Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

GUILD WARS XI

Πήγαινε κάτω 
+20
nk
JimBouz
Imhotep
APE
Giorel
Blacknister
Flames
medas
Horus
xrisomiga
subquantum
Tzortz
Laskoulas
Khar Vader
Releaser...
Juan
darlok
Asarnil the Dragonlord
spree7
iron man
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Imhotep
Warrior
Warrior

Αριθμός μηνυμάτων : 92
Registration date : 31/05/2009

GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 21:03

Εντάξει Tzortz η συνομιλία αυτή δεν υπάρχει....Έλιωσα ρε φίλε!!! Και πραγματικά μου είναι πολύ εύκολο να φανταστώ το σκηνικό με το Χαρίδημο να ωρύεται και τον Νίκο ατάραχο να τον κοιτά και να ζητά συγγνώμη!!!

Εκτός αυτού πραγματικά συγχαρητήρια στους Horny φίλους μου για την εμφάνιση και πιο πολλά στο Νίκο που με ένα στρατό με τον οποίο παίξαμε 1 μάχη την Τετάρτη κατάφερε να τα πάει περίφημα!!! Ζήλεψα πραγματικά που δεν τα κατάφερα να έρθω!!! Άντε και εις ανώτερα!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 21:12

Aφου ο "Ναπολεων" επαιξε με σας εναντια στη παλια φρουρα του (κυριολεκτικα χαχαχα)
λαθος αν και ωραιο Βιντεο lol!

ενταξη το εξαντλησαμε το θεμα , τελειωσε και το ποπ κορν , εσπασα και εγω τη νηστεια μετα απο 14 χρονια φφς !
αντε να δουμε τι κοσμογονικες αλαγες θα γινουνε πια ... Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 19 Μαρ 2012, 21:14, 1 φορά
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 21:13

Imhotep έγραψε:
Εντάξει Tzortz η συνομιλία αυτή δεν υπάρχει....Έλιωσα ρε φίλε!!! Και πραγματικά μου είναι πολύ εύκολο να φανταστώ το σκηνικό με το Χαρίδημο να ωρύεται και τον Νίκο ατάραχο να τον κοιτά και να ζητά συγγνώμη!!!

Εκτός αυτού πραγματικά συγχαρητήρια στους Horny φίλους μου για την εμφάνιση και πιο πολλά στο Νίκο που με ένα στρατό με τον οποίο παίξαμε 1 μάχη την Τετάρτη κατάφερε να τα πάει περίφημα!!! Ζήλεψα πραγματικά που δεν τα κατάφερα να έρθω!!! Άντε και εις ανώτερα!!!

ελα μωρη ! που κρυβεσε
δε σε βρισκω ουτε φεις πια !
παρε κανα τηλ , στειλε κανα μμς να βρεθουμε !
ΜΠΙΤΣ ! Razz
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 21:26

Κατ'αρχη να ξαναπω συγχαρητηρια στα αρνακια του Θεου!
Επισης ...ΠΑΜΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑΑΑΑ!!!Μπραβοοο!ανυπομονω να σας γνωρισω απο κοντα!!
ΣΚΟΥΙΓΚΣ ΡΕ!οι μεγαλοι νικητες της Α κατ'εμε!καταπληκτικο τουρνουα!
Πατρα συγχαρητηρια για τη συνεχη σας παρουσια στα τουρνουα!!

Φιλε Χουαν νομιζω οτι δεν εννοουσες πραγματικα αυτα που εγραψες προηγουμενως ..και τα ειπες πανω στα νευρα σου για μια παρεξηγηση..

Επισης επειδη δεν μου αρεσει να μενουν λανθασμενες εντυπωσεις...Τα βαμπιρια του Ντοντου με 6 ουρλιαχτα νο αρμορ σεηβ και 5 εθερεαλ ηταν μια αντι-λιστα για το στρατο μου οπως αλλωστε ειπε και ο ιδιος ο Ντοντος ..ακριβως το αντιθετο απο οτι το παρουσιαζεις εσυ δηλαδη...και απορω γιατι το παρουσιαζεις ετσι?

Σορυ για την καθυστερηση αλλα ειχα δουλεια και μπηκα τωρα και διαβασα τα ποστ και επεσα απο τα συννεφα..προσωπικα παντα σας μιλουσα φιλικα και πλακα εχω κανει,εχω ερθει στην Υπογα,εχω δωσει συμβουλες στο Ζιλντα,εχω μιλησει με Ξερεους κλπ κλπ γιατι τετοια αντιμετωπιση?

Συγχαρητηρια για την πρωτια ρε φιλε,κανεις δεν προσπαθει να μειωσει την αξια σας συνεχιστε ετσι!
μας αρεσουν οι προκλησεις!δεν θα ειχε νοημα αλλιως!
Στην Υπογα δεν ηρθα το Σαββατο παρολο που θα το ηθελα λογω συζυγικων υποχρεωσεων..ειπαμε μην παρατραβαω το σχοινι γιατι η Δουκισσα της Βρυοννης θα ακουστει απο τη Μεταμορφωση στην Πευκη!

Εμεις μαθαινουμε απο τα λαθη και τις ηττες μας και βγαινουμε πιο δυνατοι!!
Οσον αφορα την αποδοση των Οχιων εχω να πω οτι μας ελειψε ενας ακομα επιθετικος στρατος..κατα τα αλλα μια χαρα!
Λασκουλα ολοι δικαιουνται ενα 'μετριο' τουρνουα εσυ με το ηθος του χαρακτηρα και την παικτικη σου ικανοτητα εχεις προσφερει τοσα στο χωρο του Ελληνικου Χαμερ δεν εχεις να μετανιωνεις για τιποτα.

Ευχαριστω τους συμπαικτες μου εναν εναν,αλλα και τους αντιπαλους μου για τις ωραιες μαχες και την αψογη συμπεριφορα!

Αυτα για την ωρα
ο φιλικος Μυλορδος της γειτονιας!
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ
Registration date : 10/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 20 Μαρ 2012, 00:10

JimBouz έγραψε:
Κατ'αρχη να ξαναπω συγχαρητηρια στα αρνακια του Θεου!
Επισης ...ΠΑΜΕ ΣΑΛΟΝΙΚΑΑΑΑ!!!Μπραβοοο!ανυπομονω να σας γνωρισω απο κοντα!!
ΣΚΟΥΙΓΚΣ ΡΕ!οι μεγαλοι νικητες της Α κατ'εμε!καταπληκτικο τουρνουα!
Πατρα συγχαρητηρια για τη συνεχη σας παρουσια στα τουρνουα!!

Φιλε Χουαν νομιζω οτι δεν εννοουσες πραγματικα αυτα που εγραψες προηγουμενως ..και τα ειπες πανω στα νευρα σου για μια παρεξηγηση..

Επισης επειδη δεν μου αρεσει να μενουν λανθασμενες εντυπωσεις...Τα βαμπιρια του Ντοντου με 6 ουρλιαχτα νο αρμορ σεηβ και 5 εθερεαλ ηταν μια αντι-λιστα για το στρατο μου οπως αλλωστε ειπε και ο ιδιος ο Ντοντος ..ακριβως το αντιθετο απο οτι το παρουσιαζεις εσυ δηλαδη...και απορω γιατι το παρουσιαζεις ετσι?

Σορυ για την καθυστερηση αλλα ειχα δουλεια και μπηκα τωρα και διαβασα τα ποστ και επεσα απο τα συννεφα..προσωπικα παντα σας μιλουσα φιλικα και πλακα εχω κανει,εχω ερθει στην Υπογα,εχω δωσει συμβουλες στο Ζιλντα,εχω μιλησει με Ξερεους κλπ κλπ γιατι τετοια αντιμετωπιση?

Συγχαρητηρια για την πρωτια ρε φιλε,κανεις δεν προσπαθει να μειωσει την αξια σας συνεχιστε ετσι!
μας αρεσουν οι προκλησεις!δεν θα ειχε νοημα αλλιως!
Στην Υπογα δεν ηρθα το Σαββατο παρολο που θα το ηθελα λογω συζυγικων υποχρεωσεων..ειπαμε μην παρατραβαω το σχοινι γιατι η Δουκισσα της Βρυοννης θα ακουστει απο τη Μεταμορφωση στην Πευκη!

Εμεις μαθαινουμε απο τα λαθη και τις ηττες μας και βγαινουμε πιο δυνατοι!!
Οσον αφορα την αποδοση των Οχιων εχω να πω οτι μας ελειψε ενας ακομα επιθετικος στρατος..κατα τα αλλα μια χαρα!
Λασκουλα ολοι δικαιουνται ενα 'μετριο' τουρνουα εσυ με το ηθος του χαρακτηρα και την παικτικη σου ικανοτητα εχεις προσφερει τοσα στο χωρο του Ελληνικου Χαμερ δεν εχεις να μετανιωνεις για τιποτα.

Ευχαριστω τους συμπαικτες μου εναν εναν,αλλα και τους αντιπαλους μου για τις ωραιες μαχες και την αψογη συμπεριφορα!

Αυτα για την ωρα
ο φιλικος Μυλορδος της γειτονιας!

Έλα Μήτσο, δεν είχα σκοπό να σε θίξω άλλωστε εσύ είσαι Μυλόρδος και άρχοντας με τα όλα του! Smile Άλλωστε τη τελευταία σου νίκη ομολογώ ότι την πανηγύρισα και εγώ! :Ρ
Υπήρξανε νέυρα και δώθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις οπότε ας μη το συνεχίσουμε (απ ότι φαίνεται τόσο εγώ όσο και ο Λασκ στη δουλειά σήμερα έιχαμε μια μέρα στο γραφείο του τύπου "δε μας γ** εσύ και ο γρύλλος σου!"). Η λίστα του ντόντου είχε αυτά που αναφέρεις και που τη καθιστούν θεωρητικά αντι-λίστα αλλά είχε και τραγικές αδυναμίες, οι οποίες φάνηκαν σε όλη τη διαρκεια του τουρνουά. Απλά επειδή ήταν ματσ-απς που εσείς επιλέξατε γι αυτό λέω ότι "ηρθαν" ανάποδα, με τη λόγικη του pairing. Στη λογική που κάνω εγώ τα pairings θεωρώ ότι αυτοί που διαλέγουν και όχι αυτοί που διαλέγονται έχουν συνήθως ένα πλεονέκτημα στη λόγική που γίνεται το pairing και στήνεται η στρατηγική΄της ομάδας. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτή τη τακτική (π.χ. προστατεύουμε τον επόμενο με οποιοδήποτε κόστος, βλέπε γυαλιά ηλίου κτλ). τεσπά, κοινώς φιλολογίες που σε καμία περίπτωση δε ήθελαν να μειώσουν την επίδοση σου των τίμιων 46 ποντακίων αν θυμάμαι καλά. Απλά ήταν μια μάλλον μια εκτροχιασμένη συζήτηση.
Τα λέμε soon και από κοντά..
Peace
nk
Mercenary
Mercenary

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Τόπος : Θεσσαλονικη
Currently Playing : WF
Registration date : 19/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 20 Μαρ 2012, 00:16

48 ωρες αυπνος , 1000χλμ σε 2 μερες, για 3 μαχουλες vs vampires??? χμμ.... μετα απο το τοσο ωραιο και ευχαριστο κλιμα και τα παιδια που γνωρισαμε η απαντηση ειναι μια ...HELL YΕΑΑΑ lets do it again... TOMORROW!!!! Ευχαριστουμε παιδες για την φιλοξενια. δεν βλεπω την ωρα για το επομενο gw, να απλωσουμε τους αιμοδιψης στρατους μας και ...FIGHT!!!!! AND HAVE FUN!! Εκει που θελω να σταθω ειναι στην πολυ ευχαριστη ατμοσφαιρα που εκανε ολη την κουραση να φευγει την στιγμη που επιανες το ζαρι για να ριξεις για πλευρα...

Οσο αφορα τις μαχες ... 3 vc , 3 vampire lord me reroll ta ward kai red fury σε εβαζε σε εφιαλτικες σκεψεις ... αλλα ο tzeentch ειχε αλλα πλανα. 1ο ματς η κουραση μιλησε... 4 charge στους λεττερς , -15 στο CR.. αλλα ο χεραλντ του κορν γυρισε πισω στην πυλη με το κεφαλι του βαμπιρολορδου..skulls for knorne!! μετα απο κει τα πολλα flaming attacks tων φλαμερς και λορντ με στειλαν στον 2ο round με μια καλη αρχη. 2ο ματς.. ο βαμπιρολορδος -παρα το 5 ward (anti gia 4)- αποδειχτηκε πολυ σκληρος για να πε8ανει... φλανκ απο 6 juggernaut.. regrowth .. +4 toughness δεν ηταν αρκετα να τον φανε.. το να ειναι ορ8ιοι στο τελος μονο ο βαμπιρ λορδος απο τον αντιπαλο και απο μενα ο λορντ , φλαμερς και δαιμονετες μας εκανε και τους 2 να χαμογελαμε κα8ως θα μπορουσε να ναι χειροτερα και απο τις 2 πλευρες ...round 3!! γεναια furies κρατισανε σε cc zombies+wolfs+bats μπλοκαροντας τους blood knights δινοντας λιγες επιλογες στον αντιπαλο απο το να κανει charge me tous black knights στους crushers μου. αντεξανε ενα γυρο ωστε να ερ8ουν ενισχυσεις...στο ενα φλανκ οι λεττερς+στο αλλο οι δαιμονετες + ρεαρ ο λορντ μου. αρκετο CR για να καλυψει τα 6 wound sto challenge και να σκοτωσει τους 2 βαμπιρ.. πολυ ξυλο , πολυ αιμα (??!!) ειναι η τελευταια εντιπωση απο τις 3 μαχες !

ΥΣ. Ευχαριστουμε ολα τα παδια που βρε8ηκαν στην καλλιθεα και δεν βλεπουμε την ωρα να γνωρισουμε και τους υπολοιπους στο επομενο GW.
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 20 Μαρ 2012, 10:02

Dr.Edd έγραψε:
πρωτον και κυριον
Δεν με νοιαζει ουτε τοοοοοσο δα αν στεναχωρησα την "Παλια Φρουρα" με το αστειο και το πειραγμα για το Βατερλω της. Ειναι ομως τρομερη η ομοιοτητα. Μαζευονται, γινεται η στραβη στον πρωτο γυρο (κερδιζουν δλδ το σπιτι μεσα στην πεδιαδα) , αλλα την ιδια ωρα που ο Μπλυχερ(Χουαν) σπαει το Φλανκ της πηγαινοντας προς τις σκηνες του ναπολεωντα (Λας), ο Νειγι (Μοχυ) ορμαει με τα ιππικα απεναντι στα τετραγωνα των Αγγλων δινοντας στον Ουελλιγκτον (Δαρλοκ) και στην Γηραια Αλβιωνα (Αρνια) τη νικη. ΑΝ δεν νιωθετε το αστειο, απλα altQQ.

Eπειτα, οφειλω να σχολιασω τα comments του Μοχυ που για ακομα μια φορα εδειξε μικροπρεπεια. Τα Αρνακια ειναι σε θεση να καταλαβουν την πραγματικοτητα πολυ καλυτερα απο οσο εσυ Χαριδημε. Οσο συνεχιζεις τα ανοητα σχολια, τοσο περισσοτερο θα γελανε μαζι σου. Οσο για την...ανεπαρκεια, εχω να πω πως τα πανηγυρια σου ακουστηκαν μεχρι τη Μαγκουφανα επειδη κερδισες τον Αεροπορο 11-9 σε μια μαχη που το 18-2 εγινε 9-11 απο την...απιστευτη γκαντεμια του ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτη. Και εδω ερχομαι στον Ιρονμαν.
Αρα, αφου το γκαντεμοζαρο παιζει σημασια, βγαλε τη διαφορα απο αυτη τη νικη σας και ....παλι πρωτοι ειμαστε. Razz
Ας καταλαβετε πως ειναι ενα ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΖΑΡΙΑ. Και ολα παιζουν. Και οι ασσοι και οι 6αρες. Οπως να παιζεις επισης τις 2 απο τις 3 μαχες με death και greedy fist και να μην εχεις το Caress. Oπως και το να μην βγαινουν τα gorgers στο 3+. Οπως τοσα και τοσα σκατοζαρα που στοιχισαν Ποντους γιατι συνεβαιναν παντα σε κρισιμες στιγμες. Αλλα η αληθεια ειναι πως ....Τα Αρνια ΣΑΡΩΣΑΝ τις καλυτερες λιστες, "καλυτερων" αντιπαλων γιατι επαιξαν ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Και αφου ο Δοδος επρεπε να γλιτωσει απο τα κανονια και τα light , εβαλα τα ...γυαλια Ηλιου, εφαγα κοντα 30 banishment 2d6 st6 και ολο το πυροβολικο. Και ας μην ειχα κατεβασει την λιστα που ειπα στον Φιντελ για τα gunlines.
Ξερεις κατι Χαριδημε? Δεν εχω κανενα προβλημα να φαω τα σκατα για να κερδισει η Ομαδα μου. Και δεν νομιζω κανενας αντιπαλος να εχει παραπονο απο την συμπεριφορα μου κατα τη διαρκεια των μαχων. Και οι Κουπες χρειαζονται βιτρινα πια...Συνεπως, περαστικα σου.

https://www.youtube.com/watch?v=-VceCMPXskk

Καπως ετσι δηλαδη...

Οσο για το απο ποιους χασαμε...ναι χασαμε 51-49 απο αυτους που ειπες Ironman.
Εσεις χασατε 64-36 απο τη μεικτη Πευκης. Συνεπως ... δεν πατε και πολυ μακρυτερα απο εμας.

εντι μαλλον εχεις προβλημα εγω δεν ειπα οτι επρεπε να ειμασταν 1οι απλα λεω οτι δεν εχει καμια σημασια ολα αυτα που ειχες πει στο πρωτο ποστ που σου εκανα quote οποτε οτι και να λες τωρα δεν αλλαζει αυτο που ειπες χτες....
darlok
Spamlord
Spamlord

Αριθμός μηνυμάτων : 1016
Registration date : 07/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 20 Μαρ 2012, 10:14

Ελλαδα μια χωρα με απιστευτες φυσικες ομορφιες ζεστα κ γραφικα μερη γραφικοτερο ολων τα μετεωρα.παρακαλουνται τα ζωα στο φορουμ να σταματησουν πλτον να συναγωνιζονται-ανταγωνιζονται οχι μεταξυ τους αλλα με τη γραφικοτητα της περιοχης... Ευχαριστω
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤρι 20 Μαρ 2012, 10:23

ναι οντως υπαρχουν πολυ γραφικοι εδω .... Razz Razz Razz αξιοθεατοι
Samanos
Arch Spammer
Arch Spammer
Samanos

Αριθμός μηνυμάτων : 2166
Τόπος : (Sydney)
Currently Playing : WFB-Mordheim
Registration date : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 03:43

πω γερασατε ολοι ρε..
παλια θα σκυλοβρηζατε ο ενας τον αλλο για 10+ σελιδες. και εδω μονο 2-3??
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ??? Razz
skario
Admin
skario

Αριθμός μηνυμάτων : 1578
Τόπος : Πάτρα
Currently Playing : Vampire Counts Empire
Registration date : 23/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 14:47

Συγχαρητήρια σε όλους για ένα ακόμα δυνατό τουρνουά. Η Πάτρα ήλθε για να πέσει και τελικά το κατάφερε Smile !! Δυστυχώς τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την ομάδα μας αφού, αν δεν είχαμε την ευγενική προσφορά των νικητών Αρνιών να μας δώσουν τον Durrin, θα ερχόμασταν τελικά με 4 παίκτες. Ευχαριστούμε Durrin για την συμμετοχή σου. Η απουσία του Ianni ήταν δυνατό χτύπημα στην ψυχολογία μας, όπως επίσης και η απουσία του Παχέως γουρνουνίου. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν οι απουσίες τους, τις παρουσίες των υπολοίπων παικτών, που ήταν από μέτριες ως πολύ κακές.
Πάμε στην Β για regroup και ίσως να μείνουμε κι εκεί για λίγο, για να δυναμώσει το νέο μας δυναμικό μιας και όσο περνάει ο καιρός αποχωρούν άτομα, αυξάνουν οι υποχρεώσεις και θα χρειαστεί η ομάδα ανανέωση.
Durrin
Warrior
Warrior
Durrin

Αριθμός μηνυμάτων : 81
Registration date : 08/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 15:56

Σπυρο εμεις (ολοι οι υπολοιποι αθηναιοι Warhmammerades) ευχαριστουμε εσας πρωτα απο ολα που δινεται το βροντερο παρον σε καθε τουρνουα κανοντας ολοκληρο ταξιδι Αθηνα Πατρα μπρος πισω καθε φορά που ερχεστε. Δυστυχως η συμμετοχη μου λογο της πολυμηνης απουσιας μου απο μαχες ειχε επιεεικως τραγικη συγκομιδη βαθμων απο μερους μου με αποτελεσμανα μην βοηθησω καθολου στην μεγαλη μαχη που δωσαμε για να μην υποβιβαστει η ομαδα της πατρας . Σιγουρα με τον Γιαννη μαζι σας θα ηταν διαφορετικη ολη η πορεια στο τουρνουα και σας ελειψε πολυ σαν παικτης. Αυτα απο μενα , ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια που ειχα να παιξω μαζι σας ( ναι αεροπορε τρελο αγορι για σενα μιλαω Very Happy ) και κριμα που με την συγκομιδη δεν σας βοηθησα παρα στο υπερελαχιστο .
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 16:04

Durrin έγραψε:
Σπυρο εμεις (ολοι οι υπολοιποι αθηναιοι Warhmammerades) ευχαριστουμε εσας πρωτα απο ολα που δινεται το βροντερο παρον σε καθε τουρνουα κανοντας ολοκληρο ταξιδι Αθηνα Πατρα μπρος πισω καθε φορά που ερχεστε. Δυστυχως η συμμετοχη μου λογο της πολυμηνης απουσιας μου απο μαχες ειχε επιεεικως τραγικη συγκομιδη βαθμων απο μερους μου με αποτελεσμανα μην βοηθησω καθολου στην μεγαλη μαχη που δωσαμε για να μην υποβιβαστει η ομαδα της πατρας . Σιγουρα με τον Γιαννη μαζι σας θα ηταν διαφορετικη ολη η πορεια στο τουρνουα και σας ελειψε πολυ σαν παικτης. Αυτα απο μενα , ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια που ειχα να παιξω μαζι σας ( ναι αεροπορε τρελο αγορι για σενα μιλαω Very Happy ) και κριμα που με την συγκομιδη δεν σας βοηθησα παρα στο υπερελαχιστο .

ελα μωρέ! νταξ την επόμενη φορά θα σαι ταύρος εν υαλοπωλείο! προσέχτε μου τον παπατζόν είμαι φανατικός γκρούπι του!!!!
JimBouz
Spamlord
Spamlord
JimBouz

Αριθμός μηνυμάτων : 1643
Currently Playing : WARHAMMER FB & 40K
Registration date : 23/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 18:39

Flames of the Phoenix έγραψε:

ελα μωρέ! νταξ την επόμενη φορά θα σαι ταύρος εν υαλοπωλείο! προσέχτε μου τον παπατζόν είμαι φανατικός γκρούπι του!!!!

κλειστε τα ματια για 3 δευτερολεπτα και φανταστειτε το φλεημς με καρο κοκινομαυρη φουστιτσα και μαυρες καλτσες μεχρι το γονατο να ουρλιαζει με δακρυα και να διαρυγνυει τα ιματια του στη θεα του Παπατζον....ΤΡΑΤΖΙΚ!
Flames
Arch Spammer
Arch Spammer
Flames

Αριθμός μηνυμάτων : 9034
Registration date : 28/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΤετ 21 Μαρ 2012, 23:41

αχαχαχαχαχχαχχ μλκα ναι με έχει στοιχιώσει!!!!
αλλά είναι γαμώ τα παιδιά!!!!!
παπατζόν the Flames....extinguisher!!!!
Trollzor
Arch Spammer
Arch Spammer
Trollzor

Αριθμός μηνυμάτων : 4424
Τόπος : Ζμπέοςμ.
Currently Playing : Με τα νεύρα των ζώων
Registration date : 28/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 5 I_icon_minitimeΠεμ 22 Μαρ 2012, 16:50

Το σχόλιο του darlok τα έσπασε.

Κόλλα κανείς;

(ΚΡΑ Γκρόμ)

GUILD WARS XI
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
 Παρόμοια θέματα
-
» Guild Wars IV
» Guild Wars X
» Guild Wars 5
» Guild Wars!!!!!
» 40k Guild Wars!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Clubs Forum :: Guild Wars-
Μετάβαση σε: