Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| The thousand sons of Arhiman. | |
|
+12Tzif Flames mandragora Tzortz Nireas Nepenthe Sedekiel belial Lone Wolf dreal tomahawk ToPaxyGourouni 16 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ToPaxyGourouni Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1889 Ηλικία : 39 Registration date : 09/12/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:19 | |
| Παρεπιπτόντως τι μαλακία είναι αυτό το upgrade pack για τους thousand sons?
Παίρνεις ένα κουτί μαρίν που έχει 10 μοντέλα
Παίρνεις το upgrade pack και έχεις 8 κεφάλια, 8 φούστες ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΡΙΚΟΤΑΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ, 2 inferno boltgun, 6 shoulderpads κι ένα μάγο. Τα 6 shoulderpads βγάζουν τρία μοντέλα εκτός κι αν το παίξεις τσίπης και βάλεις ένα μόνο διαφορετικό shoulder. Οπότε βγάζεις 6 μοντέλα στους ώμους αλλά έχεις 8 κεφάλια... και δε σου φτάνουν για τη 10άδα των μαρίν που αγόρασες...
Για να φτιάξεις 30 γιούς θέλεις 3 κουτιά μαρίνς, 5 κουτιά upgrade και θα σου περισσέψουνε και 10 κεφάλια και 2 μάγοι? Πόσο σκατά αριθμιτική παίζει να ξέρουν στη μαμά εταιρία?
Μου φένεται θα τον ευλογήσει ο Ήφαιστος και αυτόν το στρατό... | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:20 | |
| - Tomahok έγραψε:
- Ο sacred number του Tzeentch ειναι το 9
9 ανα μονάδα? δηλαδή 8 sons κι ο μάγος ή 9 sons κι ο μάγος? | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:24 | |
| - ToPaxyGourouni έγραψε:
- Παρεπιπτόντως τι μαλακία είναι αυτό το upgrade pack για τους thousand sons?
Παίρνεις ένα κουτί μαρίν που έχει 10 μοντέλα
Παίρνεις το upgrade pack και έχεις 8 κεφάλια, 8 φούστες ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΡΙΚΟΤΑΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ, 2 inferno boltgun, 6 shoulderpads κι ένα μάγο. Τα 6 shoulderpads βγάζουν τρία μοντέλα εκτός κι αν το παίξεις τσίπης και βάλεις ένα μόνο διαφορετικό shoulder. Οπότε βγάζεις 6 μοντέλα στους ώμους αλλά έχεις 8 κεφάλια... και δε σου φτάνουν για τη 10άδα των μαρίν που αγόρασες...
Για να φτιάξεις 30 γιούς θέλεις 3 κουτιά μαρίνς, 5 κουτιά upgrade και θα σου περισσέψουνε και 10 κεφάλια και 2 μάγοι? Πόσο σκατά αριθμιτική παίζει να ξέρουν στη μαμά εταιρία?
Μου φένεται θα τον ευλογήσει ο Ήφαιστος και αυτόν το στρατό... amen ! | |
| | | tomahawk Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1378 Τόπος : Κερατσίνι (Πειραιάς) Currently Playing : Τίποτα Registration date : 26/04/2011
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:31 | |
- Tomahok έγραψε:
- Ο sacred number του Tzeentch ειναι το 9
9 ανα μονάδα? δηλαδή 8 sons κι ο μάγος ή 9 sons κι ο μάγος? Ακριβώς αλλά σε όχι όλα τα units, μόνο στους Sons... βασικά αυτός είναι κανόνας από πολύ παλιο βιβλίο και κάτι πέρνανε με αυτόν τον τρόπο και επίσης ήταν η περίοδος που ο κάθε son είχε 2 wounds!.. ναι μάλιστα οπως το ακους | |
| | | ToPaxyGourouni Spamlord
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 11:33 | |
| Θα συμβεί! μα το μούσμουλο! (καλύτερα που είναι μόνο στους sons, δεν ξέρω πώς θα δικαιολογούσα μονάδες με 9 terminators). | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:20 | |
Φίλος, στο 40κέη μέχρι στιγμής είμαι αήττητος σε 11 παιχνίδια με τα κατσαριδάκια μου. Το έχω ψυλλιαστεί το παιχνιδάκι τους λέμε.
οκ αλλά.... αυτες τις λίστες που προτείνεις δεν τις έχουμε δει ΠΟΥΘΕΝΑ και μάλλον οι αντίπαλοί σου δεν είναι πχ της κλάσης των ελληνικών τουρνουά ETC. | |
| | | Nepenthe Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:35 | |
| τι να σου πω, εγω προσωπικά μια φορά που τον έχω πετύχει με τα κατσαρίδια τον έχω τσουνώσει, τώρα ποιους νικάει και πως δεν ξέρω | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:41 | |
| ρε μια χαρα τον πιστευω. αλλα ξερει αυτός τι εννοω. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:46 | |
| - Flames έγραψε:
- ToPaxyGourouni έγραψε:
Φίλος, στο 40κέη μέχρι στιγμής είμαι αήττητος σε 11 παιχνίδια με τα κατσαριδάκια μου. Το έχω ψυλλιαστεί το παιχνιδάκι τους λέμε.
οκ αλλά.... αυτες τις λίστες που προτείνεις δεν τις έχουμε δει ΠΟΥΘΕΝΑ και μάλλον οι αντίπαλοί σου δεν είναι πχ της κλάσης των ελληνικών τουρνουά ETC. Σωτήρη η λίστα των thousand sons εκτός του ότι δεν υπάρχουν μοντέλα και πρέπει να στάξεις αδρά , χάνει πολύ στο meta. κατά τα άλλα δεν είναι και τόσο σπάνιο στο εξωτερικό να βλέπεις θεματικές λίστες tzeench . Φαντάζομαι και στο fantasy υπάρχουν θεματικές λίστες άσχετα με το πόσο αποδοτικές είναι . Τώρα το ETC στο 40κ δεν ξέρω που παίζει και τι restrictions έχει πάντως στα σίγουρα δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην δική μας κοινότητα όσο το φαντασυ etc . κάπου το είχε δει το μάτι όμως ...στο φόρουμ αυτό . | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:47 | |
| αν δεν καταλαβαίνεις ότι ειρωνευομαι με αλλο στόχο τότε δεν είσαι τόσο έξυπνος όσο σε είχα αγαπητέ (που είσαι) διότι ο Γιαννης σε 7/10 λίστες που εγραφα αν παρακολουθήσεις καταληγε να μου γραφει κάτι τετοια. ε είπα κ εγώ να κάνω το ίδιο. χεχε | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:48 | |
| Οχι ομολογώ πώς δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής μετά από 3 μέρες αυπνίας και άπειρων χαπακίων κάπου έχει λασκάρει η βίδα | |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:50 | |
| - Laskoulas έγραψε:
ειναι μονοδρομος οι πλαγκ μαρινς.
Οι απλοί CSM μιά χαρά είναι. | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 13:50 | |
| | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 15:12 | |
| - Tzif έγραψε:
Οι απλοί CSM μιά χαρά είναι. not ! | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 15:49 | |
| Οι απλοι ναι μεν ακουγονται καλοι αλλα μια 10αδα μονο για κανενα quad gun αν θες να παιξεις εναλλακτικα χωρις cultists. Επισης Typhus το πιο ομορφο μοντελο chaos space marine που εβγαλε η gw. | |
| | | nickkxx Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 430 Currently Playing : 40k,fantasy Registration date : 10/04/2012
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 16:04 | |
| Πάντως άμα δε θέλεις να ξεπαραδιαστείς μπορείς να πάρεις ενα κουτί berzerkers και ενα green stuff.Βάζεις green stuff στο κενό που έχουν τα κράνη των bezerkers και τους φτιάχνεις αυτές τις αντρικότατες φούστες στη μέση και μια χαρά sons είναι έτσι έχω τους δικούς μου | |
| | | Tzif Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 709 Ηλικία : 39 Τόπος : Athens, Greece Currently Playing : WH40K, WHFB Registration date : 26/09/2009
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 18:01 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Tzif έγραψε:
Οι απλοί CSM μιά χαρά είναι.
not !
Yup - Nireas έγραψε:
- Οι απλοι ναι μεν ακουγονται καλοι αλλα μια 10αδα μονο για κανενα quad gun αν θες να παιξεις εναλλακτικα χωρις cultists.
Μια χαρά κάνουν για πολλές δουλειές οι απλοί, και είναι πολύ cost effective. 10-man Khorne Marine squad 220pts10 Marines, mark of Khorne, 2 Meltaguns, 7 Close Combat Weapons (trade bolters), Rhino + Dirge Caster. Ο,τι καλύτερο έχουμε για επιθετικό objective capturing. Καλύτεροι από Berzerkers λόγω εξοπλισμού και γενικού uitily. Mεγαλύτερο edge στην επίθεση από τους Plague Marines (I4, παραπάνω attacks). Space Marine ass-whooping CSM squad, 10-men 223pts10 Marines, 2 Meltaguns, 9 Close Combat Weapons (additional), Meltabombs, Rhino + Dirge Caster. Καλοί σε bolter duel, σε μέσο βεληνεκές, καλο αντί-tank, και καλοί στο ξύλο. Οι καλύτεροι all-around Marines. 10-man Backfield Objective Holder Squad 213pts10 Marines, Plasmagun, Missle Launcher, Rhino, Havoc Launcher Δεν κατουριούνται πάνω τους σαν τους Cultists, και κάνουν δουλειά ενώ ξύνονται πίσω. Plasma + Krak Missle/Havoc Launcher + Frag Missle δίνουν μια ευχάριστη νότα στην εργονομία του unit. Για φτήνια, βγάζεις το Rhino, αλλάζεις το με και πέφτεις στους 165pts! Μπορείς να τους δώσεις Mark of Nurgle, αλλα θες τα πίσω units φτηνά, ώστε τα ακριβά να πηγαίνουν μπροστά να παίρνουν objectives. | |
| | | Nireas Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1299 Ηλικία : 31 Currently Playing : Chaos space marines, Dark angels, Adeptus Mechanicum Registration date : 10/03/2013
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Παρ 12 Ιουλ 2013, 20:43 | |
| Ολα αυτα καλα ειναι αλλα δεν ειναι fearless... | |
| | | Tzif Hero
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 01:35 | |
| LD9, so what. Για troopάκια μιλάμε. Φτηνότεροι και πιο ευέλικτοι + κάνουν την ίδια δουλειά (σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα). | |
| | | Sedekiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 206 Registration date : 15/10/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 21:57 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Tzif έγραψε:
Οι απλοί CSM μιά χαρά είναι.
not !
Από την στιγμή που δεν έχει το παλικάρι Nurgle HQ συγκρίνετε μία troops με μία special choice κύριοι, που sry αλλά δεν γίνεται...ΕΑΝ είχε βέβαια απλά δεν υπάρχει σύγκριση οι plague είναι απλά ανώτεροι στις περισσότερες περιπτώσεις. Το παρακάτω είναι υπό το πρίσμα του fluffy list building Νομίζω ότι αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν οι γερο-φαντασάδες (και το "γερο" το χρησιμοποιώ ως δείκτη εμπειρίας και όχι μόνο ηλικίας) είναι ότι οι Λεγεώνες των chaos space marines δεν είναι όπως μπορεί να φαντάζονται τις ορδές του Χάους στο Fantasy. Οι legions του Χάους έχουν ΠΟΛΥ μεγάλο back story. Υπάρχουν λεγεώνες που η πλειονότητα τους δεν έχει καλές σχέσεις με τους θεούς του χάους και με εξαίρεση τις black crusades δεν συνεργάζονται με άλλες λεγεώνες (Night Lords, Iron warriors, Alpha legion). Υπάρχουν οι λεγεώνες που μοιάζουν με την εικόνα των mortals στο fantasy δηλαδή λατρεύουν το Χάος και ίσως αυτές θα μπορούσαν να δημιουργούν μεικτές λίστες ( Black legion, Word bearers). Τέλος οι λεγεώνες που είναι αφιερωμένες σε κάποιο θεό σπανίως συνεργάζονται μεταξύ τους και πάντα όποτε μία τέτοια συνεργασία γίνεται καταλήγει σε εμφύλιο. Οπότε μην λέτε στον άνθρωπο συνεχώς τι «δουλεύει» και τι όχι. Νομίζω καταλαβαίνει ότι το υπερsetup είναι Typhus Nurgle heavy core και zombie cultists, helldrakes κτλ. Βοηθείστε τον να βγάλει μία καλή και θεματική λίστα με αυτά που έχει ποστάρει και με άλλα που θεωρείτε μέσα στο thousand sons theme. oh look Thousand sons emot | |
Αριθμός μηνυμάτων : 3332 Currently Playing : Vampire Counts Registration date : 24/10/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:01 | |
| ναι καλά και μετά όταν θα μας έρθει πάλι μπουκωμένος και κλαμμένος να πρέπει να του τα εξηγήσουμε από την αρχή? όχι κυριε, του τα λέμε απο τώρα για να γλυτώνουμε χρόνο. NURGLE ΡΕ | |
| | | Sedekiel Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 206 Registration date : 15/10/2008
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:07 | |
| lol οπότε Nurgle Ή ΤΕΦΡΑ "Αφού nurgle θα κάνεις στο τέλος"
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sedekiel στις Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:09, 1 φορά | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:08 | |
| Μα αφού θέλει 1000 γιούς ρε νεπένθη . Εσύ θα απαρνιώσουν την πρώτη λεγεώνα για να παίξεις με τους μισητούς λύκους ( γατάκια δλδ εδώ που τα λέμε ) μόνο και μόνο επειδή (λέμε τώρα) είναι καλύτεροι σε rules ? Πρόσεξε τι θα απαντήσεις ... | |
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:15 | |
| Η πρώτη Λεγεώνα ειναι πρώτη όχι μονο στη μάχη αλλά και στην καρδιά μας. οι λύκοι το καλύτερο στο οποίο μπορούν να ελπίζουν ειναι να βλέπουν την πλάτη μας και να ρουφάνε τις κλανιές μας | |
| | | Nireas Spamlord
| Θέμα: Απ: The thousand sons of Arhiman. Σαβ 13 Ιουλ 2013, 22:27 | |
| Καλοι ειναι και οι thousand sons αλλα θελεις ενα νεφρακι να τους φτιαξεις τουλαχιστον απο την μαμα εταιρεια. | |
| | | | The thousand sons of Arhiman. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |