Αριθμός μηνυμάτων : 7272 Ηλικία : 43 Τόπος : Terra Currently Playing : with your nerves :D Registration date : 29/08/2008
Θέμα: PL3.5 Elhion vs Tomahok Τρι 02 Απρ 2013, 01:46
Μετά από το μούφα φινάλε των ζομπιώνε και το καλό πρώτο επεισόδιο αγκότ, είπα να αρχίσω με τα ζευγάρια
Νίκος ενάντια στον Αλέξανδρο!
Elhion
Tomahok
Η διαδικασία είναι γνωστή! Γράψτε μας την γνώμη σας και την επιλογή σας μαζί με ένα εποικοδομητικό σχόλιο. Tην Δευτερα 8 του μήνα μετράμε ψήφους και για κάθε δέκα ψήφους οι συμμετέχοντες παιρνουν έναν έξτρα πόντο στο τελικό σκορ.
Tzineris Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 726 Currently Playing : WAR/MER FANTASY HE,WE,BRET,(Βάφω όμως) Registration date : 16/02/2012
Τομαχοκ έχεις πραγματικά βελτιωμένο βάψιμο!(θέλεις λίγη δουλειά ακόμη στο μπλέντινγκ και το χαιλαιτινγκ ) αλλά πολύ καλύτερο επίπεδο απ ό,τι έχουμε δει ως τώρα! Η φωτο σου είναι λίγο σκοτεινή όμως...
Ελχιον, αν και θα προτιμούσα λίγο διαφορετικό βάψιμο στο σπαθί το οποίο λόγο sculpt δείχνει παιχνιδοειδές! Το πρόσωπο απ την άλλη είναι μπουρένιο!(θα προτιμούσα να έβαφες και τα μάτια βέβαια)..
και τα δύο έχουν πολύ καθαρό βάψιμο! Θα ψηφίσω τον φίλο Τόμαχοκ γιατί έχει πιο ολοκληρωμένο βάψιμο (ελχιον όχι μάτια) αν και μου αρέσει λίγο περισσότερο το του Έλχιον!
+1 Tomahok
Samanos Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 2166 Ηλικία : 31 Τόπος : (Sydney) Currently Playing : WFB-Mordheim Registration date : 11/04/2010
Αριθμός μηνυμάτων : 360 Ηλικία : 28 Τόπος : Πειραιας Currently Playing : Ultramarines-Tau Empire at warhammer40k Soviets at bolt action Registration date : 30/12/2012
Αριθμός μηνυμάτων : 929 Ηλικία : 30 Τόπος : Nowhere Currently Playing : Warmachine trollbloods , Warhammer Bretonnia , Chaos space marines Registration date : 30/05/2010
Πολυ ωραια και τα δυο , ο chaos εχει πολυ καθαρη δουλεια και μου αρεσει παρα πολυ το chainsword με το αιμα πανω που εχει βγει πολυ ωραιο. Απο την αλλη ο νανος , ειναι ωραιος , με χαλαει και εμενα λιγο το σπαθι , αλλα και εγω ετσι τα κανω οποτε δεν μιλαω Το προσωπο εχει εκπληκτικο detail , που μου αρεσει πολυ. Το highllighting εχει βγει λιγαι πιο χοντρο νομιζω απ'οτι θα επρεπε , η μπορει να μην εχεις βαλει αρκετα layers , δεν ξερω .Μπραβο και στους δυο πολυ καλη δουλεια, εγω κατελειξα +1 tomahok
Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011