Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| Greek FAQ it committee | |
|
+19Khar Vader Nightmare Mazer h34dnotf0und skario Achaian Aramil Sair Sianontel Siegfried VII Arkham Juan admin talazorn lestat Nepenthe JimBouz Laskoulas medas Asarnil the Dragonlord iatroblast (t) Tzortz 23 απαντήσεις | |
Θελετε ? | Ναι θελω . | | 51% | [ 18 ] | Οχι δεν θελω . | | 49% | [ 17 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 35 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
| Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Παρ 20 Νοε 2009, 23:33 | |
| Τα ονοματα ειναι τυχαια και ΜΟΝΟ γιατι κανεις αλλος δεν ειχε-εχει δειξει ενδιαφερον να κανει κατι τετοιο . Αν υπηρχαν 5 διαφορετικοι η 20 διαφορετικοι πριν βγαλω την ανακοινωση τοτε θα ειχα βαλει ΟΛΑ τα ονοματα . Επειδη εμεις 4 εχουμε "ξαναδουλεψει" στο θεμα γιαυτο και μονο ειπα τα ονοματα αυτα . Δεν εχω προβλημα να ειναι ο Χ ο Ψ ο Ζ . Εγινε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδη ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν ειχε πει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ . Για τον λογο αυτο , αφου ΔΕΝ υπηρχε θεληση εκανα αυτο το ποστ . Μετα το ποστ αυτο εγραψα οτι Playtesting Μπορουν να κανουν Ο Λ Ο Ι οσοι εχουν καβλα . Στην επιτρποη μπορει να μπει ο ΚΑΘΕΝΑΣ . Σας παρακαλω πολυ (αν και ειναι δυσκολο μετα απο 11 σελιδες συζητησεων και 1 σελιδας σπαμ :Ρ ) να δειτε τα ποστ μου | |
| | | iatroblast (t) Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Τόπος : Faliro - Attiki Currently Playing : Warhammer Fantasy (The Empire), Magic the Gathering (casual), RISK Legacy Registration date : 24/02/2009
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 05:43 | |
| Αυτο που εκανες Tzortz ηταν αυτο που ζητουσα (μαλλον και αλλοι) απο την αρχη Ολα φαινεται να τελειωνουν εδω τωρα Οποιος θελει να συμμετεχει στην επιτροπη (μη ψαρωνει κανεις απο το ονομα- στην πραγματικοτητα με το που προτεινεις κατι καλο που θα εφαρμοστει εισαι μελος. Δεν υπαρχει ουτε αριθμος ατομων στην επιτροπη: απο 2 μεχρι 2.000.000και...) ή απλα να συμβαλλει ως playtester σε ενα ή περ/τερα απο τα παιχνιδια που ετσι κι αλλιως θα επαιζε, ειναι ευπροσδεκτος να το κανει. Οσοι παιζουν στα Ελληνικα Τουρνουα θα χαιρονται που συμβαλλατε στη συλλογη των καλυτερων ρυθμισεων για το ενδεχομενο νεο συστημα. Για πρακτικους λογους ισως παιζουν ανα ομαδες καθε φορα, αλλα θα συμμετεχουν σιγουρα ολοι. Ισως και σε αλλο χωρο θα μπορουσαν να καταγραφουν τα αποτελεσματα κτλ. anyway Κλεινω:Οπως σωστα ειχε πει ο Tzortz απο την αρχη, τσαμπα εκανα τοση φασαρια αφου δε συμμετεχω στα Τουρνουα. Πραγματι. Ισως στο μελλον συμμετεχω, αλλα για την ωρα δεν ενδιαφερομαι να ακολουθησω αλλους κανονες παιχνιδιου απο τους πραγματικους. Με αυτο χαμογελω, χωρις να το θελω, με οσους υπονοησαν πως ηθελα να μπω στην 'περιφημη' καποτε 'κλειστη επιτροπη', για να αναγνωριστω (ως τι δεν εχω πολυκαταλαβει). Αλλα δε διαμαρτυρηθηκα τσαμπα. Θελω να μπορουν να ασχοληθουν ως ισοτιμα μελη, οσοι επιθυμουν να δημιουργησουν το νεο συστημα επισης. Οπως και οτιδηποτε αλλο στο μελλον. Ακομα πιστευω πως αυτο μπορει να γινει διαδικτυακα, με περ/τερη αμεσοτητα. Στη πορεια ισως να ειχα ακομα και εγω -που δεν ενδιαφερομαι- να προσθεσω κατι, αν παρακολουθουσα τη δημιουργια του συστηματος μεσω του internet, και ισως και αλλοι, που επειδη μενουν μακρια, δεν εχουν τη δυνατοτητα να βρισκονται στην Αθηνα ή στον Πειραια για κατι τετοιο. Αλλα αυτο το αφηνω στα χερια εκεινου που ενδιαφερεται αμεσα, να το συζητησει Αυτα.. Οι πορτες ειναι ανοιχτες για ολους Καλη διασκεδαση σε οσους ασχοληθουν με τη δημιουργια του νεου παιχνιδιου Οταν το φτιαξετε θα το εγκαινιασουμε οπως ολα τα μεγαλα εργα, σπαζοντας ενα μπουκαλι σαμπανιας (στο κεφαλι του Asarnil) | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 10:25 | |
| Μια που σιγά σιγά η ψηφοφορία κλείνει, μαζί και με το θέμα, θα ήθελα να μου ξεκαθαριστεί για ποιο λόγο νιώσατε την ανάγκη να φτιαχτεί μία μόνιμη επιτροπή FAQ. Η εμπειρία μου μου δείχνει ότι το 90% των αμφισβητήσεων των κανόνων πάνω από το τραπέζι οφείλεται στην ...άγνοια! Αν λοιπόν διάβαζαν οι παίκτες προσεκτικότερα τους κανόνες ελάχιστα πράγματα θα μας απασχολούσαν. Αλλά και πάλι... GW Errata δεν υπάρχουν? Ιμο ακόμη και τα ETC Errata περιττά είναι, αλλά βοηθούν ώστε να δημιουργηθεί ένας ΕΝΙΑΙΟΣ τρόπος ερμηνείας των κανόνων στην Ευρώπη (και στον κόσμο πια). Από αυτήν την άποψη και μόνο, καλοδεχούμενα. Καλοδεχούμενη επίσης και η πρωτοβουλία εν όψει του Fair και αποκλειστικά για αυτό, να εκδοθεί ένα ελληνικό errata για το βιβλίο των Skaven προκειμένου να καλυφθεί προσωρινά ένα κενό. Η δημιουργία όμως μίας ομάδας ατόμων (έστω και εναλλασσομένων) οι οποίοι θα διατυπώσουν ένα FAQ για κάθε χρήση είναι κάτι έξω από τις ανάγκες μας. Ιμο, διαβάστε τους κανόνες. "You know... the Rules!" ΥΓ @ Τζορτζ & Elhion Μην απαντάτε ρε σεις όταν ταΐζω το Τρολλ του Έντυ! Θα μου φάει κανά χέρι αν δεν είμαι 100% συγκεντρωμένος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mohammadurk στις Σαβ 21 Νοε 2009, 11:44, 7 φορές συνολικά | |
| | | Xereus Knight
Αριθμός μηνυμάτων : 498 Registration date : 01/06/2009
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 11:14 | |
| Η εμπειρία μου μου δείχνει ότι το 90% των αμφισβητήσεων των κανόνων πάνω από το τραπέζι οφείλεται στην ...άγνοια! Αν λοιπόν διάβαζαν οι παίκτες προσεκτικότερα τους κανόνες ελάχιστα πράγματα θα μας απασχολούσαν. Αλλά και πάλι...
Ποσο μα ποσο πολυ δικιο εχεις.
Ουσιαστικα θα φτιαχτει μια επιτροπη που στη σωστη της βαση θαπαναταει 2-3 ασαφειες το χρονο. | |
| | | Anexelegtos Champion
Αριθμός μηνυμάτων : 181 Ηλικία : 41 Τόπος : Νεα Σμύρνη Currently Playing : eMakeda Silver Bullet Molik Registration date : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 11:32 | |
| Παιδες αν και δεν παιζω Fantasy επιτρεψτε μου να προτεινω κατι... Ποσα Αrmies εχει το fantasy 10-11-12..... Περνεται ενα παιχτη απο καθε army..... και απο διαφορετικες περοχες και guild... και συζηταται μαζι του τα προβληματα του army του..... Post στο Forum οτι προκυψει..... και προτεινεται λυσεις που τιθενται σε ψηφοφορια απο τους active player του community.... Πιστευω ειναι η καλυτερη λυση....... Το ιδιο κανουν και οι αλλες περιοχες και αυτο που βγαινει ειναι το ruleset σας... Τι λετε ??????? | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 12:39 | |
| Mohhamadurk διαβασε τι εγραφες και μετα ακου και τον εξαψαλμο! Tzortz@ - Παράθεση :
- Αν ηταν στο χερι μου θα διαλεγα 5 ατομα που ξερω οτι θα λιωσουν το κορμι τους αλλα εχουν και εμπειρια σε θεματα τετοια και θα το εκανα ... Αυτο ειναι το μονο σιγουρο!
Elhion@ - Παράθεση :
- Εγώ λέω να αφήσουμε τους "κουτόγραγκους" να κάνουν ότι θέλουν και να βρεθούμε Πάτρα - Αθήνα - Πέυκη - Πειραιάς να τα συζητήσουμε. Σίγουρα η κάθε περιοχή/ club μπορεί να βρει έναν αντιπρόσωπο για να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα σύστημα. Ιδέες υπάρχουν πολλές άλλωστε και το timing είναι καλύτερο από ποτέ. Όχι μόνο έχουμε έρθει όλοι κοντά λόγω εθνικής και guild wars, αλλά συνειδοιτοποιήσαμε επιτέλους την ανάγκη ύπαρξης ελληνικού συστήματος για το warhammer.
Αν το δούμε το θέμα συνολικά, μαζί με το θέμα της ΕΕΚ, τότε μιλάμε για πραγματική επανάσταση της ελληνικής κοινότητας. - Παράθεση :
- Θέμα: Απ: AR committee - First Draft Τρι Nov 17, 2009 8:22 pm
-------------------------------------------------------------------------------- Τότε σταματήστε να συζητάτε και απλά ΚΑΝΤΕ!
_________________ 555, the number of the... Prince! Asarnil wrote@ - Παράθεση :
- Παντως, μετα τα περσινα (in fact φετινα ειναι ακομα) με το Masters εμενα με εχουν χαλασει παααρα πολλα πραγματα.
Ναι, αισθανομαι μια δικαιωση γιατι, το ατομικο ETC φετος, θα ειναι με αλλους κανονες απο το omadiko ETC, και μεσα σε αυτους θα ειναι...λιγοτεροι ποντοι,οχι restrictions, και θα ΠΑΙΖΕΙ ο ΚΑΘΕΝΑΣ με το στρατο του αλλου, γιατι ΕΤΣΙ κρινεται η ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των παικτων... Βεβαια εδω, το ειπα εγω ο αντιπαθητικος που δεν ασπαζομαι την κοινοτητα και πεσαν καποιοι να με φανε. Δικαιωμα τους ηταν. Το μελλον παντως...δεν τους δικαιωσε στα ατομικα τουρνουα με ETC like rules. Ηταν βλεπετε απλα, θεμα λογικης και αντικειμενικοτητας. Συγνωμη που τα υπερασπιζομαι σε ολες τους τις εκφανσεις.
Αλλα, ειλικρινα σε αυτη τη διαδικασια, με το παρελθον να αποτελει τροχοπεδη στην Κριση και την Κριτικη μου ικανοτητα,οσο χρονο/ιδεες και να εχω δεν θα με ενοιαζε να ειμαι μερος μιας επιτροπης. Οχι γιατι δεν θα ηθελα. Ειναι απλα θεμα πικριας...
Αυτα.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ WHFB. Θα το ευχαριστιομουν,οτι και να ηταν το περιεχομενο του, οσο τιποτε αλλο,
Φιλικα παντα, Εδρουλφο. To troll του Eddie εχει Λορδο με Ld 10. Το δικο σου μαλλον εχει με Λδ4.... Αν εχεις προβλημα με τη μνημη σου, την προσφατη, στο εχω ξαναπει...ελα να σου γραψω μια μαγνητικη εγκεφαλου να το κοιταξουμε. Μην αναιρεις ομως τα λεγομενα σου επειδη δεν σου...βγαινει η συνταγη. Ειλικρινα τωρα σπαω ΠΛΑΚΑ με οσους λενε,λενε,λενε,λενε,(πιθανως εχουν σπασει και τα τηλεφωνα μεταξυ τους) για να λενε λενε λενε κλπ ( οχι με ολους μονο με οσους ειναι κακοβουλοι και κακοπροαιρετοι ) Φαινεται πως αν αλλαξει το ονομα του thread το "μνιεχ μνιεχ μυριζω δοξα" που περιεγραψε ο Tzortz κανει καποιους να ξεχνανε τι γραφουν οι ιδιοι. Εγω παντως δεν ξεχνω. Καποιοι εδω μεσα ξερουν σε pm ηδη, αυτα που γραφω τωρα. Σε παρακαλω, σταματα να εκθετεις τη μισαλλοδοξια σου και τη ματαιοδοξια σου. Εκτος και αν σε ενδιαφερει να γινεις οντως Ζιζανιους. Εδρουλφο. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:01 | |
| Μήπως έχασες το Stupidity στο 10?? Τα παραπάνω που μου κοουτάρεις μαζί με την απάντησή μου σε αυτά, αφορούν την δημιουργία ενός εναλλακτικού συστήματος για μάχες (όπως το Warpfire) και όχι μία επιτροπή FAQ! Μήπως έχασες το Stupidity από την αρχή του thread?? Σου θυμίζω τον τίτλο : "Θέμα: Greek FAQ it committee" | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:07 | |
| Αυτο το ποστ φιλε μου, ειναι η συνεχεια εκεινου.Για την ακριβεια, ειναι η ενωση 2 thread. Ξεκολλα!!!!Ξε κολ λα!!!! Η επιτροπη οπως εχει αναφερθει πολλακις εδω περα θα ειχε ΔΙΠΛΟ ρολο. Καποιοι το καταλαβαν στην πορεια, γιατι μαλλον μπερδευτηκαν με τους παρομοιους τιτλους στα thread. ΥΓ Καποτε ολοι μπορουν να το χασουν το τεστ. Απλα ειναι διαφορετικο το 4 με το 10. Κατεβαινω για μαχουλα τωρα. Μην με απασχολεις αλλο με χαζομαρες (παππουουουουουουουλιη) | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:09 | |
| - Asarnil έγραψε:
- Δεν υπαρχουν χυδαιες λεξεις(για τα κακοβουλα σχολια),
υπαρχουν χυδαιοι ανθρωπο(για τον οποιο σχολιασε κακοβουλως)ι... Λοιπων μετα απο τοσες σελιδες σχολιαζω αυτο που μου εκανε αρνητικη εντυπωση, επειδη χαρακτηριζει για την ηθικη τους καποια ατομα... ρε Εντι επειδη ο Α ή ο Β εχει αντιθετη αποψη απο σενα και την υπερασπιζετε οπως και εσυ , με παθος και σπαμ δε σημαινει οτι ειναι κακοβουλος .....Το ιδιο θα μπορουσε να θεωρηθει και απο την μερια του αλλου.\ Βελτιωσε τις απαντησεις σου , δεν εισαι καποιο ειδος σταυροφορου που εχει αντιπαλους κακους Σαρακηνους.Το ιδιο υσχιει βεβαια και για την αλλη πλευρα.Μη κρινετε κακοπροαιρετα -.- Δεν υπαρχουνε καλοι ή κακοι ... ελεοσα .... ολοι το ιδιο game παιζουμε. Για την επιτροπη συμφωνων απολυτα για να βγαζουμε FAQ για καθε στρατο που βγαινει και μας προβληματιζει με το βιβλιο του Το οποιο ομως θα αντικαταστειθετε αμεσως μολις βγουνε τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΡΡΑΤΑ απο την GW Για το θεμα του rule pack , δεν ειμαι σιγουρος οτι χρειαζομαστε ενα rule pack Ελληνικο , καθως απαιτει αρκετη οργανωση , συμμετοχη τον ατομων που διωργανονουνε τουρνουα στην Ελλαδα κτλ και δεν αριθμουμε αρκετα μελη. Οπως ειπα και σε παλαιοτερο ποστ , θα ειναι πολυ ασχημο για το παιχνιδι στην Αθηνα να παιζουνε αλλιως στον Πειραια με αλλο τροπο στην Πατρα με δικο τους και στην "Υπογα" αλλιως. Ετσι ενα τετοιο σοβαρο θεμα δεν μπορει να τεθει ετσι απλα , και ουτε επιτρεπετε να σπαμαρουν ατομα και απο τις 2 πλευρες. Το warhammer δεν ειναι μια μονοπολυ που παιζουμε σπιτι μας με 2-3 φιλους μας και αλαζουμε τους κανονες που η ιδια η εταιρια δημιουργησε,γιατι ετσι μας κανει την ζωη πιο ευκολη. Μιλαμε για κατι παραπανω εδω περα και θελουμε καθολικη αποδοχη και υποστιριξη αν προχωρησει. Δεν εχω ψηφισει ακομα και πραγματικα δεν εχω διαθεση να ψηφισω ουτε το ενα ουτε το αλλο , ετσι οπως εξελιχθηκε το θεμα ,εχω την διαθεση να βοηθησω παιχτικα αλλα απο την αλλη δεν πρεπει να παρεβουμε καταλυτικα στο κωδικα του παιχνιδιου και σιγουρα δεν θελω καυγαδες ψιθυρους πισω απο την πλατη κτλ κτλ που περιγραφονται στις 12 σελιδες -.- Ισως θα πρεπει να κλειδωστε το θεμα και ξεκινηστε με μηδενικη βαση συζητησεις πρωτα με τους καθολα αρμοδιους και μετα το θεμα να επανελθει αφου θα εχετε και την δικη τους υποστιρηξη. | |
| | | belial Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 4528 Ηλικία : 46 Τόπος : Πειραιάς Currently Playing : WM Cygnar Registration date : 25/08/2009
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:24 | |
| Εγώ θα έλεγα το εξής απλό ξεκινήστε να φτιάχνετε το FAQ σύμφωνα πάντα με το συμφέρον του ίδιου του παιχνιδιού, και αφού καταλήξετε κάπου , δώστε το ΣΕ ΟΣΟΥΣ ενδιαφέρονται να το τεστάρουν σωστά , αφήστε ένα σαφές χρονικό περιθώριο για Beta testing , και μετά να τα βάλουμε κάτω και να δούμε τα δεδομένα. Κατά την γνώμη μου όσο πιο πολυ συλλεκτικό είναι το testing τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγούν .
Και κατά την γνώμη μου επειδή το WHFB είναι παιχνίδι , θα πρέπει να λάβετε υπ΄όψιν ότι θα πρέπει να είναι θελκτικό και για τους παλιούς παίχτες αλλά και ικανό να προσελκύσει και νέο αίμα μπας και μεγαλώσουμε το community imo .
Ξεκινήστε την προσπάθεια σας και όσοι αγαπάνε το παιχνίδι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή . | |
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:32 | |
| - Asarnil έγραψε:
Η επιτροπη οπως εχει αναφερθει πολλακις εδω περα θα ειχε ΔΙΠΛΟ ρολο. Καποιοι το καταλαβαν στην πορεια, γιατι μαλλον μπερδευτηκαν με τους παρομοιους τιτλους στα thread.
Εγώ πάντως "μπερδεύτηκα" από... την ίδια την πρόταση προς ψήφιση Να υποθέσω ότι στο μέλλον μπορεί η επιτροπή να αναλάβει ρόλο τριπλό, τετραπλό και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει; οκειιι........ | |
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:41 | |
| Το μαιλ του Νταρλοκ για την λιστα το πηρες ? | |
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:45 | |
| Ναι αλλά δεν μπορώ να στείλω μαιλ από το σπίτι για κάποιο λόγο!!!
Θα στην στείλω σε πμ να του την προωθήσεις | |
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:46 | |
| oxi barieme !!!! stile pm se auton ! eleosa | |
| | | admin Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 3165 Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:50 | |
| Αυτό το θέμα περί διπλου/τριπλου ρόλου είναι αυθαίρετο. Προσωπικά έχω πει ήδη 3 φορές ότι η ΕΕΚ είναι μια 5μελής ομάδα με στόχο τα faq μέχρι να αποφανθεί για αυτά το etc ή η gw. Για αυτο ξεκήνησε το θέμα. Τα περί συστήματος και φορμάτ κακώς ενώθηκαν με αυτό το ζήτημα.
Το σύστημα (φορμάτ) - αν γίνει ποτέ ελληνικό - θα έχει άλλη ομάδα/επιτροπή υπεύθυνη στα ίδια πρότυπα. Φυσικά μπορεί 1 μέλος να ανοίκει και στις 2 επιτροπές αν το αποφασήσει κάτι τέτοιο το κλαμπ του αλλά δεν είναι κανόνας αυτός και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η σύνθεση αλλά το "στησιμο".
Τέσπα, ίσως το γονιδίωμά μας να μην αντέχει τέτοιες έννοιες όπως η επιτροπές. Όσο καλό και αν ήταν το timing, για εμένα το θέμα έχει "καει". Και τα ξενικά συστήματα/faq μπορεί να αρκούν. | |
| Θέμα: Απ: Greek FAQ it committee Σαβ 21 Νοε 2009, 13:54 | |
| | |
| | | | Greek FAQ it committee | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |