Νοέμβριος 2024 | Δευ | Τρι | Τετ | Πεμ | Παρ | Σαβ | Κυρ |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Ημερολόγιο |
|
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners. |
|
| GUILD WARS XI | |
|
+20nk JimBouz Imhotep APE Giorel Blacknister Flames medas Horus xrisomiga subquantum Tzortz Laskoulas Khar Vader Releaser... Juan darlok Asarnil the Dragonlord spree7 iron man 24 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 10:44 | |
| Βατερλο ναι ... Στην αστηριχτη σκεψη σου , και οταν θες να δεις την αληθεια απο τη μια πλευρα , φυσικα στη μαχη του Νταρλοκ με το Μοχυ , παρεξηγηθηκανε , ο Πετσαρος , ειπε οτι ειχε δικιο ο μοχυ στο καβγα τους , ο νταρλοκ λεει οτι εχει δικιο αυτος , ο χαριδημος οτι εχει ο ευατος του. Το αποτελεσμα ητανε να νευριασει ο χαριδημος και να το παρατησει-κονσιντ 20-0 ενω θα νικαγε πχ. Ε δε νομιζεις οτι αυτο εκρινε τη μαχη ? Περα απο αυτο , οτι εγραψα ειναι αληθεια,η παρουσια του Νταρλοκ και η παραλληλη απουσια του απο εμας "την παλια φρουρα του" , oδηγησε στο αποτελεσμα.Και νομιζω το ξερεις και εσυ.Και τιποτα απο οτι πεις εσυ ή εγω δε θα αλαξει αυτη την αληθεια. Νομιζω καταλαβαινομαστε. Πιο πανω μιλαω προσωπικα για μενα , δεν εμεινα ικανοποιημενος καθολου απο τους 30 βαθμους, και ισως κατι καλητερο να επρεπε να γινει στα παιρινκ.Και εκει φταιω εγω, κανεις αλλος. Θελουμε ομως και πιο επιθετικους στρατους σαν ομαδα. | |
| | | Laskoulas Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 15580 Ηλικία : 47 Τόπος : "The God of War hates those who hesitate." Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 10:50 | |
| Η πορωση ειναι οτι θα ερθει η Θεσ/κη , ηδη γουσταρω τρελα !!! Ευτηχως απο την αποψη οτι δε θα διαλυθουμε στη Β λογω ταξιδιου Πατρας , το γλυτωσαμε ραντεβου το Μαιο με υποσχεση να σας ... δαγκωσουμε :P Και παλι συχαρητηρια για την πρωτια ναμπ ! | |
| | | Asarnil the Dragonlord Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 13942 Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames Registration date : 15/09/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 10:58 | |
| Mα γραφεις πως κερδισε ο δαρλοκ, την ιδια ωρα που ειχαμε 4/5 νικες και κανονικα θα ηταν 5/5 αμφισβητωντας την...νικη του Δαρλοκ ?????? Συνεπως, ποια "αστηριχτη" σκεψη " μου λες; Και μην ξεχνας πως δεν επαιζε και το ματντροσκυλο. Anyway. Εμεις μπορουμε να πανηγυριζουμε το 3 peat μας χαλαρα και ομορφα με το δικαιωμα να λεμε πως σε 5αδες τουλαχιστον δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ δικαιωμα να μας αμφισβητει. Αν δε ο Δαρλοκ αποφασισει να μεινει μαζι μας (ειναι δικαιωμα του να αποφασισει να κανει οτι θελει), με την επανοδο του Ζιλδα δεν νομιζω πως θα μπορεσει κανενας να μας κοντραρει εντος των τειχων για χρονια.... | |
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 11:06 | |
| Mιλαω για το -20 στο κεφαλι ρε εντι -20 απο αυτο , και αν νικαγε ο μοχυ + για μας. Στο ομαδικο τουρνουα εντι δεν εχει σημασια η νικη αλλα οι ποντοι. αν χασεις 4 11-9 και νικησεις ενα 20-0 κερδισε η ομαδα σου.Δε το ηξερες αυτο ? Τεσπα δεν αμφισβητω τι νικη του νταρλοκ,καμια σχεση lol, αλλωστε αποφασισανε να γινει ετσι. Μιλαω για τα γεγονοτα που κανουνε τη διαφορα σε μια μαχη ομαδας. Απλα ειναι κουραστικο το μπλα μπλα και η αναφορα σου στη "η φρουρα" κτλ εδω πραγματικα ειναι κουτο αυτο , αφου ο ανθρωπος εκανε την επιλογη του και πηγε σε "αλλη φρουρα" χαχα Η Φρουρα του Πειραια εχει σκορπισει στους 5 ανεμους αμεσως μετα το ΕΤΣ του 2010, μολις σταματησε ο Τεο, εδρουλφε και οχι τωρα ... Τελος η συζητηση ,σειρα εχουνε οι μαχες ροαρ και φλεξ ! Για να ακονιζουμε τα δοντια μας για το Μαιο για παμε Υ/Γ Να δω Χουαν ντυμενο Κορκοδιλακια και τι στο κοσμο ροφλ | |
| | | darlok Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1016 Registration date : 07/09/2009
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 11:16 | |
| Ναι βασικα εχασα 20-0 κ στις 3 μαχες αλλα εκαναν ολοι conceide επειδη τους απειλησα.το να μου ζητησει κατι ο μουλης να το δωσω κ μετα να ζηταει αλλο δεν νομιζω οτι του δινει δικιο.ουτε νομιζω οτι το "τρενο" μονο του κερδιζει τον στρατο μου 20-0.η μαχη θα ηταν παλι 20-0.ηταν ατυχος στην αρχη κ ημουν τυχερος παιχνιδι ειναι μην λετε παπαριες ομως γιατι αυτο το τρενο πεθανε σε cc απο το HPA.οσο για τις υπολοιπες παπαριες πιο σημαντικο ειναι να παιξει με τκ ο μητσος με αυτη τη λιστα ο μουλης να πιει ο εντυ κτλ γιατι απασχολει η εθνικη κ οχι τα gw | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 11:32 | |
| - Laskoulas έγραψε:
- Καταρχην για να βαλουμε τα πραματα στη θεση τους κερδισε ο ... Νταρλοκ
60 ποντοι και τερμα.Kαι για να μη κρυβομαστε η ουσια ειναι οτι,αφησε εμας για τους δικους του λογους , μας αποδυναμοσε δηλαδη , και αντι να παρετε το Ντουριν που ειναι μελος της ομαδας σας και μπορουσε να ερθει , οπως και ηρθε, τσιμπησατε Νταρλοκ, δηλαδη με ενα σμπαρο 2 τρυγονια και μειωθηκε η δυναμη η δικη μας , και αυξηθηκε η δικη σας .Φυσικα δε βαλατε το πιστολι στο κροταφο του νταρλοκ και του ειπατε ελα , ηθελε και ηρθε , αυτα ολα τα κρινει η ιστορια και ειναι οφθαλμοφανη.Ουτως η αλλως και υπο αυτες τις συνθηκες ητανε δυσκολο το εργο μας.Οπως ειπα ομως συχαρητηρια για τη 1η θεση. Παρολα αυτα αναλαμβανω την ευθηνη για τη κακη πορεια , γιατι κακη πορεια ειναι η 2η θεση για μας. Αλλα warhammer παιζουμε , και η ητα μεσα στο προγραμμα ειναι , μπορουμε να καθησουμε και να κλαιμε και να σκεφτομαστε συνεχεια τι εγινε και τι μπορουσε να αλαξει ή μπορουμε απλα να συνεχισουμε πιο δυνατοι (οι Οχιες) Οπως ειπε και ο Νταιζε στο Μαρενγκο "Αυτη η μαχη ειναι χαμενη , αλλα υπαρχει αρκετος χρονος για να κερδισουμε μια αλλη"
Υ/Γ Ειναι ωραια το Μαιο με 2μιση ομαδες απο Πειραια Black Adders Horny Squigs Peuki (Darlok,Eddy) και μια απο Θεσσαλονικη αρε πστη Ταμπακη , σεπουκου !! ΄Κασδοβασίλη, σοβαρέψου! Λοιπόν, από το συμπαθή κατά τ άλλα Μήτσο θα περίμενα περισσότερη σοβαρότητα και μια κάποια ανωτερότητα που ταιριάζει σ ένα παίκτη της αξίας του και όχι τέτοιες δηλώσεις που το μόνο που κάνουν είναι να μας απομακρύνουν και να διαιρούν τη κοινότητα σε παρατάξεις. Για τους λόγους που έφυγε ο Ντάρλοκ και ήρθε σε μας δε θα μιλήσω, δε με αφορά στη τελική. Απλά θα πω ότι αν συστηματικά χάνετε παίκτες, οι οποίοι θέλουν να έρθουν σε εμάς για κάποιο λόγο τότε μάλλον εσείς πρέπει να δείτε τι πάει στραβά, και όχι εμείς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με ένα reality check: Black Adders 36 vs Northern Arnies 64 Jimbouz 9 Dodos 11 Laskoulas 7 Juan 13 Mohama 0 Darlok 20 Ironman 8 Xereus 12 Flames 12 Asarnil 8 Δηλαδή ο Πειραιάς φαίνεται εδώ να έχασε από τον Darlok, όταν 4/5 αρνιά κέρδισαν τον αντίστοιχο Πειραιώτη; Ακόμη μάλιστα και τα φαινομενικά πλεονεκτήματα σας στα pairings (Jimbo, Ironman) ήρθαν τελικά ανάποδα; Επίσης, πολύς λόγος γίνεται για την έλευση του Ντάρλοκ σε μια όμάδα όπως τ Αρνιά, λες και ο Θεός κατέβηκε και ευλόγησε καμιά ομάδα Πουθενάδων... Ξεχνάτε ότι αυτή ήταν η 3η κούπα; Μήπως επίσης ξεχνάτε ότι ο Ντάρλοκ αντικατέστησε τον Ζίλντα, ο οποίος στα προηγούμενα 2 GW είχε σκοράρει 60 και 56 πόντους!?!?! Ή μήπως αγνοείτε ότι παίζαμε με φλάφ λίστα VC και παρόλαυτα αποτύχατε να μας ρίξετε από το θρόνο; Και τα περί αποδυνάμωσης εγώ δε τα βλέπω πουθενά. Πως είσασταν ακριβώς αποδυναμωμένοι; Με 3 παίκτες της προσωπικής φρουράς του Ντάρλοκ στη σύνθεση και 2 πιθανούς παίκτες Εθνικής;! Και έχεις το ΘΡΑΣΟΣ και μου μιλάς για συμπεριφορά παίκτη μας, τη στιγμή που γνωρίζεις τί ακριβώς έγινε σε μια άλλη μαχη μεταξύ αρνιών και πειραιά;! Μη δυναμιτίζετε το κλίμα άλλο. Όταν εσείς είσασταν στη θέση που μαστε εμείς τώρα, μόνο συγχαρητήρια είχαμε να σας δώσουμε. Σοβαρευτείτε! Τ αρνιά έφτασαν εδώ που έφτασαν με τίμιο ιδρώτα και χωρίς να υποπέσουνε στην αλαζονεία και το κομπλεξισμό που χαρακτήριζε τη δυναστεία του Πειραιά όλα αυτά τα χρόνια. Δε θα μασήσω για κανέναν τα λόγια μου, όταν ουσιαστικά στα άτομα που θίγετε είναι μέσα φίλοι και αδέρφια μου από μικρά παιδιά. Ο αρχηγός της Εθνικής μιλάει για ομόνοια και εμπιστοσύνη μεταξύ των συμπαικτών και να βράσω εγώ το ήθος και την συναδελφικότητα που διδάσκεις εσύ Λασκούλα και όποιοι συμφωνούνε και σίγοψιθυρίζουνε παρασκηνιακά με όσα ξεστόμισες. Τα αρνιά είναι η Υπόγα, είναι η Μαγκουφάνα και αυτό θα παραμείνει. Όσοι έρχονται σε μας ή γίνονται Αρνιά και φέρονται έτσι, ή απλά με περισσή μου χαρά θα πάρουν πόδι. Περαστικά μας. | |
| | | Flames Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 9034 Ηλικία : 50 Registration date : 28/08/2011
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 11:49 | |
| δεν ήθελα να σπάσω τη σιωπή μου (ωσάν τρομερός φίνιξ γκαρντ που έχω δει το τέλος του κόσμου και έχω πάρει όρκο σιωπής) αλλα επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ μαθαίνουμε με τίποτα θα το κάνω.
πρώτον. λασκούλα δεν υπάρχει λόγος να αναλάβεις καμία ευθύνη γιατί απλά είσαι ο λασκούλας. είναι τόση η προσφορά σου στο χώρο που και εκατό 0-20 σερί να χάσεις πάλι δεν φτάνει να μπαλαντζάρει αρνητικά. απ την άλλη όμως κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο άδικο να λέμε "κέρδισε ο ντάρλοκ". ναι ήταν μβπ αλλά μειώνει λίγο τους άλλους και δεν είναι σωστό. (άσχετα αν τους "έχω ψάλει" στα περιστέρια ότι ήταν ας πούμε, ηθικό λάθος η μεταγραφή). μας κέρδισαν καθαρά στο μεταξύ μας, τέλος. την επόμενη φορά θα κερδίσουμε εμείς, αυτό το υπογράφω! δεύτερον. Μην το συνεχίζετε κ εσείς ρε μλκες αρνόπουλα. Εντάξει είμαστε ας πούμε "πικραμένοι" (προσωπικά δεν τρέχει τίποτα ρε, να παίζω μαχούλες με ότι πιο δύσκολο/τραγικό/σπασμένο απέναντί μου θέλω) αφήστε καμιά κουβέντα να "πέσει κάτω". Χαρείτε την τρίτη κούπα με λίγο, ας πούμε, ευρωπαικό στυλ!!!!! τρίτον. αυτές οι ηλίθιες και ανούσιες "κόντρες" πραγματικά με εκνευρίζουν και όχι μόνο εμένα νομίζω. Το χειροκρότημα των αρνιών προς εμας και το ανάποδο ήταν εκπληκτικό! ας μείνουμε εκεί και απλά ας οργανωθούμε εμείς ως προς πως θα το σηκώσουμε (το επόμενο).
Τέταρτον. παρακαλώ να εξορκίσετε τον παπατζόν απ το κομιούνιτι. Αυτό το 6 άσσους/9 χίτς στο μπάνισμεντ ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω!
@εντι αυτό το κανονικά θα ήταν 5/5 κλπ δεν είναι ωραίο, εγώ δεν θα το έγραφα ποτέ για κάποιον άλλο. είσαι όμως τόσο εγωιστής που βλέπεις μόνο το αποτέλεσμα της ατυχίας σου και όχι τι ξεκίνησε το σερί της (αποτυχημένο ριφορμ) αλλά οκ, ότι σε κάνει να κοιμάσαι καλύτερα τα βράδια. Εγω στο πα ήσουν πολύ γκαντέμης αλλά ας μείνουμε εκεί. | |
| | | Juan Spamlord
Αριθμός μηνυμάτων : 1274 Ηλικία : 44 Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ Registration date : 10/12/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 11:56 | |
| - Flames of the Phoenix έγραψε:
- δεύτερον. Μην το συνεχίζετε κ εσείς ρε μλκες αρνόπουλα. Εντάξει είμαστε ας πούμε "πικραμένοι" (προσωπικά δεν τρέχει τίποτα ρε, να παίζω μαχούλες με ότι πιο δύσκολο/τραγικό/σπασμένο απέναντί μου θέλω) αφήστε καμιά κουβέντα να "πέσει κάτω". Χαρείτε την τρίτη κούπα με λίγο, ας πούμε, ευρωπαικό στυλ!!!!!
Τη χαιρόμαστε δεόντως μην ανησυχείς, στην Υπόγα κάθε βράδυ. Σας καλέσαμε άλλωστε να ρθείτε κιόλας το Σάββατο να περάσουμε καλά όλοι μαζί. Αλλά δε θα γίνουμε εμείς οι μλκες επειδή τολμάμε να μιλάμε απέναντι σε μια ομάδα που νομίζει ότι αιώνια έχει το αλάθητο και το ακαταλόγιστο σε αυτά που λέει. 64-36 | |
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 12:07 | |
| ε ρε μλκα κ εσύ. προσπάθώ να μας ηρεμήσω και καταλήγεις με.... flanking και ....64-36. καλά. και, δίκιο να έχεις, κατ εμέ οφείλεις σαν τρις πρωταθλητής να το καταπιείς και απλά να αφήσεις τα έργα να μιλάνε. αν δεν μπορείς, ε δεν τρέχει και κάτι, τι είχαμε τι χάσαμε.Στο ελάντα σκοτώνονται και για πιο αστεία θέματα. Αν μπορέσεις όμως αυτόματα γιγαντώνεσαι στα μάτια των περισσοτέρων. φιλική συμβουλή ! | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 12:22 | |
| - Flames of the Phoenix έγραψε:
- ε ρε μλκα κ εσύ. προσπάθώ να μας ηρεμήσω και καταλήγεις με.... flanking και ....64-36. καλά.
και, δίκιο να έχεις, κατ εμέ οφείλεις σαν τρις πρωταθλητής να το καταπιείς και απλά να αφήσεις τα έργα να μιλάνε. αν δεν μπορείς, ε δεν τρέχει και κάτι, τι είχαμε τι χάσαμε.Στο ελάντα σκοτώνονται και για πιο αστεία θέματα. Αν μπορέσεις όμως αυτόματα γιγαντώνεσαι στα μάτια των περισσοτέρων. φιλική συμβουλή ! Και γιατί χρειάζετε να ηρεμήσετε; γιατί πρέπει να έχετε κάποια ειδική μεταχείριση, δε το κατάλαβα! Μήπως θέλετε να κάνουμε και τους καραγκιόζηδες και να σας φέρουμε και 2 ρωσίδια στο καθένα για να μη στεναχωριέστε; απλά χάσατε ένα GW, πάμε για το επόμενο και όλα καλά. Ευχαριστώ για τα μαθήματα ανωτερότητας, πίστεψε με δείχνω υπερ-αρκετή αυτή τη στιγμή. Αλλά μάλλον ο Πειραιάς χρειάζεται ΠΡΩΤΑ να μάθει πως να χάνει πριν από οτιδήποτε άλλο. | |
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 12:39 | |
| εντάξει ρε φίλε, ότι πεις. μάλλον δεν διάβασες όλο μου το κείμενο ή όπως έλεγε και ο παλιόφιλος ο Αριστος (τέλης) όταν κάποιος δεν πιάνει το νόημα μάλλον φταίει αυτός που προσπαθεί να περάσει το νόημα (σε μουά). τεσπα. peace!!!! εγώ σας αγαπάω όλους φανατίλες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps1. έρχομαι υπόγα για άλωση της Πέυκης, στείλε μου ρε μαν πμ το κουνητό σου έχω αλλάξει συσκευή και βρίσκομαι υπό vortex shard όσον αφορά τις τηλεπικοινωνίες!!!!! Ps2. προτιμώ....ps3 ps3. προτιμώ....Xbox (ή εσκιμο!)!!!!
| |
| | | darlok Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:07 | |
| απο το κακο στο χειροτερο παμε... τα gw ειναι ομαδικα ειτε δυναμωσε ο ενας ειτε χαλαρωσε ο αλλος ειτε το ενα ειτε το αλλο. ενα ειναι αυτο αλλο φαουλ χουανιτο αν ο πειραιας ηταν κομπλεξικος κτλ κτλ σαυτη την κατηγορια ηταν κ ο εντυ κ εγω αρα κ η πευκη εχει μολυνθει λολ γενικως τα guild wars εχουν αρχισει να γινονται "αρνητικα" αλλα δεν φταινε τα guild wars μονο κυριως εμεις η μαλλον μονο εμεις να μην ξεχασω οτι χασαμε απο τα squigs τη σημαινει λοιπον αυτο? 1.οτι ο πειραιας που εχασε απο μας κατα τα 4/5 ειναι αυτο κ κεινο γτπ το να τ αλλο 2.οτι χασαμε απο τα squigs σημαινει το απο πανω.... δηλαδη χεστε με ρε μαλακες ελπιζω να ειστε ικανοποιημενοι ολοι με το ποσο ....σκατα....γαμιαδες ειστε | |
| | | Khar Vader Arch Spammer
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:36 | |
| Ο έντυ πετάει το μπουρλότο, πιάνει φωτιά ο λασκούλας και ανατινάζεται ο χουάν. Είμαστε ένα χωριό, βλέπουμε 20 φάτσες όλες κι όλες στα τουρνουά, αν τσακωθούμε κι όλας , κλάφτα Χαράλαμπε. Εγώ γι'αυτό παράτησα το παιχνίδι όταν στραβώσαμε με τον Ντάρλοκ, ώστε να μην βαραίνει ένας σοβαρός τσακωμός (γιατί για κει πήγαινε) την ατμόσφαιρα τις επόμενες 100 φορές που θα ξανακληρωθούμε να παίξουμε. 0-20 μεν, την υγειά μου δε. Τώρα Χουάν αν ένιωσες επιτέλους την ανάγκη να μας κουνήσεις την *ούτσα σου στα μούτρα που ήρθατε πρώτοι στο "χωριό μας" για 3η φορά, αν λασκούλα ένιωσες την ανάγκη να βάλεις στην θέση τους "τα πράματα", πάρτε μία ανάσα και αφουκραστείτε... ακούστε το χάχανο στις σκιές, ποιος γελάει μαζί μας, ποιος έσπειρε την διχόνοια "για να αποπροσανατολίσει ως προς την δική του ανεπάρκεια" (στο μυαλό του βέβαια γιατί οι υπόλοιποι δεν σκέφτονται όπως αυτός, ξέρουν ότι από ένα τουρνουά, καλό ή κακό, δεν κρίνεται η ικανότητα ενός παίκτη). Αρνάκια, σας έχει δαγκώσει οχιά και το δηλητήριό της τρέχει στις φλέβες σας... Αν δεν το ρουφήξετε και το φτύσετε θα σας καταστρέψει! Ήδη σας έχει επηρεάσει άσχημα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princeps στις Δευ 19 Μαρ 2012, 13:41, 1 φορά | |
| | | Blacknister Hero
Αριθμός μηνυμάτων : 567 Ηλικία : 39 Τόπος : Νίκαια Currently Playing : WHFB Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:41 | |
| | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:41 | |
| - darlok έγραψε:
αλλο φαουλ χουανιτο αν ο πειραιας ηταν κομπλεξικος κτλ κτλ σαυτη την κατηγορια ηταν κ ο εντυ κ εγω αρα κ η πευκη εχει μολυνθει λολ
ελπιζω να ειστε ικανοποιημενοι ολοι με το ποσο ....σκατα....γαμιαδες ειστε
Δεν αναφέρθηκα ποτέ στην ικανότητα μου ως παίκτης. Δηλώνω ευθαρσώς ότι είμαι ο χειρότερος παίκτης της Πεύκης. Παρατήστε με πλέον με αυτό το παραμύθι πέρι απόδειξης της αξίας του καθενός και το tug-of-war δύναμης εν όψει εθνικής. Απλά παίζεις με τις λέξεις μου και δε κοιτάς το νόημα. Αναφέρομαι στη νοοτροπία της ομάδας, όχι σε παικτών προσωπικά. Κάθε ομάδα κτίζει μια νοοτροπία και ένα κλίμα μεταξύ των παικτών της. Σε αυτή τη νοοτροπία αναφέρομαι. Οποιος μας γνωρίζει, είτε ταιριάζει, έρχεται μαζί μας και τον αγκαλιάζουμε ή δεν ταιριάζει και αποχωρεί. Ο Λασκούλας δε με έθιξε προσωπικά, αν ήταν αυτό δε θα μίλαγα καν. Έθιξε την ομάδα, και ως αρχηγός της οφείλω να απαντήσω. | |
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:46 | |
| Αδερφε (χουαν) επειδη εγραψες και ακουστηκαν πολλα. για ακομα μια φορα διαβαζετε οτι θελετε να διαβασετε ... μιλησα για συγκεκριμενα πραγματα και μονο οταν ο εντι αρχισε τις pipes για Βατερλο και για Ναπολεων και Ουελικτον, η απαντηση μου ητανε οτι δεν εχω δει το Ναπολεον ποτε την ωρα τις μαχης να αλαζει στρατοπεδο και να πολεμα με τον Μπλυχερ και τον Ουελικτον εναντιων της φρουρας και των γαλλων lol. Μιλησα για την αποδοση μου , ασε τα μεγαλος παιχτης κτλ , μαθηματα ηθους ή αγωνιστικα (μεγαλε θεε παιχτη κτλ) δε παιρνω και δε δεχομαι, καθε διωργανοση καθε τουρνουα μας κρινει απο την αρχη - για μενα τουλαχιστων - δε μενω σε καμια κληρονομια και σε κανενα περασμενο μεγαλειο.Φρεσκα κουλουρια ο κουλουρας και ο σκοπος καθε παιχτη ανταγωνιστικου ειναι να παραμαινει το ιδιο στη διαρκεια του χρονου. Για αυτο καυτηριασα την κατω του μετριου ,για μενα, παιχτικη αποδοση μου. Για το ηθος αν νομιζεις οτι σας προσβαλα η οτι ειπα κατι (εχει συνεχια με το 3ο κοματι ) δεν ειναι ετσι και μεα κουλπα , αλλα αν το νομιζεις και το πιστευεις, ξυδακι ,δε μπορω να κανω κατι αλλο, εγω προχωραω , προχωρα και εσυ. Το 3ο κοματι ο νταρλοκ , ε ρε παιδια ενα 20ρι ειναι ενα 20ρι, εδω επρεπε και ο μοχι να κατσει και να στηλωσει ποδια αν ειχε δικιο.Αυτο και μονο. μετα τη 2η μαχη , αλλη ψυχολογια ειχαμε για την 3η και αλλη θα ειχαμε αν ητανε ολα στο ποντο και δεν ειχαμε χασει με 30π απο εσας.Αυτο ειναι απλο και νομιζω εχω δικιο.Λαθοι γινονται απο ολους. Τωρα γενικα το ξαναλεω , σας ειπα προσωπικα συχαρητηρια 2 μερες τωρα, απλα οταν νιωθω οτι προκαλουμε δε γινετε να μη μιλαω , οταν λοιπων ενιωσα οτι με προκαλεσε ο εντι (ασχετα που με πηρε μετα τηλ και μου εξηγησε οτι αστειυοτανε κτλ) απαντησα και εγω στο ιδιο υφος εχω το δικαιωμα νομιζω να το κανω ... Αν απο ολα αυτα τα παρπανω εσυ ενιωσες προσβεβλημενος κτλ σου απαντησα οτι δεν ειχα σκοπο να αμαυρωσω την εικονα σας ,αν ομως εσυ το πιστευεις αυτο λυπαμε απο τη μια αλλα απο την αλλη ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου. Εγω λατρευω την μανουρα και τις αντεγκλησεις για μια δυο μερες μετα απο τα τουρνουα , καθως ειναι το αλατοπιπερο , ειναι η τελευταια δαγκωματια ξεροκαμενου γυρου με τζατζικη και μουσταρδα σλουρπ, στη συνεχεια ομως, οποιος κρατα κακιες και τον επηρεαζουν αυτα στη κριση του η γενικα,ειναι τελειως μαλακας,(χωρις γλωσσα) Υ/Γ Θα σε παρακαλουσα ομως να παρεις πισω το χαρακτηρησμο του Πειραια για αλαζανικους και κομπλεξαρισμους παιχτες , ταχυτατα η να μιλησεις με ονοματα και οχι γενικα. Ευχαριστω Υ/.Γ Οι καμερες πρεπει να μενουνε στους πραγματικους πρωταγονιστες , και σε αυτο φταιμε και εγω και ο εντι που αρπαζομαστε με το παραμικρο και δε κρατιομαστε , γιατι ετσι ειμαστε , ετσι εχουμε μαθει, δε μας επηρεαζει ομως στη σκεψη μας αρνητικα ο ενας για τον αλλο. Οι αλλοι που "ειστε σοβαροι" γιατι ριχνετε οινοπνευμα στη φωτια ? Πρεπει να βαζετε φρενο ολοι , και οχι παντα ολο,ο εντι με το λασκουλα. Τελος οι πρωταγονιστες ειναι τα Αρνια και η Κουπα , και ΚΥΡΙΩΣ η Θεσσαλονικη στη παρθενικη της συμμετοχη,με τα γαματα ατομα και τις τρελες υποσχομενες καυτες αναμετρησεις του Μαιου. Ας κρατησουμε τη καμερα εκει Εντιτ επειδη ειδα το ποστ του χουαν τωρα δεν εθιξα την ομαδα ,το ξαναματαλεω ,η τουλαχιστων δεν ειχα σκοπο να θιξω την ομαδα σας ... Στον εδρουλφο μιλαγα -.- Εσας σας περιμενουμε το Μαιο πιο δυνατοι και σκληροι (ελπιζω) ειναι και λιγο μετα το πασχα ολο και καποια ορεξη θα μας εχει μεινη για αρνακι , ροφλ !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Laskoulas στις Δευ 19 Μαρ 2012, 13:54, 1 φορά | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:54 | |
| - Princeps έγραψε:
Αρνάκια, σας έχει δαγκώσει οχιά και το δηλητήριό της τρέχει στις φλέβες σας... Αν δεν το ρουφήξετε και το φτύσετε θα σας καταστρέψει! Ήδη σας έχει επηρεάσει άσχημα Καλά τα λες βρε Coach, όπως λες γνωριζόμαστε όλοι πλέον καλά. Γι αυτό και βγαίνω από τα ρούχα μου ( ) όταν ξαφνικά διαβάζω μηνύματα που είναι λες και γράφονται σε ξένους ή σε ανθρώπους που δε μας καίγεται καρφάκι για τη πάρτη τους. | |
| | | darlok Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:56 | |
| ειΜαστε απλα τραγελαφικοι | |
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 13:58 | |
| Ναι ρε χουαν αλλα καλο ειναι χαρακτηρισμοι να αποσυρονται , δε νομιζω να σας χαρακτηρησαμε ... Εσυ προσβαλες με το χαρακτηρισμο σου μια ολοκληρη κοινοτητα ενω εγω απαντησα στον εντι. Αν παρολα αυτα νιωθεις οτι προσβαλα παροτι αναφερομουνε σε αλλο ατομο, τη Πευκη ειπα το Μεα κουλπα μου ... Δε συμφωνω ομως καθολου με τους χαρακτηρισμους σου και θα ηθελα να μαθω αν το πιστευεις ειληκρινα αυτο που λες. | |
Αριθμός μηνυμάτων : 10443 Ηλικία : 50 Currently Playing : DICE :P Registration date : 28/08/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 14:10 | |
| Επειδή παραγνωριζόμαστε λοιπόν και επειδή το ίντερνετ δεν προσφέρεται να γίνονται πάντα κατανοητά τα αστειάκια και τα πειράγματα (έντυ ) , και επειδή ΔΕΝ πρέπει στο επόμενο GW να νιώθουμε ότι δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα ( λολ ) με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι βλοσυροί και δυσκοίλιοι ας χαλαρώσουμε όλοι ώστε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Ας μάθουμε λοιπόν να χάνουμε αλλά και... να κερδίζουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princeps στις Δευ 19 Μαρ 2012, 14:12, 1 φορά | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 14:11 | |
| - Laskoulas έγραψε:
Εντιτ επειδη ειδα το ποστ του χουαν τωρα δεν εθιξα την ομαδα ,το ξαναματαλεω ,η τουλαχιστων δεν ειχα σκοπο να θιξω την ομαδα σας ... Στον εδρουλφο μιλαγα -.- Εσας σας περιμενουμε το Μαιο πιο δυνατοι και σκληροι (ελπιζω) ειναι και λιγο μετα το πασχα ολο και καποια ορεξη θα μας εχει μεινη για αρνακι , ροφλ !
Μήτς, δε νιώθω προσωπικα προσβεβλημένος. Δε μ ενδιαφέρει να θεωρούμαι ή όχι καλός παίκτης, και άλλωστε ποτέ δεν έθιξα εγώ κανενός τη παικτική αξία, ούτε την έχω βγάλει έξω να σας την ανεμίσω όπως μου λέτε. Αναφέρθηκα απλά στα αποτελέσματα. Το σάββατο ήταν έτσι, κάποτε τα πίναμε εμείς, το Μαϊο θα τα πιεί κάποιος άλλος. Δε μπορείς να ισοπεδώνεις την αξία μιας ομάδας όμως και να τ ανάγεις όλα σ ένα παίκτη. Οκ μίλαγες στον Έντι, αλλά δημόσια σ ένα φόρουμ και ανοικτά, οπότε σόρυ η συζήτηση είναι δημόσια. Τεσπά επειδή δώσαμε εξηγήσεις και επειδή όπως με ξέρετε δεν κακιώνω με κανέναν ας το λήξουμε εδώ. Θα πούμε και μερικές κουβέντες παραπάνω δε τρέχει τπτ, δεν είμαστε και τπτ κυρίες άλλωστε. Και επειδή είδα και τι με ρωτάς. αν θες να μάθεις τι πιστεύω λασκούλα έλα να μου μιλήσεις, πάρε με τηλέφωνο, ανέβα υπόγα να φάμε σουβλάκια κτλ. Είπες κάποια πράγματα τα οποία μπορείς να παίρνεις πίσω τώρα αλλά όπως και να χει τα έγραψες, ήτανε σαφέστατα και αντίστοιχα απάντησα και εγώ. Προφανώς δε σου κρατάμε μανιάτικό, τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Το λαϊκό ξεκατίνιασμα όμως τελειώνει ΕΔΩ όσον αφορά εμένα. | |
| | | Tzortz Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 12004 Ηλικία : 42 Τόπος : Νικαια Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general Registration date : 27/08/2008
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 14:14 | |
| - Τα Squigz ειχαν ΙΣΩΣ 1 παικτη που θα ειναι στην ομαδα (αν εχει σχεση η ομαδα με τα GW ,τεσπα)
- Tα Squigz ειχαν 1 παικτη που εχει παιξει μια φορα στην ομαδα και τον τελευταιο καιρο ( he is a damn pus*y lover and sex machine Kitso'mmm ) εχει λιωσει σε LoL + Lineage
- Τα Squigz ειχαν 1 παικτη που δεν εχει παιξει ποτε στην ομαδα και με στρατο που ειχε 2-3 μαχες πριν τα GW
- Τα Squigz ειχαν 1 παικτη που εχει να παιξει απο την 6η γιατι στην 7η ηταν φανταρος
- Tα Squigz μου εκαναν την χαρη να παιξω μαζι τους . Εx παικτης , ex στρατος , χαλαρος
Μπραβο στα Αρνακια , δεν τους αξιζει τιποτα λιγοτερο πραγματικα . Το ιδιο μπραβο παει σε αυτον που εφερε 10 και σε αυτον που εφερε 60 ( σορρυ Μητσο ;Ρ ) γιατι το αποτελεσμα ηταν η ομαδα να ειναι πρωτη για 3η φορα ! Μας κανει περισσοτερο HORNY να σας βγαλουμε απο αυτη την θεση :Ρ
Μεγαλητερο ΜΠΡΑΒΟ πιστευω οτι αξιζει η ομαδα μου (ειμαι και Προεδρος σορρυ ;ρ ) για την προσπαθεια και τον αγωνα που εδωσε ! Ακομη αν ολοι μας ειχαν φαβορι για την Β... η εστω οι περισσοτεροι . Νικη εναντια στην Πευκη , νικη εναντια στην Πατρα , ηττα απο τον Πειραια . Για μια ζαρια δεν ειμασταν 2 αλλα και για την μεγαλη διαφορα στην 3η μαχη δεν κοιτουσαμε την 1...
Πιστευω οτι κερδισμενοι απο το τουρνουα αυτο ειναι τα Squigz και μετα ολοι οι αλλοι .
ΥΓ1. Ειμαστε και ΗORNY τι να κανουμε!
ΥΓ2. Για ακομη μια φορα και δημοσια ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ΠΑΤΡΑ που δινει το παρων σε καθε τουρνουα ! Αυτοι ειναι καβλωμενοι με το παιχνιδι μαγκες , οι αλλοι ειμαστε απλα κομπαρσοι! | |
| | | Juan Spamlord
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 14:14 | |
| | |
| | | | Khar Vader Arch Spammer
| Θέμα: Απ: GUILD WARS XI Δευ 19 Μαρ 2012, 14:21 | |
| - Juan έγραψε:
+1 Άσε τα +1 καριόλη Ακόμη σκουπίζω από τα μούτρα μου τα "κομπλεξικοί" και τα υπόλοιπα "στολίδια" | |
| | | | GUILD WARS XI | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |