Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

The thousand sons of Arhiman.

Πήγαινε κάτω 
+12
Tzif
Flames
mandragora
Tzortz
Nireas
Nepenthe
Sedekiel
belial
Lone Wolf
dreal
tomahawk
ToPaxyGourouni
16 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

Αριθμός μηνυμάτων : 4528
Τόπος : Πειραιάς
Currently Playing : WM Cygnar
Registration date : 25/08/2009

The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 08:30

ToPaxyGourouni έγραψε:
Έκανα λίγο rules-crawling και ανακάλυψα ενδιαφέροντα πράγματα.

Πρώτον ο Ahriman κάνει d3 μονάδες σου να πάρουν infiltrate. Που θα πεί οτι τις στήνεις σαν scouts του fantasy, δεν ρίχνεις mishap ή τίποτα τέτοιο και μπορείς να τις έχεις 18" in the open. Συνεπώς μπορείς να κάνεις deploy τους thousand sons στις 18" και έτσι δεν έχεις ανάγκη το transport rhino και τους έξτρα πόντους του.

Δεύτερον με τόσο πολύ ap3 δε νομίζω οτι χρειάζεται ο δράκος και το flamer του.

Οι thousand sons με το 4+ invulnerable που έχουν πρακτικά δεν χρειάζονται να ασχολούνται με  το cover καθόλου αφού το κουβαλάνε πάντα μαζί τους. Άρα μπορείς να τους έχεις όξω στα ανοιχτά και να μην σε σκιάζει χάρος.

Ο chaos lord είναι fearless, άρα όλοι οι cultists γίνονται fearless επίσης. Άρα βαστάς το objective μέχρι μεθαύριο.

Οι obliterators και τα bolt of change είναι αρκετά ικανά για να δείρουν τα άρματα. Οι μονάδες των sons μπορούν να κάνουν και tarpit, και ο μαγουλίνος στη μέση με force weapon και melta bombs μπορεί να ενοχλήσει τον αντίπαλο ώστε να σκεφτεί δυο φορές αν θα πάει να πέσει εκει πάνω με το τέρας του.

Με τα παραπάνω στο μυαλό (και επειδή η λίστα ταίριαξε ΑΚΡΙΒΩΣ στους 1850 - σα να μου μιλάει ένα πράμα), σας παρουσιάζω την (μάλλον) τελική λίστα που θα παίξω. Για διάφορους μυστήριους λόγους είμαι χαρούμενος που δεν θα παίξω δράκο ή άρματα γενικότερα.

HQ:
Ahriman (230)
Chaos lord, terminator armor, mark of tzeench, power fist, combi-flamer

Elites:
3 x terminators, 2 x dual lightning claws, 1 x power fist, 3 x combi-melta

Troops:
9 x thousand sons + aspiring sorcerer, melta bombs, icon of flame
20 x cultists, 2 x flamer

Heavy:
2 x obliterators, veterans of the long war
2 x obliterators, veterans of the long war

Forts:
Aegis defence line, quad gun.

Ακριβώς 1850 πόντους. Ahriman για να έχεις 3 witchfire powers το γύρο, ντυμένος chaos lord να χειρίζεται το quad gun σε εικοσάδα fearless κούρους (όποιος πάει να την πέσει εκεί θα φάει τα 3 flamers και μετά πρέπει να δείρει λόρδο με 2+/4++ και powerfist). Οι 10άδες thousand sons γίνονται infiltrate από τον Ahriman για να πυροβολάνε στάνταρ και οι μάγοι τους πάνε για bolt of change ή για firestorm. Οι obliterators κάνουν τη δουλειά τους και οι terminators κατεβαίνουν πατουρίστικα στο deep strike για να γίνεται.

Συνολικά έχεις 4 heavy weapons από τους obliterators, πιθανότητα μέχρι 4 bolt of change, τερμινέιτορ με melta και το quad gun. Σίγουρα έχει υπάρξει και περισσότερο shooting στο γαλαξία αλλά συνολικά δε νομίζω οτι τα πάω άσχημα. Μετά έχεις 30 bolters με ap3 και rapidfire και τέλος έχεις tarpit units για να γίνεται. (fearless sons με 4+ inv,force weapon και melta bomb).

Το καλύτερο πράγμα είναι οτι με τη λίστα αυτή ο αντίπαλος τα skyfire, τα lascannons και τα λοιπά τυροειδή που μπορεί να έχει τα βάζει εκεί που ξέρει Smile

2 πραγματάκια όπως το βλέπω .

1 μην σε ξεγελάει το +4 Inv των troops , εξακολουθούν να σώζουν σαν απλοί marines , με την διαφορά ότι οι απώλειες είναι 2 προς ένα περιπου (2 κανονικοί = 1 thousand sons) δεν ξέρω κατά πόσο οι thousand sons θα έπρεπε να αποτελούν το πρώτο κύμα .

2 τα skyfire . lascannons κτλ κτλ πάνε στα 4 μοντελάκια που έχεις για ελβετικό σουγιά και με το +5 Inv και Τ4 ονομάζεται instant death χωρίς αυτά τα 4 . ο αντίπαλος θα κάνει πάρτυ με heavy οχήματα .

Επειδή όμως καμιά φορά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και επειδή θα είναι ωραία και πορωτική στο τραπέζι παίζεις και βλέπεις Smile .

Εγώ πάντως την γουστάρω θεματικά .
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

Αριθμός μηνυμάτων : 3332
Currently Playing : Vampire Counts
Registration date : 24/10/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:13

αφήστε ρε τον άνθρωπο να φάει την τσούνα του να ησυχάσει που του λετε όλοι tips
http://taxaftixreiazontai.wordpress.com
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:16

καλα του κάνουν ρε σκιστε τον τον νεωπα. όταν το παίζει ειδήμων στο φαντασυ ωραία είναι? να πω κ εγώ την λαλακία μου ...λέγεται αχριμαν όχι αρχι-μαν. χαχαχαχ
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:39

το h πριν από σύμφωνο στα αγγλικά δεν προφέρεται. τίποτα δε σας μάθαν στα ΥΕΑ?
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:40

χαχαχα καλα ντε βαριόμουν να κάνω σουιτς σε αγγλικά
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:51

Nepenthe έγραψε:
αφήστε ρε τον άνθρωπο να φάει την τσούνα του να ησυχάσει που του λετε όλοι tips

Eίσαι κακός άνθρωπος ..... τσκ τσκ τσκ Razz
Nepenthe
Arch Spammer
Arch Spammer
Nepenthe

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 09:54

ίσα ίσα, εμένα μου αρέσει η πρακτική εκπαίδευση. να παιξει τις μάχες του να φάει τις τσούνες του, και δια της τσούνας να βελτιωθεί. κακός θα ήμουν αν ήθελα να του τις ρίχνω μόνο εγώ, αλλά ειμαι αλτρουιστής
Tzif
Hero
Hero
Tzif

Αριθμός μηνυμάτων : 709
Τόπος : Athens, Greece
Currently Playing : WH40K, WHFB
Registration date : 26/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:06

WHERE ARE THE SACRED NUMBERS???
http://www.myspace.com/georgetzitzifas
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:10

Nepenthe έγραψε:
ίσα ίσα, εμένα μου αρέσει η πρακτική εκπαίδευση. να παιξει τις μάχες του να φάει τις τσούνες του, και δια της τσούνας να βελτιωθεί. κακός θα ήμουν αν ήθελα να του τις ρίχνω μόνο εγώ, αλλά ειμαι αλτρουιστής

αυτό είναι μεγάλη αλήθεια .
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:16

Υeap δε πιστευω οτι σε μια ποικιλια μαχων θα δωσει.
θα δουλεψει σε καποιες μαχες αλλα σε καποιος αλλες θα σου δωσει πικρη γευση.
ενω οι πεζοναυτες του Νεργκλ δε θα σε απογοητευσουνε ποτε.

ειναι μονοδρομος οι πλαγκ μαρινς.
τουλαχιστων ρε φιλε ας εβαζες τον αχριμαν σε ενα λαντ ραιντερ να το μεταφερει (αν μπορει να το κανει, νομιζω μπορει)
εχω δοκιμασει διαφορα , αλλα τιποτα δε συγκρινετε με την ανθεκτικοτητα των πλαγκ μαρινς.
οι 2 δρακοι ειναι μια χαρα , ουτε κατι εξωπραγματικο ουτε κατι σπασμενο , θα μπουνε θα κανουνε τη δουλεια τους τιμια και θα πεθανουνε. το ρηγμα ομως που θα εχουνε αφησει θα ειναι εκεινο που οι χαοτες θα κανουνε πλυμηρα Razz.

Tελος για το λορδο πισω με τους καλτιστ συμφωνω
οπως και για τις 2 μοναδες ομπλι , θα ηθελα να εβαζες 2χ3 , εκει κατεληξα και με ενθουσιασανε
η εστω 2+2+2 για να εχεις τη μια σε στυλ ντιπ στραικ να σκανε διπλα στα οχηματα και να τα ανοιγουνε.αν και παλι μετα απο μαχες ειδα οτι καλητερα να εχεις ολα τα καλα οπλα απο την αρχη ωστε να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες σου σε οπλισμο και δυναμη πυρος για το 1στ μπλαντ κτλ.
αρα ιμο 3+3 (και πλαγκ μαρινς και δρακους )
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

Αριθμός μηνυμάτων : 1889
Registration date : 09/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:17

Nepenthe έγραψε:

Φίλος, στο 40κέη μέχρι στιγμής είμαι αήττητος σε 11 παιχνίδια με τα κατσαριδάκια μου. Το έχω ψυλλιαστεί το παιχνιδάκι τους λέμε.

καλα του κάνουν ρε σκιστε τον τον νεωπα. όταν το παίζει ειδήμων στο φαντασυ ωραία είναι? έγραψε:

Χοχοχο Smile Υπάρχουν και αυτοί που δεν σκάνε ιδιαίτερα για ιντερνετικά σκισίματα Smile

Επι του θέματος: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατι οι plague marines θεωρούνται auto-include και οι thousand sons όχι? Ο plague έχει toughness 5 και feel no pain, ο son έχει 4+ inv. Ο ένας μπορεί να πάρει 2 plasma, ο άλλος έχει ap3 παντού. Ο ένας έχει hth sargeant, ο άλλος έχει psycher sargeant. Ο son είναι ΚΑΙ κατα ένα goblin πιο φτηνός από τον plague ΚΑΙ ξεκινάει με το veterans of war μαμα στους πόντους του. το μόνο πρόβλημα που έχει ο son είναι το slow and purposeful, αλλά και μόνο για το fluff μαμάει και αξίζει να το έχει. Τέλος, πιστεύω οτι ο Ahriman είναι κατα πολύ ανώτερος του typhus.

Α και να μην ξεχνάμε οτι οι thousand sons είναι στα χρώματα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ε?

The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 200px-ThousandSonsPost-HeresyThe thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 E90146f0-cab4-47a8-bb53-459ae74f1ba7_3

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΕΡΟ ΔΓΙΑΟΛΟΣ ΝΤΑΞΕΙ?
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:20

Ποιος μιλησε για Τυφο ?
δοκιμασε και τα 2 φορματ.δε χανεις κατι.
ετσι αλλωστε θα δεις και πως παιζουνε και θα καταληξεις.
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:23

Δεν παίζουμε nurgle λέμε μας φάγατε. Θέλω thousand sons!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:24

Νurgle Nurgle Nurgle !!! Razz
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:30

Φύγε κακό τρόλ φύγε. Δεν παίζουμε τις βρωμιές σου.

Χωρίς τύφο οι πλάγκ μαρίνς είναι ελίτ δεν είναι ?

Συνολικά οι πλαγκ μπορεί να είναι λίγο πιο ανθεκτικοί. Αν εξαιρέσεις τα 2 βαριά όπλα όμως, δεν κάνουν και τίποτα αλλο στο τραπέζι. Οι γιοί κάνουνε ΝΤΑΜΑΤΖ. Και έχουν και πιθανότητα για bolt of change που είναι 18"... melta, και έχουν και soul blaze. Με γκούστα λεμεεεε!
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:36

Oχι βαζεις ενα νεργκλ λορδο και τους κανει τρουπς.

μα κοιτα οταν παιζεις με δρακους και ομπλιτερειτορς δε χρειαζεσε τοση υπερβολη στο απ3 , εχεις παρα πολλα οπλα στους ομπλυ και τα φλειμερ των δρακων να ξετρυπωνεις τα απ3
εσυ θες κατι για να εξαφανιζεις τα απ2. αλλη τακτικη ομως.

γενικα εγω ειχα μεινη ικανοποιημενος απο ενα λορδο με φιστα νεργκλ στην αμυνα στο κουαντ με 20 καλτιστ
και εβαζα και 35 καλτιστ με ενα λορδο κορν στο τζαγκενοτ με το axe of blind fury (τον εβαζα μονο για το οπλο) κουτσα κουτα ενα τεραστιο swarm πλησιαζει τις γραμμες του αντιπαλου και αμα λαχει ο λορδος κανει κ ενα τσουπ και κανει κ τσαρτζ κ μονος , ανεξαρτητα απο τους καριερς Razz

τσεκαρε κ το πλαγκ παντως μη πας να δωσει τοσα λεφτα για 1000 γιους...
παιζε με προξυ για αρχη για να δεις τα πλας και μειον των 2 μαρκ.
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς)
Currently Playing : Τίποτα
Registration date : 26/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:41

ToPaxyGourouni έγραψε:
Μεταγωγικά εννοείς rhino? αυτά τα ανοίγουν όλοι χαρούμενα. Μπορώ να βολέψω κανα δυο rhino αλλά λές να βοηθάνε τόσο πολύ?

Τι είναι το master of deception? Smile

Οι sons βαράνε 24", οι obliterators βαράνε ότι τους καπνίσει και το quad gun βαράει 48".

Νομίζεις οτι κάτι τέτοιο είναι καλύτερο?

Sorcerer of tzeench lvl 3, terminator armor, spell familiar

3 x terminators
  3 x combi melta
  2 x dual lightning claws
  1 x power fist

Helldrake , baleflame
Helldrake , baleflame

8 x thousand sons + aspiring sorcerer in a rhino
8 x thousand sons + aspiring sorcerer in a rhino
8 x thousand sons + aspiring sorcerer , icon of flame

2 x obliterators
2 x obliterators

aegis defence line + quad gun

Έριξα τα invu, έκανα φτηνούς τους terminators και έβαλα 2 helldrakes. Έβαλα και 2 μονάδες σε ρινόκερους (αν και επιμένω οτι ο ρινόκερος είναι τζάμπα first blood) για να φτάνουν καλύτερα. Το quad gun θα το χειρίζεται ένας απλός thousand son από τη μονάδα που θα κάθεται πίσω.

Γενικη ερώτηση: γιατι το helldrake θεωρείται απαραίτητο? Από ότι καταλαβαίνω δεν βαράει αντίπαλα flyers, και στην ουσία είναι 170 πόντοι για να ρίχνεις ap3 flamer. Το θέμα είναι πως ap3 έχω ούτως ή άλλως αρκετά σε αυτή τη λίστα. Κάνουν κάτι παραπέρα οι δράκοι που μου διαφεύγει?

Master of Deception: D3 infantry units becomes infiltrators

Obliterators την μια μοναδα βάλτη από την αρχή κάτω και θα είσαι τζιτζί

τα rhino οκ τα ανοίγουνε εύκολα αλλά δε πάυουν να πρέπει να τα ανοίξουν.. αν με πιάνεις Wink (και είναι και τσάμπα)
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:55

Tzif έγραψε:
WHERE ARE THE SACRED NUMBERS???

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SACRED NUMBERS? ΛΕΕΕΓΕ ΝΑ ΤΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΩ ΤΩΡΑΑΑΑ!
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 10:58

ToPaxyGourouni έγραψε:
Nepenthe έγραψε:

Φίλος, στο 40κέη μέχρι στιγμής είμαι αήττητος σε 11 παιχνίδια με τα κατσαριδάκια μου. Το έχω ψυλλιαστεί το παιχνιδάκι τους λέμε.

Χοχοχο SmileΥπάρχουν και αυτοί που δεν σκάνε ιδιαίτερα για ιντερνετικά σκισίματα Smile

Επι του θέματος: Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατι οι plague marines θεωρούνται auto-include και οι thousand sons όχι? Ο plague έχει toughness 5 και feel no pain, ο son έχει 4+ inv. Ο ένας μπορεί να πάρει 2 plasma, ο άλλος έχει ap3 παντού. Ο ένας έχει hth sargeant, ο άλλος έχει psycher sargeant. Ο son είναι ΚΑΙ κατα ένα goblin πιο φτηνός από τον plague ΚΑΙ ξεκινάει με το veterans of war μαμα στους πόντους του. το μόνο πρόβλημα που έχει ο son είναι το slow and purposeful, αλλά και μόνο για το fluff μαμάει και αξίζει να το έχει. Τέλος, πιστεύω οτι ο Ahriman είναι κατα πολύ ανώτερος του typhus.

Α και να μην ξεχνάμε οτι οι thousand sons είναι στα χρώματα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ε?

The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 200px-ThousandSonsPost-HeresyThe thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 E90146f0-cab4-47a8-bb53-459ae74f1ba7_3

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΕΡΟ ΔΓΙΑΟΛΟΣ ΝΤΑΞΕΙ?

Μεσολόγγι ρε !!!!

Λοιπόν όσον αφορά την ερώτηση σου η απάντηση είναι απλή .

O nurgle έχει μεγαλύτερο toughness 2 saves για ώρα ανάγκης και σε περίπτωση που το αγνοείς blind grenades (no charging bonus attacks όταν το τρώει )

Ο χίλιοι και ένας γιοί , έχει 4+ inv και ap3 όπλο και δεν είναι αμυντικός το θέμα είναι να κάνεις εσύ την ζημιά και να προκαλέσεις πλήγμα και όχι να ταμπουρώσεις 30π μοντέλα σε ένα objective . μην σε παρασέρνει το +4 inv ρίχνει το καλύτερο όχι και τα 2 αλλά ο σαπιοτουλούμπας ρίχνει και τα 2 και είναι και πιο δύσκολο να τον πετύχεις και κοστίζει και λιγότερο . να μην ξεχάσω και τα 2 μέλτα ανά μονάδα στους τουλούμπες

Εν ολίγοις για να μην σε πρίζω imo thousand sons επιθετικά παναιτωλικός . Τουλούμπες πίσω και κρατάμε .
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:00

...και ξέρεις οτι ο παναιτωλικός είχε τη δευτερη καλύτερη επίθεση πέρισυ στην κατηγορία ε?

Ρε λες τον ahriman να τον βάψω μαυρο και να τον λέω Ahri Camara?
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:02

Παχυ λες για μετα Χαριστεα εποχη ε ?Razz
ToPaxyGourouni
Spamlord
Spamlord
ToPaxyGourouni

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:06

Ο Αχρηστέας ήταν πρίν 2 χρόνια αφεντικό. Τσέκαρε για να μη νομίζεις οτι λέω μαλακίες : Η προτελευταία στήλη είναι η διαφορά τερμάτων.

1 Απόλλων Σμύρνης 40 22 9 9 21 75
2 Εργοτέλης                  40 21 11 8 17 74
3 Καλλονή                40 20 13 7 26 73
4 Παναιτωλικός        40 20 13 7 32 73
5 Ολυμπιακός Βόλου 40 19 16 5 26 73
6 Ηρακλής 1908        40 19 14 7 24 71
7 Νίκη Βόλου                40 17 17 6 21 68
8 Πανσερραϊκός        40 19 11 10 11 68
9 Λάρισα                40 16 15 9 17 63
10 Δόξα Δράμας        40 16 12 12 8 60

EDIT: Να μπαίνανε και σε στήλες καλά θα ήτανε. Συνοπτικά: Παναιτωλικός +32 διαφορά τερμάτων, δεύτερη Καλλονή και βόλος με +26. Και δεν μετράει μέσα τα playoff που πήραν όλοι ότι τους άξιζε!

AHRI(MAN) CAMARA and the thousand warriors of Agrinio λέμε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ToPaxyGourouni στις Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:09, 1 φορά
belial
Arch Spammer
Arch Spammer
belial

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:08

Ρε έχετε καλή ομάδα και γουστάρω επαρχία κάργα . μακάρι να μείνετε φέτος 2 πέφτουν .
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:14

ναι με χαριστεα πεσατε Razz

βασικα εγω φιλε ειμαι με ολες τις επαρχιακες !
δωστε πονο ολοι, να πεφτουνε απο αθηνα/σαλονικη ομαδες.
αμαν πια με αυτο το συγκεντρωτισμο

ΚΑΛΟΝΗ ΡΕ
Εχει και ωραια γκομενετα στη μυτιληνη:p
tomahawk
Spamlord
Spamlord
tomahawk

Αριθμός μηνυμάτων : 1378
Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς)
Currently Playing : Τίποτα
Registration date : 26/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman.   The thousand sons of Arhiman. - Σελίδα 2 I_icon_minitimeΠαρ 12 Ιουλ 2013, 11:17

Ο sacred number του Tzeentch ειναι το 9

The thousand sons of Arhiman.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» WTB thousand sons
» Hail Sons of Odin, Hail sons of Chaos!
» On Sons of Sigmar (The Champion....)
» Rise up from your thousand years of sleep,Bring forth from your grave eternally.Weak will die and land will all be burned,I Dragosani command you to rise...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Warhammer 40K :: Army lists, FAQ and Tactics-
Μετάβαση σε: