυο rhino αλλά λές να βοηθάνε τόσο πολύ?

Τι είναι το master of deception? Smile

Οι sons βαράνε 24", οι obliterators βαράνε ότι τους καπνίσει και το quad gun βαράει 48".

Νομίζεις οτι κάτι τέτοιο είναι καλύτερο?

Sorcerer of tzeench lvl 3, terminator armor, spell familiar

3 x terminators
  3 x combi melta
  2 x dual lightning claws
  1 x power fist

Helldrake , baleflame
Helldrake , baleflame

8 x thousand sons + aspiring sorcerer in a rhino
8 x thousand sons + aspiring sorcerer in a rhino
8 x thousand sons + aspiring sorcerer , icon of flame

2 x obliterators
2 x obliterators

aegis defence line + quad gun

Έριξα τα invu, έκανα φτηνούς τους terminators και έβαλα 2 helldrakes. Έβαλα και 2 μονάδες σε ρινόκερους (αν και επιμένω οτι ο ρινόκερος είναι τζάμπα first blood) για να φτάνουν καλύτερα. Το quad gun θα το χειρίζεται ένας απλός thousand son από τη μονάδα που θα κάθεται πίσω.

Γενικη ερώτηση: γιατι το helldrake θεωρείται απαραίτητο? Από ότι καταλαβαίνω δεν βαράει αντίπαλα flyers, και στην ουσία είναι 170 πόντοι για να ρίχνεις ap3 flamer. Το θέμα είναι πως ap3 έχω ούτως ή άλλως αρκετά σε αυτή τη λίστα. Κάνουν κάτι παραπέρα οι δράκοι που μου διαφεύγει?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ToPaxyGourouni στις Παρ 12 Ιουλ 2013, 10:03, 1 φορά
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 01:57

Έχεις πολλές ap 3 βολές . Το he'll drake έχει και κανονικό στρ 8 κανόνι μπορείς να τα πας 1 και 1 κατα τα αλλα μου αρέσει περισσότερο η 2η
dreal
Hero
Hero
dreal

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 02:57

αυτη η λιστα μου φαινεται πολυ επικυνδινη απλα εχει λιγα scoring units
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 03:46

κι εμενα μου αρέσει το θεματικό του chaos. να έχουνε κάτι να κυνηγάνε οι άγγελοί μου
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 03:56

Έκανα λίγο rules-crawling και ανακάλυψα ενδιαφέροντα πράγματα.

Πρώτον ο Ahriman κάνει d3 μονάδες σου να πάρουν infiltrate. Που θα πεί οτι τις στήνεις σαν scouts του fantasy, δεν ρίχνεις mishap ή τίποτα τέτοιο και μπορείς να τις έχεις 18" in the open. Συνεπώς μπορείς να κάνεις deploy τους thousand sons στις 18" και έτσι δεν έχεις ανάγκη το transport rhino και τους έξτρα πόντους του.

Δεύτερον με τόσο πολύ ap3 δε νομίζω οτι χρειάζεται ο δράκος και το flamer του.

Οι thousand sons με το 4+ invulnerable που έχουν πρακτικά δεν χρειάζονται να ασχολούνται με το cover καθόλου αφού το κουβαλάνε πάντα μαζί τους. Άρα μπορείς να τους έχεις όξω στα ανοιχτά και να μην σε σκιάζει χάρος.

Ο chaos lord είναι fearless, άρα όλοι οι cultists γίνονται fearless επίσης. Άρα βαστάς το objective μέχρι μεθαύριο.

Οι obliterators και τα bolt of change είναι αρκετά ικανά για να δείρουν τα άρματα. Οι μονάδες των sons μπορούν να κάνουν και tarpit, και ο μαγουλίνος στη μέση με force weapon και melta bombs μπορεί να ενοχλήσει τον αντίπαλο ώστε να σκεφτεί δυο φορές αν θα πάει να πέσει εκει πάνω με το τέρας του.

Με τα παραπάνω στο μυαλό (και επειδή η λίστα ταίριαξε ΑΚΡΙΒΩΣ στους 1850 - σα να μου μιλάει ένα πράμα), σας παρουσιάζω την (μάλλον) τελική λίστα που θα παίξω. Για διάφορους μυστήριους λόγους είμαι χαρούμενος που δεν θα παίξω δράκο ή άρματα γενικότερα.

HQ:
Ahriman (230)
Chaos lord, terminator armor, mark of tzeench, power fist, combi-flamer

Elites:
3 x terminators, 2 x dual lightning claws, 1 x power fist, 3 x combi-melta

Troops:
9 x thousand sons + aspiring sorcerer, melta bombs, icon of flame
20 x cultists, 2 x flamer

Heavy:
2 x obliterators, veterans of the long war
2 x obliterators, veterans of the long war

Forts:
Aegis defence line, quad gun.

Ακριβώς 1850 πόντους. Ahriman για να έχεις 3 witchfire powers το γύρο, ντυμένος chaos lord να χειρίζεται το quad gun σε εικοσάδα fearless κούρους (όποιος πάει να την πέσει εκεί θα φάει τα 3 flamers και μετά πρέπει να δείρει λόρδο με 2+/4++ και powerfist). Οι 10άδες thousand sons γίνονται infiltrate από τον Ahriman για να πυροβολάνε στάνταρ και οι μάγοι τους πάνε για bolt of change ή για firestorm. Οι obliterators κάνουν τη δουλειά τους και οι terminators κατεβαίνουν πατουρίστικα στο deep strike για να γίνεται.

Συνολικά έχεις 4 heavy weapons από τους obliterators, πιθανότητα μέχρι 4 bolt of change, τερμινέιτορ με melta και το quad gun. Σίγουρα έχει υπάρξει και περισσότερο shooting στο γαλαξία αλλά συνολικά δε νομίζω οτι τα πάω άσχημα. Μετά έχεις 30 bolters με ap3 και rapidfire και τέλος έχεις tarpit units για να γίνεται. (fearless sons με 4+ inv,force weapon και melta bomb).

Το καλύτερο πράγμα είναι οτι με τη λίστα αυτή ο αντίπαλος τα skyfire, τα lascannons και τα λοιπά τυροειδή που μπορεί να έχει τα βάζει εκεί που ξέρει Smile
Nireas
Spamlord
Spamlord
Nireas

Αριθμός μηνυμάτων : 1299
Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum
Registration date : 10/03/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 04:40

Τρεξε την και πες μας πως τα πηγε γτ φαινεται ενδιαφερον το ολο concept χωρις δρακους και χωρις μεταγωγικα.
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 07:34

Remove unit/item cost :<<
mandragora
Admin
mandragora

Αριθμός μηνυμάτων : 2546
Registration date : 11/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 07:48

belial έγραψε:
Έχεις πολλές ap 3 βολές . Το he'll drake έχει και κανονικό στρ 8 κανόνι μπορείς να τα πας 1 και 1 κατα τα αλλα μου αρέσει περισσότερο η 2η

NOOOOOOOOOO!!!!!! affraid 
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 08:20

Το περίμενα ότι θα με κράξετε αλλά θα το φωνάζω μέχρι την 2α παρουσία 1+1 !!!! Razz

The thousand sons of Arhiman.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 5Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WTB thousand sons
» Hail Sons of Odin, Hail sons of Chaos!
» On Sons of Sigmar (The Champion....)
» Rise up from your thousand years of sleep,Bring forth from your grave eternally.Weak will die and land will all be burned,I Dragosani command you to rise...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: