Greek Wargaming Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

The Forum of Greek Wargamers

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 08abe9eb-c1f8-4f8a-abdf-72add18a9837_zps28329c39
Πρόσφατα Θέματα
» WTB wargaming and rpg terrain
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeαπό shadowblade94 Κυρ 01 Οκτ 2023, 17:37

» WTS Big Tau Army 400€
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeαπό doomsday Κυρ 09 Απρ 2023, 20:50

» Πωλούνται Adeptas sororitas
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeαπό Manolorza Παρ 07 Απρ 2023, 12:31

» Πωλουνται Grey Knights
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeαπό powerslave Κυρ 02 Απρ 2023, 19:08

» WTS High elf army
GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeαπό Eyzonas Κυρ 25 Ιουλ 2021, 23:08

Blog Feeds
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
This web site is completely unofficial and in no way endorsed by Games Workshop Limited. 40k, Adeptus Astartes, Battlefleet Gothic, Black Flame, Black Library, the Black Library logo, BL Publishing, Blood Angels, Bloodquest, Blood Bowl, the Blood Bowl logo, The Blood Bowl Spike Device, Cadian, Catachan, Chaos, the Chaos device, the Chaos logo, Citadel, Citadel Device, Cityfight, City of the Damned, Codex, Daemonhunters, Dark Angels, Darkblade, Dark Eldar, Dark Future, Dawn of War, the Double-Headed/Imperial Eagle device, 'Eavy Metal, Eldar, Eldar symbol devices, Epic, Eye of Terror, Fanatic, the Fanatic logo, the Fanatic II logo, Fire Warrior, the Fire Warrior logo, Forge World, Games Workshop, Games Workshop logo, Genestealer, Golden Demon, Gorkamorka, Great Unclean One, GW, GWI, the GWI logo, the Hammer of Sigmar logo, Horned Rat logo, Inferno, Inquisitor, the Inquisitor logo, the Inquisitor device, Inquisitor:Conspiracies, Keeper of Secrets, Khemri, Khorne, the Khorne logo, Kroot, Lord of Change, Marauder, Mordheim, the Mordheim logo, Necromunda, Necromunda stencil logo, Necromunda Plate logo, Necron, Nurgle, the Nurgle logo, Ork, Ork skull devices, Sisters of Battle, Skaven, the Skaven symbol devices, Slaanesh, the Slaanesh logo, Space Hulk, Space Marine, Space Marine chapters, Space Marine chapter logos, Talisman, Tau, the Tau caste designations, Tomb Kings, Trio of Warriors, Twin Tailed Comet Logo, Tyranid, Tyrannid, Tzeentch, the Tzeentch logo, Ultramarines, Warhammer, Warhammer Historical, Warhammer Online, Warhammer 40k Device, Warhammer World logo, Warmaster, White Dwarf, the White Dwarf logo, and all associated marks, names, races, race insignia, characters, vehicles, locations, units, illustrations and images from the Blood Bowl game, the Warhammer world, the Talisaman world, and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Copyright Games Workshop Ltd 2000-2007, variably registered in the UK and other countries around the world. Used without permission. No challenge to their status intended. All Rights Reserved to their respective owners.

GUILD WARS XI

Πήγαινε κάτω 
+20
nk
JimBouz
Imhotep
APE
Giorel
Blacknister
Flames
medas
Horus
xrisomiga
subquantum
Tzortz
Laskoulas
Khar Vader
Releaser...
Juan
darlok
Asarnil the Dragonlord
spree7
iron man
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

Αριθμός μηνυμάτων : 15580
Τόπος : "The God of War hates those who hesitate."
Registration date : 27/08/2008

GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:27

Τελικα αρχισαμε τα γλωσοφιλα παλι ?
μονο 2 σελιδες κρατησε αυτη τη φορα η μανουρα ... γερναμε Razz
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

Αριθμός μηνυμάτων : 10443
Currently Playing : DICE :P
Registration date : 28/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:28

Μπα... λείπει ο έντυ με το μπιτόνι Razz
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:31

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
xrisomiga
Arch Spammer
Arch Spammer
xrisomiga

Αριθμός μηνυμάτων : 3097
Registration date : 19/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:32

Laskoulas έγραψε:
Τελικα αρχισαμε τα γλωσοφιλα παλι ?
μονο 2 σελιδες κρατησε αυτη τη φορα η μανουρα ... γερναμε Razz

Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι λεω και στον μεντορ και μου λεει : ti mlks

Razz Razz
Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:33

Δε πεθαινει , δε πεθαινει η αγαπη που μας δενει Razz

Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

Αριθμός μηνυμάτων : 1274
Τόπος : Χώρα του Ποτέ Ποτέ
Registration date : 10/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:33

Princeps έγραψε:
Juan έγραψε:

+1

Άσε τα +1 καριόλη Razz
Ακόμη σκουπίζω από τα μούτρα μου τα "κομπλεξικοί" και τα υπόλοιπα "στολίδια" Mad

Κάτσε, κάτσε να σε σκουπίσω εγώ γέροντα... lol!
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 14:38

Ας κλείσουμε χαρμόσυνα με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου...
Όρθιοι με το χέρι στη καρδιά...

America don't worry...

(σε κάθε στροφή στο background ακούγονται ιαχες "νουμπά!", "καριόλη", "μλκες", "κομπλεξικοι!")

ντανταντααντααα νταα νταα νταααα...
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

Αριθμός μηνυμάτων : 5311
Τόπος : Πειραιας-Νικαια
Currently Playing : WHFB
Registration date : 31/08/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 15:40

1) ειστε μαλακες... ξεκινησατε τζερτζελο χωρις εμενα!!
2) σαν να μην εφτανε αυτο τον σταματησατε χωρις εμενα (παντα ηθελα να κανω lock ενα θεμα Razz Razz )

Dr.Edd έγραψε:
παρολα αυτα, το γκιλντ γουορς της 17ης Μαρτιου ηταν κατι σαν Waterloo.
Μια 5αδα με 1 παικτη ETC, εναν "πρωην" παικτη ΕΤC, εναν "Νινη" και 2 παικτες που δεν εχουν δει ποτε 10αδα, οχι απλα σταθηκε απεναντι σε 4 παικτες ETC και εναν παικτη που ειναι μεσα στη 10αδα της φετινης επιλογης, αλλα κερδισε τις 4/5 μαχες. Και κανονικα θα ειχε κερδισει και την 5η μαχη, αλλα το unitsinging μας στερησε το 5/5.

.

@ dr. edd , juan
εντι τα παραπανω που λες ξερεις οτι δεν ισχυουν .... γιατι το πιος νικαει και το πιος οχι δυστυχως το οριζει η πουτανα η τυχη...
οπως λες εσυ για 5\5

και εγω σου λεω οτι ειμαστε πρωταθλητες τελικα Razz Razz lol! lol!
στην μαχη μου με xereus εχασα 12-8 (που juan εγω σου λεω οτι η λιστα του xereus εχει πλεονεκτημα) αλλα σταθηκε τυχερος ο xereus και καταφερε να με νικηση 12-8.
εκανε charge απο τις 12" και εφερε συνολο 16" και ειχα slowness... μετα καταφερε να μου φαει τον BSB με ενα βελακι
και σε 2 γυρους εκανε σε CC 5wounds sto anvil που εσωζα 6+ και 6+ και συνολο περασε 5 μονο wounds και μου πηρε και το αμονακι Wink (ρωτα και τον ιδιο ) που τπτ απο ολα αυτα δεν θα πρεπε να ειχαν γινει...
και ο χαριδημος θα μπορουσε να παρει το Χ Wink

αρα μιλαμε για -20 απο mohamma
και - 6 απο εμενα....

αρα...
Παράθεση :

1. Northern Arnies 196 183
2. Black Adders 171 184
3. Horny Squigz 165
4. Knights of St. Andrew 68

οποτε αντιλαμβανεσε οτι ολα ειναι εικονικα και αυτο που λες δεν ειναι βασιμο

και επισης εσεις νικησατε ολους αυτους που ηταν σε εθνικες κτλ.

αλλα χασατε

απο εναν που εχει κανει το χειροτερο ETC που θα μπορουσε να κανει και οι περισσοτεροι τον χλευαζετε\ουμε
απο εναν που προσπαθει 2 χρονια να γινει μελλος στην εθνικη αλλα πιστευουν \με οτι δεν αξιζει και ηρθε και επαιξε με εναν αγνωστο στρατο και κερδισε
απο εναν παιχτην μελος εθνικης με 2 μετρια εως κακα αποτελεσματα σε ETC (Κατα την αποψη μερικων)
απο εναν παιχτη ανυπαρκτο στο ανταγωνιστικο warhammer (ναι tzortz εσενα λεω) μια και εχει να παιξει 2 χρονια
και απο εναν που απλα παιζει εντελως για την πλακα του και τοπ χομπυ και δεν ειχε παιξει μαχη στην 8η εκδοση!!

πιστευω να καταλαβαινεις τι εννοω....
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 15:54

Μπα, δεν θα τα καταφέρεις "να παίξεις" κι εσύ , όσο κι αν προσπαθείς Razz

Είμαστε ήδη πολύ κουρασμένοι για 2ο γύρο Laughing
Juan
Spamlord
Spamlord
Juan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 16:01

It's over man, it's over. Razz
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 16:05

Juan έγραψε:
It's over man, it's over. Razz

Princeps έγραψε:
Μπα, δεν θα τα καταφέρεις "να παίξεις" κι εσύ , όσο κι αν προσπαθείς Razz

Είμαστε ήδη πολύ κουρασμένοι για 2ο γύρο Laughing

ε γιαυτο λεω οτι ειστε πουστηδες και πρεζακιδες Razz Razz Razz
Giorel
Hero
Hero
Giorel

Αριθμός μηνυμάτων : 655
Τόπος : Αρτέμιδα
Currently Playing : Με τις Βασιλισσες μου ΑΟS και με τον Αυτοκρατορα μου 9η!!!
Registration date : 07/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:10

Συγχαρητηρια στα καρντασια για την ανοδο τους... και ενα μεγαλο ευχαριστω στα αλανια που εκαναν 1000 χλμ σε δυο μερες για να μας τιμησουν με τη παρουσία τους....

Υ.Γ. Για όλα τα υπολοιπα, απλά έλεος....
Υ.Γ.2 ΑΡΕ θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ρεβανς... Razz
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:14

Giorel έγραψε:

Υ.Γ. Για όλα τα υπολοιπα, απλά έλεος....

Άστα αυτά... ζηλιάρη Razz
Ας ήσουν ον-λάιν πάνω στο πανηγύρι Razz
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:15

Ναι ρε πουστη μου.... lol!

Πέρα από τη πλάκα, μετα απορουμε γιατι συρρικνώνεται το χωριό μας...
APE
Champion
Champion

Αριθμός μηνυμάτων : 186
Τόπος : Θεσσαλονικη
Currently Playing : WF
Registration date : 24/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:35

Λοιπον παιδες μετα απο 48 ωρες αυπνιας,ελιωσα για κανενα 10ωρο στον υπνο,ξυπνησα,εφαγα 2 μπριζολες,εφτιαξα το pc μου και μπηκα να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου για το γκιλντ γουορς...

Σε πρωτη φαση ειναι οτι φαγαμε γενικα ψιλοκουραση λογω του ταξιδιου,αλλα δεν περιμενα με τπτ να νιωθουμε τοσο καλα την ωρα που παιζαμε τις μαχες..Warhammer και μπαρμπαδακια FTW!Χαρηκα καταρχας που γνωριστηκαμε με τα παιδια,με μερικους απο εσας,που λεγαμε τις @@ριες μας ιντερνετικα και τελικα βρεθηκαμε απο κοντα και παιξαμε και μαχες..Σαν κλιμα ηταν γενικα ωραιο,προστριβες δεν ειχαμε με κανενα,τρελη πορωση να βλεπεις 15 διαφορετικους στρατους με κονβερσιονς,αλλοι βαμμενοι αλλοι παλι οχι, και γενικα κλιμα ανταγωνιστικο μεν λογω τουρνουα,ευχαριστο δε λογω των ατομων που ηταν ολοι χαλαροι και ωραιοι.(τουλαχιστον με τα παιδια που επαιξα!)Παμε να πουμε τςρα για πιο και καλα τακτικα πραγματα:

Γενικα αυτο που καταλαβα και πηρα απο το τουρνουα ειναι οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα διαφορετικα σχετικα με τις λιστες και τα ματς απς.Σαν στοχο, θελαμενα δωσουμε τα κολοματςαπς στους βαμπιρ μας και τισ σαυρες της ομαδας μας με σκοπο να θερισουν τα σκειβεν και οι δαιμονες μας.Οι WOC που επαιζα εγω ηταν καπου στο ενδιαμεσο,δλδ να παιξουν σχεδον με τα παντα..Τωρα στα παιρινγκς που καναμε με τις αντιπαλες ομαδες,πιστευω πως πετυχαμε σαν ομαδα exactly αυτο που θελαμε.Δαιμονες 3 παιχνιδια εναντιον VC και Λιζαρντμεν 3 παιχνιδια vs Νανους..Πριν ερθουμε στην αθηνα αυτα ηταν τα παιρινγκς που θελαμε..Οι Δαιμονες να παιξουν με τα βαμπιρια και οι σαυρες να παιξουν ειτε με εμπαιρ ειτε με νανους.Τα 2 στεγκαντον ηταν και αυτα μερος του πλανου στο να τραβηξουν σα μαγνητη τον αντιπαλο σουτιγκ στρατο.Ενα λαθος που εκανα σα καπταιν ειναι οτι εστειλα τα βαμπιρια μας να παιξουνε με τον σατανικο και Like A BOSS γαμια δρακο των Γκει με την καλη εννοια ξωτικων.0-20 εκει για εμας..Η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουνα σα ματς απ και πιστευα πως στη χειροτερη να χαναμε 12-8.Τα μπανισμεντ και η ισχυρη μαγεια ομως των χαι ελφς proved me wrong!
Στα δικα μου γκειμς τωρα,επιαξα 1ο παιχνιδι μιρορ εναντια σε χαος με 2 δισκους και εκει η αυπνια μιλισε κατευθειαν.Απλα εχασα τον wannabe γαμια μαγο μου σε δισκο 2ο γυρο λογω ενος λαθους τσαρτζ που πιστευα πως θα μεινω στο στιντφαστ.Το παιχνιδι προχωρησε ομως με τους εκλεκτους να σκορπανε τρομο στο περασαμ τους και ενα αντιπαλο Κανονι της κολασεως να μην καταφερνει να υπακουσει τους νανους θηριοδαμαστες. 15-5 τελικα το σκορ υπερ μου και παιχνιδι εξαιρετικο με αντιπαλο ενα γαματο παιδι.. Very Happy
2o παιχνιδι επαιξα εναντια σε ογκρες επισης με αντιπαλο ενα γαματο παιδι ,τον Ορεστη,και στον 1ο γυρο ειχα την εντυπωση οτι το να χασω με κανα 13-7 θα ηταν καλο ΣΚορ! ΛΟΛ!!Απλα οι χαοτικοι ψαρωσαν στο διαβα των διπλασια σε μεγεθος Ογκρες και φοβηθηκαν για τα χειοτερα.Ηταν η 1η φορα που επαιζα εναντια σε ογκρες στην 8η εκδοση,γιαυτο δικαιλογουνται ολα τα παραπανω..Τελικα το γκειμ πηγε 10-10 κατοπιν δυσκολιας και αρκετου καψιματος σε καποια σημεια στον να σκεφτουμε τις κινησεις μας πανω στο board!Λεπτες ισοροπιες κρατουσαν την νικη απο την ηττα..
Τελευταιο παιχνιδι το επαιξα εναντια σε εμπαιρ με 3 μπλοκια,τανκ,παπα και μαγο του λαιφ!Τα κανονια -χελλστορμ ενοουνται!Ρισκαρα με το χελλκανον να φαω το αλταρ του παπα το οποιο μου βγηκε,και καθως το τανκ του αντιπαλου κολησε πανω στο σραιν του Tzeentch,τα πραγματα ηταν ευκολα για τους εκλεκτους να πεσουν στις γραμμες του αντιπαλου και να σπειρουν τον τρομο..Ο δισκος-μαγος πηρε τα γουορ μασινς αφου δεν καταφεραν να τον ριξουν κατω τον γυρο που ξεμιτισε..Οι αντιπαλοι greatswords της αυτοκρατοριας κρατησαν ενα charge απο 4 μοναδες στο τελος ,σαν true warriors of the empire!Τελικα με πολυ κακες ζαριες απο τον ατιπαλο,το σκορ εξελιχθηκε σε 18-2 υπερ μου..The empire will strike back!HIGHLIGHT της μαχης η κοπελα που καθοταν διπλα,που μου υπενθυμιζε να ριχνω LD για μαρτς!!
Γενικα σε ολες τις μαχες εμεινα ευχαριστημενος και οκ ζαρι ειναι,τη μια δινει την αλλη οχι,συνηθως δεν θελω σχολιαζω για αυτο..Αυτο που μου εμεινε γενικα απο τις μαχες παντος ειναι οτι περασα ωραια και θα θελησω να ξανακατεβω.Ογκρες ρουλ,Χαι ελφς ποουνς!

ΥΣ1 : Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που παιξανε και σε αυτους που κερδισανε στην 1η εθνικη αν και δυστυχως δεν γνωριστηκαμε με κανενα..

YΣ2 : Λασκουλας,αυτο που καναμε με το τσαρτζ με τον ορεστη πιστευω πως ηταν λαθος στο οτι το αντιπαλο γιουνιτ δεν μπορει να ριξει στο ιδιο reaction φεις και καλα, 2 διαφορετικες ζαριες στο flee του αλλα its ok δεν με χαλασε καθολου!

ΥΣ3 : Ρε μλκ Βασιλη 3ο γυρο δεν πεφτει κανονικα ο Keeper στην καμπανα με τοσα πολλα ποντικακια γυρω γυρω!! ΑΧΧΑΑΧ!!

Love peace unity respect!

Laskoulas
Arch Spammer
Arch Spammer
Laskoulas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:45

εγω ενα εχω να πω !

Ειναι τρελος, ειναι τρελος ο αρχηγος ...

Υ/Γ
Ναι ρε, ξανα ριχνει φλι αν του κανει τσαρτζ νεα μοναδα.
Οταν καποιος σου δηλωσει τσαρτζ αν κανεις χολντ ολα καλα,αν κανεις φλι ριχνεις αμεσως τα ζαρια , στη συνεχια αν σου κανει στη νεα θεση και αλλη μοναδα τσαρτζ τοτε ξαναριχνεις φλι κτλRazz
Στο τελος ολων τον ντικλεαρ τσαρτζ ο αντιπαλος σου ριχνει τα ζαρια για τα τσαρτζ του.

Υ/Γ Δυο μπριζολες 3 μεριδες πατατες κτλ.
θα νομιζει κανεις οτι εισαι σαν και μενα , ενω εισαι απλα ενα Σκινκ , εστω και χαμελεων χαχαRazz
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 17:53

Laskoulas έγραψε:

Υ/Γ
Ναι ρε, ξανα ριχνει φλι αν του κανει τσαρτζ νεα μοναδα.
Οταν καποιος σου δηλωσει τσαρτζ αν κανεις χολντ ολα καλα,αν κανεις φλι ριχνεις αμεσως τα ζαρια , στη συνεχια αν σου κανει στη νεα θεση και αλλη μοναδα τσαρτζ τοτε ξαναριχνεις φλι κτλRazz
Στο τελος ολων τον ντικλεαρ τσαρτζ ο αντιπαλος σου ριχνει τα ζαρια για τα τσαρτζ του.

Έτσι είναι , ρώτα και τον έλχιον Razz Razz Razz Razz
Tzortz
Admin
Tzortz

Αριθμός μηνυμάτων : 12004
Τόπος : Νικαια
Currently Playing : Sylvaneth - Stormcast - AoS in general

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 18:02

ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΠΟΤΕ !!! ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ (χτυπαει το ποδαρακι του στο πατωμα !!)

ΠΟΤΕ ! Δεν με πιστεψες ουτε μια στιγμη !!! ΠΟΤΕ !!!
iron man
Arch Spammer
Arch Spammer
iron man

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 18:08

Tzortz έγραψε:

lol! lol! lol! lol! η επικοτερη ατακα του GW μαλακα νομιζα οτι ηταν ενα ζευγαρακι που χωριζατε και ο χαριδημος ηταν ο παραπονεμενος συντροφος που ποτε δεν το πιστεψε το ταιρι του lol! lol! lol!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 18:12

Μλκ σε αυτό το τουρνουά πραγματικά με ΣΚΑΣΑΝΕ οι αντίπαλοί μου... και οι 3 Crying or Very sad

Μην κοιτάς που είμαι όλο μέλια Razz
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 18:18

ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΣ !!!
Khar Vader
Arch Spammer
Arch Spammer
Khar Vader

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 18:26

ολ λάις Razz
Giorel
Hero
Hero
Giorel

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 19:01

Tzortz έγραψε:

Απλα ΘΕΟΣ !!! lol! lol! lol!
Tzortz
Admin
Tzortz

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 19:09

-- Μοhammadurk

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ! ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ

-- Εlhion

Ελα Χαριδημε... συγνωμη.....

-- Mohammadurk

ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

-- Elhion

ενταξει... να ...

-- Mohammadurk

ε μα ΠΟΤΕ ! ΜΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ !!! νομιζεις οτι σου λεω ψεματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Τα παραπανω ειναι ΑΛΗΘΙΝΗ συζητηση με τις απαραιτητες φωνες του Μουλη και με τον Νικο να εχει ενα απιστευτο ηφος ηρεμια και " wtf???you mad?!?!? " ..... Πειτε μου εσεις.... οτι δεν το κανελλωσαν το ριζογαλο !!!
Asarnil the Dragonlord
Arch Spammer
Arch Spammer
Asarnil the Dragonlord

Αριθμός μηνυμάτων : 13942
Τόπος : 3ος πλανητης απο Ηλιο
Currently Playing : Warhammer Fantasy, Nicknames
Registration date : 15/09/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GUILD WARS XI    GUILD WARS XI  - Σελίδα 4 I_icon_minitimeΔευ 19 Μαρ 2012, 20:59

πρωτον και κυριον
Δεν με νοιαζει ουτε τοοοοοσο δα αν στεναχωρησα την "Παλια Φρουρα" με το αστειο και το πειραγμα για το Βατερλω της. Ειναι ομως τρομερη η ομοιοτητα. Μαζευονται, γινεται η στραβη στον πρωτο γυρο (κερδιζουν δλδ το σπιτι μεσα στην πεδιαδα) , αλλα την ιδια ωρα που ο Μπλυχερ(Χουαν) σπαει το Φλανκ της πηγαινοντας προς τις σκηνες του ναπολεωντα (Λας), ο Νειγι (Μοχυ) ορμαει με τα ιππικα απεναντι στα τετραγωνα των Αγγλων δινοντας στον Ουελλιγκτον (Δαρλοκ) και στην Γηραια Αλβιωνα (Αρνια) τη νικη. ΑΝ δεν νιωθετε το αστειο, απλα altQQ.

Eπειτα, οφειλω να σχολιασω τα comments του Μοχυ που για ακομα μια φορα εδειξε μικροπρεπεια. Τα Αρνακια ειναι σε θεση να καταλαβουν την πραγματικοτητα πολυ καλυτερα απο οσο εσυ Χαριδημε. Οσο συνεχιζεις τα ανοητα σχολια, τοσο περισσοτερο θα γελανε μαζι σου. Οσο για την...ανεπαρκεια, εχω να πω πως τα πανηγυρια σου ακουστηκαν μεχρι τη Μαγκουφανα επειδη κερδισες τον Αεροπορο 11-9 σε μια μαχη που το 18-2 εγινε 9-11 απο την...απιστευτη γκαντεμια του ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτη. Και εδω ερχομαι στον Ιρονμαν.
Αρα, αφου το γκαντεμοζαρο παιζει σημασια, βγαλε τη διαφορα απο αυτη τη νικη σας και ....παλι πρωτοι ειμαστε. Razz
Ας καταλαβετε πως ειναι ενα ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΖΑΡΙΑ. Και ολα παιζουν. Και οι ασσοι και οι 6αρες. Οπως να παιζεις επισης τις 2 απο τις 3 μαχες με death και greedy fist και να μην εχεις το Caress. Oπως και το να μην βγαινουν τα gorgers στο 3+. Οπως τοσα και τοσα σκατοζαρα που στοιχισαν Ποντους γιατι συνεβαιναν παντα σε κρισιμες στιγμες. Αλλα η αληθεια ειναι πως ....Τα Αρνια ΣΑΡΩΣΑΝ τις καλυτερες λιστες, "καλυτερων" αντιπαλων γιατι επαιξαν ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Και αφου ο Δοδος επρεπε να γλιτωσει απο τα κανονια και τα light , εβαλα τα ...γυαλια Ηλιου, εφαγα κοντα 30 banishment 2d6 st6 και ολο το πυροβολικο. Και ας μην ειχα κατεβασει την λιστα που ειπα στον Φιντελ για τα gunlines.
Ξερεις κατι Χαριδημε? Δεν εχω κανενα προβλημα να φαω τα σκατα για να κερδισει η Ομαδα μου. Και δεν νομιζω κανενας αντιπαλος να εχει παραπονο απο την συμπεριφορα μου κατα τη διαρκεια των μαχων. Και οι Κουπες χρειαζονται βιτρινα πια...Συνεπως, περαστικα σου.

https://www.youtube.com/watch?v=-VceCMPXskk

Καπως ετσι δηλαδη...

Οσο για το απο ποιους χασαμε...ναι χασαμε 51-49 απο αυτους που ειπες Ironman.
Εσεις χασατε 64-36 απο τη μεικτη Πευκης. Συνεπως ... δεν πατε και πολυ μακρυτερα απο εμας.

GUILD WARS XI
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Guild Wars IV
» Guild Wars X
» Guild Wars 5
» Guild Wars!!!!!
» 40k Guild Wars!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek Wargaming Forum :: Clubs Forum :: Guild Wars-
Μετάβαση σε: